Watch Dogs Legion: Royal Treatment (Verlaten Herenhuizen Locaties)

Royal Treatment is een side missie in Watch Dogs Legion waarbij je 3 verlaten herenhuizen moet lokaliseren en fotograferen. Deze walkthrough leidt je naar alle Abandoned Mansion Locaties in de Royal Treatment side missies.

Royal Treatment is de zesde side missie van Nowt’s questline. Je vindt Nowt en al haar speurtochten in het DedSec Safehouse (Westminster). Ze komen beschikbaar in de loop van het verhaal en kunnen nog steeds worden gedaan na het verhaal.

Side Missie: Royal Treatment
Start locatie: start automatisch na het voltooien van Nowt’s 5e missie “Nobody Home”.
Missie gever: Nowt
Vereiste: Verhaal voortgang en voltooi de eerste 5 side missies van Nowt (The Knowledge> STORMZY Fall on My Enemies> The Walk-In> Human Error> Nobody Home> Royal Treatment)
Beloningen: 700 ETO, masker, Nowt Collectibles (tekstbestanden), A Roof Over Your Head trofee.

Start locatie: Royal Treatment
Je moet de eerste 5 side missies van Nowt voltooien. Je vindt haar in je safehouse van DedSec (in Westminster, aangegeven op de kaart). Als ze je geen speurtochten geeft, moet je het verhaal verder brengen. Na het doen van haar 5e side-quest “Nobody Home” zal het onmiddellijk de 6e quest “Royal Treatment” activeren.

Lokaliseer de verlaten herenhuizen / TOEGANG tot het ctOS-netwerk / Fotogravee de herenhuizen
Wat deze zoektocht speciaal maakt, is dat je geen waypoints krijgt die op de kaart zijn gemarkeerd. Het lijkt misschien alsof het wordt afgeluisterd, maar dat is het niet. Je moet de 3 verlaten herenhuizen zelf lokaliseren, bij elk een ctOS-paneel openen (dit wordt geel gemarkeerd als je in de buurt van het herenhuis bent), en dan het herenhuis fotograferen (moet zeggen “Doelwit in zicht”). Laten we alle herenhuislocaties eens bekijken.

Verlaten herenhuis Locatie #1
Het eerste verlaten herenhuis bevindt zich in het westen van Camden, St. Andrew’s Court.

Verlaten herenhuis Locatie #2
The 2nd Abandoned Mansion is te vinden in het zuidwesten van Westminster, Waxbey house.

Verlaten herenhuis Locatie #3
The 3rd Abandoned Mansion is te vinden in het zuidwesten van Westminster, Strathearn House (zeer dicht bij de 2e locatie).

Infiltreer Buckingham Royal Mews / Krijg toegang tot het netwerk van de State Room
Nadat je alle 3 de herenhuizen hebt gelokaliseerd, toegang hebt gekregen tot hun netwerk en ze hebt gefotografeerd, krijg je het doel om toegang te krijgen tot de Buckingham Royal Mews. Speel als bouwvakker en gebruik je Cargo drone om over de muren te vliegen. Je kunt de Cargo Drone van je itemwiel selecteren, kapen, erop klimmen en omhoog vliegen.

Wanneer je voorbij de muren bent gekomen, wordt je verteld om toegang te krijgen tot het State Room’s Network via de ctOS-console in de uitkijktoren. Hierdoor heb je controle over sommige camera’s.

Upload het bewijs van de misdaden van Toussaint
Spring tussen de camera’s totdat u de Smart Tablet met de toegangssleutel vindt. Het is in een kamer waar iemand aan het douchen is, kan het vanuit een lange gang zien.

Nadat je de toegangssleutel hebt gekregen, ga je terug naar de eerste camera waar je uitkwam. Daar op de balie kunt u het bewijsmateriaal uploaden.

Ontsnap uit het gebied
Ontsnap gewoon aan het vijandige gebied. Als je met de Cargo Drone bent gekomen, klim dan weer op en vlieg weg. Hiermee is de zoektocht voltooid.

Hiermee is de Royal Treatment side missie in Watch Dogs Legion voltooid en wordt de A Roof Over Your Head trofee ontgrendeld.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Finding Bagley (Photograph Locaties)
Volgend artikelWatch Dogs Legion Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here