Yakuza: Like A Dragon: Side Missies Guide

Yakuza Like a Dragon heeft 52 Sub verhalen (Side missies). Als je ze allemaal voltooit, wordt de Stories of the Streets trofee ontgrendeld. Deze gids leidt je door alle Sub verhalen (Side missies) in het spel. Sub verhalen zijn extra nevenmissies waaraan je tijdens het spel kunt deelnemen voor verschillende beloningen. Je maakt al vroeg in het verhaal kennis met ze en er is een handjevol dat je moet doen voor de voortgang van het hoofdverhaal, maar de meeste zijn te vinden in de gamewereld door interactie met mensen of het naderen van bepaalde kaartgebieden.

Geen van hen kan worden gemist en ze kunnen allemaal worden voltooid na het hoofdverhaal in Premium Adventure. Sommige hebben verschillende vereisten om ze te kunnen doen, zoals Kasuga met zijn persoonlijkheidsstatistieken op specifieke niveaus of voor het voltooien van andere minigames en doelstellingen. Alle substories in het spel vinden plaats in Yokohama (Isezaki Ijincho), dus voor alles waarvan wordt gezegd dat ze beginnen in hoofdstukken waar je niet in Ijincho bent, kun je terugreizen om ze te doen.

01 – Een Can-Do-houding
Hoofdstuk 3 – Yokohama
Beloning: Can Quest-minigame

Verhaal gerelateerd. In deze substory maak je kennis met de Can Quest-minigame in Yokohama.

02 – Wie is dat Sujimon !?
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: Sujidex-telefoonapp

Verhaal gerelateerd. In deze substory maak je kennis met de Sujidex-app, waar unieke vijanden worden geregistreerd wanneer je ze verslaat.

03 – Een gouden kans
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: bindend accessoire

Kijk naar de vrouw en politieagent die bij de rivier aan de S Sakura River St.

Nadat je naar hun gesprek hebt geluisterd, spreek je met de politieagent die je hulp nodig heeft om een man te vangen die zijn behoefte in de rivier heeft gelegd. Loop weg van het gebied en ga dan terug naar de zuidkant van S Sakura River St. wanneer een blauw tekstpictogram verschijnt om een groep kerels te vinden die allemaal hun behoefte lijken te doen. Om de juiste te vinden, selecteer je de tweede man van rechts.

Je krijgt ruzie met hem, en nadat je hem hebt verslagen, zal de officier van eerder hem komen arresteren en je belonen met een bindend accessoire.

04 – One Man’s Trash
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: accessoire voor vlamamulet, Benten-pion open voor zaken

Begonnen door naar Misaki Street te lopen, bij het gebouw met de stapel afval ervoor.

Kom later terug naar dezelfde plek en er zullen twee mannen zijn die je naar buiten kunt kijken en naar wie je kunt kijken. Na enig gesprek moet je ermee instemmen om Kondo te helpen bij het omgaan met de eigenaar van de winkel. Beantwoord hoe je Gomi wilt, je antwoord zal een van je sociale statistieken verhogen. Daarna zul je Gomi moeten bevechten, hem een beetje verstandig maken. Hij stemt ermee in om de winkel op te ruimen en je wordt beloond met een Flame Amulet-accessoire.

Je hebt dan ook toegang tot Benten Pawn, waar je items kunt kopen of niet-waardevolle items voor geld kunt verkopen.

05 – Een reis naar Pound Town
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: toegang tot pondgenoten

Verhaal gerelateerd. Gebeurt automatisch op weg terug naar Otohime Land tijdens het verhaal. Laat je kennismaken met Poundmates, de oproepfunctie in dit spel.

06 – Het is de gedachte die telt
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: offersteen

Kijk naar de man en het kind die bij de rivier aan de S Sakura River St.

Het joch laat een zakdoek vallen, gaat erheen en geeft het aan de man, die dan wegloopt. Je kunt hem dan later vinden op E Central Street. Praat met hem en hij zal Kasuga vragen of hij ideeën heeft voor een cadeau. Als je eerst ‘de nieuwste videogameconsole’ beantwoordt, krijg je een toename in stijlpersoonlijkheid, en vervolgens kun je ‘handgemaakte goederen’ antwoorden voor het juiste antwoord. De oude man vraagt je om hem te helpen met het bouwen van een boekenplank en pakt wat hout en spijkers voor hem. Je kunt naar het Bar District aan de westkant van de kaart gaan om verder te gaan.

Hier kun je een groep mannen vinden die karate beoefenen, en ze komen overeen om je de boards te geven die ze gebruiken als je een vervanger hebt waarop ze kunnen trainen, zodat je met ze in gevecht gaat. Ze zijn allemaal niveau 12 en er zijn er 5, dus ze kunnen een beetje moeilijk zijn als je dit meteen in hoofdstuk 4 doet zonder spullen of iets te kopen, maar verder niet slecht. Nadat ze zijn afgehandeld, ontvang je de borden en heb je een nieuwe plek om naar toe te gaan aan de zuidkant van Central St.

Hier vind je een groep misdadigers die een man lastig vallen, en Kasuga wil de spijkers pakken die een van de misdadigers in een honkbalknuppel heeft gestoken, zodat je weer ruzie krijgt. De schurk met de knuppel krijgt een beetje een pak slaag en kan de bloedingstatus veroorzaken met de knuppel, maar de andere twee zijn relatief zwak, dus ze zijn niet zo moeilijk om mee om te gaan als je het vorige gevecht verslaat. Je kunt nu teruggaan naar de oorspronkelijke plek op S Sakura River St. om de oude man weer te ontmoeten en hem de voorraden te geven. Na wat dialoog biedt Kasuga aan om wat te eten bij de oude man, zodat je naar de zuidkant van Isezaki Road kunt gaan.

Communiceer met de vuilniszakken om de boekenplank in de prullenbak te vinden. Jinnai gaat weer weg, en je kunt hem weer ontmoeten bij de oorspronkelijke plek bij de rivier. De vader van het joch zal langskomen en ruzie met je krijgen. Na de voorgaande twee gevechten is de vader niets bijzonders. Na het gevecht krijg je een offersteen als beloning en wordt de vervanger voltooid.

07 – Baby niet huilen
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: Patriarch Gondawara in Poundmates

Zuidkant van Ohama St nadat je de Poundmates-functie hebt ontgrendeld, communiceer je met de twee mannen op het trottoir.

