Yakuza Like A Dragon: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 5/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 70 – 100 uur
Offline trofeeën: 63 (1X Platina trofee, 1X Gouden trofee, 3X Zilveren trofee, 58X Bronzen trofee)
Aantal te missen trofeeën: geen, alles kan worden voltooid in Premium Adventure
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Geen moeilijkheidsgraad selectie in de eerste playthrough, je hoeft geen NG + of hogere moeilijkheidsgraad te doen voor trofeeën in de westerse versie
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Premium Adventure vindt plaats nadat het verhaal is voltooid
Releasedatum: 10 november 2020

Introductie:
Welkom bij de Yakuza Like a Dragon Trofee Guide & Roadmap Dit is de 8e hoofdgame in de Yakuza serie, gemaakt door SEGA’s Ryu Ga Gotoku Studio. Like a Dragon is bedoeld als een nieuwe start voor de serie, met een nieuw hoofdpersonage en cast op een nieuwe primaire locatie, samen met een ingrijpende herziening van het vechtsysteem, waardoor het spel een turn-based RPG wordt. Hierdoor is het een geweldig punt voor nieuwkomers om in te springen en de serie uit te proberen zonder de behoefte te voelen om eerdere games te spelen. Dit is over het algemeen ook het meest speler vriendelijke Yakuza spel voor platina in het algemeen, omdat je niet 100% van een willekeurige lijst hoeft te doen zoals bij de meeste eerdere spellen, en de meeste typische minigames uit de serie niet hoeft aan te raken als je dat niet doet. wil niet voor de lol. De meeste tijd zal worden besteed aan het doornemen van het verhaal en het voltooien van side-quests / substories, en vervolgens werken om de twee extra kerkers na het verhaal te kunnen voltooien.

Stap 1: voltooi het verhaal
De eerste stap voor het spel is om het verhaal te voltooien. Niets is te missen, dus u kunt zo veel of zo weinig van de bij inhoud doen als u wilt naarmate u vordert. Er kunnen een paar moeilijkheidsgraden lijken in grote verhaalgevechten, dus je kunt tijdens het verhaal een beetje stoppen en een beetje malen als je wilt. De enige sterk aanbevolen tijd om dit te doen is echter tijdens Chapter 12 als je eenmaal toegang hebt tot de gevechtsarena, want dat is een heel gemakkelijke plek om te grinden en geeft veel geld en uitrusting.

Stap 2: Voltooi de resterende zij-inhoud in Premium Adventure
Nadat je het verhaal hebt voltooid, ben je in Premium Adventure, wat slechts de naam is voor het spelen van het verhaal in de Yakuza-serie. Alles zal voor je beschikbaar zijn en je kunt het tijdstip van de dag veranderen wanneer je maar wilt, zodat je alle Substories, Part-time Hero-doelstellingen, minigames, enz. Kunt opschonen.

Stap 3: Voltooi de Two Post Story Dungeons
De laatste grote stap is het voltooien van de twee kerkers waartoe je toegang krijgt in Premium Adventure. Final Millenium Tower is als eerste beschikbaar en het is niet zo erg om te voltooien nadat je net de resterende inhoud hebt voltooid, maar True Final Millenium Tower vereist meer slijpen om in feite je personages maximaal te maken en er goed op voorbereid te zijn. Als je daar doorheen kunt, heb je het platina helemaal in de zak.

TROFEEËN LIJST:

The New Dragon
Alle trofeeën verkregen.

Verdien alle andere trofeeën in Yakuza Like a Dragon om platina te ontgrendelen.

For the Family
Voltooi hoofdstuk 1.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 1 hebt voltooid.

Rock Bottom
Voltooi hoofdstuk 2.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 2 hebt voltooid.

Heroes and Villains
Voltooi hoofdstuk 3.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 3 hebt voltooid.

Soap on a Rope
Voltooi hoofdstuk 4.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 4 hebt voltooid.

Smoked
Voltooi hoofdstuk 5.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 5 hebt voltooid.

In dit hoofdstuk maak je kennis met Part Time Hero, het maken van wapens en bedrijfsbeheer. Aan het einde van het hoofdstuk wordt je gevraagd over je personage niveau voordat je vertrekt, en wordt je aangeraden minimaal level 15 te zijn. Je vecht tegen twee golven van vijanden van level 17, maar niets overdreven moeilijk.

Ignition
Voltooi hoofdstuk 6.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 6 hebt voltooid.

Het begin van dit hoofdstuk is een grote kerker waar je je een weg uit moet vechten. Het eerste gevecht is gewoon Kasuga met de Freelancer baan, dan pak je de rest van het team en ga je door de kerker. Zorg ervoor dat u op zilveren kluizen controleert voor extra uitrusting en items. Als je door kerkers gaat, tenzij je geblokkeerd bent op een pad, kun je altijd teruggaan naar genezende plekken als dat nodig is, waardoor je behoorlijk hard kunt kauwen. Nadat je uit de kerker bent gekomen, zul je omgaan met een andere vijandelijke handschoen en aan het einde vechten tegen een groep van 17 – 19 niveau Seiryu. Niets overdreven moeilijk na het verlaten van de kerker, zorg ervoor dat je genezen bent voordat je naar binnen gaat.

Three Spiders
Voltooi hoofdstuk 7.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 7 hebt voltooid.

In dit hoofdstuk, terwijl je in de Geomijul schuilplaats bent, moet je overal rondkijken op items. Er zijn er veel verborgen op doodlopende paden en op plaatsen waar je niet heen hoeft om vooruitgang te boeken. Kluisjes in dit gebied hebben meestal handige uitrusting die beter is dan wat je bij iedereen hebt als je niet aan het slijpen was om uitrusting te maken. Nadat je een trap op bent gegaan en Nanba iets zegt over een insect dat in zijn oor gaat, zal er een healing machine in een kamer aan de linkerkant zijn.

Na veel expositie heb je weer ruzie Joon-gi Han, behalve dat je het doet zonder Nanba. Als je nog steeds Hero-job op Kasuga gebruikt, bewaar dan zijn MP voor het gebruik van Hero’s Compassion voor groepsgenezing, aangezien Joon-gi een speciale aanval heeft die iedereen in het gezelschap tegelijk schade toebrengt. Zet alles wat je in hem hebt gestopt bij de andere twee personages, want je wordt volledig genezen na het gevecht met hem. Daarna zul je je een weg terug uit het gebied moeten vechten tegen meer groepen van de Geomijul, maar na Joon-gi zouden ze geen probleem moeten zijn.

Na deze gevechten heb je de rest van het hoofdstuk geen Nanba meer in je groep, dus het is beter om het gewoon af te maken in plaats van te werken aan substories of zoiets. Als je eenmaal naar de toren gaat, is het hoofdstuk voorbij.

The Statesman
Voltooi hoofdstuk 8.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 8 hebt voltooid.

Als je naar Bleach Japan gaat, vecht je met één man buiten, en als je naar binnen gaat, vecht je tegen een groep van vier level 24 Liumang-vijanden. Na hen vecht je tegen Mabuchi die een vijand van level 25 is. Dit is het laatste gevecht van het hoofdstuk (het is een korte), dus gooi wat je maar wilt naar hem. Als hij Resolute Counter doet, val dan niet aan tot zijn volgende beurt, maar gebruik gewoon die gelegenheid om groepsleden te genezen of te bufferen. Als hij in een lus komt waarbij hij voortdurend de tegenbeweging doet, ben je in principe ingesteld omdat je hem gewoon tussen de beurten kunt aanvallen als hij hem laat vallen. Je kunt Poundmates nog steeds gebruiken met Kasuga als je wilt, en hij zal daar niet tegenin gaan. Nadat je hem hebt verslagen, hoef je alleen maar naar de andere kamer te gaan en naar een foto te kijken voor een verhaal, dan is het hoofdstuk voorbij.

Time to Talk
Voltooi hoofdstuk 9.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 9 hebt voltooid.

Als je tegen de kraanvogel vecht, doe je ongeveer een derde van de gezondheidsbalk, dan start hij de man eruit, dan mep je hem een ​​tijdje en komt hij weer terug. Maak je geen zorgen over het opslaan van MP of zoiets.

Daarna ga je weer vechten tegen de Omi Alliance in Geomijuhl. Misschien wil je proberen om meer te nivelleren of een betere uitrusting te krijgen voordat je naar binnen gaat, want je vecht opnieuw tegen de man van de kraan, evenals Nanba en een paar level 25 Bleach Japan-vijanden. De kamer waarin je vecht is klein, dus als je begint met gebiedsaanvallen, moet je in principe iedereen tegelijk raken en kun je het stel Bleach Japan-vijanden en mogelijk Nanba snel uit de weg ruimen. Ishioda is het belangrijkste probleem omdat hij af en toe een geweer trekt en één personage neerschiet, dat in totaal bijna 200 schade kan aanrichten als het raakt, dus je zult willen proberen alle personages boven de halve gezondheid te houden als het mogelijk is om in zijn beurt te gaan.

