Watch Dogs Legion: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 2/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 30-40 uur
Offline trofeeën: 40 (1X Platina trofee, 2X Gouden trofee, 19X Zilveren trofee, 18X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0 (geen online trofeeën)
Aantal te missen trofeeën: 0 (niets te missen)
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Nee, kan alles gemakkelijk doen en het maakt niet uit of je de permadeath modus speelt of niet
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select after na het verhaal ?: Ja, kan nog steeds Free Roam over de map na het verhaal.
Lanceringsdatum: 29 oktober 2020

Introductie:
Welkom bij de Watch Dogs Legion Trofee Roadmap! Watch Dogs Legion is het derde deel alweer in de serie en vindt plaats in Londen. Wat het anders maakt dan de vorige Watch Dogs spellen, is dat je iedereen die je tegenkomt kunt rekruteren. Elke persoon heeft een unieke vaardigheden. De trofeeënlijst is een goede mix van alles: voltooi het verhaal, doe side missies en doe de meeste dingen in de open wereld. Je hoeft niet 100% de game voor platina te hebben, wat je nodig hebt is dichter bij 70% voltooiing. De meeste tijd zal worden besteed aan activiteiten in de open wereld. Niets is te missen, alles kan op eenvoudige moeilijkheidsgraad worden gedaan en er zijn geen online trofeeën. Je kunt nog steeds alles doen na het verhaal in free roam.

Stap 1: Verhaal doorspelen (elke moeilijkheidsgraad) = 8-12 uur
Je eerste stap zou moeten zijn om het verhaal te verslaan. Je kunt spelen op Easy. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de Permadeath-modus uit te schakelen. Speel NIET in de Permadeath-modus! Permadeath kan sommige trofeeën bemoeilijken als een van je personages sterft. Speel gewoon met Permadeath uitgeschakeld, je kunt dit slechts één keer selecteren bij het starten van een nieuw spel (kan later niet worden gewijzigd).

De reden om je eerst op Story te concentreren, is dat je automatisch veel verzamelobjecten, technische punten (vaardigheidspunten) en geld krijgt. Dit vermindert de hoeveelheid open wereld die u moet verzamelen. Je kunt echter gerust dingen door elkaar halen en wat Open World-activiteiten, Side Quests en Diverse trofeeën doen terwijl je door het spel gaat. De volledige wereldkaart is vanaf het begin toegankelijk.

Hier zijn een paar belangrijke opmerkingen om in gedachten te houden:

Verspil geen geld aan wapenskins / autolakken, behalve het kopen van de goedkoopste van elk voor trofeeën. Je moet 100.000 geld uitgeven aan kleding en na het doen van alle andere trofeeën (alle missies, zijmissies, trofee-gerelateerde activiteiten) zul je amper 100.000 bereiken. Verspil geen geld! Geef ook geen geld uit aan Kleding voordat u 100.000 heeft. Dit maakt het gemakkelijker om bij te houden.
Pas op voor mensen met de volgende beroepen voor trofee-doeleinden. Het zijn willekeurige spawns, dus zorg ervoor dat je ze rekruteert wanneer je ze ziet: Video Game Designer (Meta-Gaming trofee), Someone with Paintball Gun: Artists / Street Artists / Muralists / Illustrator (Paint Me Like One of Your … trofee), Levend standbeeld (trofee van You Don’t See Me!)
Alle andere trofee-gerelateerde personages / vaardigheden zijn automatisch vanuit Story en maken alle Boroughs uitdagend, dus maak je geen zorgen over de rest. Alleen de bovenstaande 3 zijn willekeurig.

Stap 2: Side Quests = 3-4 uur
Sommige side missies zijn pas na het verhaal beschikbaar. Om het simpel te houden, doe je ze na het verhaal. Op die manier kun je er zeker van zijn dat alle side missies voor je beschikbaar zijn.

De Side missies beginnen in je DedSec safehouse. De questlines van de volgende mensen geven trofeeën:

Bagley (1 Missie: Finding Bagley) – The One That Got Away trofee.
Kaitlin (6 Missies: Out of Stock> Deal Breaker> Called 2 Account> Take it to the Bank> Say Cheese> Change of Heart) – In The Nick of Time trofee
Nowt (6 Missies: The Knowledge> STORMZY Fall on My Enemies> The Walk-In> Human Error> Nobody Home> Royal Treatment) – goed voor de A Roof Over Your Head trofee.
Hamish (2 Missies: Third Degree Burns> Parks and Reclamation) – England For Everyone trofee

Raadpleeg de onderstaande trofeeën voor verdere instructies. Het is vermeldenswaard dat de trofeeën niet vereisen dat je alle side missies in het spel voltooit. De quest lines gaan nog een tijdje door nadat ze de trofeeën hebben gekregen. Omdat ze echter goede bedragen geven richting de 100.000 voor kleding, is het toch goed om ze allemaal te doen.

