Uncharted – The Lost Legacy: Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 10-20 uur
 • Offline trofeeën: 50 (1X, 2X , 11X , 36X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 1 – The Way of the Warrior (rest kan worden gedaan via hoofdstukkeuze)
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Ja – je moet het spel verslaan op de moeilijkheidsgraad Crushing voor trofee “Progress Demands Sacrifice”
 • Minimale playthroughs: 1
 • Schakelen cheatcodes trofeeën uit?: Nee. Cheats worden ontgrendeld na het verslaan van het spel op elke moeilijkheidsgraad (oneindige munitie enz.) En kunnen worden ingeschakeld om alle trofeeën te ontgrendelen.
 • Release Datum: 22 Augustus 2017

Introductie:

Welkom bij de Uncharted The Lost Legacy Trofee Guide & Roadmap! Net als bij Uncharted 4, wordt de moeilijkheidsgraad Crushing vanaf het begin ontgrendeld. Het wordt grijs weergegeven in de opties, maar u kunt het selecteren. Je kunt beginnen met Crushing of er doorheen spelen met cheats ingeschakeld bij de tweede playthrough. Er is ook een overvloed aan verzamelobjecten: 145 in totaal + 24 wapens om te gebruiken. De prijzenlijst lijkt veel op eerdere Uncharted-games. Je hebt een mix van verzamelobjecten, diverse trofeeën (die alleen op bepaalde verhaalpunten kunnen worden gedaan) en gevechtstrofeeën (waarvan sommige kunnen worden gekweekt via herstart van het checkpoint). Er is een goede verzamelbare tracker in Chapter Select en de game bestaat uit slechts 9 hoofdstukken, een proloog en een epiloog. Je zult merken dat dit een erg leuke trofeeënlijst is met een gemakkelijk te verkrijgen platina.

Stap 1: Versla het verhaal op Crushing, verkrijg alle verzamelobjecten (schatten, lockboxes, fotomogelijkheden, optionele gesprekken, Hoysala-tokens), houd verhaal gerelateerde trofeeën in de gaten.

Crushing is vanaf het begin beschikbaar. Het is grijs in de moeilijkheidsgraden, maar je kunt het toch selecteren. Voor Uncharted-veteranen wordt dit aanbevolen, omdat dit de snelste manier is om Platina te krijgen en je weer een playtrough bespaart.

Je moet onderweg voor alle verzamelobjecten gaan. Zie de Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide.
Als je een verzamelobject mist, kun je het achteraf pakken via Chapter Select.

Er zijn ook tal van verhaalgerelateerde trofeeën die alleen op één specifieke plek kunnen worden gedaan. Houd deze in de gaten, in hoofdstukvolgorde:

 • Drop Me a Line (Hoofdstuk 2)
 • Let’s Not Get Caught (Hoofdstuk 4)
 • Your Prize (Hoofdstuk 4)
 • Best Driver in the Business (Hoofdstuk 4)
 • Quiet as a Mouse (Hoofdstuk 4)
 • Flawless Gauntlet (Hoofdstuk 4)
 • Shadow Theather (Hoofdstuk 5)
 • Marco Po-No (Hoofdstuk 5)
 • Overkill (Hoofdstuk 6)
 • C-Phoria (Hoofdstuk 6)
 • Cannonball! (Hoofdstuk 8)
 • Shake For Your Fortune (Hoofdstuk 8)
 • Right Under Your Nose (Hoofdstuk 8)
 • Combat Racing (Hoofdstuk 9)
 • Backseat Driver (Hoofdstuk 9)
 • Here, Catch! (Hoofdstuk 9)

Als je met een puzzel vastloopt, raadpleeg dan de Puzzle Oplossingen Guide.

Je kunt eerst een playthrough doen op de Verkenner moeilijkheidsgraad om cheats te ontgrendelen, en vervolgens cheats gebruiken (oneindige munitie, one-hit kill-wapens enz.) Om door de Crushing-moeilijkheid te komen. Cheats schakelen trofeeën niet uit en maken van Crushing-moeilijkheid een grap. Na de eerste playthrough ontgrendel je ook wapenselectie. Hierdoor kun je de trofee krijgen voor het gebruik van alle wapens zonder ze van vijanden op te pakken.

Belangrijk: de Crushing-moeilijkheidstrofee wordt ontgrendeld na de credits (die lang zijn en niet kunnen worden overgeslagen). Er zijn meldingen dat spelers geen toegang meer hebben tot de trofee wanneer ze het spel verlaten voordat de credits zijn afgespeeld. Zorg ervoor dat u de credits laat spelen om de trofee te verdienen.

Stap 2: Kill-gerelateerde / Combat Trofee Farming

Inmiddels heb je het grootste deel van de gevechtstrofeeën ontgrendeld via natuurlijke gameplay. De rest kan op bepaalde plekken snel en gemakkelijk worden gekweekt. Kijk welke trofeeën je mist en raadpleeg de trofeegids voor de beste landbouwplekken. Als je nog steeds een hoofdstukspecifieke trofee mist, kun je deze krijgen via Chapter Select. Als je een wapen mist voor “Si Vis Pacem Para Bellum” (gebruik alle 24 wapens), weet dan dat er wapen selecteren in het bonusmenu staat nadat je het spel voor de eerste keer hebt verslagen. U kunt eenvoudig uw ontbrekende wapens selecteren in het bonusmenu en hoeft er niet naar te zoeken. Het is niet nodig om een ​​vijand met de kanonnen te doden, schiet gewoon met elk schot één schot.