Illuminations
Voltooi hoofdstuk 10.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 10 hebt voltooid.

Na de dialoog aan het begin en het vechten tegen de groep van Bleach Japan Yakuza, voegt Joon-gi Han zich bij je gezelschap. Voordat je verder gaat, kun je desgewenst een beter wapen voor hem bemachtigen, omdat hij begint met een heel slecht basisniveau. Je kunt een goede vinden in een kluis in het restaurant waar je doorheen vecht, als je gewoon wilt wachten. Als je naar het volgende verhaalpunt gaat, vecht je tegen een groep van Liumang en vervolgens tegen Zheng met nog twee mannen, hoewel hij niet veel is om mee om te gaan. Je vecht door nog drie groepen vijanden voordat je het restaurant binnengaat, en je kunt het gebied verlaten en weer genezen voordat je binnenkomt. Je kunt ook gewoon het gebouw verlaten als je wilt, maar het respawwnt de groepen vijanden buiten.

Op de tweede verdieping is er na het gevecht met de chef-koks een healing spot, samen met een heleboel items om te grijpen en de bovengenoemde kluis met een wapen voor Joon-gi in de tweede kamer. Als je naar de volgende verdieping gaat, vecht je alleen tegen de manager, gevolgd door een tijger. De tijger is zwak in de geweervaardigheden van Joon-gi Han, dus concentreer je erop hem in leven te houden en hem meer MP te geven, zodat je ze op de tijger kunt blijven gebruiken. Op de bovenste verdieping heb je nog een gevecht met Mabuchi, samen met vier Liumang. Dezelfde strategie is van toepassing als voorheen voor Mabuchi, schakel eerst de andere jongens uit en doe dan healing of buffing wanneer hij Resolute Counter gebruikt. Hij gaat niet tegen als je afstandsaanvallen op hem gebruikt, dus vaardigheden zoals die van Joon-gi op basis van wapens zijn op elk moment prima te gebruiken.

Na dat gevecht voegt Nanba zich weer bij de groep in plaats van Saeko, en je moet Ishioda weer bevechten samen met 7 andere Omi-vijanden. Maak je daar echter geen zorgen over, want Nanba heeft een nieuwe special die elke vijand afvuurt en alle andere vijanden meteen na gebruik moet uitschakelen. Ishioda is niet zo erg als in zijn eentje, onthoud gewoon dat hij de schotaanval uitvoert, dus probeer iedereen gezond te houden. Na dit gevecht is de rest van het hoofdstuk de voortgang van het verhaal.

The Dragon Stirs
Voltooi hoofdstuk 11.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 11 hebt voltooid.

Het eerste grote gevecht van het hoofdstuk is tegen beveiligingsmedewerkers van niveau 33 en drie van niveau 32. Ze zouden niet veel problemen moeten opleveren als je in dit hoofdstuk vijanden in het gebied hebt bestreden, gebruik gewoon gebiedsvaardigheden om ze snel uit te schakelen, want je kunt jezelf direct hierna genezen.

Nadat je naar Otohime Land bent gegaan en een dialoog hebt gevoerd, vecht je tegen een aantal opeenvolgende groepen Omi-vijanden. De eerste groep zal een level 33 vijand zijn en vier level 32 vijanden. Als Nanba in je gezelschap nog steeds zijn special gebruikt voor deze jongens, zou je level 32’s snel moeten uitschakelen, dan hoef je je alleen op level 33 te concentreren. De volgende groep zal hetzelfde zijn, maar dan met een extra level 34 vijand. Hetzelfde geldt weer, gebruik Nanaba’s special om alle grunts uit te schakelen, dan hoef je je alleen te concentreren op de man van het hoogste niveau. Deze schiet een geweer zoals Ishioda deed de keren dat je met hem vocht, dus zorg ervoor dat de gezondheid van de groep hoog blijft. Hij is zwak voor Joon-gi Han’s wapenvaardigheden, dus gebruik ze zo veel mogelijk. Nadat je die groep hebt verslagen, krijg je geen pauze tussendoor, je gaat meteen vechten tegen een niveau 32, een niveau 33 en een niveau 36, wie is de blauwe man in het pak met het grote mes. Door Nanba’s special nog een keer te gebruiken, zouden de twee grunts onmiddellijk moeten worden uitgeschakeld, dan heb je alleen Matoba. Hij is bestand tegen mes- en vuurwapenaanvallen, dus het is niet zo handig om Joon-Gi Han’s aanvallen tegen hem te gebruiken zoals andere vijanden van hoog niveau. Hij is zwak voor vuur en elektrisch, dus je kunt Nanba’s andere vuuraanvallen op hem gebruiken, evenals Joon-gi Han’s Stun Gun-aanval. Nadat het gevecht is afgelopen, is het hoofdstuk voorbij.

End of an Era
Voltooi hoofdstuk 12.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 12 hebt voltooid.

Voor het begin van dit hoofdstuk moet je in totaal 3 miljoen yen verwerven om een ​​politieke campagne te helpen financieren. Er zijn enkele ietwat snelle manieren waarop u dit kunt doen, afhankelijk van wat u tot nu toe hebt gedaan voor bij-inhoud. Om te beginnen kun je al snel 1,5 miljoen verdienen door alleen de items van de Italian Ring en Swiss Watch in je inventaris te verkopen. Je krijgt deze als drops tijdens Chapter 11 van de verhaalgevechten en ze hebben geen ander doel dan om verkocht te worden, dus daarmee kom je halverwege. Daarna zou je een van de parttime heldenondersteuningsopdrachten “Kappture the Kappa” of “Please Find My Cat 1 & 2” kunnen doen voor elk 2 miljoen. De Kappa-zoektocht is er automatisch in het Part-Time Hero-menu wanneer je het ontgrendelt, maar voor de Cat One moet je daadwerkelijk naar het Part-Time Hero-kantoor gaan, het meest noordelijke gebouw op de kaart met het inleverpictogram. , en ga naar boven, naar kantoor.

In Sotenbori nadat je toegang hebt gekregen tot de Battle Arena, is het in je eigen belang om het hele ding te verslaan voordat je verder gaat met het verhaal. Het is een zeer goede plek om te grinden, wat je wilt doen omdat er aan het einde van dit hoofdstuk een behoorlijke sprong is in vijandelijk niveau, en op de laatste 5 verdiepingen kun je herhalingen krijgen van goede uitrustingsitems om het feest uit te rusten met, samen met een zeer goed wapen voor Kasuga, samen met een groot stuk geld (ongeveer 2 miljoen voor de 5 verdiepingen + een extra miljoen per als je de herhalingen van de elektrische zweep verkoopt die je waarschijnlijk krijgt). Als je in de arena bent als je sterft, word je gewoon buiten opgestart zonder een game over of zo, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geld verliest als je het opneemt tegen vijanden van een hoger niveau. Om met je hoofdgroep op niveau 50 te komen, zou aan te bevelen zijn voor een goede tijd met de rest van het hoofdstuk, maar je kunt zo weinig of zo veel malen als je wilt.

Binnen het Omi HQ is je doel in feite gewoon niet gepakt te worden. Loop door de gangen en vermijd de zichtlijnen van de bewakers. Als je wordt opgemerkt, moet je het opnemen tegen een bewaker die ongeveer level 35 ~ is. Als je met drie bewakers vecht, word je teruggestuurd naar het begin van het gebied en moet je er weer doorheen gaan met de respawnen van de bewakers. Wanneer je het einde van het pad bereikt, vecht je tegen twee level 47 Omi en één level 48 Omi. Daarna heb je een gevecht tegen Goro Majima en Taiga Saejima beide op level 50. Het gevecht begint met alleen Majima, die een set van 3 klonen zal oproepen als je een kwart van zijn gezondheid eruit haalt. Hij is zwak om te vuren en de klonen zijn zwak voor vuurwapenaanvallen, dus als je momenteel Joon-gi Han in je groep hebt, is hij erg handig om snel van de klonen af ​​te komen. Als Majima half gezond is, komt Saejima langs om te helpen. Beiden weerstaan ​​mesaanvallen, terwijl Saejima ook bestand is tegen normale aanvallen, en zijn enige specifieke zwakte is vuur. Op een gegeven moment zullen Majima en Saejima een teamaanval doen die iedereen in de groep schade toebrengt en hoe dan ook ongeveer de helft van Kasuga’s gezondheidsbalk behandelen, dus zorg ervoor dat je Kasuga het hele gevecht relatief gezond hebt. Nadat je Majima hebt uitgeschakeld, is Saejima eigenlijk gewoon een gigantische schadeput totdat je hem kunt uitschakelen. Als hij een groot bedrag aan iemand geeft, zorg er dan voor dat zijn of haar gezondheid weer op orde is, zodat je niet vastloopt bij het proberen iedereen tegelijk te doen herleven en genezen. Na die gevechten heb je een verhaal en ben je terug in Sotonbori. Neem de taxi naar het hoofdkantoor van Omi Alliance als u klaar bent.