Stap 3: Voltooiing van de open wereld (Turn Boroughs Defiant + Collectibles) = 15-20 uur
Ruim je Open World Completion op na het verhaal. De trofee gerelateerde taken omvatten:

Red Icons / Borough Activities / Oppression Defiance Missies  (22 uitdagingen om alle stadsdelen uitdagend te maken)
Tech Points (na het verhaal heb je ongeveer 100/130 Tech Points nodig om alle Skills vrij te spelen. Je kunt er 30 overslaan.)
Drink Locaties (26 in totaal, allemaal verplicht, combineer met dart locaties)
Dart Locaties (21 in totaal, alles verplicht, combineer met drink locaties)
Paste ups (47 in totaal, alles vereist)

Als je naar de pubs gaat voor Drinks & Darts, let dan op de rode kluizen. Je krijgt van elk ongeveer 1000 geld (in totaal ~ 25.000 uit pubkluizen). Dit helpt richting de 100.000 die u aan kleding moet uitgeven. Zorg er ook voor dat je alle Drinks / Darts / Paste Ups met hetzelfde personage doet. Gebruik ze niet voor verschillende personages, omdat dit ertoe kan leiden dat de trofee niet goed wordt ontgrendeld. De beste personageklasse om te spelen voor verkenning is de bouwvakker. Hij heeft een Cargo Drone waar je bovenop kunt klimmen en naar alle daken kunt vliegen.

Stap 4: Diverse trofeeën en 100.000 ETO uitgeven aan kleding = 1-5 uur
Veeg eventuele overige trofeeën op die je nog hebt. Ze zijn allemaal snel te doen. Als je op de 3 willekeurige mensen hebt gelet die in stap 1 worden genoemd, kun je hier wat tijd besparen. De andere diverse trofeeën zijn gekoppeld aan personages die je automatisch krijgt uit Verhaal en wijken uitdagend maken. Inmiddels heb je iedereen die je nodig hebt voor trofeeën.

Een van je laatste trofeeën is om 100.000 geld uit te geven aan kleding. Nadat je alle andere trofeeën hebt gedaan, zou je automatisch moeten eindigen met 100.000. Je hebt misschien ook nog een paar audiologboeken en relikwieën nodig, maar er zijn veel meer dan je nodig hebt voor trofeeën.

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

Completionist
Verzamel alle andere trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Watch Dogs Legion om de Platina trofee te ontgrendelen.

Brave New World
Voltooi “Operatie Westminster”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na de proloog.

The Future Is Bright
Voltooi de 404 verhaallijn.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na hoofdmissie “Into the Void”.

Long Live The Queen
Voltooi de Kelley verhaallijn.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na hoofdmissie “Falling From Grace”.

Hacker, Tailor, Soldier, Spy
Voltooi de SIRS verhaallijn.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na de hoofdmissie “Barbarians at the Gate”.

When Good Men Do Nothing
Voltooi de verhaallijn van Albion.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na hoofdmissie “London’s Protectors”.

Divided We Fall
Voltooi de DedSec verhaallijn.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na de hoofdmissie “Hard Reset”. Dit is de laatste missie in het hoofdverhaal van Watch Dogs Legion. Hierna ontgrendel je de side missies.

The One That Got Away
Voltooi ‘Finding Bagley’.

De side missie “Finding Bagley” wordt ontgrendeld nadat het verhaal is voltooid. U kunt het in uw DedSec Safehouse starten door met de tafel daar te communiceren. Het vereist dat u enkele foto’s vindt, check hier de wiki guide voor deze side missie.

In The Nick of Time
Voltooi “Change of Heart”.

Change of Heart is een side missie.
Side missies worden ontgrendeld terwijl je door het verhaal vordert en kunnen worden gestart in je DedSec Safehouse (aangegeven op de kaart in City of Westminster). Na het verhaal heb je toegang tot alle Side Quests en geen enkele is te missen. Zie de volgende locatie voor het begin van de opdrachtenreeks en de opdrachtgever:

Change of Heart is de zesde zoektocht van Kaitlins opdrachtenreeks. Sommige side missies worden direct geactiveerd wanneer je de vorige uit de quest line hebt voltooit, voor andere moet je terugkeren naar het Safehouse en opnieuw met de quest gever praten. Als de volgende missie niet beschikbaar is, doe dan opdrachten voor iemand anders in het safehouse totdat er nieuwe opdrachten verschijnen (of ga terug naar het hoofdmenu en keer terug). Zodra je een missie hebt geaccepteerd, zorg er dan voor dat je deze volgt in het missiemenu om de waypoints op de kaart te zien.

Hier zijn de side missies van Kaitlins opdrachtenreeks die naar deze trofee leidt:

 • Kaitlin – Out of Stock
 • Katilin – Deal Breaker
 • Kaitlin – Called 2 Account
 • Kaitlin – Take it to the Bank
 • Kaitlin – Say Cheese
 • Kaitlin – Change of Heart

A Roof Over Your Head
Voltooi “Royal Treatment”.