Kies ervoor om te helpen, dan moet je vechten tegen de Yakuza die de man lastig viel. Selecteer tijdens het volgende stukje dialoog de optie ‘Hartverwarmend met je vrouw’. om de vriendelijkheidsstatistieken van Kasuga te verbeteren. De man geeft je de opdracht om wat heet water te pakken, dus ga naar het Pocket Cafe dat nu op je kaart staat aangegeven om wat warm water te krijgen.

Daarna kun je teruggaan naar waar je eerder was. Nadat je met de man hebt gepraat, krijg je ruzie met een paar jongens die allemaal rond level 13-15 zijn, dus zorg ervoor dat je genezen bent als je naar binnen gaat. Als je de optie krijgt, kies dan om te drinken en je verhoogt de passiestatistieken van Kasuga. Dan is de substory compleet en ontgrendel je Patriarch Gondawara als een selectie in Poundmates.

08 – Oude bioscoop Paradiso
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: Seagull Cinema open voor zaken

Ten noorden van de E Tsurukame Highway staan twee mannen voor het theater waar je naar kunt kijken.

De mannen gaan weg en de eigenaar komt naar buiten en praat met Kasuga over het theater, en je kunt zijn aanbod voor een gratis scherm accepteren. Dit laat je dan kennismaken met de minigame ‘Val niet in slaap in het theater’. Deze minigame is eigenlijk whack-a-mole, waarbij je op de gezichtsknoppen en de d-pad drukt om de rammen te verwijderen die je in slaap proberen te brengen.

Als je elke film voltooit, worden je persoonlijkheidsstatistieken bij de eerste voltooiing verhoogd. Voltooi deze eerste minigame zonder in slaap te vallen en je voltooit deze substory, en je kunt nu meer films in de bioscoop kijken wanneer je maar wilt.

09 – Persimmon-voorgevoel
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: Tosanoyama in Poundmates

Ga in het Bar District na het ontgrendelen van Poundmates naar het kleine parkgebied in de westelijke hoek.

Er zal een filmpje spelen waarin een vader en dochter met Kasuga praten over hoe ze denkt dat ze zal sterven als de persimmon van de nabijgelegen boom valt. Verlaat het gebied (naar de kledingwinkel net in het zuiden gaan is voldoende) en keer terug naar het park waar je weer met de vader kunt praten. Verlaat het gebied weer, en als je terugkomt, zal er een sumo tegen de boom rammen.

Je zult de sumoworstelaar moeten bevechten om te voorkomen dat hij de boom ramt. Vertrek en keer nog twee keer terug, elke keer dat je een andere tegenstander hebt om tegen te vechten, de tweede is een man die op de persimmon schiet en de laatste een tiener die een voodoo-pop aan de boom spijkert. Elke tegenstander is level 14, dus het zou geen groot probleem moeten zijn, ook al doe je dit zo snel mogelijk. Nadat je de derde tegenstander hebt verslagen, ga je weg en keer je weer terug naar de boom. Je hebt wat dialoog en als beloning krijg je Tosanoyama (de sumo waar je eerder gevochten hebt) als een selectie in Poundmates.

10 – Fast Times bij Ounabara
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: Ounabara Vocation School open voor zaken

Aan de westkant van het blauwe gebouw op de kaart, net ten noorden van Jinnai Station. Loop voor het gebouw en je wordt tegengehouden door een man.

Beantwoord hem zoals je wilt, dan word je door een andere man meegenomen naar de Ounabara Vocational School. Na wat informatie kun je het Sports Tier 2-examen gratis afleggen en als je slaagt, verdien je punten voor je persoonlijkheidsstatistieken. De vragen en antwoorden voor deze examens worden in willekeurige volgorde weergegeven, dus u kunt niet specifiek voor elk examen een stapsgewijze handleiding volgen. Je krijgt echter de juiste antwoorden na het examen, en je hebt maar 3/5 nodig om te slagen, en er is geen bonus voor een perfecte score. De juiste antwoorden voor dit eerste examen zijn:

Drijven
Volley
Langlaufen
Slag bij Marathon
Palen

Nadat u voor dit eerste examen bent geslaagd, krijgt u punten voor uw persoonlijkheidsstatistieken en kunt u nu elke keer meer beroepsexamens afleggen tegen een vergoeding.

11 – Gecertificeerde Underdogs
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: rustig Tenugui-accessoire, Ikari te huur bij Ichiban Confections

Nadat je de minigame voor bedrijfsbeheer in hoofdstuk 5 hebt ontgrendeld, en als je 10 tests op de Ounabara Vocational School hebt voltooid, ga je vooraan naar Ikari.

Ikari zal een beetje klagen over hoe hij niet kan worden aangenomen, dan zul je een paar zakenmensen moeten bevechten. Na het gevecht geeft Ikari je een Tranquil Tenugui-accessoire, dat vervolgens te huur wordt bij Ichiban Confections. Merk op dat dit onderdeel telt als voltooid in het menu Taken na dit punt, maar er is nog een andere scène wanneer je de volgende keer teruggaat naar de Ounabara Vocational School, waardoor het feitelijk als voltooid meetelt bij het tellen voor de trofeeën voor het voltooien van het onderdeel.

12 – Hoe een parttime held te zijn
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: parttime hero-toegang

Verhaal gerelateerd. Dit gebeurt automatisch in Hoofdstuk 5, waarin je kennis maakt met de Part-Time Hero-mechanica.

13 – Nergens anders heen dan omhoog
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: toegang tot het maken van wapens en uitrusting

Verhaal gerelateerd. Dit gebeurt automatisch in hoofdstuk 5, waarin je kennis maakt met het maken van versnellingen.

14 – Iets dat de moeite waard is om te beschermen
Substory van relatie
Beloning: Sumire Sawa te huur bij Ichiban Confections

Deze substantie is voor Sumire the Blacksmith. Om het af te maken, moet je in totaal 22.500.000 yen uitgeven om de Romance Workshop te upgraden naar level 4, en je hebt in totaal 16 Bonzai-bomen nodig om aan haar te geven. Bonzai-bomen kunnen worden gemaakt door pijnbomen te combineren die je ofwel kweekt of koopt voor 2.000 yen, of door gewoon de voltooide bomen voor 25.000 yen per stuk te kopen bij de bloemenverkoper in Hamakita Park. Als je je super lui voelt, kun je de Bonsais gewoon kopen voor 400.000 yen in totaal, of 144 pijnbomen kopen voor 288.000 yen en de barman bij Survive ze vervolgens gratis laten combineren. Je kunt echter maar 100 dennenbomen per keer vasthouden, dus als je dit doet, zou je twee reizen moeten maken.