Na de tussenfilmpjes moet je je door twee groepen Omi Alliance-leden vechten. De eerste groep bestaat uit twee vijanden van niveau 48 en vier vijanden van niveau 47. Vergeleken met de eerdere strijd tegen Majima en Saejima zouden dit in principe een fluitje van een cent moeten zijn. Gebruik vanaf het begin je groepsaanvallen om de meerderheid van de groep uit te schakelen, dan zou je een van de level 48 vijanden moeten hebben die je alleen moet afbreken. Hij zal veel bewaken, maar is zwak voor mesaanvallen. De tweede groep bestaat uit vijf niveaus 47 Omi en een enkele niveau 50 Omi. Hetzelfde geldt voor deze groep, gebruik meteen groepsaanvallen, dan zou je maar één man over moeten hebben (ik gebruikte de speciale groepaanval van Zhao en het sloeg tot mijn verbazing meteen iedereen knock-out na hoeveel schade de man in de eerste groep had opgelopen). Na dit gevecht heb je meer verhaal dan is het hoofdstuk voorbij.

Fate of Our Fathers
Voltooi hoofdstuk 13.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 13 hebt voltooid.

Na het verhaal aan het begin van het hoofdstuk, wordt je verondersteld naar de Isezaki-weg te gaan, waar je vijf level 48 Omi en een level 50 Omi-vijand vecht. Je kunt hier je krachtigste groepsaanvallen gebruiken om de vijanden uit te schakelen, je kunt direct daarna weer genezen voor meer gevechten. Na nog wat verhaal krijg je je geld terug van Hoshino dat je in het vorige hoofdstuk hebt gegeven en moet je naar het verkiezingsadministratiebureau gaan om die 3 miljoen te gebruiken om je zelf voor de verkiezingen in te schrijven. Maar voordat je erheen gaat, krijg je een sms van Kamulop over een paar Poundmates die hij te koop heeft. Als je op je Tojo Clan Crests hebt gezeten, zou je deze moeten gaan kopen als je kunt. Na meer verhaal krijg je een busje om campagne mee te voeren. Je gaat dan te voet naar het Jinnai-station, waar je opnieuw tegen dezelfde groep van vijf + één Omi-vijanden vecht. Na dat gevecht moet je naar het hoofdkantoor van Seiryu gaan. Binnenin heb je eerst een gevecht met een andere groep van vijf + één Omi, die je snel kunt uitschakelen met groepsaanvallen zoals voorheen.

Eindelijk heb je het laatste gevecht van het hoofdstuk tegen Sawashiro, die level 53 is. Hij begint met het gebruik van een zwaard, schakelt dan over op een stok als je gezondheid een derde lager is, en dan zowel het zwaard als de stok rond het laatste kwartier. Hij is zwak voor mesaanvallen, dus het is zeer aan te bevelen om zowel Zhao als Joon-gi Han in je groep te hebben voor dit hele gevecht. Tijdens de tweede fase met de stok, zal hij een beweging doen waarbij hij het continu om zichzelf heen draait, en je wilt hem niet aanvallen terwijl hij dit doet, gebruik het als een kans om te genezen. Zodra hij naar het laatste wapen gaat, gebruikt hij een vaardigheid die ervoor zorgt dat hij tijdens zijn beurt 1000 HP regenereert, dus je moet hem zo vaak mogelijk blijven slaan. Het gebruik van Zhao en Joon-gi Han’s mesgebaseerde specials richt veel schade aan, dus het is waarschijnlijk de beste gok, en gebruik dan Kasuga en je andere personage om MP te genezen en aan te vullen. Als je een extra beurt hebt met Kasuga, is het een goed idee om een ​​van de twee nieuwe Poundmates in te roepen die je hebt verkregen door het voltooien van het laatste hoofdstuk.

The Torch is Passed
Voltooi hoofdstuk 14.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 14 hebt voltooid.

Zodra het hoofdstuk begint, moet je vechten tegen een level 52 Omi en vijf level 51 Omi. Je zult de volledige HP / MP hebben omdat het een nieuw hoofdstuk is, dus schakel ze uit met speciale groepsvaardigheden, dan kun je meteen genezen. Ga naar het Bleach Japan-kantoor als je klaar bent om de groep te bevechten met vijf level 53 Omi en een level 54 Omi. Dit is weer een gevecht waarbij je alleen deze vijanden hebt en daarna niets meer, dus maak je geen zorgen over het inhouden.

Daarna moet je naar Geomijul gaan waar je tegen Kiryu vecht. Kiryu is interessant omdat hij geen vrouwelijke personages aanvalt, dus als je Saeko en Emi hebt geëgaliseerd en uitgerust, kunnen ze hier handig zijn. Het zou op zijn minst de moeite waard zijn om Saeko in te schakelen voor Nanba als je hem gebruikt, aangezien Kiryu bestand is tegen fysieke, mes-, vuurwapen- en vuuraanvallen, wat betekent dat hij bestand is tegen de meeste van Nanba’s dakloze werkvaardigheden. Saeko op de idoolbaan hebben zou de voorkeur hebben als je het waterpas hebt gezet en je dat dan kunt gebruiken voor genezing, en als je het Idol Ice-wapen waterpas hebt, gebruik dat dan omdat het enige waar Kiryu zwak voor is Ice is. Wanneer Kasuga commentaar geeft op Kiryu die van houding verandert, zal hij actief gaan vermijden en tegengaan terwijl je aanvallen uitvoert, dus je bent beter als je niet-blokkeerbare of afstandelijke aanvallen kunt doen. Als hij weer van houding verandert, ontwijkt hij geen enkele aanval, maar hij tankt alles en kan niet worden neergeslagen. Ten slotte zal hij nog een keer van houding veranderen in het laatste kwartaal van gezondheid, waar hij, als hij normaal wordt aangevallen, de aanvaller soms gewoon neerhaalt zodra ze hem raken, dus het is het beste om door te gaan met niet-blokkeerbare aanvallen en gewoon te genezen met Saeko.

Na dat gevecht zul je naar een gemarkeerde plek op de kaart moeten gaan, en als je de deur probeert binnen te komen, zul je een reeks gevechten hebben. De eerste is tegen een groep van zes Omi van niveau 55, gemakkelijk af te handelen met groepsaanvallen. Alleen de grote man met de knuppel zou een volledige cyclus van groepsaanvallen moeten kunnen doorstaan, dus dan kun je hem gewoon verslaan met de groep. Na dat gevecht ben je binnen in het gebouw en loop je rond, zodat je iedereen kunt genezen die het nodig heeft voordat je naar de volgende kamer gaat. De volgende groep is vier niveau 53 Omi en een niveau 54 Omi, dus ze zijn over het algemeen zwakker dan de groep buiten en zouden moeten kunnen worden uitgeschakeld voordat een van hen zelfs maar een beurt krijgt. Je loopt weer rond na dat gevecht, dus zorg ervoor dat je geneest voordat je door de laatste deur gaat. Binnen vecht je tegen een Ishioda van level 57 en een Mirror Face van level 55. Probeer eerst Mirror Face uit te schakelen, en maak je dan zorgen over Ishioda. Mirror Face is zwak voor mesaanvallen, dus je kunt je op hem concentreren met Joon-gi Han en Zhao als je ze gebruikt. Ishioda is zwak voor elementaire aanvallen, dus het is een heel goed idee om hem te focussen op Joon-gi Han’s verdovingsaanval. Ishioda zal tegengaan na elke aanval die hem niet neerhaalt, zelfs niet op afstand en op debuff, dus als je hem verbluft, bevind je je op een zeer goede plek. Onthoud dat hij zijn geweeraanval heeft die een grote hoeveelheid schade aanricht, dus probeer iedereen gezond te houden. Bij ongeveer de helft van zijn gezondheid zal hij een aanval uitvoeren die alle personages angst bezorgt en zijn aanval vergroot. Als je Hero job op Kasuga gebruikt, probeer dan zo snel mogelijk de statusclearing group special te gebruiken om iedereen bang te maken, en blijf dan aan Ishioda werken. Nadat het gevecht is afgelopen, krijg je een verhaal en is het hoofdstuk voorbij.

Thank You
Het laatste hoofdstuk voltooid.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend nadat je hoofdstuk 15, het laatste hoofdstuk van het spel, hebt voltooid.

