Uncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 8: Het Graf Van Henry Avery

Uncharted 4 Header

11 schatten, 2 dagboekvermeldingen, 1 dagboeknotitie, 2 optionele gesprekken

Schat: Redware and Silver Jug Flask
Volg aan het begin van het hoofdstuk de top van de kam naar links en ga om de rots heen om deze schat een helling op te vinden.

Schat: Bronze Boar
Volg nu de kliffen rechts naar beneden en ga de grot in.

Schat: Carved Wood Kashkul
Nadat je de eerste set bewakers hebt uitgeschakeld en naar het volgende Shoreline-gebied bent gegaan, volg je de rechterkant naar de rand van de klif en kijk je achter de met blauwe zeilen bedekte dozen.

Schat: Carved Nut Bottle
Zodra je de deur hebt opgeblazen en de kist naar het volgende gebied hebt gereden, gooi je wat dynamiet in de grot voor je om de kisten te breken en kruip je naar binnen om de schat te vinden.

Schat: Traveling Inkwell with Seal
Nadat je van de houten paal over een glijdende helling hebt gezwaaid, schuif je rond de richel naar rechts en laat je vallen in een klein bedekt gebied eronder.

Schat: Carved Ivory Vanitas
Nadat je naar de ingangsdeur van het kerkhof bent gegleden en zwaaien, klim je de richels links op en kijk dan naar de basis van het standbeeld in het gebied erboven.

Dagboekartikel
Nadat je het eerste graf op het kerkhof hebt gecontroleerd, draai je je om en zak je naar het lagere niveau, onderzoek dan het open graf.

Notitie
Zodra je de crypte binnengaat en de eerste trap verlaat, kijk je in de verre hoek om het briefje met een stapel botten te vinden.

Schat: Scottish Ha’penny
Wanneer je verder afdaalt in de crypte en het gebied met mistige vloeren bereikt, sla je linksaf de nis in en kijk je aan de voet van het standbeeld.

Optioneel gesprek
Praat met Sam nadat je de drie beelden op kruisen hebt bekeken.

Optioneel gesprek en Dagboekartikel
Als je de lichtpuzzel op de deur hebt voltooid, praat je met Sam om twee verzamelobjecten tegelijk te ontvangen.

Schat: Slipjoint Clasp Knife
Nadat je de deur hebt geopend om het kerkhof te verlaten en de volgende patrouille van drie vijanden tegenkomt, zoek je naar een grot op het lagere niveau van dit gebied en kruip je erin om de schat te vinden.

Schat: Pewter Singing Bird Box
Nadat je Sam naar de kapotte ladder hebt gestuwd en hem een ​​boomstam hebt zien opzetten waar je vanaf kunt abseilen, spring je over het gat naar het tegenoverliggende platform en ga je de grot in om deze schat op een paar kratten te vinden.

Schat: Tortoise Shell Snuff Box
Nadat Sam de houten brug heeft gebroken en je je eigen weg naar de oppervlakte klimt, ga je terug naar Sam en klim je terug naar de andere kant van de brug.

Schat: Persian Tailoring Scissors
Als je eenmaal over de gammele balken over het vernielde piratenschip bent gesprongen, volg je het pad en ga je onder het houten platform door in plaats van de trap op en draai je rechts om deze schat in een donkere nis te vinden.

Uncharted 4 A Thief’s End Alle Schat Locaties
Uncharted 4 A Thief’s End Wiki Guide

Vorig artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 13: Gestrand
Volgend artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 9: De Waardigen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here