Als je haar de Bonzai wilt geven, kies je ervoor om met haar te chatten in plaats van iets met de winkel te doen. Je moet je Passion-stat nivelleren om elk van deze chats te doen, waarbij de eerste beschikbaar is op niveau 4, dan de tweede op niveau 7 en de derde op niveau 10. De eerste keer dat je haar een Bonzai geeft, de tweede 5 en de derde 10.

Nadat je haar de laatste set Bonzai hebt gegeven, krijg je een korte scène wanneer je probeert te vertrekken. Je zult een groep van vijf vijanden van level 17 moeten bevechten, dan eindigt de substory en komt Sumire beschikbaar om te huren bij Ichiban Confections.

15 – Het vangnet van Ijincho
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: Business Management komt beschikbaar, Omelet bij Poundmates

Verhaal gerelateerd. Dit gebeurt automatisch in hoofdstuk 5, maakt u kennis met bedrijfsbeheeractiviteiten. Als je de eerste tutorial voltooit en de substory voltooit, krijg je Omlette voor gebruik in Poundmates.

16 – The Crawfish Caper
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: Nancy-chan in Poundmates

Communiceer met de langoesten op de grond in het midden van Sunrise Bridge.

Nadat Kasuga de rivierkreeft in de rivier heeft gegooid, rent een oude man naar hem toe en legt uit dat de rivierkreeft blijkbaar nogal sentimenteel voor hem was. Kasuga stemt ermee in ervoor te leven, dus nadat het gesprek is afgelopen, kun je Sunrise Street naar de gemarkeerde plek gaan.

Je gaat de trap af om de langoesten te zoeken vanuit een first-person perspectief. De juiste rivierkreeft is niet degene voor je, hij is direct links van de trap die je net hebt gelopen. Grijp het en ga dan naar de andere kant van de rivier om de oude man weer te ontmoeten.

Blijkt dat de oude man Nancy wil eten, en Kasuga wil dat niet. In ruil voor het niet eten van Nancy, moet je de oude man een Premium Sushi Set meenemen.
Als je er nog nooit een bent tegengekomen, kun je ze kopen bij Poppo (Jinnai Station) voor ¥ 2.000.

Als je er een hebt, keer dan terug naar de man en geef het aan hem, en hij zal je Nancy geven om te houden, en je kunt nu Nancy-chan bellen in Poundmates.

17 – Een liefde die de moeite waard is om voor te vechten
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: Kiyoe Shirakawa in Poundmates

Begonnen met interactie met de soepdame, net ten noorden van het daklozengebied bij de Tsurukame-brug.

Een van de mannen krijgt ruzie met je en je moet vechten tegen een van de daklozen. Nadat dat gesprek is afgelopen, verlaat je het gebied en kom je later terug om de man te vinden die de eerste keer knock-out was geslagen, net om de hoek van de gaarkeuken. Kasuga stemt ermee in om met de dame voor Kuroi te praten, dus spreek met haar en dan weer met Kuroi. Verlaat het gebied nog een keer, en als je terugkomt, zie je Kuroi met de dame praten. Als hij naar je toe komt en met je praat, kies je de eerste optie “Kleding” om je stijlstatistiek te verhogen. Hij zal vertrekken, en voor het volgende deel moet je hem ontmoeten in het centrale deel van Jinnai Station.

Kuroi zal daar tissues uitdelen, en Kasuga zal hem gewoon observeren. Daarna kun je hem weer ontmoeten in het daklozengebied. Hij zal automatisch nieuwe kleren gaan halen, dan zul je hem overdag weer moeten ontmoeten bij het daklozengebied. Kuroi vraagt waar je denkt dat hij het meisje mee kan nemen op een date, en je zou moeten reageren met de derde optie “The Theatre” voor een boost voor je Style-stat. Als het nacht is, ontmoet dan Kuroi bij Seagull Cinema.

Nadat je met Kuroi hebt gesproken, krijg je een gevecht met een vijand van level 15. Nadat je ze hebt verslagen, is de substory compleet en krijg je Kiyoe Shirakawa als een optie in Poundmates.

18 – Home Run Heroism
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: oud vulpenaccessoire, Hanayama te huur bij Ichiban Confections

Begonnen in het cirkelvormige gebied bij de rivier tussen de Fukutoku-brug en de Tsurukame-brug door de groep mannen te benaderen. Beschikbaar nadat je bedrijfsbeheer hebt ontgrendeld via substory 15.

Kies ervoor om te helpen als je de dialoogoptie krijgt. Je moet dan naar Hamakaze St. gaan om Anzai te vinden.

Ga in de buurt van de groep mannen, dan moet je vechten tegen twee jongens die Anzai probeerden in elkaar te slaan. Nadat het gevecht voorbij is, ga je terug naar de eerste plek om Hanayama opnieuw te ontmoeten. Je wordt benaderd door een verslaggever die wil helpen met de situatie. Als je klaar bent, ontmoet je bij de Rose Blossom aan de zuidkant van Ohama St.

Na wat discussie heb je te maken met een groep van zes vijanden van niveau 15. Nadat je hebt gewonnen, geeft de verslaggever je een accessoire voor de oude vulpen, waarna je terug kunt gaan en met Anzai kunt praten op dezelfde plek als voorheen. Na enige discussie komt Hanayama ook langs, dan is de substory af en komt Hanayama beschikbaar voor verhuur bij Ichiban Confections.

19 – Bubble, Bubble Toil and Trouble
Hoofdstuk 5 – Yokohama
Beloning: Mysterious Blush-accessoire

Begonnen in de zuidoostelijke hoek van Yokohama, nadert de ingang van de gemarkeerde steeg.

Er zit een man in een hachelijke situatie die jouw hulp nodig heeft om naar een kledingwinkel te gaan. Je route is geblokkeerd, dus je hoeft alleen maar langs te lopen en ervoor te zorgen dat je om het opspattende water heen gaat. Wanneer je de winkel bereikt, selecteer je de derde optie ‘Het is een lang verhaal’ als reactie voor een verhoging van de Passion-stat. Hierna kun je later weer teruggaan naar dezelfde plek en opnieuw met de man praten om de substory te voltooien en het Mysterious Blush-accessoire te ontvangen.

20 – Tabellen voor één
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: accessoire voor maximale wanten, Noboru te huur bij Ichinan Confections

In het Wette Kitchen restaurant ga je naar boven en benader je het kind aan de tafel.