De side missie “Royal Treatment” maakt deel uit van Nowt’s missiereeks. Het is de zesde side missie die Nowt je heeft gegeven. Je vindt haar in het DedSec Safehouse, haar side missies komen beschikbaar naarmate je verder komt in het verhaal (kan nog steeds worden gedaan na het verhaal). Voor de zoektocht naar koninklijke behandeling moet je 3 verlaten herenhuizen vinden.
Check hier de wiki gids voor deze side missie

England For Everyone
Voltooi ‘Parks and Reclamation’.

Parks and Reclamation is een side missie.
Side missies worden ontgrendeld terwijl je door het verhaal vordert en kunnen worden gestart in je DedSec Safehouse (aangegeven op de kaart in City of Westminster). Na het verhaal heb je toegang tot alle side missies en geen enkele is te missen. Zie de volgende locatie voor het begin van de opdrachtenreeks en de opdrachtgever (hack de tablet in DedSec Safehouse):

Parks and Reclamation is de tweede zoektocht van Hamish ‘opdrachtenreeks. Zodra je een missie hebt geaccepteerd, zorg er dan voor dat je deze volgt in het missiemenu om de waypoints op de kaart te zien.

Hier zijn de side missies van Hamish ‘opdrachtenreeks die naar deze trofee leidt:

Hamish – Third Degree Burns
Hamish – Parks and Reclamation

A Dish Best Served Cold
Voltooi een wraakmissie.

In de loop van het spel zullen sommige van je teamleden willekeurig worden ontvoerd. Dit ontgrendelt een “Revenge Mission” om ze te bevrijden. Het hebben van een groot team van 20+ medewerkers helpt. Hoe meer Operatives je hebt, hoe groter de kans dat iemand ooit ontvoerd zal worden.
Zodra de Revenge Mission wordt geactiveerd, krijg je een prompt op het scherm. Het wordt ook weergegeven onder Missies> Side missies. Deze missies blijven permanent en zijn niet tijdgevoelig. Volg gewoon de zoektocht vanuit het missiemenu en voltooi deze.

Making Friends
Rekruteer een medewerker na het voltooien van “Reporting For Duty”.

“Reporting for Duty” is een van de eerste hoofdmissies na de proloog. Het is een missie die ervoor zorgt dat je een bouwvakker rekruteert voor verhaaldoeleinden. Nadat je deze zoektocht hebt voltooid, rekruteer je een willekeurige persoon om deze trofee te ontgrendelen.
Om nieuwe mensen te werven:

 1. Loop naar een persoon toe en houd L1 vast om ze te scannen
 2. Houd R1 vast om ze te bewaren voor rekruten
 3. Open het teammenu, scrol over de rekruut en druk opje vierkantje om hun rekruteringsmissie te starten
 4. Voltooi de rekruteringsmissie en ze zullen zich bij je team voegen en zo speelbare personages worden
 5. Voor mensen die een hekel hebben aan DedSec (Albion / Kelley / Royal Guard), moet je de Deep Profiler Upgrade kopen via het Tech Menu. Het stelt je in staat om aanwijzingen te zien nadat je die mensen hebt opgeslagen bij de rekruten. Als je de aanwijzingen doet, wordt hun rekruteringszoektocht ontgrendeld.

Ook krijg je automatisch rekruten door stadsdelen uitdagend te maken
(Dit doe je door de Defiance Challenges te doen die rood zijn gemarkeerd op de kaart).

Rise Up
Verander een stad in de staat Defiant.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt heel vroeg in het spel na missie “Clarion Call” wanneer je Camden district uitdagend bent geworden. Zie trofee “Take Back London” voor meer informatie over andere districten.

Take Back London
Verander alle stadsdelen in de staat Defiant.

Er zijn 8 stadsdelen: City of Westminster, Camden, City of London, Islington & Hackney, Tower Hamlets, Southwark, Lambeth, Nine Elms.
Je maakt ze uitdagend door de 3-4 Oppression Defiance Challenges (Borough Activities) rood gemarkeerd op de kaart te doen. Nadat je dit allemaal in één district hebt gedaan, wordt een unieke Borough Mission ontgrendeld. Door die missie te doen, wordt de gemeente uitdagend.
Check hier de wiki guide voor deze challenges.

And Stay Down
Versla een DedSec tegenstander.

Laat een van je agenten vermoorden door een vijand. Je moordenaar wordt de “tegenstander” van je team. Keer onmiddellijk terug naar je plaats van overlijden met een willekeurig teamlid en je moordenaar zou de rode tekst “Adversary” naast zijn gezondheidsbalk moeten laten zien. Dood deze vijand en de trofee wordt ontgrendeld. Zie de afbeelding hieronder om te zien hoe een tegenstander eruit ziet. Mocht er geen tegenstander spawnen, zorg dan dat er nog meer van je agenten worden gedood en blijf terugkeren naar de plaats van dood totdat een tegenstander spawnt.

Every Walk of Life
Zorg voor een team van 20 medewerkers met verschillende beroepen.

