Watch Dogs Legion: Oppression Defiance Challenges Guide

Watch Dogs Legion heeft 22 uitdagingen op het gebied van onderdrukking en verzet, gemarkeerd door rode pictogrammen (stadsactiviteiten). Het is nodig om alle stadsdelen uitdagend te maken voor de Take Back London trofee. Deze gids laat je zien hoe je ze allemaal kunt voltooien en de stadsdelen uitdagend kunt maken (inclusief hun bevrijdingsmissies).

De rode pictogrammen voor deze Defiance activiteiten worden automatisch op de kaart gemarkeerd na een van de eerste hoofdmissies “Clarion Call”. Er zijn 8 stadsdelen (districten). Elke wijk heeft 3-4 rode pictogrammen voor uitdagingen die de onderdrukking verminderen. Als je alles in één wijk doet, wordt een unieke Defiance missie ontgrendeld. Het uitvoeren van die missie zal resulteren in een opstand en de hele gemeente bevrijden / het uitdagend maken.

Zodra je een wijk Defiant verandert, worden alle technische punten op de kaart onthuld (vaardigheidspunten), krijg je een zeer krachtige speciale agent en neemt de mening van mensen over jou toe (gemakkelijker om ze te rekruteren).

Geen van deze stadsactiviteiten valt te missen. Je kunt ze nog steeds doen na het verhaal in free roam. De wijk Camden wordt automatisch bevrijd tijdens de hoofdmissie “Reporting for Duty” aan het begin van het verhaal. Dit laat slechts 7 stadsdelen over met die rode uitdagingsmissies om te voltooien.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een aan het begin van het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kun je overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar daken gaan. Selecteer eenvoudig de Cargo Drone van het itemwiel van de bouwvakker, kap hem, parkeer hem op straat, klim erop en vlieg omhoog. Bewaar ook een Spiderbot als je uitgeruste gadget, je hebt hem veel nodig voor deze uitdagingen.

Soorten stadsactiviteiten met rode pictogrammen:

  • Red Freedom Fighters – bevrijd gevangenen uit vijandige gebieden
  • Disrupt Propaganda – hack consoles, meestal op daken die het beste bereikt kunnen worden met de Construction Worker’s Cargo Drone
  • Hack CtOS Hub – hack een console waarmee je camera’s kunt besturen, tussen camera’s kunt springen en de omgeving kunt scannen om gegevens te vinden
  • Photograph Evidence – gebruik nieuwsdrones of maak zelf foto’s, dit zijn de lastigste om erachter te komen
  • Sabotage – interactie met een console in een vijandig gebied
  • Neutraliseer VIP – versla een bepaalde gemarkeerde vijand
  • Verzamel bewijs – vergelijkbaar met de foto’s, maar je moet in plaats daarvan het bewijs verzamelen, hetzij met een Spiderbot, hetzij met jezelf
  • Digital Deface – bereik een console hoog op hoge gebouwen, gebruik Construction Worker’s Cargo Drone

City of Westminster

City of Westminster # 1 – Rescue Freedom Fighter
Op de begane grond van het vijandige gebied “New Scotland Yard” vind je deze vrijheidsstrijder. Gebruik de schakelkast (Screenshot # 2) in dezelfde kamer om de deur naar de vrijheidsstrijder te openen.

City of Westminster #2 – Disrupt Propaganda 1/2
De ctOS console die u moet hacken, bevindt zich op een dak. De gemakkelijkste manier is om bovenop een Cargo Crone te klimmen en daar gewoon naar boven te vliegen (bouwvakkers hebben de vaardigheid Cargo Drone). Klim gewoon bovenop je drone en vlieg het gebouw op. De ctOS-console bevindt zich in een omheind gebied. Er is een luchtkanaal naar toe, waarvoor een Spiderbot nodig is. Het probleem is dat het luchtkanaal aan de andere kant geblokkeerd is. Gebruik dus je Cargo Drone om de doos op te pakken die het luchtkanaal blokkeert (Screenshot # 2). Met dit uit de weg kun je een Spiderbot oproepen om door het luchtkanaal te kruipen en de ctOS-console te hacken (als je geen Spiderbot hebt, kun je deze aan de linkerkant van de ctOS-console oproepen). Cargo Drone kan ook worden opgeroepen op het dak boven de ctOS-console).

City of Westminster #3 – Disrupt Propaganda 2/2
Deze ctOS-console bevindt zich op een dak. Gebruik gewoon een Cargo Drone om naar boven te vliegen (roep de Drone op, parkeer hem op straatniveau, klim erop en bedien hem op afstand om omhoog te vliegen). Bouwvakkers hebben de vaardigheid Cargo Drone. Niets meer, als je eenmaal op het dak bent, heb je gemakkelijk toegang tot deze console.