Je gaat naar buiten en vecht tegen een vijand van niveau 17 die het kind lastig viel. Na wat dialoog kun je het gebied verlaten en terugkomen om het kind buiten te zien staan. Nadat je hem weer gezelschap hebt gehouden, moet je naar het Bar District gaan om contact te hebben met een man buiten een winkel.

Na wat dialoog krijg je een gevecht met een vijand van level 17 die de handschoen heeft gestolen. Na het gevecht geeft de moeder je het accessoire Maximum Mittens. Je kunt dan terugkeren naar Wette Kitchen om de vervanging af te ronden, en Noboru komt beschikbaar voor verhuur bij Ichiban Confections.

21 – Dumpster of Demise
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: Intimidatiehandleiding, Shige-San te huur bij Ichiban Confections.

Parkeerplaats aan de overkant van Romance Workshop. Benader de stapel vuilnis en help de man.

Nadat je met hem gepraat hebt, verlaat je het gebied (lopen naar de werkplaats is ver genoeg), kom dan terug en praat weer met hem. Hij geeft je de keuze tussen drie vage opties (of niets) die je allemaal een item geven (geen van hen is zo handig op het punt waar je in dit hoofdstuk al bent). Ga weg en kom weer terug, en nadat je met hem hebt gesproken, word je aangevallen door een paar Yakuza van niveau 17. Versla ze, dan zal Shige-San je een Intimidatiehandleiding geven, en ook beschikbaar komen voor verhuur bij Ichiban Confections.

22 – Een daad van vriendelijkheid
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: accessoire voor pareloorbellen

Bij de weg die tussen de twee delen van Jinnai Station loopt, benader je het meisje met de doos.

Ze vraagt om een donatie, en jij zou ervoor moeten kiezen om haar 10.000 yen te geven. Wanneer je haar een nieuwe locatie voorstelt om naartoe te gaan, selecteer je de derde optie “Near the Popular Eatery” om een boost te krijgen voor je Intellect-stat. Na nog wat dialoog gaat ze naar huis, waarna je haar na vertrek en terugkomst weer op deze plek kunt vinden. Als je kunt selecteren wat je wilt zeggen, kies je de tweede optie ‘Luister!’ om uw vertrouwensstatistiek een boost te geven. Ga voor het volgende deel naar het gebouw op de kruising van Ijin Alley en Ijin Street.

Kijk naar de twee mensen die op de hoek praten, dan moet je een vijand van niveau 18 bevechten. Na het winnen van het gevecht en wat meer dialoog, kun je teruggaan naar het restaurant om het meisje weer te vinden. Ze geeft je een accessoire voor Pareloorbellen en het vervangende onderdeel is compleet.

23 – Warmste wensen
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Megumi beschikbaar in Poundmates

Benader het meisje net ten noorden van Akaushimarua (Isezaku Road), (als je Substory 22 hebt afgemaakt).

Ze vertrekt en je hebt wat discussie met haar ouders, dan kun je later terugkomen om haar weer te ontmoeten. Ze zegt dat haar vader mensen ontmoet heeft in Central St., en dat je daarheen kunt gaan om te zien wat er aan de hand is.

Je krijgt te maken met een groep boeven van niveau 17, en praat dan meer met haar vader. Ze hebben nu een miljoen yen nodig voor de operatie, dus dat moet je sparen om aan hen te geven. Als je die hebt, neem dan de taxi naar het ziekenhuis, dit is de onderste optie op de lijst. Als je terug bent in Ijincho, ga dan terug naar dezelfde plek hierboven om met de familie te praten en de invulling af te maken, en Megumi komt beschikbaar in Poundmates.

24 – Fifty Shades of Play
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: Ecstasy Rope-accessoire, Mr. Masochist verkrijgbaar in Poundmates

Op de hoek van de parkeerplaats van Ohama St, benader de groep vrouwen.

Na wat dialoog gaan de vrouwen allemaal weg, dan kun je gewoon naar het zuiden om de hoek gaan om een paar mensen buiten een club te vinden die je vertellen over meneer, masochist. Daarna kun je hem in Fukutoku Park tegen een boom vinden.

Reageer op hem met zijn juiste naam voor een boost voor je Intellect-stat. Als hij het vraagt, stem dan toe om met hem te vechten. Je kunt hiervoor gewoon Auto Battle inschakelen, je zal hem geen schade toebrengen en hij zal je geen enkele schade berokkenen, wat er ook gebeurt, dus raak hem alleen met normale aanvallen. Na een tijdje zal hij je tegenhouden en dan gaan mokken op de schommel. Daarna kun je naar Poppo (Tsurukame Highway) gaan om de dominatrix van eerder te vinden.

Nadat je met het meisje hebt gepraat, kun je met de oude vrouw praten die de moeder van meneer Masochist blijkt te zijn. Kies ervoor om haar bij hem te brengen, dan wordt hij door zijn moeder geschreeuwd. Als je het gebied probeert te verlaten, help je sommige mensen tegen te houden die Yumiko probeerden aan te vallen. Je vecht tegen drie vijanden van niveau 20, daarna ontvang je een Ecstasy Rope-accessoire en komt Mr. Masochist beschikbaar in Poundmates.

25 – Een vervagende ster
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: Bullet of Memory-accessoire, Il Yu-Jin beschikbaar in Poundmates

Ga naar het restaurant van Eomeoni’s Vow om dit onderdeel te beginnen.

Ga na de scène naar Bar Rodriguez in het Bar District om de man weer te vinden.

Kies ervoor om in te grijpen, dan zul je hem buiten moeten bevechten. Na het gevecht tijdens de dialoog, kies je de tweede optie “Il Yu-Jin” om zijn naam te geven, wat je Intellect stat verhoogt. Daarna wil Kasuga wat water voor hem halen, als je die niet bij de hand hebt, kun je Suntory Mineral Water kopen bij de blauwe automaten die je overal kunt vinden. De dichtstbijzijnde zijn aan de linkerkant van het Dragon Kart-gebouw, net ten noorden van waar je met Il Yu-Jin sprak. Na meer dialoog zal hij vertrekken, en dan kun je hem vinden op de hoek van Hyakkei St.

Benader hem en kies de eerste optie om in te grijpen, en je vecht tegen een vijand van level 20. Als je klaar bent, ontvang je een Bullet of Memory-accessoire en kan Il Yu-Jin worden geselecteerd in Poundmates.

26 – The Masked Murderer
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Profance-armbandaccessoire, Jiei-san verkrijgbaar in Poundmates.

