Uncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 14: Het Paradijs Lonkt

Uncharted 4 Header

9 schatten, 4 dagboekvermeldingen, 2 dagboeknotities, 6 optionele gesprekken

Opmerking:
sommige optionele gesprekken in dit hoofdstuk kunnen worden gemist, dus als ze niet voor u verschijnen, herstart dan het ijkpunt of het hoofdstuk en probeer het opnieuw.

Schat: Carved Horn Bird Sculpture
Zodra het hoofdstuk begint, draait je je om en klim je door het raam achter je en check dan de kar in de volgende kamer.

Optioneel gesprek
Ga nu naar beneden naar het gebied beneden en spreek met Sam.

Notitie
Loop over de traliewerkbrug en spring naar het volgende dak, spring dan naar het raam en klim het gebouw binnen voordat je de kamer aan de rechterkant binnengaat en naar het bureau kijkt.

Optioneel gesprek
Spring naar beneden in de smidwerkplaats en onderzoek het zwaard op de bank, praat dan met Sam.

Schat: Mughal Vase
Verlaat de smidwerkplaats en draai rechts, ga dan het verwoeste gebouw aan de overkant binnen en ga naar de kamer onder de trap om deze schat op een ton te zien.

Dagboek Artikel
Keer terug naar het gebied buiten de smidwerkplaats en bekijk het gebeeldhouwde regelsbericht.

Dagboek Artikel
Ga de nabijgelegen stal binnen en onderzoek het skelet van het paard.

Optioneel gesprek
Praat nu met Sam.

Optioneel gesprek
Ga terug de ‘hoofdstraat’ op voorbij het punt waar je begon, en betreed het gebouw aan het einde en communiceer met de stoel om een ​​langdurig gesprek met Sam op gang te brengen.

Optioneel gesprek en Notitie
Ga door de stad tot je het standbeeld van Avery bereikt via een paar trappen, ga dan snel naar de aandelen en praat met Sam als hij zichzelf erin steekt om beide verzamelobjecten te ontvangen.

Dagboek Artikel
Bekijk de markering aan de zijkant van het standbeeld van Avery.

Schat: Ancient Stone Pot
Ga nu de gevangenis achter de aandelen binnen en ga door de cellen aan de rechterkant. Duik in de eindcel door het gat naar de middelste cel en vind deze schat op de vloer.

Schat: Painted Copper Bottle
Als je eenmaal de schuilplaats bent binnengegaan en de ladder bent beklommen, neem je de rechtse tunnel om deze schat aan het einde te vinden.

Notitie
Na het tweede Shoreline-gevecht snel achter elkaar, zwaai je naar de tegenoverliggende toren, ga dan het gebouw ernaast binnen en laat je vallen op de verdieping beneden, wanneer het biljet op een tafel ligt.

Schat: Mughal Jade Bottle
Ga nu naar buiten en draai je om om de volgende schat te zien op een richel boven de deuropening.

Schat: Slipjoint Claspknife
Nadat je de toren hebt beklommen en naar het volgende gebied bent geslingerd, laat je jezelf over de rand voor je zakken en schuif je naar links totdat je een houten balk kunt vastgrijpen. Zwaai de verborgen kamer in om de schat op een krat te vinden.

Schat: Large Bronze Boar
Ga het gebouw binnen en slinger over de grote opening, voordat je langs de richel loopt om de kamer aan je linkerhand binnen te gaan waar je deze schat op een tafel vindt.

Schat: Stout Vase
Als je over een muur klimt en van een modderige oever naar beneden glijdt, neem dan de rechterkant van de trap naar rechts en spring dan over het gat om de schat op een tafel te verzamelen.

Optioneel gesprek
Op de plaats van het gevecht wacht je tot Sam je inhaalt en het lichaam bij het water inspecteert, en praat dan met hem.

Mughal Serving Vase
Volg nu de rechterkant van dit gebied naar het uiteinde, waar deze schat op een omgevallen stoel staat.

Uncharted 4 A Thief’s End Alle Schat Locaties
Uncharted 4 A Thief’s End Wiki Guide

Vorig artikelUncharted 4: A Thief’s End – Video Guide
Volgend artikelUncharted 4: Alle Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here