Defiance Missie: Like Clockwork
Nadat je alle onderdrukkingsuitdagingen hebt gedaan, moet je de missie “Like Clockwork” doen die buiten je Safehouse verschijnt (aangegeven op de kaart). Dit zal de stad Westminster bevrijden. In deze missie moet je een Spiderbot gebruiken om door de Clocktower of London te navigeren, wat eigenlijk slechts een reeks platformsecties is.

City of London

City of London #1 – Hack CtOS Hub 1/1
Om het gebied met de gemarkeerde uitdaging te betreden, loop je gewoon door de deuren van het gebouw (toegankelijk vanaf de straat naar het oosten). Dit leidt je naar een daklozenopvang met een gesloten deur. Om de deur te openen, hack je de nabijgelegen drone (Screenshot # 2) en vlieg je ermee naar het balkon erboven (Screenshot # 3 – nog steeds in de daklozenopvang, niet buiten). U kunt het gebied scannen door op R3 / Rechter joystick te drukken om een ​​sleutelpictogram op de minikaart te zien. Op het balkon staat een datapad dat je met de drone moet scannen. Hierdoor wordt de sleutel ontgrendeld om het hek te openen. Dus ga je gang en open het om de CtOS-console te vinden. Dit activeert een soort minigame: je bevindt je in een schuilplaats waar je alleen camera’s kunt gebruiken. Druk op R3 / Rechter joystick om de mannequins te scannen en op L1 om ertussen te springen. Scan eerst de hoofdconsole nadat je naar de eerste mannequin bent gesprongen. Het zal u laten zien dat het een wachtwoord vereist. Om het wachtwoord te krijgen, moet u 3 computers in de kamer scannen op tekstbestanden (Screenshots # 4- # 6). Dus druk op R3 / Rechter joystick om de mannequin te scannen en spring ertussen met L1 om naar alle 3 de computers te gaan. Daarna kun je de hoofdconsole op het podium hacken om deze uitdaging te voltooien.

City of London #2 – Photograph Evidence 1/1
Dit is een relatief snelle. Waar het rode pictogram Foto-bewijs op de kaart staat, vind je 2 journalisten die met elkaar praten door een witte nieuwsbus. Naast de journalisten staat een nieuwsdrone (Screenshot # 2). Neem de controle over en direct waar de nieuwsdrone is (achter de 2 journalisten) zijn er enkele rode houten planken aan de zijkant van een podachtige structuur. Er zit een gat tussen de rode houten planken waar je doorheen kunt vliegen met je drone (Screenshot # 3). Dit leidt je naar een erg donkere ondergrondse sectie. Gelukkig heeft je drone een licht erop. Navigeer door de tunnel. Je komt in een kamer met het te fotograferen bewijsmateriaal. U moet op: omlaag: drukken om de camera te wisselen.

City of London #3 – Sabotage
Deze heeft niet veel uitleg nodig. Ga gewoon naar het rode sabotagepictogram en communiceer met de console. Helemaal klaar. Een gemakkelijke manier om daar te komen, is door bovenop een vrachtdrone te rijden (bouwvakkers hebben deze vaardigheid).

Defiance Missie: Mind Games
In deze missie moet je, nadat je een lift naar een gebouw hebt genomen, een Spiderbot oproepen. Je kunt een Spiderbot-station op de trap vinden nadat je de lift hebt genomen. Zoek dan het luchtkanaal bij het spiderbotstation. Deze leidt je door verschillende luchtkanalen van kantoren tot je uiteindelijk bij een geel wisselpunt komt. Vervolgens moet je camera’s gebruiken om 4 gele computers te hacken (druk op R3 / Rechter Stick om de omgeving te scannen zodra je de controle over de camera’s hebt overgenomen). Hierna is het laatste wat je moet doen om een vliegende drone te hacken en deze te gebruiken om een elektriciteitsnet uit te lijnen.

Islington & Hackney

Islington & Hackney #1 – Neutralize VIP
Deze is heel eenvoudig. Versla gewoon de vijand die wordt gemarkeerd door het rode uitdagingspictogram op de kaart. Hij wordt bewaakt door een paar andere vijanden, maar is gemakkelijk te verslaan.

Islington & Hackney #2 – Collect Evidence
Het bewijs bevindt zich in een garage, maar het is gebarricadeerd. Klim op het dak van de garage (via de tuin achterin) om een Cargo Drone pad te vinden. Roep een Cargo Drone aan en raap de explosieve containers op in de tuin achter de garage (Screenshot # 2). Laat het explosief dan vallen bij de houten barricade (gemarkeerd met een rode X) bij de garage-ingang. Hierdoor wordt de barricade opgeblazen en kun je nu de garage in..

Islington & Hackney #3 – Sabotage
Hack de rood gemarkeerde console. De gemakkelijkste manier om het te bereiken is door er naartoe te vliegen bovenop een vrachtdrone (vaardigheid Construction Worker).