Benader de groep mensen die op de weg tussen Eomeoni’s Vow en Hyakkei St.

Praat met de man nadat de groep is vertrokken, en hij zal je vertellen over de gemaskerde moordenaar. Ga akkoord om te helpen, dan moet je wachten tot de avond, waarna je de weg naar het noorden van Eomeoni’s Vow-restaurant kunt aflopen.

Kasuga gaat op onderzoek uit, en dan krijg je ruzie met de gemaskerde man. Nadat je het misverstand hebt weggenomen, ontvang je een Profane polsband als accessoire en wordt Jiei-san beschikbaar in Poundmates.

27 – The Miracle of Spice
Hoofdstuk 7 – Yokohama
Beloning: Umeko te huur bij Ichiban Confections, Miracle Kimchi te koop bij Miracle Kimchi Merchant

Aan de zuidkant van Hyakkei St, benader de gebogen vrouw.

De vrouw lijkt problemen te hebben om de straat over te steken, maar je kunt nu niets voor haar doen voordat ze vertrekt. Ga daarna naar Sakura Lane waar een man langs zal sprinten, en dan praat je met een oude man over Kimchi.

Je krijgt de Miracle Kimchi en je moet wat mensen vinden om het aan te geven. De eerste twee zijn bij Jinnai Station en in Hamakita Park.

Nadat je met beide mensen contact hebt gehad, kun je teruggaan naar waar je de oude vrouw oorspronkelijk hebt ontmoet en haar ook wat van de kimchi geven. Als je het haar geeft, krijg je een verhoging van je Passion-stat. Nadat je met haar hebt gesproken, ga je terug naar waar je de Kimchi-man oorspronkelijk vond. Na met hem gesproken te hebben, zal de vervanger eindigen, en de oude vrouw Umeko zal omdat hij te huur is bij Ichiban Confections. Je kunt nu ook de verbruiksartikelen Miracle Kimchi van de oude man kopen, die de draaisnelheid bij gebruik verhoogt.

28 – Tour Guide onrust
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Fancy microfoonwapen, verbruiksartikel Technique Booster, Ayami Ishida te huur bij Ichiban Confections

Kijk even ten noorden van la chatte blanche naar het meisje en de man bij de reling.

Het meisje vraagt je hulp om een tour te doen, die je moet accepteren. Het meisje vertelt je wat informatie over de tour die je zou moeten onthouden, en als je klaar bent, ontmoet je haar bij de poort bij restaurant The Bun Sauna.

Als je de informatie voor haar wilt opfrissen, kun je de tweede optie kiezen. Als je klaar bent om te gaan, kies dan de beste. Hiervoor zou je de onderste optie op alle drie de plaatsen moeten kiezen (Red Dragon, Blue Sign, Ultra Packed Super Bun) voor een verhoging van je Passie-, Intellect- en Stijlstatistieken. Na nog wat dialoog krijg je een gevecht met een enkele level 24 vijand. Daarna ben je klaar met de tour, en Ayami zal je een Fancy Microphone-wapen geven, waarna haar ouders langskomen en je een Technique Booster-verbruiksartikel geven. Ayami Ishida wordt dan ook verhuurd bij Ichiban Confections.

29 – Het Michio-mijnenveld
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Ono Michio-figuur

Ga het gebied met het prieel in de zuidoostelijke hoek van Chinatown in.

De man zal je alles vertellen over de souvenirs van Ono Michio die hij heeft. Wanneer hij je de nep laat zien, selecteer je om twee keer op de knop te drukken voor een verhoging van je vertrouwensstatistiek. De man krijgt dan Kasuga om te helpen de echte te vinden van de neppe voor hem. Als je neppe exemplaren oppakt, verlies je gezondheid, dus probeer dat niet te doen. De gemakkelijke manier om de werkelijkheid van vervalsingen te onderscheiden, is door naar de armen te kijken. De echte hebben sleaves (zoals de linker afbeelding) en de nep niet (zoals de rechter afbeelding).

Nadat je alle zeven de juiste hebt gevonden, krijg je een Ono Michio-figuur (doet niets nuttigs) als beloning, en dan is de vervanging compleet.

30 – Fauxno Michio
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Def Boom Box-accessoire, Hironaka te huur bij Ichinban Confections, Ono Michio beschikbaar in Poundmates

Naast de Bun Sauna winkel, na het voltooien van onderdeel 29. Communiceer met de persoon in het nep Ono Michio kostuum.

Er zal een kleine scène zijn, en dan krijg je een gevecht met de nep en een paar andere vijanden. Daarna ontvang je een Def Boom Box-accessoire, wordt Hironaka beschikbaar voor verhuur bij Ichiban Confections en wordt Ono Michio beschikbaar in Poundmates.

31 – Zo vader, zo zoon
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: accessoire voor Court Tongs

Loop direct voor het Meng Wu-restaurant langs de voorkant.

De eerste gebeurtenis is slechts een dialoog, waarna de vrouw die met de twee chef-koks praat, vertrekt. Ga weg en kom terug (of probeer het restaurant binnen te gaan) en je krijgt nog een scène. Ga ermee akkoord om de vader te helpen als daarom wordt gevraagd. Ga weg en kom terug en je kunt Yuta buiten de winkel vinden. Kies desgevraagd de tweede optie ‘Verbeter je vaardigheid!’ voor een verhoging van uw vriendelijkheidsstatuut. Ga weg en kom nog een keer terug en je krijgt ruzie met twee level 24 chefs. Daarna is de substory klaar en ontvang je een Court Tang-accessoire.

32 – Vergeet me niet
Hoofdstuk 9 – Yokohama

Loop langs de voorkant van het grote gebouw op Carriage Highway en je wordt tegengehouden door een meisje in het wit.

Het meisje zegt dat ze Kasuga van oudsher herinnert, en jij gaat ermee akkoord om iets met haar te gaan doen. Als je de keuze hebt, kies je “Ga naar een Arcade”. In de speelhal moet je haar een prijs uit de klauwmachine winnen, waardoor je je vriendelijkheidsstatuut verhoogt. Daarna krijg je een gevecht met drie vijanden, waarna nog enkele scènes en de substory compleet zijn.

33 – The Traffic Census Sensei
Hoofdstuk 12 – Yokohama
Beloning: Accesoire Tally Counter-accessoire

Praat met de man die net ten oosten van Sunlight Palace zit en naar de weg kijkt.