Stap 3: The Way of the Warrior Trofee op de Verkenner moeilijkheidsgraad

Voor “The Way of the Warrior” moet je een nieuw spel starten, NEE kiezen als je wordt gevraagd of je schatten en statistieken wilt overdragen, en vanaf de proloog tot het begin van hoofdstuk 5 spelen zonder ook maar één schot te schieten en zonder granaten of gasflessen. Explorer-moeilijkheidsgraad wordt aanbevolen.

Belangrijk: voordat u begint, is het essentieel dat al uw statistieken 0 (nul) weergeven. Om dit te bereiken, start je een nieuw spel vanuit het hoofdmenu en draag je je statistieken NIET over (als je wordt gevraagd of je schatten enz. Wilt meenemen, selecteer dan “NEE”). Nog beter: ga naar PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen toepassingsgegevens> Gegevens opslaan in systeemopslag> Verwijderen> Uncharted: The Lost Legacy> Alle opgeslagen bestanden van deze game verwijderen. Maak van tevoren een back-up van uw opgeslagen items!

Als u slechts één kogel afvuurt, wordt de trofee ongeldig. U kunt onderweg echter handmatige saves maken en deze opnieuw laden voor het geval u ooit een fout maakt. Ren gewoon de vijandelijke groepen binnen en dood ze met melee. Nadine mag vijanden doden met haar pistool en je mag gezien worden (je hoeft niet in het geheim te blijven). De trofee zal onmiddellijk na hoofdstuk 4 knallen, zodra de tekst “hoofdstuk 5” bovenaan het scherm verdwijnt.

Na deze stap is de platina trofee van jou.

TROFEEËN LIJST:

Don’t Ruin The Moment
Verzamel alle trofeeën.

Ontgrendel alle andere Uncharted The Lost Legacy trofeeën om de platina trofee te verdienen (DLC niet vereist).

Legacy Found!
Voltooi het spel.

Toegekend voor het voor het eerst verslaan van het spel op een moeilijkheidsgraad. Het maakt niet uit welke moeilijkheidsgraad u hiervoor kiest, de moeilijkheidsgraad van de verkenner is voldoende.

De trofee wordt ontgrendeld na de aftiteling.

Progress Demands Sacrifice
Voltooi het spel in de verpletterende modus. (Crushing)

Verpletterende moeilijkheidsgraad is vanaf het begin ontgrendeld. Het is grijs, maar kan worden geselecteerd! Als je een ervaren Uncharted-speler bent, is er geen reden om niet met deze moeilijkheidsgraad te beginnen, want het bespaart je een nieuwe playthrough en is de snelste weg naar platina. Als je de gemakkelijke route wilt gaan, speel dan eerst door het spel op een lagere moeilijkheidsgraad om cheats te ontgrendelen (oneindige munitie, woestijnarend enz.).

Cheats maken van Crushing een absolute grap en ze maken de trofee niet ongeldig. Je kunt cheats selecteren in het bonusmenu bij de tweede playthrough. Vooral de oneindige munitie-cheat, gecombineerd met de Desert Eagle of RPG-cheat, maken je niet te stoppen.

Het is ook toegestaan ​​om automatisch richten in te schakelen (Opties> Bediening> Vergrendeld richten = AAN).

Het belangrijkste verschil met andere moeilijkheden is dat je minder munitie krijgt en meer schade oploopt.

De trofee wordt ontgrendeld na de aftiteling.

Waarschuwing: stop niet voordat de credits zijn afgespeeld! Er zijn meldingen dat spelers uitgesloten zijn van de trofee bij het opgeven van de credits.

Casual Treasure Hunter
Vind 5 schatten.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Hardcore Treasure Hunter
Vind 35 schatten.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Collector of Antiquities
Vind alle schatten.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Shake For Your Fortune
Stel Skeleseer een vraag.

Hoofdstuk 8

Dit is een easteregg / verwijzing naar The Last of Us: Left Behind.
Aan het einde van hoofdstuk 8, nadat je de kar hebt geduwd en Sam er een doos op laat vallen zodat je omhoog kunt klimmen, moet je aan een touw slingeren. In plaats van met de treinwagons naar de brug te slingeren, slinger je in de richting waar je vandaan kwam. Er zit een opening in de rotsen waar je naar toe kunt zwaaien.

Pak de “Strange Skull” schat op deze plek op, bekijk deze in het schatmenu en draai hem met de rechter joystick. Dit ontgrendelt de trofee. Als je de schat al hebt gevonden, kun je deze ook vanuit het hoofdmenu bekijken.

Kortom, de skeleseer vertelt je een fortuin elke keer dat je het schudt / roteert. Je kunt inzoomen met de L2-knop om de tekst onderaan de schedel te lezen.

Token For Granted
Zoek een Hoysala-token.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Yas Queenn
Vind alle Hoysala-fiches en verkrijg de Queen’s Ruby.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Five Finger Discount
Open 5 lockboxes.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Picks or It Didn’t Happen
Open elke lockbox.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

#nofilter
Maak een foto bij 5 fotomomenten.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Pics or It Didn’t Happen
Maak een foto bij alle fotomomenten.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Getting to Know You
Luister naar alle optionele gesprekken.

