Uncharted: The Lost Legacy – Alle Collectibles

Uncharted The Lost Legacy heeft 145 verzamellocaties – 68 schatten, 28 foto’s, 21 Lockboxes, 17 optionele gesprekken, 11 Holsaya-tokens. Door alle verzamelbare locaties te vinden, worden de volgende 10 trofeeën ontgrendeld:

 • Casual Treasure Hunter
 • Hardcore Treasure Hunter
 • Collector of Antiquities
 • Token For Granted
 • Yas Queen
 • Five Finger Discount
 • Picks or It Didn’t Happen
 • #nofilter
 • Pics or It Didn’t Happen
 • Getting to Know You

Het spel bestaat uit 9 hoofdstukken, een proloog en een epiloog.

Gelukkig is er een goede verzameltracker in Chapter Select. Het laat zien hoeveel items van elk type je per hoofdstuk hebt gevonden. De schatten kunnen ook worden gevolgd in het menu Extra’s. Nadat je een verzamelobject hebt gekregen, wordt het onmiddellijk opgeslagen. Zelfs na het overlijden hoef je het niet opnieuw te verzamelen. U kunt het hoofdstuk meteen verlaten en hoeft niet het volgende controlepunt te bereiken. Ontbrekende verzamelobjecten kunnen op elk moment worden gevonden via Chapter Select.

Collectible Guide

Proloog

1 schat, 1 foto

Foto #1
Loop aan de rechterkant van de markt naar de vazen ​​om een ​​foto te maken van het kleine meisje en de vazen.

Schat #1 (Ganesh Figurine)
Wordt automatisch toegekend nadat het kleine meisje van je steelt. Niet te missen, automatische verhaalscène.

Hoofdstuk 1

1 schat

Schat #2 (Sterling Silver Cigarette Case)
Nadat je het huis met de rode deur bent binnengegaan en het dak bereikt, ligt de schat daar op de vaten.

Hoofdstuk 2

5 schatten, 1 foto

Foto #2
Aan het begin van Hoofdstuk 2 loop je naar het Pink Lotus Sign om een ​​foto te maken van de misdadigers op straat.

Schat #3 (Bullet Whistle)
Voordat je de eerste zipline neemt. Het staat op een richel rechts van de zipline, verborgen door een schuur.

Schat #4 (Military Service Lighter)
Na de eerste ziplining in het hoofdstuk zal de schat in de schuur op het dak zijn, waar je de EERSTE kist tevoorschijn haalt om de schuur zelf te beklimmen.

Schat #5 (Utility Spork)
Na de eerste ziplining in het hoofdstuk zal de schat in de schuur op het dak zijn, waar je de TWEEDE krat moet pakken en naar Nadine moet duwen en het dak stort in. Het zit in een van die dozen die op de kist zelf staan. Duw de kist naar achteren en de kleinere dozen vallen eraf, dan kun je de schat oppakken.

Schat #6 (Travelling Inkwell)
Na het balanceren over een houten balk en een kamer bereikt die verlicht is met een paars licht, kijk je naar de linkerkant van de kamer. De schat ligt op een tafel aan het einde van de kamer.

Schat #7 (Tactical Compass)
Op een gegeven moment zal Nadine een raam breken in een filmpje. Controleer na het filmpje de houten kisten in de kamer naast een ander groot raam om de schat te vinden.

Trofee – Drop Me a Line
Om deze verborgen trofee te ontgrendelen, moet je alle tokkelbanen in de stad gebruiken. Er zijn er in totaal vier – je had er eerder een moeten gebruiken, en er zouden er automatisch nog twee moeten worden gevonden tijdens de escape-reeks. Hierdoor blijft er nog een over om te verzamelen, die kan worden gevonden net na het vuistgevecht met drie vijanden. Zorg ervoor dat je rechtdoor gaat als je op het volgende dak landt en naar de neonreclames springt, neem dan op het volgende dak de linker route door de waslijnen om de zip-line te vinden. Wanneer je de laatste tokkelbaan naar beneden schuift om het hoofdstuk te beëindigen, wordt de trofee ontgrendeld.

Hoofdstuk 3

4 schatten, 3 foto’s, 1 lockbox

Foto #3 
Maak een foto van het mooie uitzicht dat in het filmpje wordt genoemd.

Foto #4
Voordat je van de klif naar de flamingo-conventie afdaalt, ga je naar de linkerkant van de kliffen om de fotomoment te vinden.

Schat #8 (Gupta Empire Coins)
In het Flamingo-gedeelte, achter de rots die een helling vormt. In het water.

