Watch Dogs Legion: Photograph Evidence Locaties

Watch Dogs Legion heeft 6 fotobewijslocaties. Deze gids laat zien hoe deze onderdrukkingsuitdagingen (stadsactiviteiten) kunnen worden aangepakt. Ze zijn gemarkeerd met rode pictogrammen op de kaart. Het voltooien van alle rode activiteiten in een stadsdeel / district is vereist om het te bevrijden voor de Take Back London trofee. Elk van deze verhoogt u het draagvlak van DedSec in de gemeente. Dit maakt het weer gemakkelijker om mensen te werven. Wanneer een district uitdagend wordt, worden ook alle technische punten op de kaart gemarkeerd en wordt een unieke bekwame rekruut ontgrendeld.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een vroeg in het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kunt u overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar moeilijk bereikbare plaatsen komen. Selecteer het eenvoudig van het itemwiel, kap het, parkeer het op straat, klim erop en vlieg omhoog.

Deze gids bevat zowel de activiteiten “Foto-bewijs” als de activiteit “Bewijs verzamelen”. Voor het fotobewijs moet je een foto maken (jezelf of met een nieuwsdrone) en voor het verzamelen van bewijsmateriaal moet je fysiek iets oppakken (jezelf of met een spiderbot).

Fotobewijs # 1 – City of London
Ga naar de rode fotobewijsmarkering op de kaart en je ziet 2 journalisten naast elkaar staan bij een witte nieuwsbus. Naast de journalisten staat een nieuwsdrone (Screenshot # 2). Kap het en direct waar de nieuwsdrone is (achter de 2 journalisten) zijn er enkele rode houten planken aan de zijkant van een pod-achtige structuur. Er zit een gat tussen de rode houten planken. Je kunt er doorheen vliegen met je drone (Screenshot # 3). Dit leidt je naar een erg donkere ondergrondse tunnel. Gelukkig heeft je drone een zaklamp erop. Navigeer door de tunnel. Je komt in een kamer met het bewijsmateriaal om een foto van te maken. Je moet op omlaag drukken om de camera te wisselen.

Verzamel bewijs # 2 – Islington en Hackney
Het bewijs bevindt zich in een garage, maar het wordt geblokkeerd door wat hout met een rode ‘X’ erop. Klim op het dak van de garage (via de tuin achterin) om een Cargo Drone pad te vinden. Roep een Cargo Drone aan en raap de explosieve containers op in de tuin achter de garage (Screenshot # 2). Laat het explosief vervolgens vallen bij de houten barricade (gemarkeerd met een rode X) bij de garage-ingang. Hierdoor wordt de barricade opgeblazen en kun je nu de garage in.

Verzamel bewijs # 3 – Tower Hamlets
Ga naar het kerkhof ten noorden van het uitdagingspictogram (een vijandig gebied) en vind een hoge witte toren in het midden (Screenshot # 2). Het is het beste om eerst de vijanden op het kerkhof op te ruimen.
Bij de hoge witte toren kun je een spiderbot oproepen. Er is een ventilatieopening aan de voet van de hoge witte toren waar je spiderbot doorheen kan kruipen (Screenshot #2 / #3). Het leidt ondergronds naar een tunnelgedeelte. Volg de tunnels helemaal tot het einde om bij een laptop te komen met het ophaalbewijs. Vermijd onderweg het water, als je spiderbot erin valt, wordt hij vernietigd, maar je kunt op elk moment een nieuwe oproepen.

Fotobewijs # 4 – Southwark
Er zijn twee manieren om dit te voltooien (zorg ervoor dat je een spiderbot in je gadgets hebt). De eerste methode is om het vijandige gebied binnen te gaan waar de markering voor het fotobewijs is. In de lobby kun je een datapad hacken (Screenshot #2). Ga dan naar het fotobewijs, roep een spiderbot op, haal hem door de vloeropening en open de deur vanaf de andere kant (Screenshot #3 – vereist de gehackte datapad uit de lobby). De tweede manier is om vanuit de jachthaven / haven te komen, het heeft een zijtunnel die verbinding maakt met het vijandige gebied en je kunt hier ook een spiderbot gebruiken om te communiceren met een schakelkast en op die manier de deuren te openen. Welke methode je ook kiest, als je eenmaal in de kamer bent met het fotobewijs, houd je vast: omhoog: om je itemwiel te openen en druk op je vierkantje om een foto te maken.

Fotobewijs # 5 – Lambeth
Deze Evidence-locatie bevindt zich op de bovenste verdieping van het verboden gebied “Albian Station Kennington”. Vlieg erheen met de vrachtdrone van je bouwvakker of klim omhoog. Aan de achterkant van het dak (zuidkant) kun je door een rode veiligheidslaser lopen en een kantoor binnengaan. Open hier je itemwiel (omhoog) en druk op je vierkantje om het bewijsmateriaal op het grote scherm te fotograferen.

Fotobewijs # 6 – Nine Elms
Deze locatie met fotobewijs bevindt zich in het vijandige gebied “Parcel Fox Distribution Center”. De eenvoudigste methode is om het gebouw binnen te komen vanuit de zuidwestelijke hoek (linksonder). Er is een vloeropening waar je een spiderbot doorheen kunt steken (Screenshot #2). Gebruik dan de spiderbot om te communiceren met de schakelkast in de bewijskamer, en open zo de deur ervoor (screenshot #3). De tweede methode is om de camera in de bewijskamer te kapen, het wachtwoord van de laptop te downloaden en het wachtwoord te gebruiken om de deur te openen. Ongeacht je methode, druk eenmaal in de bewijsruimte op omhoog om het itemwiel te openen en je vierkantje om de foto te maken.

Dat zijn alle Photograph Evidence oplossingen in Watch Dogs Legion om de verschillende stadsdelen / districten te bevrijden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Wereld Kaart
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Hoe Districts Defiant te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here