De man zegt dat hij het verkeer probeert te tellen, maar dat wordt verhinderd door zijn verlammende peesontsteking. Ga akkoord om te helpen, dan wordt u belast met het bijhouden van enkele objecten terwijl ze voorbijgaan. Elke keer dat u correct telt, ontvangt u wat geld en een verhoging van uw vertrouwensstatistiek.

De eerste reeks dingen die u moet tellen, is het aantal mannen dat langsloopt. Beantwoord met de tweede optie “4 mannen”.

Ga terug naar zijn plek op de stoel en praat met hem om nog wat te tellen. Deze keer tel je hoeveel vrouwen er voorbij gaan, en zou je moeten antwoorden met de derde optie “7 vrouwen”.

Ga terug naar de plek en je telt een laatste keer voor hem. Deze keer moet je zowel mannen als vrouwen tellen, en moet je antwoorden met de eerste optie “5 mannen, 6 vrouwen”.

Daarna ontvang je je laatste bonus samen met een Battered Tally Counter-accessoire en is het vervangende onderdeel compleet.

34 – Bros tot het einde
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Swordsman’s Sash-accessoire, Take the Striker in Poundmates

Zuidoostelijke hoek van Hamakita Park, benader de groep motorrijders.

Spreek na de eerste scène met de motorrijder in het paars. Kies ervoor om te helpen, dan moet je het gebied verlaten en terugkomen om weer met ze te praten (het blauwe kaartpictogram is misschien meteen verschenen, maar je moet nog steeds vertrekken en terugkeren naar de voortgang). Nadat je met de groep hebt gesproken, moet je naar het midden van West Central St.

Communiceer met de fiets buiten het gebouw, dan ga je naar binnen en vecht je tegen een groep van drie Yakuza. Zodra je ze hebt verslagen, voltooi je de substory en ontvang je een Swordsman’s Sash-accessoire en wordt Taka the Striker beschikbaar in Poundmates.

35 – Voorbereiden om te zuigen
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: Sojimaru te huur bij Ichiban Confections

In Sesil Cafe word je automatisch gestopt als je naar binnen gaat.

De hoogleraar ontwerpt een gigantische robotstofzuiger die de stad kan ‘opruimen’. Hij heeft echter meer geld nodig, dus je moet in totaal 1 miljoen yen bij hem investeren om door te gaan. Hij hangt rond in Sesil Cafe, en je kunt op je gemak elk gewenst bedrag aan hem investeren. Nadat je hem de miljoen yen hebt gegeven, heb je een markering op je kaart bij Carriage Highway waar je naartoe moet, waar je een e-mail van de professor ontvangt.

De e-mail vertelt je dat je naar het noorden van Jinnai Station moet gaan om het nieuwe vacuümmodel te zien.

Als je daar aankomt, vraagt de professor je om het vacuüm te testen. En door te testen betekent het spel eigenlijk vechten, omdat je het vacuüm moet bestrijden. De professor legt uit dat je de armen moet raken die het zwakke punt zijn, en dat je eigenlijk specifiek op de armen moet mikken. Gebiedsaanvallen lijken niet te werken, het veroorzaakt alleen chipschade, dus als je vaardigheden wilt gebruiken, gebruik dan enkelvoudige aanvallen specifiek op de armen. Nadat de armen zijn vernietigd, moet je de batterij aanvallen totdat het vacuüm is verslagen. De onderbouw is voltooid en Sojimaru komt beschikbaar voor verhuur bij Ichiban Confections.

36 – Whispers of the Underworld
Hoofdstuk 9 – Yokohama
Beloning: het arsenaal van Chau Ka Long is geopend, Chau Ka Long is beschikbaar in Poundmates.

Om dit onderdeel te beginnen, door de man die bij de rivier staat ten westen van Kinka Pharmacy. U moet eerst uw vertrouwensstatistiek op niveau 4 hebben.

Kies desgevraagd de eerste optie ‘Wat is hier?’. Hij neemt je mee naar een gebied waar je een aantal van de gokspellen kunt spelen die traditioneel in elk Yakuza-spel voorkomen. Nadat dat gebied open is, ga je met Iroha praten in Survive om de substory echt goed te starten.

Ze zegt dat je naar Chau Distribution moet gaan om met de man daar te praten (als je een bepaald punt in het verhaal voorbij bent, zal dit eigenlijk Zhou Long Distribution heten).

Als je met hem praat, reageer dan correct met de tweede optie “Lau Chau Chau Ya” voor een verhoging van je Intellect-stat. Je vecht dan buiten met drie mannen om jezelf te bewijzen. Nadat je ze hebt verslagen, vertelt de daadwerkelijke wapenverkoper je om hem te ontmoeten op de plek waar de gokspellen waren. Als u uw vertrouwen op niveau 7 heeft, komt de winkel beschikbaar. Je moet een wapen van hem kopen (items tellen niet mee, het Sacred Branch-wapen is het goedkoopst), en dan nog een keer met hem praten om de substory af te maken, en Chau Ka Long komt beschikbaar in Poundmates.

37 – Ringleader Roundup: Bear Blues
Hoofdstuk 10 – Yokohama
Beloning: Chief’s handdoekaccessoire

Eerst moet je de man aan de westkant van Hamakita Park benaderen.

Hij geeft je een flyer over het dierencircus, die je dan aan de oostkant van het park kunt vinden.

Als je daar aankomt, moet je tegen een echte beer vechten. De beer is level 29, maar vergeleken met de tijger die je hiervoor vecht in het verhaal is het niet zo moeilijk. De beer is fysiek weerbaar en is zwak om te vuren, dus als je Nanba in je groep hebt, kun je het grootste deel van zijn gezondheid uitschakelen met een paar van zijn nieuwe speciale aanvallen die je nu hebt. Versla het zodat het terug in zijn kooi gaat en de Ringmaster geeft je een Chief’s Towel-accessoire.

38 – Ringleader Roundup: Tiger Takeover
Hoofdstuk 10 – Yokohama
Beloning: Medal of Honor-accessoire

Na het voltooien van onderdeel 37, ga je weg en kom je later terug naar dezelfde plek. Praat opnieuw met de leider, en deze keer vecht je tegen de tijger in de kooi. Deze is zoals je vecht tijdens het verhaal, maar zou nu niet zo veel gedoe moeten zijn. Het is zwak voor vuur en geweren, dus het is een goed idee om Joon-gi Han en Nanba te gebruiken. Nadat je het hebt verslagen, ontvang je een Medal of Honor-accessoire.