Zie de verzamelgids: Uncharted The Lost Legacy Collectible Guide

Si Vis Pacem Para Bellum
Gebruik elk wapen in het spel.

Er zijn 24 verschillende wapens in Uncharted The Lost Legacy.

Nadat je het spel voor de eerste keer hebt verslagen (elke moeilijkheidsgraad), ontgrendel je de wapenselectie in het bonusmenu. Hier kun je eenvoudig elk wapen uitrusten dat je wilt / wat je mist (Extra’s> Bonus> Add-ons> Wapens). Dit is verreweg de gemakkelijkste en snelste manier om alle wapens te bemachtigen en bespaart u de moeite om ernaar te zoeken. Negeer deze trofee tot na het verhaal en verkrijg hem dan via wapenselectie. Het is niet nodig om een ​​vijand met de kanonnen te doden, schiet gewoon met elk schot één schot.

De DShK en Mounted Turret zijn de enige wapens die je niet in het menu kunt selecteren.

Pistolen:

 • Par. 45
 • Micro 9 mm
 • Raffica
 • Pistool
 • RKL-155

Geweren:

 • INSAS
 • FAL
 • Mazur LDR
 • Mettler M-30
 • Pijlpunt A3C
 • Spezzotti Spoor 12
 • P90
 • Typ 95
 • S-12 jachtgeweer

Gouden wapens:

 • Pistool tot zwijgen gebracht
 • Krivosk-XS
 • RPG
 • Woestijn 5
 • China Lake GL
 • Harbinger Sniper
 • US-AN 12 Auto Shotgun
 • Carrigan 53

Speciaal wapen (niet beschikbaar in wapenselectie):

 • DShK (een zwaar gepantserde vijand gebruikt het in de eerste ontmoeting van hoofdstuk 7)
 • Mounted Turret (niet te missen, je moet het aan het einde van hoofdstuk 9 gebruiken als onderdeel van het verhaal)

Were You Counting?
Versla een vijand met de laatste kogel in je pistoolclip.

Dit wordt waarschijnlijk ontgrendeld via natuurlijke gameplay. Gebruik een pistool en verzwak een vijand. Houd dan een ronde in de clip en maak een headshot om de vijand te doden.

10 Up, 10 Down
Versla 10 vijanden met headshots op rij.

De eenvoudigste manier om dit te krijgen, is met het stilzwijgende pistool en de automatische vergrendelingsfunctie ingeschakeld. Het gedempte pistool maakt ALTIJD headshots met automatisch richten ingeschakeld.

Nadat je het verhaal voor de eerste keer hebt verslagen (elke moeilijkheidsgraad), ontgrendel je de wapenselectie in het bonusmenu. Selecteer daar het tot zwijgen gebrachte pistool. Je kunt het ook vinden in een lockbox in hoofdstuk 3 (Encounter: Outskirts Ruins), achter op een vrachtwagen, aan de rechterkant van het gebied.
Automatische vergrendeling inschakelen: Opties> Bediening> Vergrendelen Doel = AAN.

Hoofdstuk 3, Outskirts Ruins Encounter is een geweldige plek om dit te krijgen. Er zijn meer dan 10 vijanden in deze ontmoeting en ze dragen geen helmen. Zorg ervoor dat de vijanden je detecteren om genoeg versterkingen te laten spawnen, anders zijn het niet genoeg vijanden.

Frazer. Chloe Frazer.
Versla 5 opeenvolgende vijanden met het tot zwijgen gebrachte pistool zonder te worden opgemerkt.

Hoofdstuk 3
Encounter: Outskirts Ruins

Tijdens de vijandelijke ontmoeting aan het einde van hoofdstuk 3 vind je een lockbox met een gedempt pistool erin (aan de rechterkant van het gebied aan de achterkant van de truck). Raap het op en dood dan de vijanden in dit gebied met het tot zwijgen gebrachte pistool, zonder gezien te worden.

Als alternatief, als je het verhaal al hebt verslagen (elke moeilijkheidsgraad), heb je wapenselectie ontgrendeld in het bonusmenu. Je kunt daar gewoon het tot zwijgen gebrachte pistool selecteren en de trofee krijgen via ontmoeting.
Om het gemakkelijker te maken, kun je automatisch richten inschakelen in de spelopties (Opties> Besturing> Vergrendelen richten = AAN). Het tot zwijgen gebrachte pistool maakt automatisch eenmalige headshots met vergrendeld richten ingeschakeld.

Itchy Trigger Finger
Versla 20 vijanden die vanuit de heup vuren.

Om heupvuur te gebruiken, druk je op R2 zonder te richten (niet op L2). Dit kun je het beste doen met automatische wapens of shotguns van dichtbij op de moeilijkheidsgraad van de verkenner. U kunt hiervoor ook automatisch richten inschakelen (Opties> Bediening> Vergrendelen op doel = AAN).

Stay and Pray
Versla 20 vijanden die blindelings vanuit dekking schieten.

Om blind te vuren vanuit dekking, druk je op R2 zonder te richten (niet op L2). Dit kunt u het beste doen op de moeilijkheidsgraad van de verkenner met automatisch richten ingeschakeld (Opties> Bediening> Vergrendelen op doel = AAN).

