Watch Dogs Legion: Sabotage Locaties

Watch Dogs Legion heeft 4 sabotagelocaties. Deze gids laat zien hoe deze onderdrukkingsuitdagingen (stadsactiviteiten) kunnen worden aangepakt. Ze zijn gemarkeerd met rode pictogrammen op de kaart. Het voltooien van alle rode activiteiten in een stadsdeel / district is vereist om het te bevrijden voor de Take Back London trofee. Elk van deze verhoogt u het draagvlak van DedSec in de gemeente. Dit maakt het weer gemakkelijker om mensen te werven. Wanneer een district uitdagend wordt, worden ook alle technische punten op de kaart gemarkeerd en wordt een unieke bekwame rekruut ontgrendeld.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een vroeg in het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kunt u overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar moeilijk bereikbare plaatsen komen. Selecteer het eenvoudig van het itemwiel, kap het, parkeer het op straat, klim erop en vlieg omhoog.

De sabotages vereisen dat je interactie hebt met de gemarkeerde apparaten in vijandige gebieden. Je vliegt er gemakkelijk naar toe met de Cargo Drone.

Sabotage # 1 – City of London
Ga naar het rode sabotagepictogram en communiceer met de console. Een gemakkelijke manier om daar te komen, is door bovenop een vrachtdrone te rijden (bouwvakkers hebben deze vaardigheid).

Sabotage # 2 – Islington en Hackney
Hack de rood gemarkeerde console. De gemakkelijkste manier om het te bereiken is door erheen te vliegen bovenop een vrachtdrone (vaardigheid Bouwvakker).

Sabotage # 3 – Southwark
De rode sabotagelocatie toont de exacte plek van de console die je moet hacken. Het is in een vijandig gebied. Klim gewoon over de buitenmuren om de compound te betreden, ruim de vijanden op en hack de console.

Sabotage # 4 – Nine Elms
Net als bij andere sabotagelocaties, is de eenvoudigste methode om uw Construction Workers Cargo Drone te gebruiken om rechtstreeks naar het sabotagepunt te vliegen. Het is waar de rode markering op de kaart staat. Er zijn hier enkele vijanden, dus schakel ze indien nodig uit.

Dat zijn alle sabotagelocaties in Watch Dogs Legion om de verschillende stadsdelen / districten te bevrijden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Dart Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Digital Deface Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here