39 – Ringleader Roundup: Chimp Calamity
Hoofdstuk 10 – Yokohama
Beloning: accessoire Doll of Torment, Clare-chan te huur bij Ichiban Confections

Ga na substory 38 weg en kom later terug naar dezelfde plek. Je zult eerst naar het zuiden moeten lopen door de bouwvakkers bij de lader om een ​​scène te activeren met enkele schendingen van de veiligheid op de werkplek, en ga dan terug naar de circusdirecteur. Wat er in de vorige scène is gebeurd, zou je een idee moeten geven van wat er aan de hand was, maar nu vecht je tegen een chimpansee in de lader. De lader is bestand tegen vuurwapen- en mesaanvallen, maar is zwak voor elektriciteit, dus je kunt hem raken met normale fysieke of elementaire aanvallen, en vervolgens Stun Smash met Joon-gi Han continu gebruiken voor grote schade. Als je het eenmaal hebt verslagen, krijg je een Doll of Torment-accessoire van de leider, Clara-chan wordt beschikbaar om te huren bij Ichiban Confections, en deze set substories is af.

40 – Welkom bij Dragon Kart
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: toegang tot Dragon Kart

Zeer noordelijk uiteinde van Yokohama in het deel, loop naar het Dragon Kart-gebouw.

Dragon Kart is een uitgewerkte Kart Racing-minigame waaraan je kunt deelnemen. Win deze eerste race om de substory te voltooien en ontgrendel Dragon Kart om te spelen wanneer je maar wilt.

41 – Tweekoppige bom
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: 300 ringen, Rumble Crasher beschikbaar voor aankoop

Na het winnen van de Cerberus Cup in Dragon Kart, vertrek je en kom je terug om deze speciale race te doen. Je racet tegen Naoki en Hamanoimi voor deze enkele race. Upgrade de Navy Fang-kart volledig en je zou relatief gemakkelijk moeten kunnen winnen. Het is de derde baan van de Cerberus Cup, behalve dat het mistig is, dus let goed op de bocht met twee paden en blijf boostspots raken terwijl je naar de minimap kijkt. Als je wilt oefenen, kun je de baan in Time Trial-modus afspelen.

42 – De Rocket Girls
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: 300 ringen, Rapid Phantom beschikbaar voor aankoop

Na het winnen van de Pegasus Cup in Dragon Kart en het afronden van onderdeel 41, vertrek en kom terug om de optie te hebben om deze speciale race te doen. Je zult voor deze enkele race racen tegen Ai en Matsuko. Je zou hiervoor de Navy Fang-kart of Golden Phalanx kunnen gebruiken, in feite aan jou omdat dit plaatsvindt op Explosion Boulevard in mist, wat de derde race is vanaf de vorige beker met de explosieve lopen. Je kunt overleven door twee lopen tegelijk te raken met de Phalanx, maar het is langzamer, dus als je er zeker van bent dat je de lopen kunt vermijden, kun je de Navy kart gebruiken. Probeer te voorkomen dat je de laatste boostpad voor de finish neemt, omdat je dan normaal gesproken in een van de rijen met tonnen terechtkomt. Je kunt ook op de lopen schieten voordat je ze raakt, en grijpende ringen vullen je kartgezondheid aan.

43 – De datadrifter
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: 300 ringen, Ignition Shadow is te koop

Na het winnen van de Phoenix Cup in Dragon Kart en het afronden van substory 42, vertrek en kom terug om de mogelijkheid te hebben om deze speciale race te doen. Je racet alleen tegen Suguru voor deze enkele race. Gebruik hiervoor de maxed-out Rapid Phantom-kart en je racet in mist op Pain Circuit. Niets specifieks aan deze, zorg ervoor dat je de minimap in de gaten houdt en grote obstakels vermijdt.

44 – Biker Blitz
Hoofdstuk 4 – Yokohama
Beloning: 300 ringen

Na het voltooien van deel 43, kan Akira worden uitgedaagd voor een race rechts van het Dragon Kart-gebouw. Gebruik de maxed-out Rapid Phantom-kart opnieuw en je racet mistig op Sky Highway. Niets specifieks voor deze, zorg er gewoon voor dat je de boost-power-ups oppakt en ooit de boost-pad raakt die je kunt, en de luchttunnels gebruikt om over de obstakels op de grond te springen.

45 – Een hel van een racer
Hoofdstuk 15 – Yokohama
Beloning: 300 ringen, Dragon Cup beschikbaar om te racen

Na het afronden van onderdeel 43 en dan terug te keren naar Dragon Kart in Chapter 15 of Premium-avontuur, zit Jin op een bank tegenover Dragon Kart en kan hij worden uitgedaagd. Gebruik de maxed-out Rapid Phantom-kart nog een keer en je racet mistig op Winding Cross. Jin gebruikt een van de langzamere karts, dus probeer gewoon vooruit te komen en gebruik zo veel mogelijk boosts en dit zou een gemakkelijke race moeten zijn.

46 – De wereld is mijn racebaan
Hoofdstuk 15 – Yokohama
Beloning: 500 ringen, Rising Dragon-kart beschikbaar voor aankoop, Pop the Cork-trofee

Praat na het voltooien van de Dragon Cup met de Dragon Kart-organisator om met hem te racen. Dit vindt plaats op het circuit van het Final Kamuro Circuit, mistig, en je moet opnieuw de Rapid Phantom-kart gebruiken (tenzij je je meer op je gemak voelt bij een andere). Het belangrijkste doel van deze race is om Dragon Fighter voor te blijven en daar te blijven omdat hij een betere kart heeft dan jij op dit moment en dus iets sneller is. Probeer elke boost te grijpen die je kunt, door obstakels te snijden met boost als dat nodig is en je kartschade te genezen door ringen op te pakken. Als hij voor je uitkomt, zorg er dan voor dat je de bliksemstroom halverwege de baan naar boven haalt, want dat zal hem vooraan raken, hoe ver hij ook is, en hem vertragen. Door deze race te winnen zijn alle onderdelen van Kart Racing voltooid en wordt de trofee Pop the Cork toegekend.

47 – Meisje van mijn dromen
Relatie Substory

Deze substantie van de relatie is voor Saeko. Om er voor het eerst toegang toe te krijgen, moet je haar band op niveau 5 hebben en de Style-stat van Ichiban maximaal 10 hebben. Praat met haar in Survive om dit ondergeschikte gesprek te beginnen. Als je een reactie kunt geven, kies je de onderste optie ‘Is er iemand die je leuk vindt op dit moment?’ voor een verhoging van de Confidence-stat van Ichiban.