Tip of the Hat
Stealth schakel 10 gepantserde vijanden uit met melee door eerst hun helmen af ​​te zetten zonder te worden opgemerkt.

Hoofdstuk 8
Encounter: Helicopter Fight

Je kunt het helikoptergevecht laden via ontmoeting selecteren. Spring aan het begin van de ontmoeting met je touw naar de rechterkant. Loop helemaal rechts om het gebouw heen en verstop je in het gras bij de vrachtwagen. Een gepantserde vijand zal door het gras lopen, hem stealth doden door op , , te drukken, het controlepunt herladen en 10 keer herhalen.

Kan worden gekweekt via checkpoint herstart / ontmoeting select.

Royal Demolitionist
Versla 20 vijanden met C4.

Een snelle landbouwplek is in hoofdstuk 6, Encounter: APC Fight.

Dit is de eerste vijandelijke ontmoeting van het hoofdstuk met een APC die in het gebied patrouilleert. Er zijn veel lockboxen met C4. Raap wat C4 op, ga naar de trap waar Nadine wacht en vernietig de APC. Een vrachtwagen met 4 vijanden zal nu bij de trap spawnen. Gooi C4 naar de vrachtwagen en laat deze tot ontploffing brengen om de vijanden te doden. Start vervolgens het controlepunt opnieuw en herhaal. Je krijgt elke keer 4 kills en het creëert een checkpoint na de APC. Het kost hier slechts 1 minuut om 20 kills te bewerken.

On the Grid
Markeer op het raster 30 vijanden.

Vijanden worden gemarkeerd door op ze te richten en op L3 te drukken. Dit is handig om hun bewegingen te volgen, vooral als u heimelijk speelt. Markeer vijanden altijd voordat je ze doodt en deze trofee wordt in een mum van tijd ontgrendeld. Er zijn veel vijanden verspreid over de open wereld van hoofdstuk 4. Doe het via hoofdstukkeuze in hoofdstuk 4. Raak de buitenpost in het zuidoosten (ongeveer 10 vijanden) en vervolgens het drietandfort bovenop de waterval in het zuiden. oost (ongeveer 20 vijanden als je de versterkingen meetelt). Je kunt ook van de ene vijandelijke buitenpost naar de andere rijden en iedereen markeren. Er zijn meer dan 50 vijanden in hoofdstuk 4. Ze kunnen nog steeds worden gemarkeerd tijdens gevechten, het is niet nodig om hiervoor in het geheim te blijven.

Opmerking: NPC-markering is uitgeschakeld op de moeilijkheidsgraad Crushing. Speel hiervoor op Verkenner!

I Was Never Here
Open een lockbox met vijanden in de buurt.

Hoofdstuk 4

Er zijn veel lockboxes in vijandelijke kampen tijdens hoofdstuk 4. Zorg dat er minstens één levende vijand bij je in de buurt is als je een lockbox opent (het maakt niet uit of je in heimelijkheid bent of op je schiet).
Rijd vanaf het begin van het hoofdstuk de heuvel af en naar rechts. Bij een brug vind je een geparkeerde vrachtwagen en wat vijanden. Achterin het gebied is een lockbox. Je maatje Nadine kan ook vijanden doden, dus houd er minstens 2-3 in leven voordat je de doos opent.

C-Phoria
Versla 4 vijanden met één C4-ontploffing.

Hoofdstuk 6
Encounter: APC Fight

Een perfecte plek hiervoor is de eerste vijandelijke ontmoeting van hoofdstuk 6, waar een APC (pantservoertuig) patrouilleert in het gebied. Pak C4 op bij een van de lockboxen in de buurt. Ga naar de trap waar Nadine op wacht. Vernietig dan pas de APC met explosieven, maar zorg ervoor dat je minimaal één C4 over hebt. Hierdoor zal een vrachtwagen met versterkingen spawnen (spawnt direct bij de trap bij Nadine).

Er zijn 4 vijanden op de achterkant van de truck. Als de vrachtwagens stoppen, gooi je snel C4 en laat je hem ontploffen. Dit zal gemakkelijk alle 4 de vijanden doden.

Just the Wind
Stealth schakel 15 vijanden op rij uit.

Hoofdstuk 4

Een stealth-takedown is wanneer je een melee-kill uitvoert op een vijand zonder opgemerkt te worden (besluip en druk op ).

Er zijn veel vijandelijke groepen in hoofdstuk 4. De Lake Outpost (midden van de kaart) heeft 6 vijanden en het Trident Fort (zuidoost bovenop de waterval) heeft 13 vijanden + versterkingen die spawnen. Beide kampen zijn relatief gemakkelijk te sluipen. Markeer alle vijanden met Playstation L3 Button zodat je kunt zien waar ze lopen. Zet het spel ook op de moeilijkheidsgraad van de verkenner, omdat het veel langer duurt voordat vijanden je zien.
Het is prima om handmatig op te slaan en ze opnieuw te laden als je wordt opgemerkt.

Je kunt de voortgang volgen in de Statistieken onder Hand-to-Hand Combat> Vijanden die achtereenvolgens worden verslagen met stealth.

Deze trofee kan NIET worden gekweekt via herstart van het checkpoint.