Je begint dit hoofdstuk in Kamurocho, maar je kunt de taxi nemen als dat nodig is. Als je het niet hebt gebruikt, moet je een paar keer door het einde van de Sotenbori-kerker gaan met Kasuga op de freelancer-baan, omdat je die baan moet gebruiken voor het laatste gevecht aan het einde van het verhaal, en het kan wees een beetje moeilijk als je het niet hebt gebruikt sinds je bent veranderd in de hero-job. Op dit punt krijg je ook toegang tot de Kamurocho-riolen, de andere maallocatie in het spel. Het is lucratiever dan de Arena, maar veel gevaarlijker en je kunt erin gamen in tegenstelling tot de arena. Na een verhaal vertelt de game je dat het betreden van de Millennium Tower het point of no return is, wat betekent dat je vastzit totdat het verhaal is afgelopen. Bereid u van tevoren voor en ga dan naar binnen als u er klaar voor bent.

Gevechten binnenin hebben vijanden variërend van level 57 tot 60 bij de eindbaas. Er is niet veel verkenning, dus zorg ervoor dat je de zijkamers controleert en alle vijanden in elk gebied uitschakelt voordat je verder gaat. Je moet tijdens de trek ook een behoorlijke hoeveelheid waterpas zetten, dus je moet je grotere genezingsitems niet gebruiken tenzij dat absoluut nodig is. Je kunt de healing boxes hier ook niet misbruiken zoals voorheen, als je eenmaal een verdieping omhoog gaat, kun je niet meer terug, dus houd daar rekening mee. Wanneer je de vloer bereikt met de twee “Arminator” -vijanden die zich vlak voor de sectie met de laatste bazen bevinden, dus zorg ervoor dat je geneest voordat je de lift gebruikt.

Je eerste gevecht is tegen Tendo, die bestand is tegen alle soorten fysieke aanvallen, dus blijf bij elementaire dingen als je kunt. Hij kan worden vergiftigd, dus het is een goed idee om ofwel Joon-gi Han’s special te gebruiken of Nancy van Poundamtes vroeg in te schakelen, omdat het gegarandeerd schade heeft bij al zijn beurten, wat oploopt als dit gevecht een tijdje duurt. Totdat je hem onder de helft van zijn gezondheid krijgt, doet hij niet veel schade, maar probeer gewoon iedereen relatief gezond te houden. Dragon’s Descent / Dance ziet eruit als een enge aanval en de game vraagt ​​je om je ertegen te beschermen, maar hij haalt het normaal gesproken voor op de mensen waarop het gericht is en lijkt niet zoveel schade aan te richten, dus het is niet de moeite waard om erover te stressen. Als hij half gezond is, trekt hij boksbeugels tevoorschijn en richt hij meer schade aan, samen met een beweging die een personage eenmalig zal schoten als hij het uitvoert. De aanval wordt Gods waarschuwing genoemd, en de groep zal er de eerste keer dat hij het doet een opmerking over maken. Hier moet je de sterkste aanvallen op hem uitvoeren die je kunt om hem uit de aanval te slaan. Als hij dit op Kasuga richt, wil je dat, als je het niet eerder hebt gebruikt, gebruik dan onmiddellijk zijn “Peerless Resolve” -beweging als je de Hero-job gebruikt, omdat dit ervoor zorgt dat je er niet één keer door wordt. De beweging Devil’s Awakening lijkt op elkaar, maar is slechts een aanval op degene die hij beoogt, maar brengt slechts marginaal meer schade aan dan Dragon’s Descent.

Na het gevecht heb je een heleboel verhalen, daarna vecht je tegen Aoki en een groep van zeven Omi. Je bent niet genezen na het Tendo-gevecht, dus het begin hiervan kan moeilijk zijn als je niet eerder genezen bleef. De Omi-vijanden zijn ongeveer even sterk als degenen die de toren opkomen, dus je kunt ze relatief snel allemaal uitschakelen met groepsspecials. Aoki krijgt meer een pak slaag, maar lang niet het niveau van Tendo voor hem, dus dit gevecht is in vergelijking gemakkelijk zolang je de Omi-vijanden snel kunt verslaan. Hij zal meer Omi inschakelen naarmate het gevecht vordert, dus blijf ze eerst proberen af ​​te handelen. Aoki is zwak voor elektrische en fysieke aanvallen, waardoor hij veel schade oploopt als je fysieke groepsspecials gebruikt om de Omi-vijanden uit te schakelen. Als Aoki weinig gezondheid heeft, rent hij weg.

De groep vertelt Ichiban om Masato alleen te achtervolgen, dus ga genezen op de machine en ga dan de trap op. Dit is het deel waarin je gedwongen wordt om als freelancer te spelen, en waarom je het wat had moeten nivelleren voordat je de Millennium Tower binnenging. In vergelijking met het gevecht beneden is dit echter nog gemakkelijker, omdat Masato niet echt veel schade lijkt aan te richten. Blijf je fysieke vaardigheden op hem gebruiken totdat je zijn gezondheid helemaal laat vallen, dan heb je de enige echte cutscene quick-time gebeurtenis van het spel en ben je klaar met het verhaal.

Stories to Tell
10 sub verhalen voltooid.

Deze trofee wordt toegekend nadat je 10 sub verhalen hebt voltooid.

Stories to Live
20 sub verhalen voltooid.

Deze trofee wordt toegekend nadat je 20 sub verhalen hebt voltooid.

Stories of the Streets
40 sub verhalen voltooid.

Deze trofee wordt toegekend nadat je 40 sub verhalen hebt voltooid.
Sub verhalen fungeren als side missies voor Yakuza: Like a Dragon. Net als eerdere Yakuza games krijg je toegang tot meer naarmate je verder komt in het verhaal en interactie hebt met meer personages. Voor sommige hoef je alleen naar locaties te gaan of met mensen te praten om te beginnen, maar voor sommige moet Kasuga minimum niveaus voor zijn persoonlijkheidsstatistieken hebben voordat ze kunnen worden voltooid. Er zijn in totaal 52 sub verhalen in Yakuza: Like a Dragon, dus voor het platina hoef je ze niet allemaal af te werken als je dat niet wilt.

Zie de Yakuza: Like A Dragon – Sub verhalen Guide

Friends in Low Places
Maximaliseer Nanba’s Bond Level.

Bond Levels zijn in feite de vriendschapsniveaus die je hebt met elk van de belangrijkste partijleden. Ze worden gevorderd door verschillende dingen te doen met de groepsleden, zoals eten in restaurants, Party Chats doen, gevechten voltooien en films kijken. Wanneer de voortgang van het Bond niveau een bepaald punt bereikt, ga je naar de overlevingsbalk en doe je een evenement met dat personage om hun band naar het volgende niveau te tillen. Tijdens de evenementen kun je reageren op vragen van de andere leden en sommige reacties verhogen de persoonlijkheidsstatistieken van Kasuga een klein beetje, maar alle evenementen gaan door, ongeacht de antwoorden die je geeft.
Nanba’s band loopt normaal op verder tot je level 2 bereikt. Om level 3 te bereiken, moet je wachten tot hoofdstuk 10 van het verhaal.

Zodra je het punt voor niveau 5 bereikt, heb je een gevecht met alleen Ichiban tegen een vijand van niveau 20 en twee vijanden van niveau 18. Omdat je dit gevecht effectief niet kunt doen tot tenminste Hoofdstuk 10 of 11, zou het helemaal geen probleem moeten zijn, ook al is het gewoon Ichiban. Na het gevecht en wat meer dialoog, maximaliseer je je band met Nanba en verdien je deze trofee.

Friends on the Force
Maximalisser Adachi’s Bond Level.

De band van Adachi loopt normaal op de hele weg door het spel. Zodra je het evenementpunt voor level 5 hebt bereikt, heb je een gevecht met alleen Adachi tegen een vijand van level 19. Nadat je ze hebt verslagen, maximaliseer je je band met Adachi en verdien je deze trofee.

Friends Like Sisters
Maximaliseer Saeko’s Bond Level.

Saeko’s band loopt normaal op het hele spel door. Zodra je het evenementpunt bereikt vóór level 5, zul je een gevecht voeren met alleen Saeko tegen vier level 19 vijanden en een level 21 vijand. Nadat je ze hebt verslagen, maximaliseer je je band met Saeko en verdien je deze trofee.

Friends With Familiar Faces
Maximalisser Joon-gi Han’s Bond Level.

De band van Joon-gi Han loopt normaal op het hele spel door. Zodra je het evenementpunt bereikt vóór level 5, zul je een gevecht hebben met alleen Joon-gi Han tegen vier level 36 en één level 39 Jingweon maffia vijand. Nadat je ze hebt verslagen, maximaliseer je je band met Joon-gi Han en verdien je deze trofee.

