Watch Dogs Legion: Digital Deface Locaties

Watch Dogs Legion heeft 2 Digital Deface-locaties. Deze gids laat zien hoe deze onderdrukkingsuitdagingen (stadsactiviteiten) kunnen worden aangepakt. Ze zijn gemarkeerd met rode pictogrammen op de kaart. Het voltooien van alle rode activiteiten in een stadsdeel / district is vereist om het te bevrijden voor de Take Back London trofee. Elk van deze verhoogt u het draagvlak van DedSec in de gemeente. Dit maakt het weer gemakkelijker om mensen te werven. Wanneer een district uitdagend wordt, worden ook alle technische punten op de kaart gemarkeerd en wordt een unieke bekwame rekruut ontgrendeld.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om als bouwvakker te spelen. Je rekruteert er automatisch een aan het begin van het verhaal tijdens “Reporting for Duty”. Met de Cargo Drone van de Construction Worker kunt u overal naartoe vliegen en gemakkelijk naar moeilijk bereikbare plaatsen komen. Selecteer het eenvoudig van het itemwiel, kap het, parkeer het op straat, klim erop en vlieg omhoog.

De Digital Deface-uitdagingen vereisen dat je consoles hoog in gebouwen bereikt.

Digital Deface # 1 – Southwark
Vlieg gewoon naar de Digital Deface-locatie met een Cargo Drone (vaardigheid Bouwvakker). Roep de vrachtdrone op vanuit het itemwiel van de bouwvakker, kaap hem, parkeer hem op straat, klim erop, kap hem weer en vlieg omhoog terwijl je op de drone zit.

Digital Deface # 2 – Lambeth
Op het dak van het St. Thomas ’Hospital (wolkenkrabber). Dit is zo hoog dat zelfs een vrachtdrone voor bouwvakkers er niet bij kan. Zoek in plaats daarvan naar een lift voor het wassen van ramen aan de zijkant van de wolkenkrabber. Laat hem zakken, ga naar binnen en til hem helemaal op naar het dak.

Dat zijn alle Digital Deface-oplossingen in Watch Dogs Legion om de verschillende stadsdelen / districten te bevrijden.

Watch Dogs Legion Wiki Guide

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Sabotage Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Hack CtOS Hub Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here