Trofee – Was je aan het tellen?
Als je de lier aan het hek bevestigt, word je in een hinderlaag gelokt, waardoor je voor het eerst je wapen kunt afvuren. Ga naar je laatste kogel en maak er een vijand mee af (een headshot werkt het beste) om deze trofee te ontgrendelen.

Schat #9 (Silver Water Jar)
Terwijl je het verhaal volgt, zul je een deur tegenkomen die je moet vernietigen met de lier op je auto. Beklim de richels aan de linkerkant en je ziet de schat door een gat in de muur. Je kunt de muur alleen vernietigen met een granaat die je tijdens de ontmoeting daar van vijanden kunt krijgen.

Schat #10 (Golden Fish Statuette)
Kort na de laatste en als je door de geopende poort rijdt, moet je een grote bocht maken om die kleine brug over te steken en de tunnel met de vleermuizen in. Daarvoor is er een gebied met een paar watervallen. Het is gelegen tussen enkele bomen tussen twee watervallen.

Trofee – 4x4x4
Voor deze trofee moet je vier vijanden in 20 seconden verslaan met de jeep. Wanneer je de grote groep vijanden tegenkomt, gooi je de eerste twee in het water neer, rijd dan de helling op en probeer er nog twee te raken op de bovenste verdieping. Als het je niet lukt om er vier te vinden in de tijdslimiet, herstart dan de ontmoeting en probeer opnieuw.

Trofee – Now You See Me …
Start deze ontmoeting opnieuw, schakel de vijanden in het lager gelegen overstroomde gebied uit en pak degenen uit die je in de ruïnes kunt zien, ga dan dekking binnen uit het zicht van de overgebleven vijanden en wacht tot je terugkomt en weer in stealth mode komt.

Trofee – I Was Never Here
Trofee – Fingersmith
De eerste Lock Box is te vinden in dit gebied, maar er zijn twee extra verborgen trofeeën die je hier kunt verdienen. Als je minstens één vijand in de buurt in leven laat terwijl je hem opent, ontvang je de trofee I Was Never Here , en als je het slot binnen 15 seconden opent, krijg je ook de trofee Fingersmith – als je merkt dat de eerste paar pinnen te lang duren ga dan terug en begin opnieuw om de timer te resetten.

Foto #5
In het gebied met de grote vijandelijke ontmoeting. NA het doden van alle vijanden (voordat je de deur opent voor Nadine), ga in het water staan ​​in het onderste deel van het gebied waar 2 vijanden patrouilleerden. Aan de linkerkant. Je zou het fotopictogram moeten zien als je er dichtbij komt, maar het is lastig om te herkennen. Dit verschijnt ALLEEN nadat de vijanden dood zijn en alleen te voet (moet de auto verlaten).

Lockbox #1
Zelfde gebied als voorheen. De lockbox bevindt zich daar op een van de vijandelijke vrachtwagens, aan de rechterkant van het gebied waar de vijandelijke versterkingen aan het spawnen waren.

Schat #11 (Mango Crystal Scent Flask)
Nadat je een enorme deur hebt geopend zodat Nadine er met de auto doorheen kan, moet je aan de andere kant van de nu geopende deur naar beneden vallen. De schat bevindt zich aan de linkerkant van de deur, als je je omdraait nadat je naar beneden bent geklommen.

Hoofdstuk 4

19 schatten, 9 foto’s, 4 optionele gesprekken, 11 lockboxes, 11 Tokens

Hoofdstuk 4 Collectible Map

Omdat hoofdstuk 4 een enorm open-wereldhoofdstuk is, is het onmogelijk om deze verzamellocaties uit te leggen zonder een kaart. Volg de bovenstaande kaart en controleer de tekstbeschrijvingen als u eenmaal op die locatie bent. Het is onmogelijk om alleen de tekst te volgen zonder de kaart ter referentie. U kunt op de kaart klikken om deze te vergroten.

Foto #6
Helemaal aan het begin van het hoofdstuk, stap zo snel mogelijk uit de auto! Loop nu richting de klif en kijk naar de toren in de verte voor een fotomoment.

Trofee – Let’s Not Get Caught
Voor deze trofee, rijd je de jeep recht van de klif in dit openingsgebied.

Trofee – Stunt It!
Deze trofee wordt ontgrendeld nadat je in totaal 30 seconden airtime in de jeep hebt gekregen. Als je het nu uit de weg wilt hebben, blijf dan rondcrossen over de hellingen in dit openingsgebied totdat de trofee knalt.