Defiance Missie: Fight of Flight Plan
Deze missie is vrij eenvoudig en kort. Je hoeft alleen maar 5 voertuigen binnen een tijdslimiet te vernietigen met een drone.

Tower Hamlets

Tower Hamlets #1 – Rescue Freedom Fighter
Het rode pictogram markeert de exacte plek van de vrijheidsstrijder. Hij zit opgesloten in een cel van een bewaakt gebouw. Betreed het gebouw via de deur naar het zuiden (parkeerplaats). Communiceer met de Closed Circuit Terminal tegenover de deur naar de Freedom Fighter. Dit zal de deur openen zodat je hem kunt bevrijden.

Tower Hamlets #2 – Collect Evidence
Eerst moet je naar het kerkhof ten noorden van het uitdagingspictogram (vijandig gebied) gaan en een hoge witte toren in het midden vinden (Screenshot # 2). Het is het beste om eerst de vijanden op het kerkhof op te ruimen. Bij de hoge witte toren kun je een spiderbot oproepen. Er is een ventilatieopening aan de voet van de hoge witte toren waar je spiderbot doorheen kan kruipen (Screenshot # 2 / # 3). Het leidt ondergronds naar een tunnelgedeelte. Volg de tunnels helemaal tot het einde om bij een laptop te komen met het ophaalbewijs. Laat je spiderbot onderweg niet in de plassen water vallen.

Tower Hamlets #3 – Neutralize VIP
Dood de gemarkeerde vijand. Deze vijand loopt rond in een fort. Om hem te bereiken, roep je een Cargo Drone op (bouwvakker vaardigheid), kap deze, parkeer hem op straat, klim erop en ga erop zitten terwijl je naar de vijand vliegt.

Defiance Missie: Driven to Distraction
Dit is een eenvoudige checkpointrace. Rij gewoon door alle checkpoints voordat de timer afloopt. Onthoud dat je: l1: /: lb: auto’s kunt hacken die op je pad staan om ruimte te maken.

Southwark

Southwark #1 – Photograph Evidence
Er zijn twee manieren om dit te voltooien (voor beide is een spiderbot vereist). De eerste is om het vijandelijke gebied binnen te gaan waar de markering voor het fotobewijs is. In de lobby kun je een datapad hacken (Screenshot # 2). Ga dan naar het fotobewijs, roep een spiderbot op, haal hem door de vloeropening en open de deur vanaf de andere kant (Screenshot # 3 – vereist de gehackte datapad uit de lobby). De tweede manier is om vanuit de jachthaven / haven te komen, het heeft een zijtunnel die verbinding maakt met het vijandelijke gebied en je kunt hier ook een spiderbot gebruiken om te communiceren met een schakelkast en op die manier de deuren te openen. Welke methode je ook kiest, wanneer je in de kamer bent met het fotobewijs, houd omhoog ingedrukt om je itemwiel te openen en druk op je vierkantje om een foto te maken.

Southwark #2 – Digital Deface
Vlieg gewoon naar de Digital Deface-locatie met een Cargo Drone (vaardigheid Bouwvakker). Roep de vrachtdrone op vanuit het itemwiel van de bouwvakker, kap hem, parkeer hem op straat, klim erop, kap hem weer en vlieg omhoog terwijl je op de drone zit.

Southwark #3 – Sabotage
De rode sabotagelocatie toont de exacte plek van de console die je moet hacken. Het is in een vijandig gebied. Klim gewoon over de buitenmuren om de compound te betreden, ruim de vijanden op en hack de console.

Southwark #4 – Hack CtOS Hub
Communiceer met de CtOS Hub op het dak waar de rode markering is. Je kunt een vrachtdrone van een bouwvakker gebruiken om daarheen te vliegen. Door de CtOS te hacken, verschijnt de camera van de cockpit van een vliegtuig. Hier moet u inzoomen op twee blauwe datapads en ze hacken voor hun gegevens. Dit zal het vliegtuig omleiden en deze activiteit voltooien.

Defiance Missie: Information Overload
Betreed het missiegebouw via de begane grond en ga naar boven. Vecht onderweg tegen de vijanden. Er is een gele missiemaker achter een gesloten deur. Om de deur te openen, plaats je een spiderbot en kruip je door het luchtkanaal om met een schakelkast te communiceren. Dit opent de deur en laat je de lift naar een nieuw gebied betreden. Hier moet je een platformgedeelte voltooien met een onderhoudsdrone. Eerst vlieg je door rode openingen in servertorens, dan moet je wat stoom uit leidingen ontwijken en je een weg banen langs vijanden (de laatste moeten worden gescand om het wachtwoord voor een deur te krijgen). Dan pak je de batterij weer op en moet je helemaal teruggaan naar waar je vandaan kwam. Er is een lastig deel van de terugweg: als je in de windtunnel bent, moet je je aan de hoeken houden waar de wind niet kan komen. Het vereist een zeer specifieke plaatsing van je drone – je moet de drone tegen het plafond duwen en van links naar rechts achter een paar pijpen vliegen. Gebruik dan je om boven de windturbines te vliegen en je weg terug te vinden. Zet de batterij neer waar de waypointmarkering is om deze missie te voltooien en Southwark te bevrijden.

