Watch Dogs Legion: Neutralize VIP Locaties

Watch Dogs Legion heeft 3 Neutralize VIP-locaties. Deze gids laat zien hoe deze onderdrukkingsuitdagingen (stadsactiviteiten) kunnen worden aangepakt. Ze zijn gemarkeerd met rode pictogrammen op de kaart. Het voltooien van alle rode activiteiten in een stadsdeel / district is vereist om het te bevrijden voor de Take Back London trofee. Elk van deze verhoogt u het draagvlak van DedSec in de gemeente. Dit maakt het weer gemakkelijker om mensen te werven. Wanneer een district uitdagend wordt, worden ook alle technische punten op de kaart gemarkeerd en wordt een unieke bekwame rekruut ontgrendeld.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een vroeg in het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kunt u overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar moeilijk bereikbare plaatsen komen. Selecteer het eenvoudig van het itemwiel, kap het, parkeer het op straat, klim erop en vlieg omhoog.

Voor de Neutralize VIP-uitdagingen moet je specifieke vijanden verslaan. Ze zijn een beetje sterker dan de gemiddelde vijand, maar niets te moeilijk.

Neutraliseer VIP # 1 – Islington & Hackney
Je moet de vijand verslaan die wordt gemarkeerd door het rode uitdagingspictogram op de kaart. Hij wordt bewaakt door een paar andere vijanden, maar is gemakkelijk te verslaan.

Neutraliseer VIP # 2 – Tower Hamlets
Dood de gemarkeerde vijand. Deze vijand loopt rond in een fort. Om hem te bereiken, roep je een Cargo Drone (bouwvakker vaardigheid) op, kap je hem, parkeer je hem op straat, klim je erop en ga je erop zitten terwijl je naar de vijand vliegt.

Neutraliseer VIP # 3 – Nine Elms
Deze VIP is een Albion Attack Drone op een dak. Vlieg er gewoon naartoe met een Cargo Drone (vaardigheid Bouwvakker). Roep de vrachtdrone op vanuit het itemwiel van de bouwvakker, kap hem, parkeer hem op straat, klim erop, kap hem weer en vlieg omhoog terwijl je op de vrachtdrone zit. De Attack Drone kan alleen worden beschadigd door te schieten op de oranje gloeiende stokken die af en toe onder zijn vleugels uitkomen (schieten op zijn lichaam zal niets doen, ga gewoon in dekking en wacht tot deze zwakke plek verschijnt).

Dat zijn alle Neutralize VIP-locaties in Watch Dogs Legion om de verschillende stadsdelen / districten te bevrijden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Oppression Defiance Challenges Guide
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Dart Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here