Trofee – Your Prize
Lokaliseer de Hoysala-toren en klim erop om de hoofdkamer te bereiken, open vervolgens alle deuren om je kaart bij te werken. Klim nu rond de kapotte deur en kijk uit naar de berg en ga verder omhoog tot je de top van de toren bereikt, wacht dan tot Chloe klaar is met al haar dialogen en begint met het uitvoeren van enkele yogahoudingen.

Trofee – Token For Granted
Trofee – Yas Queen
Op dit punt kun je naar het vraagteken in het noordoosten van de kaart gaan en daar de White Monkey Temple onderzoeken om een ​​side-quest te beginnen op zoek naar Hoysala Tokens. Je moet ze alle 11 vinden om toegang te krijgen tot enkele van de Schatten in dit hoofdstuk, dus bekijk onze Uncharted: The Lost Legacy Hoysala Tokens locatie en puzzeloplossingen gids om ze te pakken en deze twee verborgen trofeeën te ontgrendelen. (Binnenkort Online)

Hoysala Token #1
In de noordoostelijke hoek van de kaart staat een oude tempel (op de kaart zie je daar een plas water). Ga de tempel binnen en communiceer met het heiligdom. Dit opent de deur naar een kamer aan de linkerkant die het eerste Hoysala-fiche bevat.

Hoysala Token #2
Klim op de ruïne en gebruik je touw om het deksel onder je te openen.

Hoysala Token #3
Beklim de muur naast het kleine slangenbeeld en daar vind je een bel. Schiet erop en schiet vanaf daar de 6 bellen onder je om de deur te openen die het fiche verbergt.

Hoysala Token #4
Beklim de kleine toren, slinger eroverheen en schuif je een weg naar de grot aan de andere kant. Daar vind je het token.

Hoysala Token #5
Je hebt een granaat nodig om de muur daar op te blazen, maar er is precies een lockbox voor als je je granaten moet aanvullen.

Hoysala Token #6
Gebruik de touwen om naar Token 6 te gaan. Onderweg krijg je de Tarzana-trofee om aan 5 touwen achter elkaar te slingeren, evenals een andere lockbox.

Hoysala Token #7
Naast het Olifantenstandbeeld vind je een duikgat. Volg het duikpad om het token te vinden.

Hoysala Token #8
Weer achter een muur. Je kunt granaten of een propaantank gebruiken die daar rondslingert om hem op te blazen.

Hoysala Token #9
Activeer het kleine visstandbeeld om een ​​puzzel te activeren. Stap op tijd op alle 6 de fontijnen en keer terug naar de vis om het fiche te pakken. Dit vereist enige behendigheid en snelheid met je grijphaak. Lukt dit je niet in 1 keer, start het gewoon nog een keer.

Hoysala Token #10
In plaats van de grot zal het Token in een lockbox ervoor zitten.

Hoysala Token #11
Los de plaatschuifpuzzel op om de token te krijgen. Links van de waterval als je er tegenover staat, is de ingang van een kamer met een puzzel aan de muur. Om het te voltooien, moet je de afbeelding van een paard weer in elkaar zetten, wat kan worden gedaan met de volgende stappen:

 • Verplaats het grote stuk naar rechts en plaats het middelgrote stuk.
 • Verplaats het grote stuk naar links en verplaats het middelgrote stuk naar rechts.
 • Verplaats het grote stuk naar rechts en steek het kleine stuk erin.
 • Verplaats het grote stuk naar links en plaats het middelgrote stuk.
 • Plaats het grote stuk en zet de afbeelding weer in elkaar.
 • De zijpoort gaat nu open, waardoor je toegang krijgt tot een ander token.

Foto #7
Breng de Hoysala-tokens terug naar het heiligdom waar het eerste token werd gevonden. Net voordat je de ruïnes van het heiligdom binnengaat, zie je een eiland met apen erop, aan de rechterkant van de ingang van het heiligdom. Maak een foto van de apen.

Optioneel gesprek #1
Nadat je alle 11 fiches hebt teruggebracht naar het heiligdom, gaat een deur rechts van het heiligdom open. Ga er doorheen en naar het apeneiland. Kijk naar de apen op de pilaar in de hoek om een ​​driehoekige knop te krijgen. Nadat ze op driehoek hebben gedrukt om te onderzoeken, zullen Chloe en Nadine iets over bananen zeggen. Daarna heb je een kort moment om met Nadine over de apen te praten.