Als je naar een persoon toe loopt en L1 vasthoudt toont het je hun beroep. Rekruteer 20 mensen met verschillende beroepen. Het volgen van deze trofee werkt mogelijk niet correct en het kan zijn dat u meer dan 20 mensen moet rekruteren. Zorg ervoor dat je elke nieuwe rekruut selecteert in het teammenu om met ze te praten. Dit helpt om ze correct te laten tellen. Zorg er ook voor dat ze echt allemaal verschillende beroepen hebben. Als de trofee niet wordt ontgrendeld om 20 uur, blijf dan nog een paar mensen werven totdat deze wordt ontgrendeld.
Hoe mensen rekruteren:

 1. Loop naar een persoon toe en houd L1 vast om ze te scannen
 2. Houd R1 vast om ze te bewaren voor rekruten
 3. Open het teammenu, scrol over de rekruut en druk opje vierkantje om hun rekruteringsmissie te starten
 4. Voltooi de rekruteringsmissie en ze zullen zich bij je team voegen en zo speelbare personages worden
 5. Voor mensen die een hekel hebben aan DedSec (Albion / Kelley / Royal Guard), moet je de Deep Profiler Upgrade kopen via het Tech Menu. Het stelt je in staat om aanwijzingen te zien nadat je die mensen hebt opgeslagen bij de rekruten. Als je de aanwijzingen doet, wordt hun rekruteringszoektocht ontgrendeld.

Ook krijg je automatisch rekruten door stadsdelen uitdagend te maken
(Dit doe je door de Defiance Challenges te doen die rood zijn gemarkeerd op de kaart).

Meta-Gaming
Rekruteer een videogame-ontwerper.

Ontwerpers van videogames worden willekeurig gevonden in de open wereld. Ze lijken vaker te spawnen tijdens het spelen als ontwikkelaar. Dus als je een ontwikkelaar ziet, rekruteer dan eerst een van die ontwikkelaars en dit zou de spawn snelheid van videogame ontwerpers moeten verhogen.
Loop door de stad en scan iedereen met L1 om hun beroep te zien. Het is nogal willekeurig en het kan even duren om er een te vinden.

Down To The Wire
Voer 5 stealth takedowns uit met een professionele huurmoordenaar.

Hiervoor is iemand nodig met de baan “Professionele Hitman”. De eenvoudigste methode is om het stadsdeel “Negen Elms” uitdagend te maken (doe de 3 rode stadsactiviteiten). Het geeft je altijd een professionele huurmoordenaar. Ga nu naar een beperkt (rood) gebied met Albion vijanden. Besluip ze van achteren en voer een stealth aanval uit. Wat dit uniek maakt, is dat de Hitman een draad gebruikt om vijanden te wurgen die andere agenten niet hebben.

Death From Above
Dood 5 Albion bewakers met een duikbom.

Mensen met de baan “Drone Expert” hebben de vaardigheid “Dive Bomb”. De eenvoudigste methode is om het stadsdeel “Lambeth” uitdagend te maken (doe de 3 rode stadsactiviteiten). Het geeft je altijd een rekruut met de vaardigheid Dive Bomb. Selecteer de vaardigheid Duikbom in het itemwiel en druk op R1 om deze te gebruiken tegen vijanden van de Albion factie. Ga naar een beperkt (rood) gebied met Albion vijanden, of begin gewoon een politie-achtervolging en versla politieagenten ermee.

NO NOT THE BEES
Neutraliseer 10 Albion bewakers met Bee Swarms.

Mensen met de baan “Beekeeper” hebben de vaardigheid “Bee Swarm”. De eenvoudigste methode is om de wijk “City of London” uitdagend te maken (doe de 3 rode wijkactiviteiten). Het geeft je altijd een rekruut met de Bee Swarm vaardigheid. Selecteer de Bee Swarm vaardigheid in het itemwiel, houd R1 vast om op maximaal 3 vijanden te richten en laat de knop los om de bijen vrij te laten. Sommige van de hardere vijanden zal het niet meteen doden, maar je kunt ze van tevoren verzwakken. Dood gewoon 10 vijanden van de Albion factie met deze vaardigheid. Ga naar een beperkt (rood) gebied met Albion-vijanden, of begin gewoon een politie achtervolging en versla politieagenten ermee.

Hack The Planet
Verspreid een hack over 8 doelen tegelijk.

Mensen met de baan “Hacker” hebben de vaardigheid “Viral Hacking” die deze trofee mogelijk maakt. Je ontgrendelt automatisch een hacker na de hoofdmissie “Clarion Call”. Het is een van de eerste hoofdmissies, heel vroeg in het spel (degene die je de wijk Camden laat bevrijden). Selecteer die hacker uit uw team.