Now You See Me…
Breek stealth en betreed opnieuw met succes stealth.

Laat vijanden je zien, ren dan weg en verstop je in een paar struiken totdat ze je kwijtraken. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan in de eerste vijandelijke ontmoeting van hoofdstuk 6 met de patrouillerende APC. Word opgemerkt door de APC of andere vijanden en verstop je dan achter een gebouw of in een struik totdat ze niet meer naar je zoeken.

Wingwoman
Voer 10 combo-partnerverwijderingen uit.

Hoofdstuk 5
Ontmoeting: APC Escape

Een combo-partnerverwijdering is wanneer jij en Nadine tegelijkertijd een melee-aanval uitvoeren tegen dezelfde vijand. Je ziet dan een speciale kill-animatie waarin jij en Nadine samen de vijand uitschakelen.
Kan worden gekweekt via ontmoeting select / checkpoint herstart aan het begin van de eerste vijandelijke ontmoeting van hoofdstuk 5. Er staan ​​twee vijanden bij een klif. Schiet op de rechter. Nadine zal dan de vijand aan de linkerkant benaderen. Je moet de vijand tegelijk met haar raken om een ​​combo-partner uit te schakelen. Een andere vijand zal van een richel springen. Meestal zal Nadine naar hem toe rennen en aanvallen, dus ren achter haar aan en val tegelijk aan. Je kunt elke poging gemakkelijk 2 combo-kills krijgen. Als de vijanden dood zijn, start u het controlepunt opnieuw en herhaalt u dit.

De verwijderde combo’s worden bijgehouden in de statistieken. Farm er 10 in totaal voor de trofee.

The Way of the Warrior
Bereik de buitenwijken van Halebidu in hoofdstuk 5 zonder een vuurwapen of explosief te gebruiken.

Hiervoor moet je een volledig nieuw spel starten  vanuit het hoofdmenu, je statistieken / schatten niet meenemen en vanaf de proloog helemaal tot aan het begin van hoofdstuk 5 spelen zonder enig wapen af ​​te vuren en zonder explosieven van elk soort. Vermijd hiervoor ook gasflessen. Ze kunnen ontploffen en vijanden doden. Als u slechts één kogel afvuurt, wordt de trofee ongeldig, dus houd uw hand van de R2-knop af.

Belangrijk: voordat u begint, is het belangrijk dat al uw statistieken 0 (nul) laten zien. Om dit te bereiken, start je een nieuw spel vanuit het hoofdmenu en draag je je statistieken NIET over (als je wordt gevraagd of je schatten enz. Wilt meenemen, selecteer dan “NEE”).
Nog beter (veiligste optie): ga naar PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen toepassingsgegevens> Gegevens opslaan in systeemopslag> Verwijderen> Uncharted: The Lost Legacy> Alle opgeslagen bestanden van deze game verwijderen. Maak van tevoren een back-up van uw opgeslagen games.

Kies Verkenner-moeilijkheidsgraad en kom gewoon de vijanden tegen met melee-aanvallen. Druk alleen op  en  en richt tijdens gevechten nooit je wapens en vuur nooit een kogel af. Het maakt niet uit of Nadine vijanden doodt.

Je hoeft niet heimelijk te spelen. Het is oké als de vijanden je zien. In sommige secties kun je er gewoon langs rennen en doorgaan naar het volgende gebied.

De trofee verschijnt helemaal aan het begin van hoofdstuk 5, zodra je de witte tekst “hoofdstuk 5” boven in het scherm ziet verschijnen (nadat het filmpje van hoofdstuk 4 is afgelopen). Je hoeft hoofdstuk 5 niet te verslaan, maar bereik het alleen. Als de trofee niet springt, probeer dan de game opnieuw te installeren en alle opgeslagen games te verwijderen. Doe het dan allemaal in één leven zonder dood te gaan en zonder checkpoints opnieuw te starten. Normaal gesproken mag je doodgaan en checkpoints herstarten, maar er zijn berichten dat als je het in één doorlopende run doet, de trofee is opgelost voor mensen die het niet eerder konden krijgen (helpt bij het volgen).

Een optie om deze trofee te behalen:

 • Alle opgeslagen games verwijderd in PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen gegevens van applicaties en vervolgens helemaal opnieuw begonnen met een nieuwe game.
 • Verkenner-moeilijkheidsgraad gekozen. Het maakt niet uit of u automatisch richten / assisteren in- of uitschakelt. Ik had ze allemaal ingeschakeld.
 • Nooit wapens van de grond gehaald.
 • Nooit op een wapen gericht.
 • Nooit een kogel afgevuurd.
 • Nooit een granaat gegooid.
 • Nooit een gasfles opgepakt.
 • Nooit een vijand gedood met mijn auto (maakt niet uit of je dat doet)
 • Nadine heeft een tiental vijanden gedood met haar pistool, dit maakt de trofee niet ongeldig.
 • Alleen en gebruikt tijdens gevechten voor melee-aanvallen. Heb ook een paar jump takedowns gedaan (van bovenaf op de vijand springen).
 • Nooit gestorven / nooit herstart checkpoints. Deed het allemaal in één continue run.
 • Alle tussenfilmpjes overgeslagen (maakt niet uit, maar je mag ze overslaan).
 • Trofee ontgrendeld aan het begin van hoofdstuk 5.