Foto #8
Nog steeds op het apeneiland, ga bij de klif staan ​​(kijkend naar de ingang van het heiligdom). Dan kun je de fotoprompt zien en een foto maken van apen die op Nadine springen.

Schat #12 (Ingeschreven koperen plaat) + Schat #13 (Silver Goblet) + Schat #14 (Hoysala Kukri)
Deze drie schatten zitten allemaal naast elkaar in de ruïnes op het apeneiland, op dezelfde locatie als de laatste verzamelobjecten.

Lockbox #2 + Schat #15 (miniatuur bronzen kanon)
De lockbox bevat de schat. Gebruik de verzamelkaart van hoofdstuk 4 hierboven als referentie.

Schat #16 (Jade Archer’s Ring)
Op de toren.

Schat #17 (Hoysala Coin)
Op de rots die eruitziet als een olifant. De schat zit in het oog van de olifanten.

Lockbox #3
Nadat je het tweede Hoysala-token hebt gekregen, arriveren enkele vijanden op een vrachtwagen. Aan de achterkant van de truck zit een lockbox. Dit spawnt pas nadat je de grot bent binnengegaan met het tweede Hoysala Token, anders komt de truck met de doos niet opdagen.

Schat #18 (Ivory Casket)
Rijd op de klif bij een boom met de auto naar boven.

Schat #19 (Stag Horn Box)
Glijd door de modder en blijf op de rand van de rots met een kleine stenen pilaar erop. De schat is achter de pilaar.

Optioneel gesprek #2
Voordat je het drietandfort betreedt, kijk je naar de drietand boven de ingang door op L3 te drukken. Hierna kun je een gesprek voeren met Nadine.

Lockbox #4
Deze box spawnt alleen na terugkeer van het Trident Fort. Los de puzzel op in het fort en activeer de hendel (automatisch verhaalgedeelte, niet te missen). Nadat je dit hebt gedaan, komen er versterkingen op je weg naar buiten. Dood ze of ren er langs, het maakt niet uit. Als je eenmaal buiten het fort bent, zal er een tweede vrachtwagen zijn uitgezet op de top van de waterval, net buiten het fort. De vrachtwagen vervoert de verzamelobject.

Schat #20 (Trinket Box)
Iets ten zuiden van de laatste lockbox die je verzamelt, nog steeds in het watervalgebied. Aan de zuidkant van de waterval in een doorgang, die kan worden gebruikt met de auto om de waterval te omzeilen. Treasure zit hier op een steen.

Schat #21 (Ancient Stone Jar)
Rijd de waterval af, stap dan uit je auto en klim op de kleine rots. Er zit een schat op.

Foto #9
Fotografeer de watervallen (kijk vanaf de locatie aangegeven op de verzamelkaart van hoofdstuk 4 in de richting van de watervallen).

Schat #22 (Medieval Indian Lock and Key)
Benader de ruïnes vanuit het zuiden om een ​​richel te vinden die je kunt beklimmen. Bovenop is een schat.

Schat #23 (Rosewood Spice Box)
Kijk op de weg naar de toren naar het zijpad.

Lockbox #5
Na het doden van de vijanden plunder je de lockbox. Het bevat ook een granaat die je nodig hebt voor de volgende foto.

Foto #10
Gooi de granaat uit de lockbox naar de afbrokkelende muur links van de lockbox. Het zal de muur openblazen. Klim omhoog en onderzoek het drietandbeeld door op driehoek te drukken. Maak nu een foto van het drietandbeeld.

Lockbox #6
Er is een modderige heuvel met een lockbox erop. Je kunt de lockbox van onderaf zien. Draai je om van de modderige heuvel en beklim de rots aan de andere kant. Dan kun je het touw met L1 gebruiken om naar de modderige heuvel te slingeren en op de lockbox te landen.

Foto #11
Maak een foto van het olifantenstandbeeld (je moet er heel dicht bij zijn, kijk van voren naar het beeld en ga er iets links van staan).

Foto #12
Ga naar de klif die op de verzamelkaart staat aangegeven en kijk naar het fort van de boogschutter, en maak er dan een foto van vanaf een afstand.

Lockbox #7 + Treasure #24 (met leer beklede verrekijker)
Deze schat bevindt zich in de lockbox. De kist bevindt zich midden in een vijandelijk kamp.

Lockbox #8
Net voordat je het fort van de boogschutter binnengaat, aan de kant van de weg bij een vrachtwagen.

