Uncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 13: Gestrand

Uncharted 4 Header

5 schatten, 2 Dagboek Artikelen, 2 Notities

Schat: Persian Ring
Nadat je het signaal hebt gezien, volg je het pad en spring je naar de pilaar voor je en beklim je deze. Spring nu naar de rotswand voor je en klim dan naar rechts en omhoog totdat je de schat op een kleine richel erboven ziet.

Schat: Wood Tankard
Als je eenmaal de schepen van Rafe hebt gezien en over de voorkant van de waterval bent geslingerd, ga je de grot naast de waterval binnen en spring je naar het lagere niveau om deze schat te vinden die verscholen is door een rots.

Dagboek Artikel
Draai je nu om en spring naar de stenen pilaar voor je, klim dan naar de top en spring naar het donkere platform aan de overkant voordat je het schrift op de muur onderzoekt.

Schat: Spy Glass
Laat je in hetzelfde gebied op de gladde helling vallen, spring dan naar de waterval en klim er omhoog. In de grot bovenaan vind je deze schat op een krat aan de zijkant.

Notitie
Nadat je door de overstroomde gebieden met lage plafonds bent gekropen en weer naar buiten hebt geklommen, kijk je aan de linkerkant om dit briefje in een tas bij een skelet te zien.

Dagboek Artikel
Kijk nu recht boven je om te zien waar een ongelukkige klimmer zijn lot ontmoette.

Notitie
Nadat je de groep vijanden hebt verslagen, moet je een pilaar opklimmen en je vervolgens vastgrijpen naar een nieuwe richel. Het pad splitst zich hier aan weerszijden van een dikke boomstam en klim aan de andere kant naar de richel aan de linkerkant en inspecteer de tas met het skelet.

Schat: Dress Dirk
Ga nu het schaduwrijke boomgebied naast het skelet in en ga naar het uiteinde om deze schat te vinden.

Schat: Frechen Bearded Bottle
Nadat je onder de krat bent gekropen bij het verkennen van het verwoeste gebouw, hang je rechts aan de planken en in een ander kruipgedeelte, en val je door het gat aan de rechterkant in een andere kamer. Laat je nu weer naar rechts vallen en kruip onder de kamer die je net bent binnengegaan, kijk dan bij de ton om de schat te vinden.

Uncharted 4 A Thief’s End Alle Schat Locaties
Uncharted 4 A Thief’s End Wiki Guide

Vorig artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 18: New Devon
Volgend artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 8: Het Graf Van Henry Avery

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here