Methode 1:
Ga overdag naar Trafalgar Square in de City of Westminster (zie screenshot van locatie hieronder). Er staan bijna altijd 8+ demonstranten dicht bij elkaar bij de trappen in het midden van Trafalgar Square. Natuurlijk kan elke andere groep van 8+ mensen die dicht bij elkaar op de stoep lopen ook. Houd nu L1 ingedrukt (blijf vasthouden) en houd dan vast X (blijf tegelijkertijd L1 + X vasthouden). Dit zal een “afleiding” doen. Omdat uw hacker de vaardigheid Viral Hacking heeft, verspreidt deze zich naar iedereen in de buurt en niet slechts naar één persoon! Als het zich verspreidt naar 8 personen, krijg je de trofee. Zorg ervoor dat u de knoppen ingedrukt houdt en er niet alleen op tikt. Als u er snel op tikt, heeft dit slechts gevolgen voor één persoon. Als je de knoppen ingedrukt houdt, wordt de Viral Hacking vaardigheid geactiveerd, zodat deze van invloed is op iedereen. Dat is wat de trofee ontgrendelt.

Methode 2:
Een alternatieve strategie is om 8 auto’s tegelijk te hacken. Het enige probleem is dat gestolen auto’s na korte tijd vanzelf wegrijden. Een methode zou zijn om een verkeersopstopping te bouwen (de straat te blokkeren) om genoeg auto’s dicht bij elkaar te krijgen. Maar een nog gemakkelijkere methode is om naar de parkeerplaats achter Buckingham Palace (ten zuidwesten van Westminster) te gaan. Daar staan altijd 8+ auto’s geparkeerd. Parkeer 8 van hen dicht bij elkaar, ze rijden niet zelf weg omdat ze in de parkeermodus stonden. Houd L1 ingedrukt en houd vervolgens een van de weergegeven knoppen ingedrukt (bijv X) om alle auto’s tegelijkertijd te laten rijden. Als je niet genoeg mensen krijgt om te spawnen, is dit een goed alternatief. Je zou zelfs auto’s een beperkt gebied met een hek kunnen binnenrijden en ze daar parkeren (poort openen / sluiten), op deze manier kunnen ze niet zelf wegrijden.

Shaken Not Stirred
Schakel wapens van 5 Albion bewakers tegelijk uit met de Spy Watch Gadget.

Mensen met de job “Spy” hebben de vaardigheid “Spy Watch”. De eenvoudigste methode is om het stadsdeel “City of Westminster” uitdagend te maken (doe de 3 rode stadsactiviteiten). Je krijgt altijd een rekruut met de vaardigheid Spy Watch. Selecteer de Spy uit je team en start een politie-achtervolging. Een goede plek om dit te doen is in de pub buiten uw DedSec safehouse. Breng gewoon het wanted level naar boven en wacht tot er veel politie arriveert. Je kunt je in de pub verstoppen voor dekking. Als er veel politie is gearriveerd en dicht bij elkaar buiten de pub zijn, selecteer je de Spy Watch uit het itemwiel en druk je op R1 om deze te gebruiken. Als er genoeg politie dicht genoeg bij je is, wordt de trofee ontgrendeld. Als u het de eerste keer niet krijgt, probeer dan gewoon het gewenste niveau nog wat hoger en wacht tot de Spy Watch is afgekoeld. U kunt het na korte tijd weer gebruiken.

Power To The People
Laat je volgers in totaal 3 Albion-bewakers neutraliseren.

Mensen met de baan “Football Hooligan” hebben de “Rally Cry” vaardigheid. De gemakkelijkste methode is om het stadsdeel “Islington & Hackney” uitdagend te maken (doe de 3 rode stadsactiviteiten). Het geeft je altijd een rekruut met de Rally Cry-vaardigheid. Selecteer de Football Hooligan uit je team en ga naar een beperkt (rood) gebied met Albion vijanden. Voordat je het beperkte gebied betreedt, open je je itemwiel en selecteer je de Rally Cry vaardigheid (je kunt ze niet spawnen als je binnen het beperkte gebied bent). Het zal 3 Hooligans spawnen die je zullen volgen. Loop gewoon naar een paar Albion vijanden toe en laat je volgers ze verslaan. Een makkelijke truc is om een ​​vijand af te leiden door op L1 te drukken, hierdoor kunnen je volgers onmiddellijk een vijand uitschakelen. Je kunt de vijanden ook zelf verzwakken door ze een paar keer te slaan. Vuur niet met je wapen, want dan rennen je volgers weg! Als er geweervuur ​​uitbreekt, lopen ze weg, dus vermijd dat. Het tellen voor deze trofee is misschien een beetje mis of het telt niet elke Albion vijand als “Albion bewakers”. Het kostte me nogal wat meer dan 3 om de trofee te ontgrendelen. Ik deed het in het gebied waarvoor beperkingen gelden “Royal Courts of Justice” in City of Westminster, maar elk gebied waarvoor geen uniforme toegang voor Albion geldt, zou dat moeten doen.

Paint Me Like One of Your…
Verdoof Clan Kelley leden 5 keer met headshots van paintballgeweren.