Lambeth

Lambeth #1 – Disrupt Propaganda
Deze propagandalocatie bevindt zich op het dak van het museum. Speel als bouwvakker en gebruik je Cargo Drone-vaardigheid. Dan kun je de drone landen, erop gaan staan en naar het dak vliegen om gemakkelijk de propagandabox te bereiken.

Lambeth #3 – Photograph Evidence
Deze Evidence locatie bevindt zich op de bovenste verdieping van het verboden gebied “Albian Station Kennington”. Vlieg erheen met de vrachtdrone van je bouwvakker, of klim omhoog. Aan de achterkant van het dak (zuidkant) kun je door een rode veiligheidslaser lopen en een kantoor binnengaan. Open hier je itemwiel door omhoog te drukken en druk op je vierkantje om het bewijsmateriaal op het grote scherm te fotograferen.

Defiance Missie: Wheels in Motion
Eerst moet je communiceren met de gemarkeerde console in de rivier (op een klein platform met een beveiligingsdrone en een verdedigingstoren). Hierdoor vlieg je met een Albion-aanvalsdrone. De rest van de missie is simpelweg het vernietigen van enkele propaantanks in de buurt van de Eye of London om vervolgens een scherm te hacken terwijl het wordt verdedigd tegen vijandige drones.

Nine Elms

Nine Elms #1 – Sabotage
Net als bij andere sabotagelocaties, is de eenvoudigste methode om uw Construction Workers Cargo Drone te gebruiken om rechtstreeks naar het sabotagepunt te vliegen. Het is waar de rode markering op de kaart staat. Er zijn hier wat vijanden, dus schakel ze indien nodig uit.

Nine Elms #2 – Neutralize VIPne Elms #1 – Sabotage
Deze VIP is een Albion Attack Drone op een dak. Vlieg er gewoon naartoe met een Cargo Drone (vaardigheid Bouwvakker). Roep de vrachtdrone op vanuit het itemwiel van de bouwvakker, kap hem, parkeer hem op straat, klim erop, kap hem opnieuw en vlieg omhoog terwijl je op de vrachtdrone zit. De Attack Drone kan alleen worden beschadigd door te schieten op de oranje gloeiende stokken die af en toe onder zijn vleugels uitkomen (schieten op zijn lichaam zal niets doen, ga gewoon in dekking en wacht tot deze zwakke plek verschijnt).

Nine Elms #3 – Photograph Evidence
Deze locatie met fotobewijs bevindt zich in het vijandige gebied “Parcel Fox Distribution Center”. De eenvoudigste methode is om het gebouw binnen te komen vanuit de zuidwestelijke hoek (linksonder). Er is een vloeropening waar je een spiderbot doorheen kunt steken (Screenshot # 2). Gebruik dan de spiderbot om te communiceren met de fysieke schakelkast in de bewijskamer, en open zo de deur ervoor (screenshot # 3). De tweede methode is om de camera in de bewijskamer te kapen, het wachtwoord van de laptop te downloaden en het wachtwoord te gebruiken om de deur te openen. Ongeacht je methode, druk eenmaal in de bewijsruimte op omhoog om het itemwiel te openen en dan je vierkantje om de foto te maken.

Defiance Missie: The Black Hole of Battersea

Nadat je met de gever van de quest hebt gesproken, ga je een verdieping naar beneden naar het beperkte gebied van de energiecentrale. Ga de deuren aan de zijkant (naast waterweg) in om bij een lift te komen. Neem de lift en je komt in een donker gebied waar je een News Drone moet kapen. Er is een gesloten deur, maar je kunt de News Drone door het luchtkanaal vliegen om een wachtwoord te vinden dat de deur opent. Vervolgens is er een donkere kamer met wat steigers en een fysieke schakelkast. U moet de doos zelf bereiken om ermee te communiceren. Gebruik de News Drone om de weg te verlichten. In de derde sectie moet je een Circuit Puzzle oplossen met de drone en deze vervolgens opnieuw gebruiken om de weg te verlichten over enkele donkere platformsecties. In het 4e deel moet je communiceren met een computer om de gijzelaars te bevrijden die deze zoektocht beëindigen.

Dat zijn alle Borough activiteiten in Watch Dogs Legion. Nadat je alle stadsdelen hebt bevrijd / uitdagend bent geworden, verdien je de Take Back London trofee.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Drink Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Neutralize VIP Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here