Watch Dogs Legion: Hoe nieuwe medewerkers te werven

Watch Dogs Legion heeft een unieke gameplay-functie waarmee je iedereen die je in het spel ziet kunt rekruteren.

Hoe nieuwe operators (agenten / speelbare personages) te rekruteren in Watch Dogs Legion:

Loop naar een persoon toe en houd L1 / LB vast om deze te scannen
Houd R1 / RB vast om ze te bewaren voor rekruten
Open het teammenu, scrol over de rekruut en druk op je vierkantje om hun rekruteringsmissie te starten
Voltooi de rekruteringsmissie en ze zullen zich bij je team voegen en zo speelbare personages worden
Voor mensen die een hekel hebben aan DedSec (Albion / Kelley / Royal Guard), moet je de Deep Profiler Upgrade kopen via het Tech Menu. Het stelt je in staat om aanwijzingen te zien nadat je die mensen hebt opgeslagen bij de rekruten. Als je de aanwijzingen doet, wordt hun rekruteringszoektocht ontgrendeld.
Het is vermeldenswaard dat Watch Dogs Legion ook een Permadeath-modus heeft. Als je Operative sterft, worden ze uit het spel verwijderd. Maar dit is optioneel en je kunt aan het begin van het spel kiezen of je permadeath wilt uitschakelen of niet.

De game geeft je eigenlijk een goede tutorial over hoe rekruteringen werken tijdens de vroege hoofdmissie “Reporting for Duty”. Speel gewoon de eerste paar verhaalmissies tot dat moment en je zult automatisch een bouwvakker moeten rekruteren.

Het beste personage om te spelen voor verkenningsdoeleinden is de bouwvakker, omdat deze vrachtdrones heeft waarop je kunt klimmen om gemakkelijk naar elk gebied of dak te vliegen.

Je ontgrendelt de krachtigste agenten door stadsdelen uitdagend te maken.

Het beroep / de baan van een persoon bepaalt welke vaardigheden ze zullen hebben. Je zult ook zien dat een aantal goede agenten op de kaart worden gemarkeerd door groene pictogrammen nadat ze voldoende voortgang hebben gemaakt in het verhaal. Tijdens het verkennen van de stad zie je ook mensen met groene stippen boven hun hoofd, wat aangeeft dat ze zeer bekwaam zijn. Je kunt het spel spelen met elk personage en elke vaardigheid die je leuk vindt.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Tech Point Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Drink Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here