Optioneel gesprek #3
Kijk voordat je het fort van de boogschutter betreedt naar het boogschuttersymbool boven de ingang en gebruik de driehoekige knop. Dan krijg je een verzoek om dekking met Nadine.

Lockbox #9
Bovenaan het fort van de boogschutter, onder de gesloten brug (de brug met een gesloten poort die je moet openen).

Schat #25 (Gegraveerde kalebaspot)
Bij het water, onder de boomwortelbrug.

Schat #26 (Serpents and Ladders Game)
In een grot die je kunt betreden via een trap bij een brug.

Lockbox #10
Op de achterkant van een vrachtwagen.

Lockbox #11
Zelfde vijandelijke kamp als de vorige, maar bij een andere vrachtwagen, achter een torenruïne.

Schat #27 (Nagfani Horn)
Bij een boom met kleine stenen pilaren eromheen.

Foto #13
Bij een kleine waterval. Ga bij de boom naast de waterval staan ​​en kijk in de richting van de waterval.

Schat #28 (Jade Pendant)
Beklim de ruïnes om deze schatlocatie te vinden.

Lockbox #12 + Treasure #29 (Butterfly Trinket)
De schat zit in de lockbox.

Schat #30 (Metal Tiger Claws)
In een donkere grot voordat je het Axe Fort binnengaat.

Optioneel gesprek #4
Voordat je het Axe fort betreedt, kijk naar het bijl-symbool boven de deur (druk op L3). Dit geeft je de mogelijkheid om met Nadine te chatten.

Foto #14
In het Axe Fort kun je na de eerste Axe Trial de klif af kijken en een foto maken van het mooie uitzicht.

hoofdstuk 5

6 schatten, 4 foto’s, 5 optionele gesprekken

Optioneel gesprek #5
Nadat ze van een richel was gevallen en Nadine vermeldt dat ze een trap heeft gevonden.

Schat #31 (Padouk Tea Caddy)
Na het laten vallen van een richel en Nadine vermeldt dat ze een trap heeft gevonden, controleer het einde van de klif.

Foto #15
Na het slingeren en het nemen van de weg naar links rond de kliffen, maak een foto van Ganesh.

Schat #32 (Engraved Ewer)
Ga na de laatste foto verder met klimmen en laat je vallen op de richel die je zag terwijl je aan het touw slingerde. (De richel die te hoog was om te bereiken).

Optioneel gesprek #6
Nadat je Nadines Hand hebt gepakt tijdens het beklimmen van Ganesh.

Foto #16
Nadat je naar de top van Ganesh bent geklommen, maak je daar een foto. (Na een filmpje).

Optioneel gesprek #7
Nadat je in Ganesh bent geklommen, druk je op de driehoek-knop om de kanonskogel te inspecteren. Na afloop kun je met Nadine praten.

Schat #33 (Bidri Hookah Bowl)
Nadat je met behulp van het touw naar de bodem van Ganesh bent afgedaald , vind je de schat in een van de hoeken achter een olifantenstandbeeld.

Foto #17
Draai je om van de laatste schat om een ​​fotomoment te vinden.

Schat #34 (Gold Cased Ivory Dentures)
Vanuit het gebied met de laatste twee verzamelobjecten moet je door een gat in de muur gaan en door een donkere tunnel kruipen. Kijk na de tunnel naar de linkerkant van de volgende kamer.

Optioneel gesprek #8
Als je door een van deze “grote wiel-dingetjes” deuren met driehoekige knop gaat, zal er zelf een lantaarn branden. Praat daar met Nadine.

Schat #35 (Palm Leaf Manuscript)
Je bevindt je in een kamer met veel skeletten en twee brandende lantaarns in het midden. Kijk in de linkerhoek van de kamer.

Trofee – Shadow Theatre
Als je op de slinger drukt om de schaduwpuzzel te starten, moet je deze in 10 zetten of minder voltooien voor deze trofee. Elke kant heeft drie hendels om aan te trekken – stel je voor dat ze genummerd zijn van 1 tot 3 van links naar rechts, zoals weergegeven. Beginnend vanaf de zijkant rechts van de kruk en langs één kant tegelijk bewegend, is de oplossing als volgt:
Trek 1; Beweeg naar links, trek 2; Beweeg naar links, trek 3; Beweeg naar links, trek 1; Beweeg naar links, trek 3; Beweeg naar rechts, trek 3; Beweeg naar links, trek 1; Beweeg naar links, trek 1

Trofee – Marco Po-No
Zodra je het mechanisme hebt geactiveerd en naar de top van de dam bent ontsnapt, spring je in het water – als je je omdraait en een stukje verder loopt, is er een zwembad waar je niet mee wordt meegesleurd door de stroom.