The Sampler
Versla 5 vijanden, die elk schade oplopen door een handwapen, een lange kanon en een melee.

Je kunt dit bij elke vijandelijke ontmoeting doen. Zorg ervoor dat je een pistool (D-pad links) en een lang pistool hebt, bijvoorbeeld een aanvalsgeweer (D-pad rechts). Schiet een vijand neer met het pistool en schakel snel over naar het aanvalsgeweer, en volg een melee-aanval. Deze combo zal ongewapende vijanden doden. Doe dit bij 5 vijanden om de trofee te verdienen.

Make an Entrance
Versla vijanden met het voertuig, het lange geweer, het gevecht en de granaat, in die volgorde, in 20 seconden.

Hoofdstuk 3
Encounter: Outskirts Ruins

Kan gedaan worden in de vijandelijke ontmoeting aan het einde van hoofdstuk 3. Er patrouilleren twee mannen in het gebied bij het water. Ram een ​​van hen met de auto, stap uit, dood de tweede met een assault rifle (druk D-Pad rechts), klim de heuvel op en bestrijd de derde man, gooi een granaat naar de 4e vijand bij de toren.

Bring in the Big Guns
Versla 30 vijanden met gouden wapens.

Gouden wapens zijn speciale wapens die in lockboxes zijn gevonden en in de laatste hoofdstukken door sommige vijanden zijn gedropt.

Nadat je het spel voor de eerste keer hebt verslagen (elke moeilijkheidsgraad), ontgrendel je wapenselectie en kun je deze trofee heel snel verdienen. De kans is groot dat je het al lang daarvoor ontgrendelt via natuurlijke gameplay. Als je de wapens altijd uit lockboxes haalt heb je deze in een mum van tijd, ze bevatten bijna altijd een gouden wapen.

Gouden wapens:

 • RPG7
 • Stil pistool
 • Woestijn 5
 • Krivosk-YS
 • LG china Meer
 • Harbinger Precision Rifle
 • Automatisch pneumatisch jachtgeweer USAN-12
 • Carrigan 53
 • DShK

Kan worden gekweekt via checkpoint herstart / ontmoeting select.

4x4x4
Versla 4 vijanden met het voertuig in 20 seconden.

Hoofdstuk 3
Encounter: Outskirts Ruins

In het vijandelijke gebied aan het einde van hoofdstuk 3 zie je twee vijanden in het water lopen. Rij ze over met je auto, rijd dan de heuvel op en ram twee andere vijanden. Je moet in totaal 4 doden in 20 seconden of minder.
Je kunt ook alle vijanden in het gebied doden en wachten tot de versterkingen bij de waterval verschijnen. Er zijn meer dan 4 vijanden die dicht bij elkaar spawnen en ze kunnen in 5 seconden heel snel worden gedood.

Drop Me a Line
Gebruik alle zip-lijnen om de stad te doorkruisen.

Hoofdstuk 2

In het tweede hoofdstuk kun je in totaal 4 zip-lijnen gebruiken. De eerste is aan het begin van het hoofdstuk vóór de eerste vijand, de andere 3 zijn tijdens de achtervolging op het dak aan het einde van het hoofdstuk.
De zip-lijnen hebben gloeilampen zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Alleen zipline # 3 is te missen. Zip-lijnen # 1, # 2, # 4 zijn verhaalgerelateerd en kunnen niet worden gemist.

Your Prize
Waardeer het uitzicht op de top van het Hoysala-rijk.

Hoofdstuk 4

In hoofdstuk 4 staat een hoge toren in het midden van de kaart. Je moet deze toren beklimmen als onderdeel van het verhaal. Bovenaan is een kamer met stenen deuren die je moet openen (verhaalgerelateerd). Open al deze deuren. Na het openen, mag u GEEN interactie aangaan met de hendel in het midden. Zoek in plaats daarvan naar de deur die een beetje kapot is. Je kunt via de linkerkant van deze deur naar de top van de toren klimmen. Hang niet aan de richels van de deurkamer. Loop naar de richel en kijk naar de delen van de deur die open zijn gegaan en je zult het gebroken stuk van de deur kunnen vasthouden.

Als je eenmaal de top hebt bereikt, sta dan ongeveer een minuut stil en luister naar alle opmerkingen van Chloe. De trofee duurt een minuut om te ontgrendelen. Je prijs is dat Chloe een yogasessie doet bovenop de toren (filmpje).

Best Driver in the Business
Rijd van de Ganesh-berggravure naar de top van de waterval bij het Trident Fort en terug in minder dan 3 minuten.

Hoofdstuk 4

Het startpunt “Ganesh Mountain Carving” is in de noordwestelijke hoek van de kaart. Het is de enorme poort die naar hoofdstuk 5 leidt. Je zult er helemaal aan het einde van hoofdstuk 4 doorheen moeten gaan nadat je alle forten hebt bezocht.
De bestemming is de “Top of the Waterfall” in de zuidoostelijke hoek van de kaart. Kortom, je moet naar de ingang van het Trident Fort bovenop de watervallen rijden en dan omdraaien en helemaal terug rijden naar de Ganesh Mountain Carving.