Friends in the Gang
Maximaliseer Zhao’s Bond Level.

De band van Zhao loopt normaal op het hele spel door. Zodra je het evenementpunt bereikt vóór niveau 5, zul je een gevecht hebben met alleen Zhao tegen een Mabuchi van niveau 32, niveau 30 Zheng en vervolgens vier andere vijanden van niveau 28. Mabuchi gebruikt dezelfde trucs als altijd tijdens dit gevecht, dus wees je daar bewust van en val hem niet aan als hij in Resolute Counter is, tenzij je vaardigheden gebruikt. Nadat je ze hebt verslagen, maximaliseer je je band met Zhao en verdien je deze trofee.

Friends From Work
Maximaliseer Eri’s Bond Level.

Eri’s band is uniek ten opzichte van de anderen, omdat het niet verder gaat dan normale gebeurtenissen. Haar Bond gaat alleen omhoog als jij de nieuwe Corporation niveaus bereikt in de minigame Bedrijfsbeheer. Nadat je de eerste objectieve rang in bedrijfsbeheer hebt bereikt, heb je een evenement met Eri bij Survive, waar ze zich bij je groep voegt en in de strijd kan worden gebruikt. Daarna wordt haar obligatie automatisch verder verhoogd door de volgende doelstellingen in bedrijfsbeheer te bereiken totdat je rang 1 bereikt, waar haar obligatie automatisch zal stijgen tot het maximale niveau. Je verdient deze trofee op hetzelfde moment dat je de trofee Presidential Power verdient om het topbedrijf in Yokohama te worden.

Food for Thought
Meer dan 20 Table Talk scènes bekeken.

Table Talk scènes zijn de pratende dialogen die u kunt verschijnen als u in restaurants eet en bepaalde items bestelt, afhankelijk van wie u in uw gezelschap heeft. Deze verschijnen alleen bij de restaurants in Ijincho, niet die in Kamurocho of Sotenbori. Er zijn er ook 42 van in totaal, dus u hoeft niet eens de helft te laten verschijnen. De gemakkelijkste manier om ze te bemachtigen, is door te wachten tot hoofdstuk 11 wanneer Zhao meedoet en iedereen beschikbaar is in je gezelschap, ga dan gewoon naar restaurants en bestel de meeste van alles van het menu terwijl je door de stad reist. Je kunt dit gebruiken om tussen gevechten door te genezen, en als je alles van het menu bestelt, voltooi je een Part-Time Hero-uitdaging per restaurant en activeer je alle voedselcombinaties in één keer voor dat restaurant. Je kunt het aantal Table Talk-scènes bekijken dat je hebt gezien onder Uitdaging> Avontuur in Part-time Hero en kijk onderaan naar de Table Talker-doelen.

A New Legend
Rang van parttime Hero-leden verhoogd naar Senior Hero.

De rang Senior Hero is wat je bereikt als je 70 sterren behaalt in Part-time Hero.

A New Hero
Rang van parttime heldenlid verhoogd naar Executive Hero.

De niveaus in Part-time Hero worden bepaald door het aantal sterren dat je hebt, die je verdient door deelnemende missies in de categorieën Ondersteuning en Redding in Part-time Hero. Je aantal sterren wordt niet op elk niveau gereset, dus voor deze trofee moet je eerst Veteraan bereiken met in totaal 150 sterren en vervolgens Executive met in totaal 300 sterren.
300 sterren in totaal is niet veel om te krijgen zonder je best te doen voor bezorg- of reddingsmissies. Veel van de opdrachten voor het afleveren van items kun je doen door gewoon items op te halen in de gameplay, en alle SOS Rescue-missies staan ​​op de kaart gemarkeerd zodat je ze kunt voltooien wanneer ze beschikbaar zijn.

Bij de reeks missies met speciale bezorging moet je zakdoekjes krijgen voor een man die vastzit in verschillende badkamers. In dit Yakuza-spel is de enige manier om Pocket Tissues te krijgen, door ze te kopen bij de prijsverkoper voor de Can Quest-minigame. Je hebt in totaal 21 zakweefsels nodig voor deze reeks missies, waarvoor in totaal 4200 punten nodig zijn om te ruilen met de Can Quest-verkoper.

De “Missing” set van speurtochten houdt in dat je een persoon in de buurt van Ijincho zoekt en met hen praat. Je kunt de locaties van alle vijf hier vinden: Yakuza Like a Dragon Part-time Hero Missing Person Missie Guide.

“Please Find My Cat 1 & 2” betrof het vinden van een kat in de buurt van Ijincho die verdwaald was door het Part-time Hero-kantoor. Je kunt de locaties voor alle katten hier vinden: Yakuza Like a Dragon Find My Cat Missie Guide. (Kat Locaties)

“Kappture the Kappa” houdt in dat je foto’s maakt van 10 Kappa-beelden rond Ijincho. Je kunt de locaties voor alle Kappa-beelden hier vinden: Yakuza Like a Dragon Kappture the Kappa Missie Guide. (Kappa Standbeeld Locaties)

Awakening Dragon
Niveau 10 bereikt met Kasuga.

Deze trofee word toegekend wanneer Kasuga niveau 10 bereikt.

Rising Dragon
Niveau 30 bereikt met Kasuga.

Deze trofee word toegekend wanneer Kasuga niveau 30 bereikt.

Like a Dragon
Niveau 50 bereikt met Kasuga.

De trofee word toegekend wanneer Kasuga level 50 bereikt. Dit is het level dat je in principe bereikt als je het verhaal afrondt. De kerker in het laatste hoofdstuk heeft vijanden die aan het einde level 60 zijn, dus je zult in ieder geval level 50 bereiken, alleen al vanaf de voortgang van het verhaal.

Ryu Ga Gotoku
Niveau 70 bereikt met Kasuga.

De trofee word toegekend wanneer Kasuga level 70 bereikt. Level 70 wordt pas bereikt na het verhaal, tenzij je opzettelijk veel grindt. Je zult hier echter een flink eind over moeten zijn voor het platina, aangezien de eerste extra kerker in Premium Adventure vijanden heeft die tot ongeveer level 80 gaan, en voor de True Final Millenium Tower kerker wil je eigenlijk op het niveau zijn cap van 99.

Sound Character
Een van Kasuga’s persoonlijkheidsstatistieken verhoogd tot max.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je een van de 6 persoonlijkheidsstatistieken van Kasuga naar het maximale niveau van 10 verhoogt.

Super Human
Alle persoonlijkheidsstatistieken van Kasuga verhoogd tot max.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je alle 6 Persoonlijkheidsstatistieken van Kasuga naar het maximale niveau van 10 verhoogt.
Je persoonlijkheidsstatistieken worden verhoogd door verschillende dingen in het spel te doen. Daarom is deze trofee eigenlijk een van de laatste dingen waar u zich zorgen over moet maken. De beste manier om je persoonlijkheid de rest van de weg te verbeteren als je aan het einde van het spel wilt, is door de “Rise Up!” item van Dragon Kart voor 2500 ringen. Dit voegt +50 punten toe aan elke persoonlijkheidscategorie, dus zou je de rest van de weg moeten doorlopen nadat je al het andere hebt gedaan dat je moet doen. De belangrijkste dingen die u eerst moet afmaken voordat u zich hier zorgen over maakt, zijn:

Alle certificaten op de Ounabara Vocational School (Certified Genius trophy)
Alle bekers en rivaliserende races in Dragon Kart (Pop the Cork trophy)
Bekijk alle films in het theater (Sleep Sheep Slapper-trofee)
Alle Honk-Honk NPC’s minstens één keer gevonden (Honk-Honk Hero-trofee)

Nadat je deze allemaal hebt gedaan, kun je je in ieder geval zorgen maken over het verhogen van de statistieken. Er zijn een paar manieren waarop u dit kunt doen. De drie belangrijkste zouden uitdagingen zijn, Honk-Honk-aankopen doen of het statverhogingsitem kopen met Dragon Kart-ringen. Uitdagingen zijn het meest gevarieerd, maar zouden veel andere minigames moeten spelen en dingen doen die je anders niet zou hoeven te doen. Grinding Honk-Honk is rng omdat er geen manier is om te garanderen dat de NPC’s verschijnen, maar het is behoorlijk onzinnig. Het slijpen van Dragon Kart is een beetje ingewikkeld, maar als je van de minigame houdt, is dit waarschijnlijk de leukste optie. Je hebt elke keer 2500 nodig om het statverhogingsboek te kopen voor een verhoging van +50 voor elke stat elke keer dat je het gebruikt.

Job Hopper
Kasuga veranderd naar drie andere banen dan zijn startbaan.