Schat #36 (Khanjarli Curved Dagger)
Veel later in het level word je achtervolgd door een gepantserde auto. Nadat je eindelijk aan de gepantserde auto bent ontsnapt en naar beneden bent gevallen, kijk je in de hoek van de donkere kamer.

Optioneel gesprek #9
Vraag Nadine op weg naar buiten nadat je van de waterstroom bent afgegleden naar haar opmerking dat Avas dokter is.

Foto #18
In plaats van naar de poort aan de rechterkant te gaan, ga in de andere richting om een ​​fotomoment te vinden (nog geen interactie met het wiel / de hendel).

Hoofdstuk 6

5 schatten, 2 foto’s, 1 optioneel gesprek, 3 kluisjes

Trofee – Overkill
Wanneer je de APC tegenkomt, moet je er genoeg C4-ladingen op plaatsen om het voertuig met één ontploffing te vernietigen. Het aantal benodigde ladingen varieert afhankelijk van hun plaatsing en uw moeilijkheidsgraad, maar vier waren genoeg voor ons bij Moderate. Gebruik het lange gras om rond het gebied te sluipen en C4 uit de open kratten te halen, gooi ze dan op de APC en laat ze ontploffen zodra ze allemaal klaar zijn. Als je het niet de eerste keer vernietigt, kies dan Restart Encounter voor een nieuwe poging.

Lockboxes #13 & #14
Beide bevinden zich in het gebied dat wordt gepatrouilleerd door een APC. Een ervan bevindt zich aan de rechterkant van het gebied, ongeveer halverwege in een klein gebouw. De andere bevindt zich aan het einde van het gebied aan de linkerkant.

Schat #37 (oliefles uit de 10e eeuw)
Nadat je de ingang van de “heilige koe” hebt geopend, de trap afloopt en een eindje naar beneden glijdt, volg je de gang en sla je rechtsaf. Treasure is daar op de trap.

Schat #38 (Aged Silver Anklet)
Kruip door een kleine tunnel (met een korte vleermuissequentie), ga rechts, ga de trap op, draai links, hier is je schat.

Foto #19
Maak na het berijden van een olifant en het filmpje daarna een foto van de groep olifanten.

Schat #39 (Ceremonial Sugar Hammer)
In de rechterhoek van het olifantengebied.

Optioneel gesprek #10
Na de olifantenscène, klim je de kleine trede op waar je verder zou moeten gaan en wacht even bij deze stap. Nadine zal dan dingen uitleggen over olifantensoorten.

Lockbox #15
Volg na het olifantengebied gewoon het pad. Je loopt er regelrecht in.

Foto #20
Net na de laatste Box, klim een ​​stukje omhoog.

Schat #40 (Agate Gemstone Box)
Hetzelfde gebied als hiervoor. Draai je om van de fotomoment en zwaai naar de andere richel om de schat te vinden.

Schat #41 (Raja Raja Gold Kahavanu)
In dezelfde kamer, zwaai naar de richel met een grotingang . De schat is in de grot.

hoofdstuk 7

16 schatten, 7 foto’s, 3 optionele gesprekken, 1 lockbox

Opmerking: de in-game verzamelbare tracker voor deze missie is verkeerd! In Chapter Select staat dat er 6 foto’s zijn, maar dit hoofdstuk heeft eigenlijk 7 foto’s.

Foto #21
Precies zoals het hoofdstuk voor je begint, moeilijk te missen.

Lockbox #16
In het gebied van de eerste vijandelijke ontmoeting in dit hoofdstuk. Je vindt het op een balkon. Makkelijk te zien tijdens het doorlopen van het level..

Schat #42 (Lakshmi Huwelijkssieraad)
Na de lange vijandelijke ontmoeting en een paar sprong erna, ga je een kleine grot binnen met ingestorte stenen aan je rechterkant. Verlaat de grot normaal, draai rechts en spring daar op de richel.

Schat #43 (Hanuman Brass Bell)
Nadat je Balur hebt bereikt, ga je de eerste trap op en controleer je de achterkant van het altaar daar.

Schat #44 (Enameled Betel Box)
In de kamer met de put, naast een boom.

Schat #45 (Jeweled Pipe Mouthpiece)
Deze bevindt zich eigenlijk in het water en je moet ernaar duiken. Het bevindt zich in de kamer na het duikgedeelte in een kleine doorgang aan de linkerkant van de kamer.

