Uncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 6: Eens Een Dief…

Uncharted 4 Header

In Hoodstuk 6: Eens een Dief… vind je 9 schatten en 3 optionele gesprekken.

Schat: Maghal Water Container
Ga onderaan het oorspronkelijke grasveld naar links naar de rand van de klif.

Schat: Nephrite Brass Cup
Nadat je de muur in de citroenboomgaard bent geklommen, volg je de rechtermuur en kijk je op een vensterbank onder een boom.

Optioneel gesprek
Ga nu de heuvel af en praat met Sam.

Optioneel gesprek
Nadat je door het raam naar beneden bent abseilen en naar een boog bent geslingerd, laat je je vallen en praat je met Sam.

Schat: Viking Cloak Clasp
Als je eenmaal binnen bent en Sully hebt ontmoet, draai je om nadat het plan is uitgekomen en ga je de kamer achter je weer binnen, en kijk dan naar het bureau aan de zijkant..

Schat: Mother of Pearl Horn
Ga nu naar buiten op het balkon voorbij de gasten en draai rechts om deze schat op een richel te vinden.

Optioneel gesprek
Praat met Sam op het balkon.

Schat: Persian Bronze Bowl
Als je eenmaal door de veiligheidsdeur bent en de cateringruimte binnengaat, ga je naar links naar de plek waar de ronde tafels staan ​​en kijk je achter de kratten in de hoek bij de pijpen.

Schat: Brass Barber’s Bowl
Als je de wachtkamer passeert en de houten trap af gaat om de poort te ontdekken, draai je onderaan om om deze schat te vinden.

Schat: Syrian Vase
Nadat je uit de ventilatieopeningen bent gekomen, val je naar het lagere niveau met een fontein en ga je de hoek om om een ​​ladder te vinden. Beklim het naar een balkon, schuif dan de regenpijp op en klim naar rechts om de hoek om te gaan. Spring op het dak beneden om deze schat te vinden.

Schat: Persian Candlestick
Zodra je Sam een ​​boost hebt gegeven en hij de ladder voor je naar beneden trapt, klim je omhoog en draai je om om een ​​balkon aan de andere kant van de binnenplaats te zien. Maak hier een handmatige opslag alsof je de sprong mist, je kunt hem niet opnieuw proberen zonder opnieuw te laden. Klim op het dak van de veranda voor je, spring dan diagonaal naar het balkon en vind de schat op een pilaar.

Schat: Mughal Dagger
Nadat je van Sully bent veranderd als de veiling begint, spring en zwaai Drake naar het eerste platform, draai dan links en laat je van de richel vallen. Klim dan naar rechts om deze schat op een richel te pakken.

Uncharted 4 A Thief’s End Alle Schat Locaties
Uncharted 4 A Thief’s End Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Video Guides
Volgend artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 15: De Dieven Van Libertalia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here