Voor deze trofee moet je iemand rekruteren met de beroepen Street Artist / Artist / Illustrator / Muralist. Die mensen hebben een paintballgeweer in hun inventaris. Loop gewoon rond met L1 ingedrukt totdat je er een vindt. Het zijn willekeurige spawns, dus het vergt wat geluk en geduld.
Als je eenmaal een personage met een paintballgeweer hebt gerekruteerd, ga dan naar een van de rood omlijnde gebieden in Islington & Hackney. Die gebieden worden allemaal bezet door Clan Kelley-leden (er staat ook “Ongevormde toegang voor: Clan Kelley” wanneer je over die rode gebieden scrolt). Schiet ze in het hoofd met het paintball pistool, 5 keer in totaal.

Hier is een foto van een straatartiest (meestal gezien die graffiti op muren sproeit) en muralist:

Throw The Book At Them
Voer 5 arrestaties uit.

Hiervoor heb je een Albion aannemer of een politieagent nodig die de “handboeien” in hun itemwiel heeft. De gemakkelijkste methode om een ​​van hen te rekruteren, is door de hoofdmissie “Inside Albion” te voltooien. Deze verhaalmissie (eerste Albion-hoofdstuk) dwingt je om automatisch een Albion contractant te rekruteren. Die moet de vaardigheid Handboeien hebben in het itemwiel.

Als je het eerder wilt doen, of als je verhaalgerelateerde Albion Guard om de een of andere reden geen handboeien heeft, kun je er een rekruteren in de open wereld (ze rijden rond in politieauto’s, maar zijn ook te vinden in vijandige gebieden die worden beschreven in rood op de kaart). Houd L1 vast om de Albion aannemer / politieagent te zien en R1 om op te slaan voor rekruten. Om de rekrutering te starten, moet u de “Deep Profiler” upgrade uit het Tech Menu hebben. Dan kun je over de politieagent in het teammenu scrollen en op je driehoekje te drukken om hem te scannen op aanwijzingen om zijn rekruteringsmissie te ontgrendelen. Omdat Politieagent en Albion Contractors een hekel hebben aan DedSec, kunnen ze niet meteen worden gerekruteerd, dus je moet de Deep Profiler hebben om hun Recruitment Clues te ontgrendelen (hetzelfde proces dat wordt gebruikt om de “The Royal Tour” -trofee te krijgen).

Als je eenmaal een politieagent met handboeienvaardigheid hebt, schakel je de handboeien van het itemwiel in en loop je van achteren naar mensen toe. Je ziet een vierkants-knop om ze te arresteren. Het werkt niet als je vanaf de voorkant naar hen toe loopt.

The Royal Tour
Betreed het afgeschermde gebied van Buckingham Palace vermomd als een koninklijke garde.

Stap 1:
Koop de Deep Profiler upgrade via het Tech Menu (kost 25 Tech Points).

Stap 2:
Ga naar Buckingham Palace in de westelijke wijk “City of Westminster”. Scan met L1 de Royal Guards (rode jassen) in het beperkte gebied van Buckingham Palace en druk op R1 om ze te rekruten.

Stap 3:
Gebruik in Team Menu Deep Profiler op de Royal Guard (druk op driehoek op hem).

Stap 4:
Dit zal een menu openen met aanwijzingen voor Recruitment Leads. Selecteer met je vierkantje een van de Recruitment Leads. Hierdoor wordt het automatisch op de kaart gemarkeerd via een blauw vergrootglaspictogram.

Stap 5:
Voltooi de Recruitment Lead. Het is meestal gewoon een snelle hack van iemands telefoon of het verkrijgen / verwijderen van een ander type gegevens door deze te hacken. Hierna zal het “Recruitment Mission Started” op het scherm verschijnen.

Stap 6:
Voltooi de rekruteringsmissie voor de koninklijke garde. Je kunt over hem heen scrollen in het teammenu en op je vierkantje drukken om de missie te zien, of je kunt hem vinden in het missiemenu. Zorg ervoor dat je het actief volgt om de gouden zoektochtmarkering ervoor op de kaart te krijgen. Na het voltooien van deze missie voegt de Koninklijke Garde zich bij je team en wordt hij een speelbaar personage. Selecteer hem gewoon in het teammenu.

Stap 7:
Keer terug naar Buckingham Palace in City of Westminster en loop het beperkte (rode) gebied in terwijl je speelt als de Royal Guard.

You Don’t See Me!
Ontsnap aan een achtervolging niveau 5 met een standbeeld emote.

Voor deze trofee moet je iemand rekruteren met de bezetting Living Statue. Ze paaien het meest regelmatig gedurende de dag (tussen 10:00 – 16:00 uur) in populaire toeristische gebieden. Hoewel het willekeurig is waar ze precies spawnen, zijn er enkele gebieden die een betere kans hebben om ze te spawnen:
Mogelijke spawn # 1: Millenium Wheel (groot reuzenrad), tussen 10:00 – 16:00 uur.

Mogelijke spawn # 2: Bij de Marina Walk aan de uiterste zuidelijke rand van Lambeth (de promenade langs het water). Ze hebben de neiging om hier tussen 10:00 – 16:00 uur vrij vaak te spawnen.