Foto #22
Aan de linkerkant van de trap in de kamer na het duikgedeelte. Als je de foto maakt, ontstaat er ook een gesprek.

Optioneel gesprek #11
Direct na de bovengenoemde foto. Je kunt het ook activeren door naar de standbeelden te kijken en op driehoek te drukken om ze te inspecteren.

Schat #46 (Handgesneden Sheesham Breadbox)
In de laatste kast aan de linkerkant van de bibliotheek.

Schat #47 (Silver Comb Perfume Flask)
Achter de planken achter in de bibliotheek.

Foto #23
Nadat het tussenfilmpje van de bibliotheek het pad volgt, bevindt het zich recht voor je op een klif. Moeilijk te missen.

Schat #48 (Bronze Deccan Incense Burner)
Nadat je van de klif in het water bent gesprongen, duik je aan de linkerkant van de kamer om de schat te vinden.

Schat #49 (Satavahana Hourglass)
Na nog een duikgedeelte (dit bevat het verwijderen van enkele takken) vind je de schat in de volgende kamer. Controleer het einde van de kamer voor je.

Foto #24
Nadat je in dezelfde kamer bent geklommen, vind je de volgende fotomoment.

Foto #25
Nadat je naar de fontein bent geslingerd, kun je een foto maken van de beelden daar.

Schat #50 (Chalukya Griffin Candlestick)
In de linker achterhoek van deze kamer is ook een schat.

Foto #26
Maak na het zwemmen en knijpen een foto van het Shiva-beeld.

Schat #51 (Bronze Medallion Flask)
In de kamer met het grote Shiva-beeld, duik je achter de rots aan de linkerkant van de kamer.

Schat #52 (Bichwa Dagger)
Vlak voor het standbeeld in het midden van dezelfde kamer.

Schat #53 (Jadeite Bottle)
Aan het einde van de rechterzijgang in de beeldenkamer.

Schat #54 (Harappan Ivory Dice)
Nadat je aan de linkerkant van de kamer bent geklommen, in plaats van de trap aan je linkerhand te nemen, klim je gewoon omhoog.

Optioneel gesprek #12
Na het draaien van de eerste crank, die Shiva’s onderste rechterhand beweegt (linksonder gezien vanuit ons perspectief). VOORDAT u op de hand zelf springt.

Schat #55 (Ivory Chess Pieces)
Nadat je op Shiva’s tweede linkerhand bent geklommen, spring je met de slinger op de volgende richel en klim je naar het balkon beneden.

Schat #56 (Gold Chola Earrings)
Beklim de richel in het gebied met de tweede slinger en controleer de achterkant van de richel.

Schat #57 (Bridal Maang Tikka)
Aan de andere kant van de kamer, wanneer je het derde en vierde wiel bereikt, laat je de richel zakken om de schat op een pilaar bij een trap te vinden. Net VOORDAT u het derde en vierde wiel gebruikt.

Optioneel gesprek #13
Nadat je helemaal door de kamer bent geslingerd naar het prisma-raadsel. Verplaats het eerste beeld en Nadine zal iets zeggen en er kan achteraf mee worden gepraat.

Foto #27
Als Nadine de spiegel van het kapotte beeld omhoog houdt en je de beeldenkist aan de andere kant moet duwen, wacht daar en maak een foto van haar met de spiegel.

Hoofdstuk 8

8 schatten, 1 foto, 4 optionele gesprekken, 5 kluisjes

Optioneel gesprek #14
Precies aan het begin van het hoofdstuk op de klif.

Schat #58 (Jeweled Snuff Bottle)
Kijk aan het begin van het Chapter naar de richel aan de linkerkant.

Schat #59 (Brass Ewer)
Nadat je een paar richels hebt laten vallen, zie je een waterval. Duik daar in het water om het te vinden.

Schat #60 (Mamluk Brass Bowl)
Nadat je de grot achter de waterval hebt verlaten, gebruik je de glijbaan om op de richel aan de linkerkant te springen. Klim omhoog en loop totdat je het einde van de richel bereikt om het te vinden. Je kunt ook de “Cannonball” -trofee verdienen door in de plas water beneden te springen.

Trofee – Cannonball!
Vanaf het platform waar je de vorige Schat hebt opgehaald, spring je naar beneden in het zwembad eronder om een ​​kanonskogel uit te voeren.

Optioneel gesprek #15
In het eerder genoemde ijzeren hek.

Schat #61 (Crescent Flask)
In het gebied met het ijzeren hek, in de rechterhoek.