Deze trofee wordt uitgereikt zodra je Kasuga hebt veranderd in een van de drie banen anders dan Freelancer of Hero at Hello Work.

Life Experiences
Verander Kasuga in acht andere banen dan zijn startbaan.

Deze trofee wordt toegekend zodra je Kasuga hebt veranderd in een van de acht banen anders dan Freelancer of Hero at Hello Work.
Al vroeg in het verhaal krijg je toegang tot het wisselen van baan bij Hello Work, waarmee je Kasuga en andere groepsleden kunt veranderen in andere banen dan hun standaard unieke banen. Kasuga krijgt toegang tot meer baanwisselingen door te levelen samen met het bereiken van specifieke niveaus in zijn persoonlijkheidsstatistieken. Als je bij Hello Work naar het job change menu kijkt, zie je de vereisten voor elke job. Om naar alle mogelijke banen te wisselen, heeft Kasuga de volgende persoonlijkheidsniveaus nodig:

  • Style Lv. 3+
  • Charisma Lv. 3+
  • Kindness Lv. 5+
  • Passion Lv. 5+
  • Confidence Lv. 7+
  • Intellect Lv. 7+

Career Counseling
Veranderde alle vier de partijleden in banen die anders waren dan hun standaardbanen en won een strijd.

Nadat je toegang hebt gekregen tot het veranderen van baan bij Hello Work, moet je de banen van alle vier je actieve groepsleden veranderen in iets anders dan hun standaardbaan en een gevecht met hen winnen. Dit is het gemakkelijkst te doen zodra je de mogelijkheid krijgt om het te doen, terwijl alle vijanden in Ijincho nog steeds laag zijn. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u teruggaan naar de oude banen.

Professional
De rang van 1 vacature verhoogd naar maximaal.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je een taak met een personage naar level 30 verhoogt.

Master of Trades
3 banen verhoogd tot maximaal.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je 3 banen met elk personage naar level 30 verhoogt.

Jack of All Trades
7 banen verhoogd tot max.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je 7 banen met een willekeurig personage naar niveau 30 verhoogt. Deze trofeeën zeggen “max”, wat een verandering is ten opzichte van de beschrijving in de originele Japanse release, maar je hoeft alleen maar gelukkig banen te verhogen naar niveau 30 ( max. niveau voor banen is een gigantische sleur). Dit zijn ook geen 7 banen met één personage, het is elke baan met elk personage, dus als je tijdens het hele verhaal dezelfde banen bij al je personages houdt, zul je waarschijnlijk rond dezelfde tijd het maximale uit de banen halen. Als je bij dezelfde banen blijft en de bonus-XP-items niet gebruikt, bereik je waarschijnlijk niveau 30 rond personageniveau 60 ~ voor elk personage.

Romance of the 10 Pieces
10 stuks uitrusting gemaakt bij Romance Workshop.

Je maakt al vroeg in het verhaal kennis met Romance Workshop, en het is de plek waar je uitrusting kunt maken en upgraden voor gebruik met je gezelschap. Deze trofee zegt “gemaakt” alsof je items moet maken, maar het lijkt ook te tellen voor het upgraden van wapens. Dus maak of upgrade items 10 keer in totaal om deze trofee te verdienen.

Romancing the Forge
Volledig verbeterde uitrusting van Romance Workshop.

Het volledig upgraden van de smidse kost in totaal 22.250.000 yen voor alle 4 de niveaus. Dit lijkt een erg groot bedrag te beginnen, dus maak je hier vroeg in het spel geen zorgen over. Als je eenmaal aan het einde van het spel bent, kun je tijdens het slijpen geld van algemene vijanden slijpen, de laatste cyclus van de minigame Bedrijfsbeheer herhalen zodra je de hoogste rang hebt bereikt (geeft elke keer 3 miljoen yen), of de laatste 5 spelen verdiepingen van de Sotonbori Battle Arena (ongeveer 2 miljoen van vijanden + nog eens 1 miljoen of meer verkoop van bonusitems). Hoe je het ook besluit, als je het totale bedrag hebt en het wilt verbranden, kun je de winkel helemaal upgraden en deze trofee verdienen.

Gear Fanatic
Verzamelde meer dan 100 stuks uitrusting.

Deze trofee wordt toegekend voor het verzamelen van meer dan 100 uitrustingsstukken.

Gear Hoarder
Verzamelde meer dan 200 stuks uitrusting.

Deze trofee wordt toegekend voor het verzamelen van meer dan 200 uitrustingsstukken. In de context van deze trofeeën betekent “verzamelen” slechts 200 stuks cumulatief verkrijgen. Duplicaten tellen, en je hoeft de 100/200 niet in één keer bij je te hebben, dus je kunt oude spullen verkopen die je niet nodig hebt en deze trofeeën worden nog steeds correct toegekend wanneer je het cumulatieve totaal bereikt.

I Wanna Be the Very Best
Meer dan 100 Sujimon geregistreerd bij de Sujidex.

Deze trofee wordt toegekend wanneer u 100 Sujimon registreert in de Sujidex.

Gotta Catch ‘Em All
Geregistreerd meer dan 200 Sujimon bij de Sujidex.

Deze trofee wordt toegekend wanneer je 200 Sujimon bereikt die zijn geregistreerd in de Sujidex. De telling voor deze trofeeën is gebaseerd op het aantal in de Sujidex bovenaan, niet het aantal weergegeven in Part-Time Hero voor de uitdagingen, de telling lijkt hiervoor te verschillen. Tenzij je vijandelijke ontmoetingen vermijdt of de Sotenbori Battle Arena helemaal niet aanraakt, zijn deze twee trofeeën in feite verhaalgerelateerd, omdat je tijdens het verhaal minstens 200 van de 252 totale vijandtypen moet doorstaan.

Pound It
30 keer om Poundmates gebeld.

Poundmates is de versie van dit spel van een oproepsysteem zoals andere RPG’s hebben, waar je in ruil voor een geldelijke betaling verschillende personages kunt oproepen om je te helpen tijdens de strijd. Je krijgt meer opties in Poundmates door de voortgang van het verhaal en bij-inhoud, en elke keer dat je een nieuw personage als optie krijgt, kun je deze de eerste keer gratis inschakelen. Voor deze trofee hoef je in totaal 30 keer een willekeurig personage te callen. Je kunt je voortgang hiernaartoe zien door Uitdaging> Gevecht te bekijken in het menu Parttime held en de Pound Town-uitdagingen te bekijken. Je ontvangt deze trofee op hetzelfde moment dat je de Pound Town Resident-uitdaging voltooit.

Heir to the Legend
Versla de Sotenbori Battle Arena.

Tijdens Chapter 12 krijg je toegang tot de Sotenbori Battle Arena, een serie van 30 verdiepingen met daarop groepen vijanden die je vecht voor beloningen. De eerste keer dat je een verdieping opruimt, krijg je een eenmalige beloning, en elke verdieping heeft ook een herhaalbare beloning voor iets specifieks, zoals winnen in een maximaal aantal beurten of het niet gebruiken van genezende vaardigheden. Voor deze trofee moet je er helemaal doorheen komen en alle 30 verdiepingen minstens één keer verslaan. Je kunt op elk moment vertrekken en je krijgt checkpoints op elke 5e verdieping (dat wil zeggen 1e, 6e, 11e enz.). De strijdarena is hierdoor eigenlijk heel veilig om te grinden, samen met het feit dat je niet gokt als je wordt uitgeschakeld, je wordt gewoon naar de ingang opgestart. Je kunt in de buurt gaan om te genezen in het restaurant en wat meer genezende items te pakken, en dan meteen weer naar binnen gaan bij een checkpoint-verdieping. Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze trofee in ieder geval te verdienen, zo niet behoorlijk wat, wanneer je de gevechtsarena ontgrendelt in hoofdstuk 12, omdat het de rest van het verhaal veel beter beheersbaar maakt.

Fulfiller of Dreams
De laatste kerker in Premium Adventure voltooid.

Deze trofee wordt toegekend voor het voltooien van niet de “laatste” kerker, zoals het zegt, maar de eerste van de twee extra kerkers waartoe je toegang krijgt in Premium Adventure.

Make That Money
Meer dan 10 miljard yen aan kapitaal voor het bedrijf van Kasuga.

Deze trofee wordt toegekend zodra u 10 miljard beheerfondsen tegelijk heeft in Ichiban Holdings. Je zult dit gewoon moeten vermalen nadat je presidentiële macht hebt verdiend, want terwijl je eraan werkt, moet je je kapitaal uitgeven om het aandelenniveau te verhogen. Nadat je rang 1 hebt bereikt en de minigame hebt voltooid, zijn er betere bedrijven die je kunt kopen om je geldelijke winst elke periode te vergroten, en kun je Eri als werknemer inhuren, maar dit is niet nodig. Blijf gewoon door de minigame rennen totdat je in totaal 10 miljard yen bij de hand hebt bij Ichiban Holdings om deze trofee te verdienen.

