Uncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 12: Op Zee

Uncharted 4 Header

13 schatten, 6 journaalboekingen, 2 dagboeknotities, 2 optionele gesprekken.

Dagboek Artikel
Benader het linker eilandstrand, verlaat dan de boot en bekijk de grafmarkering aan de linkerkant.

Notitie
Volg nu het pad terug naar de grot en controleer bovenop de kratten.

Schat: Combination Lock Tobacco Box
Terwijl je vanaf het strand uitkijkt op zee, stap je weer in je boot en volg je de kustlijn naar rechts. Blijf doorgaan tot je een ander strand vindt, ga dan naar de achterkant van dit gebied om de schat te vinden.

Notitie
Vaar nu weg van het strand de zee in, richting een klein eiland met een mast omhoog. Stap uit bij de kratten en controleer de tas op het strand.

Dagboek Artikel
Loop rond het strand en onderzoek dan de mast die uit het water steekt.

Schat: Brass Pocket Sundial
Duik in het water en zwem dan in het bovendek van het schip door het gat in de zijkant.

Schat: Persian Leather Notebook Case
Keer terug naar het hoofdeiland en blijf er met de klok mee ronddraaien, door een dubbele stenen boog. Stop de boot naast de richel aan de rechterkant en gebruik de hut om eroverheen te springen, voordat je de handgrepen opklimt naar een hogere richel waar deze schat zich verbergt.

Schat: Panamanian Pendant
Ga verder met de klok mee, ga door de volgende stenen boog en ga dan tussen de rotsen door naar de linkse ontsluiting van het eiland, voordat je van boord gaat bij het kleine strand en het pad erachter volgt naar de schat.

Schat: Persian Silver Pen Box
Verder met de klok mee kom je bij een groot strand en zie je een toren. Kijk in de kleine grot aan de linkerkant van het strand.

Schat: Silver and Wood Tankard
Ga nu naar het midden van het strand en bekijk de kleine nis onder een rots tussen twee palmbomen.

Dagboek Artikel
Draai je om en onderzoek het skelet dat aan de mast is vastgemaakt.

Schat: Deccani Bronze Spouted Bowl
Zodra je de kompasmarkeringen hebt gevolgd en de verwoeste tempel hebt ontdekt, neem je het rechterpad wanneer je in het water valt en pak je de schat op weg naar boven.

Schat: Mughal Elephant Carving
Zodra Sam de brug heeft gebroken, klim je omhoog en spring je over naar het tegenoverliggende platform. Kijk dan in de kleine grot door de poort.

Optioneel gesprek
Als je weer bij Sam komt, ga dan naar de rand van de klif en praat.

Schat: Ottoman Helmet
Nadat je het slinger- en klimgedeelte hebt voltooid om het hogere niveau te bereiken, duik je in de toren om deze schat te pakken.

Schat: Deccani Bronze Vase
Wanneer je vanaf de top van de toren zwaait, land je op het volgende platform, maar voordat je van de helling glijdt, draai je links en klim je langs de richel om de schat om de hoek te vinden.

Strange Relic
Ga na het afdalen van de modderige helling naar links over het pad en klim de handgrepen aan de linkerkant op. Neem bovenaan een sprong in het diepe in de richting van de tegenoverliggende fontein en grijp de boomtak vast om de overkant te bereiken. De schat is aan de zijkant van de fontein.

Dagboek Artikel
Ga naar de rechterkant van de modderige helling die je naar beneden bent gegleden, laat je dan een paar platforms vallen voordat je het uitzicht voor je bekijkt.

Schat: Deccani Bronze Vase
Wanneer je vanaf het tweede grijppunt zwaait, trek jezelf dan omhoog en zwaai naar de basis van het standbeeld om deze schat te pakken.

Dagboek Artikel
Zodra je naar de bodem van het gebied bent gevallen, ga je de zijkamer vol met plattegronden binnen en inspecteer je de diorama in het midden.

Optioneel gesprek
Nadat je naar de diorama hebt gekeken en de andere items in deze kamer hebt geïnspecteerd, ga je naar de volgende kamer en inspecteer je de proviand op de tafel en spreek je met Sam als hij binnenkomt.

Schat: Pique Tortoise Shell Box
Volg het pad naar het water in deze kamer, zwem dan naar rechts en neem het volgende pad terug naar de kamer waar je net links bent om deze schat te vinden.

Dagboek Artikel
Wanneer je het standbeeld van Avery bereikt, kijk dan omhoog en verzamel dit dagboek artikel.

Uncharted 4 A Thief’s End Alle Schat Locaties
Uncharted 4 A Thief’s End Wiki Guide

Vorig artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 21: Broederliefde
Volgend artikelUncharted 4: Schatten in Hoofdstuk 22: Het Einde Van Een Dief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here