Het basispad: op de top van de Ganesh-berg rijd je de rand af om naar beneden te springen. Dan over de boombrug en in een rechte lijn door het torengebied. Rijd naar de bodem van de watervallen. Er zijn 2 modderige heuvels die je omhoog kunt rijden en dan door het water rijden tot je de top bereikt. Als je daar eenmaal bent, neem je hetzelfde pad om terug te keren naar Ganesh.

Flawless Gauntlet
Doorloop alle 3 Ax Fort-proeven zonder borden te resetten.

Hoofdstuk 4

Tijdens hoofdstuk 4, als onderdeel van het verhaal, kom je bij een axe fort in het noorden van de kaart (na het openen van de ramen in de hoge toren). Dit is niet te missen en je moet de Axe Fort proeven voltooien om verder te komen in het hoofdstuk.

Er zijn 3 Axe Trials. Je moet in de juiste volgorde op de drukplaten springen. Elke 3 sprongen zal een standbeeld een groot wapen slingeren. Geraakt worden door het wapen telt als “het resetten van de borden” en maakt de trofee ongeldig. Je mag de checkpoints echter opnieuw starten als je geraakt wordt en het zal de trofee uiteindelijk toch ontgrendelen! Zorg er wel voor dat u het controlepunt onmiddellijk herstart als u wordt geraakt.

Oplossingen:

Trial #1: Omhoog, Omhoog, Rechts, Links, Omhoog, Beneden, Omhoog , Links, Omhoog.
Trial #2: Omhoog, Rechts, Links, Omhoog, Links, Omhoog, Links, Omhoog, Rechts, Omhoog.
Trial #3: Omhoog, Omhoog, Beneden, 5 x Omhoog, Omlaag, Rechts, Omlaag, Omhoog, Rechts, Rechts, Omhoog, Links, Omhoog.

Quiet as a Mouse
Nadat je het Trident Fort bent binnengegaan, bereik je de deur zonder gezien te worden.

Hoofdstuk 4
Encounter: Trident Fortress

Het Trident Fort bevindt zich in het zuidoosten van hoofdstuk 4, bovenop de grote waterval. Je moet daarheen gaan als onderdeel van het verhaal, dit gedeelte mag je niet missen.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om hiervoor de moeilijkheid naar de verkenner te plaatsen! Vijanden hebben meer tijd nodig om je op te merken in de verkenner.

Blijf aan de linkerkant van het Trident Fort. Klim eerst een met gras begroeide heuvel op, spring naar beneden, klim langs de linkerkant van de ruïnes, verstop je indien nodig in de struiken. Beklim de laatste heuvel en ren naar de drietanddeur.
Je mag vijanden stiekem doden. Je kunt er ook op springen om een ​​luchtaanval uit te voeren. Het is oké als vijanden een geel pictogram boven hun hoofd krijgen. Het betekent dat ze verdacht zijn, maar je nog niet hebben gedetecteerd. Ze mogen ook hun kameraden zien sterven. Laat de vijandelijke markeringen gewoon niet oranje worden.

Tarzana
Voer 5 grapples-swings achter elkaar uit zonder de grond te raken.

Hoofdstuk 4

Er is een supergemakkelijke manier om deze trofee te krijgen in hoofdstuk 4. Om de meest zuidelijke Hoysala-tokenlocatie te bereiken, moet je het touw 5 keer gebruiken om te zwaaien. Hier kun je het touw aan vijf verschillende bomen vastmaken. Spring gewoon naar een touw en druk in de lucht op L1. Doe dit met alle 5 de touwen op een rij en de trofee wordt ontgrendeld.

Stunt It!
Krijg 30 seconden totale airtime met een voertuig.

Dit kan worden gedaan in hoofdstuk 4.

Er zijn rotsen die eruitzien als hellingen, bijvoorbeeld in het zuiden van de kaart waar het hoofdstuk begint. Of je kunt naar de top van de waterval in de zuidoostelijke hoek van de kaart rijden en met je auto van de helling blijven springen. Je hebt geen 30 seconden zendtijd nodig in één sprong. Dit is de totale tijd die u met uw auto in de lucht hebt doorgebracht. Als je bij elke sprong 1 seconde zendtijd krijgt, moet je de sprong 30 keer herhalen om de trofee te verdienen.

Shadow Theater
Voltooi de schaduwpuzzel in 10 bewegingen of minder.

hoofdstuk 5

Tijdens hoofdstuk 5 moet je de “schaduwpuzzel” oplossen (verhaalgerelateerd, niet te missen). Je moet omgaan met hendels om schaduwfiguren op twee muren te werpen. Zodra alle schaduwen correct zijn uitgelijnd, gaat er een deur open.

Om deze trofee te verdienen, moet de puzzel in 10 zetten of minder worden opgelost.

Marco Po-No
Spelen in het water in de dam in Halebidu.

hoofdstuk 5

In hoofdstuk 5, na het oplossen van de schaduwpuzzel en het ontsnappen van de instortende grot, sta je bovenop een dam en zie je een filmpje. Draai je om na het filmpje om een ​​kleine plas water achter je te vinden. Spring in het zwembad om de trofee te verdienen.

Fingersmith
Open een slot met drie pennen in minder dan 15 seconden.

Er zijn veel lockboxes met drie pinnen in het spel (verzamelobjecten). De kans is groot dat deze trofee door natuurlijke gameplay komt.