New Digs!
Verhuisde het bedrijf van Kasuga naar een nieuw kantoor.

Deze trofee wordt uitgereikt nadat u rang 50 bereikt op de ranglijst van zakelijke aandelen. Nick vraagt je om het hoofdkantoor te verplaatsen, en dit gebeurt automatisch na de verhaalscènes. De locatie voor de minigame verandert dan in een gebouw in Chinatown.

Presidential Power
Het bedrijf van Kasuga is uitgegroeid tot het topbedrijf in Yokohama.

Deze trofee wordt uitgereikt zodra je het beste bedrijf wordt in de Business Rankings, wat het einddoel is van de minigame voor bedrijfsbeheer. Je begint op rang 150, en verhoogt jezelf met het korte tutorialbit tot rang 100 voordat het spel stopt met je hand er doorheen te houden na de eerste cyclus.
De minigame is niet overdreven moeilijk, maar gooit veel tegelijk naar je toe, dus het kan een beetje aanvoelen als een beetje om uit te werken voordat je het onder de knie hebt. Het belangrijkste om door deze minigame heen te komen, is altijd voor je medewerkers zorgen voordat je naar het bestuursvergaderingsgedeelte van de minigame gaat. Zorg voor de bestuursvergaderingen is het allerbelangrijkst, want als je team op volledig geluksniveau is voor de vergaderingen, heb je de meeste kans op succes, en later in de minigame is de enige manier om de aandelenkoers en de hogere rangen te verhogen, het goed doen in het bestuur. vergaderingen. Merk op dat u zich kunt terugtrekken en sparen voor periodes of bestuursvergaderingen als u zich zorgen maakt over de prestaties, dus gebruik dat in uw voordeel en laad opnieuw als u een slechte bestuursvergadering heeft.

Bij het opzetten van bedrijven en personeel wilt u proberen al uw product-, service- en notability-niveaus zo dicht mogelijk bij blauw te houden, hoewel het geen absolute vereiste is, zolang u maar winst maakt met elk bedrijf. Als je wilt, kun je de minigame voor bedrijfsbeheer achterlaten voor later nadat je de vervangende onderdelen hebt voltooid, omdat je vaak toegang hebt tot goede personeelsleden die je in de minigame kunt inhuren.

Voor de eerste sectie, wanneer je ernaar streeft om rang 100 te bereiken, ben je in feite handheld door wat je moet doen. Als je de kans krijgt om een ​​ander bedrijf te kopen, koop dan Yamashita Assembly Hall No. 1, en als je deel 18 nog niet hebt voltooid om Hanayama als een inhuurbare werknemer te krijgen. Je kunt hem een ​​beetje upgraden en hem dan als enige werknemer in dat bedrijf plaatsen en hij kan het alleen runnen. Ichiban Confections, je zou Tome Kamataki, Ai-san en Omelette moeten hebben van wat de tutorial je heeft laten doen, en je kunt ze samen met het bedrijf een beetje upgraden, en ervoor zorgen dat je in het blauw begint op elke balk. Zorg ervoor dat u voor de groep zorgt voordat u naar bestuursvergaderingen gaat, en deze vier helpen u bij het eerste gedeelte.

Voor het tweede gedeelte streeft u naar rang 50 en krijgt u geen hulp bij zelfstudies meer. U kunt nu nog twee bedrijven kopen, met twee goede, Yokodo Bookstore en Mr. Brillio. Als je op zoek bent naar werknemers, zou je nu alleen moeten streven naar R-zeldzaamheid, met twee nuttige die je zou kunnen vinden, namelijk Hiro-chun en Kirayama. Als ze tussen werkdagen worden aangeboden, kunt u Shun Osada en Miyakuni rekruteren om zich in uw bedrijven te verspreiden voor betere resultaten. Als je de aandeelhoudersvergadering doorneemt als je Miyakuni hebt ingehuurd, plaats haar dan als de vierde persoon in je personagestapel om er doorheen te komen. In dit gedeelte wilt u ook gaan kijken wanneer u uw excuses kunt gebruiken tijdens de vergaderingen om de aandeelhouders als groep schade toe te brengen en u in staat te stellen energie aan te vullen. Blijf dit doen en je zou gemakkelijk rang 51 moeten bereiken voor de deadline. Om rang 50 te bereiken, doe je een speciale aandeelhoudersvergadering met de baas. Zorg er absoluut voor dat u opslaat voordat u dit doet, zodat u kunt herladen als het niet lukt. Nadat je de baas van de aandeelhouder hebt verslagen, krijg je een aantal scènes en verdien je de trofee New Digs!

Voor de derde sectie streef je ernaar om rang 20 te bereiken en niet langer een tijdslimiet ingesteld door Nick. Uw aantal eigendommen neemt weer met 1 toe en u kunt tot 40 werknemers aannemen. Als je nu op zoek bent naar werknemers, wil je proberen SR-zeldzaamheid in te huren, en dit is waar de substory-gerelateerde werknemers van pas komen, omdat ze allemaal SR-zeldzaamheid zijn. U zult nu ook enkele van uw bedrijven moeten vervangen door nieuwe, zodat u grotere bedragen kunt verdienen. De drie om naar te streven in deze stap zijn van de laagste prijs: Shochu Specialty Imokko-chan, Karaoke GonGon en Cat’s Servant. Koop Shochu eerst in je nieuw beschikbare slot, verkoop dan waarschijnlijk Yamashita Assembly Hall No.1 en vervang het door Karaoke GonGon. Je kunt een beetje wachten op Cat’s Servant vanwege hoe uitgebreid het is, en het inruilen voor meneer Brillio. Huur een aantal nieuwe SR-rangmedewerkers in om uw nieuwe winkels in te vullen en ga dan zaken doen. Voor aandeelhoudersvergaderingen kun je vasthouden aan Tome Kamataki, Omelet, Miyakuni en Hanayama, maar begin ze te promoten zodat ze een hoger niveau kunnen bereiken (en train ze als je de kans krijgt).

Voor de vierde sectie streef je ernaar om rang 10 te bereiken, maar je hebt opnieuw een tijdslimiet van 8 periodes die door Nick zijn ingesteld. Je hebt nu het laatste bouwvak beschikbaar en je moet eraan werken om dat te vullen en een aantal andere bedrijven te vervangen. Degenen die je nu begint te krijgen, zullen nuttig zijn tot het einde van de minigame. In volgorde van de laagste prijs zijn dit: PDCA Trading Company, Shokichi Camera en Waipu Production. Je hebt misschien nog niet genoeg geld voor al deze dingen, en als je dat niet doet, kun je wat van de bank lenen als je dat echt wilt. Pas op voor eventuele aanwervingsmogelijkheden voor werknemers met een SSR-zeldzaamheid, want u wilt beginnen met het inhuren van een paar en beginnen met het nivelleren. Anders blijf je gewoon door de gelederen werken en bedrijven upgraden. De minigame wordt op dit punt erg vanzelfsprekend en zelfvoorzienend. Op rang 11 heb je nog een gevecht met de baas van de aandeelhouder.

Voor de vierde sectie streef je ernaar om rang 10 te bereiken, maar je hebt opnieuw een tijdslimiet van 8 periodes die door Nick zijn ingesteld. Je hebt nu het laatste bouwvak beschikbaar en je moet eraan werken om dat te vullen en een aantal andere bedrijven te vervangen. Degenen die je nu begint te krijgen, zullen nuttig zijn tot het einde van de minigame. In volgorde van de laagste prijs zijn dit: PDCA Trading Company, Shokichi Camera en Waipu Production. Je hebt misschien nog niet genoeg geld voor al deze dingen, en als je dat niet doet, kun je wat van de bank lenen als je dat echt wilt. Pas op voor eventuele aanwervingsmogelijkheden voor werknemers met een SSR-zeldzaamheid, want u wilt beginnen met het inhuren van een paar en beginnen met het nivelleren. Anders blijf je gewoon door de gelederen werken en bedrijven upgraden. De minigame wordt op dit punt erg vanzelfsprekend en zelfvoorzienend. Op rang 11 heb je nog een gevecht met de baas van de aandeelhouder.

