Yakuza: Like A Dragon: Vind Mijn Kat Missie (Kat Locaties)

Yakuza Like a Dragon heeft 10 Kat Locaties die zijn gekoppeld aan de Find My Cat Missie. Deze gids toont alle 10 Kat Locaties en leidt je door de Find My Cat Quest.

Please Find My Cat 1 & 2 zijn een set parttime heldenmissies die je kunt voltooien in Yakuza Like a Dragon. Je hebt hier niet automatisch toegang toe als je toegang krijgt tot Part-Time Hero in Chapter 5, je moet eerst naar boven gaan naar het Part-Time Hero-kantoor in hetzelfde gebouw als Cafe Brave.

Nadat je het kantoor hebt verlaten, ontvang je een telefoontje van Hiro, waarin je wordt gevraagd om zijn ontsnapte katten te zoeken, waardoor je toegang krijgt tot het eerste deel van deze zoektocht.

Zoek mijn kat 1
In dit eerste deel moet je 9 katten vinden, verspreid over de stad. Je kunt ze horen miauwen als je in de buurt bent, wat de enige manier is om echt te weten waar ze zijn.

Kat 1
Boven op de parkeergarage, boven waar je de Can Quest minigame start.

Kat 2
Ten zuiden van Ichiban Confections, zittend op de groene bak bij de trap die naar beneden leidt naast de rivier.

Kat 3
In de Bar District, in de deuropening naast de grote stenen gevel op het “LEDA” -gebouw.

Kat 4
In de hoek van de steeg net ten noorden van Zhou Long Distribution.

Kat 5
Naast het oostelijke trappenhuis van het grote gebouw tussen Bayside St. en Daikokuten St., zittend op een groene stroomkast.

Kat 6
In het Chinatown-gebied, in het steegje direct onder de naam op de kaart.

Kat 7
In Hamakita Park direct in het midden, onder een waterfontein direct ten zuiden van de Flowers 2 Go.

Kat 8
Binnen het omheinde gebied van het Jinnai-station, net ten zuiden van het restaurant Kappo Katsumi. De kat is aan het einde van het omheinde terrein voorbij de siverkluizen.

Kat 9
Ten noorden van Part-Time Hero / Cafe Brave, achter de hoek van het gebouw achter het voetbal / voetbalveld.

Nadat je deze eerste 9 katten hebt gevonden, ga je met Hiro praten in het Part-Time Hero-kantoor om dit deel van de zoektocht te voltooien en 30 sterren toe te kennen voor je Part-Time Hero-rang en 1 miljoen yen.

Zoek mijn kat 2
In het tweede deel van dit artikel wil Hiro dat je nog een specifieke kat zoekt en zegt hij dat het misschien erg moeilijk te vinden is. Het is echter nergens gek, het zit gewoon in de noordoostelijke hoek van Hamakita Park op een paal.

Na interactie met de kat keer je terug naar Hiro en voltooi je het tweede deel van deze zoektocht. Als je dit tweede deel voltooit, krijg je 10 sterren voor je Part-Time Hero-rang, nog eens 1 miljoen yen. Je kunt nu ook Robson bellen in Poundmates.

Dat zijn alle verborgen katten locaties in Yakuza 7 Like a Dragon.

Yakuza Like A Dragon Wiki Guide

Vorig artikelYakuza: Like A Dragon: Side Missies Guide
Volgend artikelYakuza: Like A Dragon: Part-time Hero Missing Person

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here