Optioneel gesprek #16
Nadat Sam amper de sprong heeft gemaakt op de kleine treinwagon die je aan het duwen was (filmpje waar hij zijn bril breekt), kun je daarna met hem praten.

Schat #62 (Soapstone Jewelry Box)
Nadat je je touw aan Sam hebt geleend en een tijdje hebt gegleden, ga je naar links en klim je naar je volgende schat in plaats van het touw op te gaan dat Sam voor je laat klimmen.

Optioneel gesprek #17
Direct na de eerste ontmoeting: Naast een opening moet je doorgaan door op de driehoek te drukken en een houten balk uit de ingestorte uitgang te verwijderen. (Op dit punt moet je de verborgen trofee Getting to Know You ontgendelen)

Foto #28
Na de eerste ontmoeting en het breken van een spoorbrug zul je je een weg naar veiligheid moeten slingeren en glijden. Daarboven kun je een foto maken van de trein voor je.
(Op dit punt zou je de Pics or It Didn’t Happen trofee moeten ontgrendelen)

Schat #63 (Peacock Nut Cutter)
Na het maken van de foto moet je naar Sam en Nadine klimmen. Laat je vallen of klim rond naar de richel die je op de foto ziet om de schat daar te vinden.

Schat #64 (British Powder Flask)
Je zult deze zien als Sam een ​​ladder breekt. Hij zal dan een krat laten vallen zodat je de rand van hem op kunt klimmen. In plaats van de brug op te gaan, ga je door de grot aan de rechterkant om het punt te bereiken waar Sam de ladder brak.

Schat #65 (Strange Skull)
Skeleseer Trophy, als Shorty daarna ondersteboven wordt gedraaid , zal Chloe een gesprek hebben met Sam en Nadine, wiens touw Sam zal gebruiken. In plaats van vooruit te slingeren, slinger je terug naar de rand onder je om de schat te pakken.

Trofee – Shake For Your Fortune
De Strange Skull die je zojuist hebt verzameld, blijkt een Skeleseer-speeltje te zijn. Bekijk het in het Treasures-menu en draai het om je fortuin eronder te zien. Dit is een verwijzing naar een item dat is gevonden in The Last of Us: Left Behind

Lockbox #17
Wanneer je het helikopter gevechtsgebied bereikt, ga rechtdoor langs de bovenkant van de treinwagon en dan het gebouw voor je in.

Lockbox 18
Draai naar rechts en rijd door het lange gras bovenop een lage treinwagon tot je de ommuring bereikt.

Lockbox #19
Achter in het helikoptergebied.

Lockbox #20
In een gebouw aan de linkerkant van het helikoptergebied.

Lockbox #21
In een trein midden in het gebied, precies onder de brug met vijanden erop.
Op dit punt moet je de Picks or It Didn’t Happen  trofee ontgrendelen

Trofee – Right Under Your Nose
Voor deze uitdaging moet je de helikopter vernietigen zonder andere vijanden te verslaan. Hoewel het mogelijk is om dit op een legitieme manier te doen, is het veel gemakkelijker om dit gevecht opnieuw te bezoeken vanuit het menu Encounter Select na het voltooien van het spel en vervolgens het menu Bonus> Wapens te gebruiken om een ​​RPG uit te rusten. Geef de helikopter een paar snelle stoten, laat hem dan vallen en grijp hem vast terwijl hij voorbij vliegt voor een gemakkelijke overwinning.

Hoofdstuk 9

3 schatten

Schat #66 (United India Company Pistol)
Bovenop de eerste treinkar die je in dit hoofdstuk binnengaat.

Schat #67 (Viceroy’s Penbox)
Aan de achterkant van de kar, waarop Nadine geen manier noemt om erop te klimmen.

Trofee – Here, Catch!
Wanneer de jeeps naast de trein beginnen te rijden, gooi je een granaat om erin te landen en vernietig je deze. Als je problemen hebt om het doelwit te raken, schakel dan Vergrendel doel in het menu Besturing in.

Schat #68 (United India Company Coins)
Controleer de buitenkant van de 3e kar nadat je de trein hebt gereden en opnieuw bent ingestapt.

Dat zijn alle verzamelobjecten in Uncharted The Lost Legacy.

Uncharted 4 The Lost Legacy Wiki Guide

Check ook onze andere Wiki Guides
Chieck hier onze Trofee Roadmaps

Vorig artikelHorizon Zero Dawn Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelUncharted The Lost Legacy: Puzzel Oplossingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here