Blijf gewoon afwisselen tussen deze gebieden (gebruik snel reizen) totdat een van die jongens spawnt. Onthoud dat het overdag moet zijn, 10.00 – 16.00 uur. Ze spawnen niet na 16.00 uur, want dan eindigt hun dienst (zoals te zien is wanneer u ze analyseert).

Nadat je een Statue Man hebt gerekruteerd, selecteer je hem uit het Team Menu, veroorzaak een ravage om een 5-sterren politie-achtervolging op gang te brengen en gebruik dan de Statue Emote om de politie te verliezen.

Could’ve Made National
Voltooi Kick up challenge intermediate 1.

Eerst moet je naar een van de Kick-Up Locaties gaan (gemarkeerd door een blauw voetbalpictogram). Zie de 2 screenshots hieronder voor een kick-up locatie in het zuidoosten van de wijk City of London.

Je moet de 6 beginnersrondes voltooien en daarna de eerste tussenronde. Kick-Up is een QTE-minigame waarin je op de knoppen moet drukken die op het scherm worden weergegeven. Stel het indrukken van de knop uit totdat deze zich in de groene of paarse zone bevindt (u ziet een cirkel rond de knop – druk op wanneer deze zich in het groene / paarse gedeelte bevindt voor meer punten).

Bullseye
Voltooi een dartspel op elke dartlocatie.

Zie hier de guide voor alle locaties: Watch Dogs Legion: Dart Locaties

Piece de Resistance
Voltooi een Paste Up op elke Paste Up locatie.

Zie hier de guide voor alle locaties: Watch Dogs Legion: Paste Up Locaties

Bottom’s Up
Drink minstens één keer op elke drink locatie.

Zie hier de guide voor alle locaties: Watch Dogs Legion: Drink Locaties

DedSec Delivery
Voltooi 20 Parcel Fox Delivery missies.

Parcel Fox Delivery Missions zijn op de kaart gemarkeerd met een blauw vos pictogram. Ze worden automatisch gemarkeerd als u de kaart uit de mist haalt.
Dit zijn zeer eenvoudige pakketbezorgingen waarbij u een pakket van punt A naar punt B rijdt. Er zijn er veel meer dan 20.

Er zijn 3 soorten: Timed (levering kan een time-out hebben) / Fragile (pakket wordt vernietigd als het te veel schade oploopt) / Contraband (pakket trekt politie aandacht). Voor degenen gaan die de laagste beloningen opleveren, zijn meestal de gemakkelijkste. Als je alle beschikbare leveringen op de ene locatie hebt gedaan, ga dan naar een andere wijk voor verschillende leveringen.

All About Aesthetic
Koop een wapenskin.

Open het teammenu> Druk op X “Bewerken” op een willekeurig teken> scrol over een willekeurig wapen en druk op X “Bewerken”> druk op driehoek “Skins”> druk op X om een skin te kopen. Kies de goedkoopste, je moet 100.000 geld uitgeven aan kleding voor “Fresh Threads”, dus verspil niets aan dure skins.

Re-Wrap My Whip
Koop een autolak.

Eerst moet je iemand rekruteren die een eigen voertuig heeft. Maak je hier geen zorgen over, je krijgt automatisch een paar mensen met auto’s terwijl je alle stadsdelen bevrijdt.

Open nu het teammenu> Druk op X “Bewerken” op een willekeurig teken> scrol over een auto en druk op X “Bewerken”> druk op driehoek “Verfopdracht wijzigen”> druk op X om een skin te kopen. Kies de goedkoopste, u moet 100.000 geld uitgeven aan kleding voor “Fresh Threads”, dus verspil niets aan dure verf.

Fresh Threads
Geef 100.000 ETO uit aan kleding in winkels.

Winkels zijn op de kaart gemarkeerd met blauwe pictogrammen. Ze worden automatisch gemarkeerd als u de kaart uit de kaart haalt. ETO is de munteenheid in Watch Dogs Legion.
100.000 ETO is eigenlijk best veel. Je zou 100.000 moeten halen door alle andere trofeeën te doen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u geen geld uitgeeft voordat u in totaal 100.000 heeft. Dit maakt het gemakkelijker om bij te houden. U kunt het beste in één keer 100.000 uitgeven met hetzelfde personage. Sommige trofeeën hebben problemen met het volgen van verschillende personages, dus neem geen risico. Geef ook geen buitensporige bedragen uit aan wapenskins of autolakken! Als u geld uitgeeft aan kleding, telt dit ook accessoires zoals hoeden, brillen, gezichtskleding, tassen.

Je krijgt ongeveer 35.000 uit het verhaal. Ongeveer 30.000 zijn afkomstig van Side Quests. Terwijl je aan alle Drinks & Darts Games voor trofeeën ‘Bottom’s Up’ en ‘Bullseye’ werkt, bezoek je 25 pubs. Ze hebben rode kluizen die elk ongeveer 1.000 bevatten, dus dat zijn er nog eens 25.000 of zo. Dit brengt ons op 90.000. Voor de rest kun je de ETO-verzamelobjecten verzamelen die op de kaart zijn gemarkeerd met grijze pictogrammen (de kaart moet volledig zijn ingezoomd). Deze worden automatisch gemarkeerd als u de kaart uit de kaart haalt. Je kunt ook meer rode kluizen vinden in de meeste vijandige gebieden (rood aangegeven op de kaart).

