Yakuza: Like A Dragon: Part-time Hero Missing Person

Yakuza Like a Dragon heeft 5 vermiste personen Locaties die verband houden met de Part-time Hero-zoektocht. Deze gids laat zien waar je ze allemaal kunt vinden en hoe je de zoektocht kunt oplossen.

Part-Time Hero is een set doelen in Yakuza Like a Dragon waartoe je toegang krijgt in hoofdstuk 5 nadat je Sub verhaal 12 hebt voltooid. Het is opgesplitst in drie categorie├źn: Support, Rescue en Challenge.

Missing Person missies zijn specifieke missies onder de categorie Ondersteuning, waar je iemand ergens in Ijincho moet vinden en met hem / haar moet praten om hem te ‘vinden’. Deze gids behandelt de 5 missies voor vermiste personen, die een grote boost zijn voor je stertotaal en de rang van parttime helden.

Missing: Willful Son
Praat voor Sasaki Arcade met de jongen die naar de capsulemachines kijkt.

Missing: Peeved Girlfriend
In Cafe Brave (het restaurant onder het Part-time Hero-kantoor), praat je met het meisje dat naar de eetbar kijkt.

Missing: Homeless Wreck
Bij het daklozenkamp, recht ten zuiden van het gebouw van de Shogi-speler. Je moet recht tegen de twee mensen onder het zeil gaan staan om naar deze persoon te kijken.

Missing: Fellow Gaijin
Als je de ingang van la chatte blanche uitkomt, ga je meteen rechtsaf onder de overhang van het gebouw en kijk je naar de man die op de bank zit.

Missing: Whipped Husband
Neem de trap die aan de achterkant van de loopbrug achter The Harbor Light en Bar Rodriguez leidt, en spreek met de man die uitkijkt over de rivier.

Dat zijn alle Missing Person locaties in Yakuza Like a Dragon voor de parttime Hero Quest.

Yakuza: Like A Dragon Wiki Guide

Vorig artikelYakuza: Like A Dragon: Vind Mijn Kat Missie (Kat Locaties)
Volgend artikelYakuza: Like A Dragon Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here