Voor het laatste deel streef je naar rang nummer 1, en het duurt zo lang als je nodig hebt. Het laatste bedrijf dat je nu zou willen kopen, is waarschijnlijk Grande Blu Marino die Karaoke GonGon vervangt, en vervolgens samenwerken met de bedrijven die je nodig hebt om ze allemaal op het maximale niveau te krijgen. De aankoop van dit bedrijf zou de tiende moeten zijn en de Aggressive Executive trofee toekennen. Blijf opnieuw uitkijken naar meer SSR-medewerkers, en in dit stadium kun je de personages van je bestuursvergadering ruilen als je betere hebt met vergelijkbare statistieken (ex Hironaka ruilde in voor Tome Kamataki omdat hij dezelfde commandokosten heeft, maar meer overtuigingskracht ). Zorg er bij het ingaan van de laatste aandeelhouder-baas voor dat je hele board op niveau 30 is gemaximaliseerd, en bewaar eerst voor het geval dat. Na het winnen heb je een laatste scène en ontvang je deze trofee.

Tegelijkertijd ontvang je ook de Friends from Work trofee voor het maximaliseren van Eri’s band, wat automatisch gebeurt. Je kunt de minigame nu blijven spelen wanneer je maar wilt om geld te verdienen. Elke succesvolle aandeelhoudersvergadering die u voltooit, levert 3 miljoen yen op, dus dit is de snelste manier om in het algemeen aan geld te komen. Je zult ook willen blijven spelen totdat je Make That Money hebt verdiend omdat je 10 miljard yen aan kapitaal in het bedrijf hebt.

Aggressive Executive
Koop meer dan 10 bedrijven.

Deze trofee wordt 10 keer uitgereikt aan kopende bedrijven in de minigame bedrijfsbeheer. Dit telt elk bedrijf bij elkaar op, aangezien je er maar 5 tegelijk kunt hebben (Ichiban Confections niet meegerekend die je niet kunt verkopen). Je zou deze trofee moeten verdienen als je in het laatste deel van de minigame naar de nummer 1-aandelenrang toe werkt.

Man About Town
Speelde meer dan 10 minigames.

Deze trofee wordt toegekend voor het spelen van 10 minigames die beschikbaar zijn in Yakuza: Like a Dragon. Voor andere trofeeën hoef je niet echt 10 unieke te spelen, dus voor deze trofee moet je ook enkele van de vele anderen houden van de SEGA Arcade-spellen of enkele van de verschillende gokminigames. Gewoon beginnen en een beetje spelen (of meteen verliezen) is genoeg voor deze trofee.

Certified Genius
Behaalde meer dan 10 certificaten van de vakschool.

De Ounabara Vocational School is een locatie in Ijincho waar je tegen betaling 5 quizzen over verschillende onderwerpen kunt maken. Als je voor deze tests slaagt met ten minste 3 van de 5 vragen correct, krijg je een grote boost voor een of meer van je persoonlijkheidsstatistieken. Er zijn in totaal 21 tests (waarbij de laatste vereist dat je alle 5 de vragen goed hebt gekregen om te slagen), dus voor deze trofee heb je er maar de helft van nodig.
Er is niet echt een gemakkelijke manier om een ​​handleiding voor deze tests te maken, want elke keer dat u ze aflegt, krijgt u 5 vragen van een mogelijke 10+ met een willekeurige antwoordvolgorde. De beste manier om dit te doen, is door te sparen voordat u betaalt om er een te nemen. Als het u niet lukt om 3 juiste antwoorden te krijgen, noteer dan wat de juiste zijn als het u vertelt nadat de test is voltooid. Herlaad je opgeslagen bestand en kijk opnieuw naar de vragen die je eerder hebt gekregen. Voor de meeste tests heb je 30 seconden per vraag (met een paar tot een minuut), dus je kunt soms wegkomen met het zoeken naar antwoorden op internet als dat nodig is.

Pop the Cork
Versla alle Dragon Kart-bekers en rivaliserende races.

Deze trofee wordt toegekend voor het voltooien van alle 4 Dragon Kart Cups en de 6 Rival Races die je doet voor substories.
Voor de eerste drie bekers hoef je alleen maar de vorige beker te winnen om eraan deel te nemen, en je kunt deze allemaal doen vanaf hetzelfde hoofdstuk waarin Dragon Kart wordt geïntroduceerd. Voor de laatste twee Rival Races en de Dragon Cup zul je niet zijn in staat om deel te nemen tot hoofdstuk 15 in het verhaal.

De Cups-races zijn allemaal redelijk standaard, en je hebt een beetje ruimte voor fouten, aangezien het drie races zijn met de bekerwinnaar op basis van het puntentotaal na de drie races. Probeer gewoon de groep voor te blijven en boosts te gebruiken, dan komt alles goed.

Cerberus Cup & Pegasus Cup – gebruik de volledig verbeterde Navy Fang-kart
Phoenix Cup & Dragon Cup – koop en gebruik de volledig verbeterde Rapid Phantom-kart

Voor meer informatie over de Rival Races kun je de sub verhalen gids bekijken en gan dan naar de de substory-gids 41-46.
Yakuza Like a Dragon Sub verhalen Guide.

Can Quest Hero
Versla alle cursussen die je kunt verzamelen.

Al heel vroeg in het verhaal maak je kennis met de Can Quest-minigame, wat eigenlijk een minigame is waarbij je op een fiets rondrijdt en blikjes opraapt terwijl je rivaliserende verzamelaars en obstakels vermijdt. Voor deze trofee hoef je slechts elk van de drie cursussen te voltooien, punten / rang maakt niet uit.

Sleep Sheep Slapper
Heb alle films in het theater bekeken zonder in slaap te vallen.

In de Seagull Cinema kun je na het voltooien van Substory 08 op elk moment naar binnen gaan en films kijken, alleen of met een vriend. “Kijk films” betekent eigenlijk dat Kasuga niet in slaap valt, omdat je de schapen whack-a-mole minigame moet doen door 10 totale films met een toenemende moeilijkheidsgraad. De rang die je bij elk krijgt, lijkt nergens toe te doen, en voor deze trofee hoef je alleen maar elke film af te maken, dus als je niet goed bent in de minigame, concentreer je dan gewoon op het doorkomen. De grootste moeilijkheidsgraad die het spel op je werpt naarmate de film vordert, is dat het begint met het opnemen van kippen in groepen schapen, en soms ook met de 5 hits van schapen. Latere films zullen de Rush-modus veel meer gebruiken, maar dit voelde over het algemeen niet veel moeilijker in vergelijking met de meer opgenomen kippen. Nadat je alle 10 films met een willekeurige rang hebt doorlopen, ontvang je deze trofee. Terwijl je dit doet, is het raadzaam om altijd met een vriend te kijken, omdat dat bijdraagt ​​aan een uitdaging en soms een Kindness boost geeft als de film is afgelopen.

Playing With Fire
Intieme relaties aangegaan met meer dan twee vrouwelijke karakters.

De vereiste voor deze trofee is het voltooien van twee van de Substories 14, 47, 48, 49, 50 of 51. Voor meer informatie hierover kun je de Sub verhalen Guide bekijken: Yakuza Like a Dragon Sub verhalen Guide.

Honk-Honk Hero
Vind alle mensen die je een Honk-Honk geven.

Zie de Yakuza Like a Dragon Honk-Honk Locations Guide

Fight on the Sidewalk!
Iemand is tijdens een gevecht overreden door een auto.

Terwijl je rondreist in Ijincho zul je merken dat er grote wegen zijn met auto’s die er actief op rijden. Voor deze trofee moet je een vijand op straat slaan en hem laten overreden door een auto, waardoor hij beschadigd raakt. Als het je niet lukt om dit per ongeluk tijdens het vechten door het verhaal heen te krijgen, kun je in de buurt van een van de grote wegen komen, zoals Carriage Highway, Yokohama Blvd. of W Tsurukame Highway en gewoon vijanden bevechten totdat je er een in de weg.

Treasure Displeasure
Een engerd kroop voor het eerst uit een kluis.

Wanneer je in het Ijincho- of Kamurocho-riool bent, heb je elke keer dat je een verdieping afwerkt de kans om een kluis te krijgen die je kunt openen voor een beloning. Soms springt een vijand uit de kluis in plaats van je een beloning te geven. Dit lijkt een gegarandeerde gebeurtenis te zijn met de eerste kluis die je vindt in de Ijincho Sewers tijdens hoofdstuk 6 van het verhaal.

Victory of the Millennium
Versla de True Final Millennium Tower.

Dit is de tweede van de twee extra kerkers waartoe je toegang krijgt in Premium Adventure. Oorspronkelijk toegevoegd in DLC in de Japanse release, is dit nu een vereiste voor het platina waartoe je toegang krijgt nadat je de Final Millennium Tower-kerker hebt verslagen. Om deze kerker te verslaan, moet je je personages in principe maximaal niveau 99 hebben, wat een grote sleur is om te bereiken voordat je deze toren wilt starten.

Yakuza: Like A Dragon Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelYakuza: Like A Dragon Wiki Guide
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Harlem FEAST Shutdown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here