Een andere truc is om als hacker te spelen (je krijgt er automatisch een tijdens het verhaal). Hackers hebben het voordeel van Viral Hacking. Loop door de stad en gebruik Viral Hacking op mensen. Houd L1 en X tegelijkertijd ingedrukt. Door de knoppen ingedrukt te houden terwijl je het voordeel van Viral Hacking hebt, wordt iedereen bij jou in de buurt gehackt en niet slechts één persoon! Hierdoor wordt wat ETO van hun bankrekening afgeschreven naar die van u. Als je genoeg mensen om je heen hebt, kan het elke paar seconden ongeveer 60 ETO opleveren. Dit is een herhaalbare methode waarmee u zoveel geld kunt krijgen als u wilt. Maar om dit alleen te doen, zou veel tijd in beslag nemen, daarom moet u eerst alle andere trofeeën doen om genoeg geld te krijgen.

Opmerking: het wordt aanbevolen om een handmatige back-up te maken voordat u al uw geld uitgeeft. PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen toepassingsgegevens> Kopiëren naar USB of PS Plus. Voor het geval de trofee om de een of andere reden niet ontgrendeld wordt, geeft dit je een manier om je besparing terug te kopiëren (en dus je geld terug te krijgen).

Fully Kitted
Ontgrendel alle upgrades.

Upgrades kunnen worden ontgrendeld in het “Tech” -menu. Je moet alle upgrades kopen voor alle vaardigheden die daar worden vermeld (alle 3 upgrades voor alle 24 vaardigheden). Dit omvat alle gadgets, upgrades en wapens.
Om upgrades te kopen, heb je vaardigheidspunten nodig. Je hebt iets meer dan 1300 vaardigheidspunten nodig voor alle upgrades. Er zijn 130 technische punten in de open wereld, elk geeft je 10 vaardigheidspunten. Dat is in totaal 1300 vaardigheidspunten. Maar je krijgt ook automatisch 300 vaardigheidspunten uit het verhaal (onmisbare beloningen).

De beste methode is om eerst het verhaal te spelen. Hiermee kun je 30 Tech Point-locaties in de open wereld overslaan, dus als je vastloopt op de ene, kun je doorgaan naar de volgende (er zijn ongeveer 100/130 nodig). De Tech Point-locaties worden op je kaart gemarkeerd nadat je de stadsdelen uitdagend hebt gemaakt. Zie de trofee “Take Back London” om te zien hoe je ze allemaal uitdagend kunt maken.

Sommige Tech Points kunnen lastig te bereiken zijn.

Zie hier de guide voor alle locaties: Watch Dogs Legion: Tech Point Locaties

Locked And Loaded
Koop alle upgrades voor elk wapen.

Deze ontgrendel je automatisch tijdens het werken aan “Fully Kitted”. Voor deze trofee heb je alleen de wapengerelateerde upgrades nodig (LT 68P DedSec Pistol, MP9 DedSec SMG, LTL SG, DedSec Grenade Launcher).

Oral History
Verzamel 50 audiologboeken.

Je krijgt automatisch ongeveer 35 audiologboeken van de verhaal- en side missies (automatische beloningen). De rest vind je in de open wereld. Er zijn er veel meer dan je nodig hebt voor deze trofee. Er zijn er maar 50 nodig, en ook die uit verhaal- & side missies.
Op de wereldkaart worden ze gemarkeerd door een grijs luidsprekerpictogram (moet volledig inzoomen op de kaart). Ze worden automatisch gemarkeerd als u de kaart uit de kaart haalt. U kunt bijhouden hoeveel u er heeft gevonden via het gegevensmenu.

Haal gewoon de 35+ uit verhaal- & side missies en blijf ze verzamelen in de open wereld totdat de trofee knalt. Omdat ze allemaal automatisch worden gemarkeerd door de kaart te openen, zijn ze heel gemakkelijk te vinden.

Magpie
Verzamel 15 relikwieën

Je krijgt automatisch 12 relikwieën uit het verhaal (verplicht om het verhaal vooruit te helpen, kan niet worden gemist). Na het verhaal krijg je gewoon nog 3 relikwieën in de open wereld. Het telt alleen “volledige relikwieën” en niet enkele relikwieën. Sommige relikwieën bestaan uit 4-5 stukjes die 1 volledige relikwie vormen. Alleen die volledige relikwieën tellen mee voor de trofee.
Op de wereldkaart worden ze gemarkeerd door een grijs kistpictogram (moet volledig inzoomen op de kaart). Ze worden automatisch gemarkeerd als u de kaart uit de kaart haalt.

Omdat ze allemaal automatisch worden gemarkeerd door de kaart te openen, zijn ze heel gemakkelijk te vinden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelWatch Dogs Legion Wiki Guide
Volgend artikelDirt 5 Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here