48 – Gedeelde visie
Relatie Substory

Deze relatie is bedoeld voor Eri, die zich bij je groep voegt nadat hij rang 100 heeft bereikt in de zakelijke ranglijst en vervolgens met haar heeft gesproken op Survive. Om toegang te krijgen tot dit onderdeel, moet je haar obligatieniveau op 5 krijgen, wat wordt gedaan door de Top Corporation in de ranglijst te worden en ook je persoonlijkheidsstatuut Vriendelijkheid op niveau 10 hebben. Als je dat doet, spreek dan eerst met haar op het kantoor van Ichiban Holdings om de substory te starten, en dan weer bij Survive om het af te maken.

49 – Gecertificeerde minnaar
Relatie Substory
Beloning: Certificaat van voltooiing item, Moyakoshi te huur bij Ichiban Confections

Deze substantie is voor Miyakoshi op de Ounabara Vocational School. Om het af te maken, moet je eerst alle 21 tests van de Ounabara Vocational School hebben behaald en je hebt in totaal 16 boeketten met lelies nodig om aan haar te geven. Boeketten met lelies kunnen worden gemaakt door ofwel enkele lelies te combineren die je ofwel kweekt of koopt voor 1.600 yen, ofwel door de voltooide boeketten voor 25.000 yen per stuk te kopen bij de bloemenverkoper in Hamakita Park. Als je je lui voelt, kun je de boeketten gewoon kopen voor 400.000 yen in totaal, of 192 losse lelies kopen voor 307.200 yen en ze vervolgens gratis laten combineren door de barman van Survive. Je kunt echter maar 100 lelies tegelijk vasthouden, dus als je dit doet, zou je twee reizen moeten maken.

Wanneer je haar de Boeketten met lelies wilt geven, kies je de tweede optie in plaats van het testmenu. Je moet je Intellect-statistiek nivelleren om elk van deze chats te kunnen doen, waarbij de eerste beschikbaar is op niveau 4, dan de tweede op niveau 7 en de derde op niveau 10. De eerste keer dat je haar een boeket geeft, de tweede 5 en de derde 10.

Nadat je haar de laatste set boeketten hebt gegeven, krijg je een korte scène met haar waarin ze je het item Certificaat van voltooiing geeft (dit doet eigenlijk niets), dan eindigt het vervangende artikel en wordt Moyakoshi beschikbaar om te huren bij Ichiban Gebak.

50 – Kussenchat
Relatie Substory
Beloning: Iroha Yanagi te huur bij Ichiban Confections

Dit substituut voor de relatie is voor Iroha bij Survive Bar. Om het af te maken moet je ten minste 16 Party Chats hebben gehad (: tr: als je rondloopt waar de groepsleden met elkaar praten), en je hebt in totaal 16 Boeketten Rozen nodig om aan haar te geven. Boeketten met rozen kunnen worden gemaakt door ofwel losse rozen te combineren die je ofwel kweekt of koopt voor 1.800 yen, ofwel door de voltooide boeketten voor 25.000 yen per stuk te kopen bij de bloemenverkoper in Hamakita Park. Als je je lui voelt, kun je de boeketten gewoon kopen voor 400.000 yen in totaal, of 160 losse rozen kopen voor 288.000 yen en de barman van Survive ze vervolgens gratis laten combineren. Je kunt echter maar 100 rozen tegelijk houden, dus als je dit doet, zou je twee reizen moeten maken.

Als je haar de rozenboeketten wilt geven, kies je de bovenste optie in plaats van degene om eerdere partychats te bekijken. Je moet je Charisma-statistiek nivelleren om elk van deze chats te kunnen doen, waarbij de eerste beschikbaar is op niveau 4, de tweede op niveau 7 en de derde op niveau 10. De eerste keer dat je haar een boeket geeft, de tweede 5 en de derde 10.

Nadat u haar de laatste set boeketten heeft gegeven, spreekt u weer met heer. Je hebt een korte scène, dan eindigt de substory en wordt Iroha beschikbaar om te huren bij Ichiban Confections.

51 – De echte ik
Relatie Substory
Beloning: Ririka te huur bij Ichiban Confections

Deze substantie van de relatie is voor Ririka bij Hello Work. Om het af te maken, moet je Kasuga eerst veranderen in al zijn jobtypes bij Hello Work (alleen hoofdgames, geen DLC-games), en je hebt in totaal 16 Bouquets of Pansies nodig om aan haar te geven. Boeketten met viooltjes kunnen worden gemaakt door ofwel enkele viooltjes te combineren die je ofwel kweekt of koopt voor 1.400 yen, of door gewoon de voltooide boeketten voor 25.000 yen elk te kopen bij de bloemenverkoper in Hamakita Park. Als je je lui voelt, kun je de boeketten gewoon kopen voor 400.000 yen in totaal, of 240 losse viooltjes kopen voor 336.000 yen en vervolgens de barman bij Survive ze gratis laten combineren. Je kunt echter maar 100 viooltjes tegelijk vasthouden, dus als je dit doet, zou je drie reizen moeten maken.

Als je haar de boeketten met viooltjes wilt geven, kies je ervoor om met haar te chatten in plaats van een job te selecteren. Je moet je Confidence-statistiek nivelleren om elk van deze chats te kunnen doen, waarbij de eerste beschikbaar is op niveau 4, de tweede op niveau 7 en de derde op niveau 10. De eerste keer dat je haar een boeket geeft, de tweede 5 en de derde 10.

Nadat je haar de laatste set boeketten hebt gegeven, verlaat je Hello Work en kom je terug wanneer de vervangende bubbel verschijnt. Je hebt een korte scène, dan eindigt de substory en komt Ririka beschikbaar om te huren bij Ichiban Confections.

52 – The Lone Survivor
Relatie Substory

Deze substantie van de relatie treedt op nadat je de substructuren 14 en 47 – 51 hebt voltooid. Ga naar de tweede verdieping in Survive, waar een scène zal plaatsvinden. Reageer zoals je wilt op de vraag, dan is het resultaat hetzelfde. Nadat alles is gedaan, krijgt Kasuga een boost voor zijn verdedigingsstatistiek en is de vervanging voltooid.

Dat zijn alle 52 Sub verhalen en hun oplossingen in Yakuza 7 Like a Dragon.

Yakuza: Like A Dragon Wiki Guide

Vorig artikelYakuza: Like A Dragon: Honk Honk Locaties
Volgend artikelYakuza: Like A Dragon: Vind Mijn Kat Missie (Kat Locaties)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here