Watch Dogs Legion: Hack CtOS Hub Locaties

Watch Dogs Legion heeft 2 Hack CtOS Hub-locaties. Deze gids laat zien hoe deze onderdrukkingsuitdagingen (stadsactiviteiten) kunnen worden aangepakt. Ze zijn gemarkeerd met rode pictogrammen op de kaart. Het voltooien van alle rode activiteiten in een stadsdeel / district is vereist om het te bevrijden voor de Take Back London trofee. Elk van deze verhoogt u het draagvlak van DedSec in de gemeente. Dit maakt het weer gemakkelijker om mensen te werven. Wanneer een district uitdagend wordt, worden ook alle technische punten op de kaart gemarkeerd en wordt een unieke bekwame rekruut ontgrendeld.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een vroeg in het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kunt u overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar moeilijk bereikbare plaatsen komen. Selecteer het eenvoudig van het itemwiel, kap het, parkeer het op straat, klim erop en vlieg omhoog.

De Hack CtOS Hub Challenges vereisen dat je communiceert met CtOS-consoles en vervolgens een minigame met camera’s voltooit. In de cameramodus moet u met bepaalde objecten communiceren.

Hack CtOS Hub # 1 – City of London
Om het gebied met de gemarkeerde uitdaging te betreden, loop je gewoon door de deuren van het gebouw (toegankelijk vanaf de straat naar het oosten). Dit leidt je naar een daklozenopvang met een gesloten deur. Om de deur te openen, hack je de nabijgelegen drone (Screenshot # 2) en vlieg je ermee naar het balkon erboven (Screenshot # 3 – nog steeds in de daklozenopvang, niet buiten). U kunt het gebied scannen door op R3 / Rechter joystick te drukken om een ​​sleutelpictogram op de minikaart te zien. Boven op het balkon staat een datapad dat je met de drone moet scannen. Dit ontgrendelt de sleutel om het hek te openen. Dus ga je gang en open het om de CtOS-console te vinden. Dit activeert een soort minigame: je bevindt je in een schuilplaats waar je alleen camera’s kunt gebruiken. Druk op R3 / Rechter joystick om de mannequins te scannen en L1 om ertussen te springen. Scan eerst de hoofdconsole nadat je naar de eerste mannequin bent gesprongen. Het zal u laten zien dat het een wachtwoord vereist. Om het wachtwoord te krijgen, moet u 3 computers in de kamer scannen op tekstbestanden (Screenshots # 4- # 6). Dus druk op R3 / Rechter joystick om de mannequin te scannen en spring ertussen met L1 om naar alle 3 computers te gaan. Daarna kun je de hoofdconsole op het podium hacken om deze uitdaging te voltooien.

Hack CtOS Hub # 2 – Southwark
Communiceer met de CtOS Hub op het dak waar de rode markering is. Je kunt een vrachtdrone van een bouwvakker gebruiken om daarheen te vliegen. Door de CtOS te hacken, verschijnt de camera van de cockpit van een vliegtuig. Hier moet u inzoomen op twee blauwe datapads en ze hacken voor hun gegevens. Dit zal het vliegtuig omleiden en deze activiteit voltooien.

Dat zijn alle Hack CtOS Hub-oplossingen in Watch Dogs Legion om de verschillende stadsdelen / districten te bevrijden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Digital Deface Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Paste Up Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here