Een lockbox met drie pinnen is te vinden in hoofdstuk 3, Encounter: Outskirts Ruins. Dit is de grote vijandelijke ontmoeting aan het einde van het hoofdstuk. De lockbox zit achterop een vrachtwagen aan de rechterkant van het gebied.

Het wordt aanbevolen dat u de trilling van de controller inschakelt, omdat u hiermee feedback krijgt wanneer u de pin in de juiste positie houdt. Er is ook een kleine pijlmarkering wanneer u in de buurt van de juiste positie bent.

U kunt de eerste twee posities krijgen en stoppen door op te drukken. Dan ga je heel snel de eerste twee in en hoef je alleen maar het derde slot te vinden. 15 seconden voor alle 3 de pinnen is vrij genereus, het kan in 6 seconden worden gedaan.

Overkill
Plant meerdere C4-ladingen tegelijkertijd op de APC en vernietig deze met één enorme ontploffing.

Hoofdstuk 6
Encounter: APC Fight

In de eerste vijandelijke ontmoeting van hoofdstuk 6 patrouilleert een APC door het gebied (gepantserd voertuig). Rond hetzelfde gebied vind je veel lockboxen met C4 erin. Pak twee C4-ladingen op, gooi ze naar de APC (ze moeten zich eraan houden) en laat ze ontploffen door te drukken.

Cannonball!
Maak een indrukwekkende duik vanaf de klif bij de oude spoorlijn.

Hoofdstuk 8

Aan het begin van hoofdstuk 8 glijd je over een modderig pad, loop je langs een klif, klim je door een bunker, ga je een heuvel op. Nu moet je weer een modderig pad naar beneden glijden, richting een waterval en zie je in de verte het spoor.
Terwijl je van de modder naar beneden glijdt (voordat je van de waterval naar beneden valt), zoek je naar een richel aan de linkerkant waar je je aan kunt vasthouden. Klim naar de top en spring dan bij de spoorbaan het water in.

Dit is VOORDAT u op driehoek moet drukken om enkele wortels uit de weg te duwen.

Right Under Your Nose
Vernietig de helikopter zonder andere vijanden te verslaan.

Hoofdstuk 8
Encounter: Helicopter Fight

Voordat je dit probeert, moet je het verhaal afmaken op een willekeurige moeilijkheidsgraad (de moeilijkheidsgraad van de verkenner is voldoende, er zijn in totaal 9 hoofdstukken). Als je het verhaal voor de eerste keer voltooit op een moeilijkheidsgraad, ontgrendel je cheats in het bonusmenu!
Laad nu de helikopter-ontmoeting in Chapter Select en schakel de oneindige munitie + RPG-cheats in. Raak de helikopter met 3 raketten en bevestig je touw eraan door op te drukken. Beklim de helikopter aan je touw om de piloot te doden. Super eenvoudig met de cheats ingeschakeld. Je kunt hiervoor ook automatisch richten inschakelen en spelen op de moeilijkheidsgraad van de verkenner.

Combat Racing
Ram 10 motorfietsen.

Hoofdstuk 9

Je kunt dit doen in de eerste vijandelijke ontmoeting van hoofdstuk 9. Er zullen veel motorfietsen achter je aan zitten. Ram ze met je auto en ze zullen onmiddellijk worden vernietigd. Er zijn er veel meer dan 10, dus je kunt deze trofee in één keer bemachtigen. De motorfietsen spawnen alleen aan het begin van het hoofdstuk en niet in de latere secties. Als je het niet snapt, farm het dan gewoon via checkpoint herstart of start het hoofdstuk opnieuw.

Backseat Driver
Commandeer 6 voertuigen door erop te springen en de bestuurder eruit te trappen.

Hoofdstuk 9
Ontmoeting: Train Convoy

Halverwege hoofdstuk 9 moet je van een trein in een vijandelijke auto springen. Vanaf dit punt zullen er nog een paar auto’s spawnen in dit hoofdstuk. Rijd dichtbij hen en druk op X om over te springen en de bestuurder eruit te schoppen. Doe dit bij zes auto’s.

Kan worden gekweekt via checkpoint herstart / ontmoeting select.

Here, Catch!
Vernietig een voertuig in hoofdstuk 9 met een explosief.

Hoofdstuk 9
Ontmoeting: Train Convoy

Aan het begin van deze ontmoeting, wanneer de 4 × 4 voertuigen naast de trein rijden, kun je een granaat vinden op een van de dozen. Pak de granaat op en schakel auto-lock in in de besturingsopties (Opties> Besturing> Vergrendeld richten = AAN). Gooi de granaat en hij blijft automatisch aan de auto plakken, trofee ontgrendeld!

Je kunt ook het spel verslaan op een willekeurige moeilijkheidsgraad om wapenselectie in het bonusmenu te ontgrendelen. Rust dan de RPG uit en schiet de auto ermee.

Let’s Not Get Caught
Rijd over de rand in de West-Ghats.

Hoofdstuk 4

Heel eenvoudig: aan het begin van hoofdstuk 4, rijd je van de klif voor je af en de trofee wordt ontgrendeld.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Uncharted: The Lost Legacy. Happy Hunting!

Uncharted The Lost Legacy Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelUncharted: The Lost Legacy Wiki Guide
Volgend artikelGod Of War Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here