Uncharted 4 – A Thief’s End: Trofee Guide & Roadmap

Uncharted 4 Header
 • Geschatte moeilijkheidsgraad van de trofee: 5/10 Als je de digitale versie hebt / alles legitiem doet, maar 2,5 / 10 als je de winkelversie hebt en de vele beschikbare exploits gebruikt.
 • Offline trofeeën: 50 (40X , 9X , 1X )
 • Online trofeeën: 6 (5X , 1X )
 • Geschatte tijd tot platina: 21-30 uur als je exploits gebruikt, maar 36-50 uur als je dat niet doet (geschatte tijd tot platina)
 • Minimum aantal playthroughs: 2 (1 x Verpletterend met Collectibles, 1 x Speedrun)
 • Aantal te missen trofeeën: 2 (Sharpshooter , in kaart gebracht! – Speedrun)
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Ja, je moet het spel verslaan op niveau Verpletterend.
 • Worden trofeeën gestapeld?: Ja, als je het spel in de modus Verpletterend verslaat, worden alle andere moeilijkheids gerelateerde trofeeën ontgrendeld.
 • Schakelen cheatcodes trofeeën uit ?: Nee. Cheats worden ontgrendeld na het verslaan van het spel op een willekeurige moeilijkheidsgraad (oneindige munitie enz.) En kunnen worden ingeschakeld om alle trofeeën te ontgrendelen.

Introductie:

Uncharted: 4 A Thief’s End is het perfecte spel voor elke trofeejager. Het duurt niet lang voor platina, en het is ook niet moeilijk. De trofeeën zijn leuk en, nog belangrijker, de game is super gaaf, plezierig en visueel verbluffend. Er zijn twee manieren waarop je het platina kunt verdienen: begin meteen met verpletterend mode om tijd te besparen en er sneller te geraken, of begin met een lagere moeilijkheidsgraad en speel dan opnieuw verpletterend (Crushing) met ingeschakelde cheats (uiteraard gemakkelijker, maar je moet meer doorspelen). Dit leidt tot het volgende punt – Cheats! Ze worden ontgrendeld nadat je de game voor het eerst op een willekeurige moeilijkheidsgraad hebt verslagen, maar het belangrijkste is dat ze trofeeën niet uitschakelen. Daarom kun je oneindige munitie gebruiken tijdens je speedrun- of Verpletterende (Crushing) -moeilijkheidsrun of voor welke trofee je maar wilt. Als je een van de vele exploits wilt gebruiken die beschikbaar waren bij de lancering, je moet de winkelversie van het spel bezitten en offline spelen zonder de patch. Digitale bezitters zullen alles legitiem moeten doen, aangezien je je game niet kunt unpatchen.

Stap 1 – Voltooi het verhaal over Crushing, verkrijg alle verzamelobjecten, houd een oogje in het zeil voor verhaalgerelateerde trofeeën

Verpletterende modus (Crushing) is vanaf het begin beschikbaar. Het is grijs in de moeilijkheidsgraden, maar je kunt het toch selecteren. Voor Uncharted- veteranen wordt dit aanbevolen, omdat dit de snelste manier is om de platina trofee te krijgen en je nog een keer doorspelen bespaart.

Verzamelvoorwerpen worden nooit gevonden tijdens vijandelijke ontmoetingen, alleen in klim- en verkenningssecties. De moeilijkheid is dus volledig irrelevant voor alle verzamelobjecten.

Als je een verzamelobject mist, kun je het achteraf pakken via Chapter Select.

Er zijn ook tal van verhaal gerelateerde trofeeën die alleen op één specifieke plek kunnen worden gedaan. Houd deze in de gaten, in hoofdstukvolgorde:

 • Nog Niets Verleerd (Hoofdstuk 4)
 • Fantoom Op De Begraafplaats (Hoofdstuk 8)
 • Met Vallen En Opstaan (Hoofdstuk 9)
 • Weg Met Die Cairns (Hoofdstuk 10)
 • Niet Voederen (Hoofdstuk 11)
 • Ik Kan Mijn Huis Zien Vanaf Hier (Hoofdstuk 11)
 • Glamour Shot (Hoofdstuk 11)
 • Plankenkoorts (Hoofdstuk 11)
 • Marco Polo is terug! (Hoofdstuk 12)
 • Fijn, Zo’n Dolfijn (Hoofdstuk 12)
 • Vreedzame Oplossing (Hoofdstuk 13 & 14)
 • Gassen! (Hoofdstuk 17)
 • Zwaardmeester (Hoofdstuk 22)
 • Topscore! (Epiloog)

Je kunt eerst een playthrough doen op de Verkenner moeilijkheidsgraad om cheats te ontgrendelen, en vervolgens cheats gebruiken (oneindige munitie, one-hit kill-wapens enz.) Om door de Verpletterend moeilijkheid te komen. Cheats schakelen trofeeën niet uit en maken van de verpletterende moeilijkheid een grap.

Stap 2 – Speedrun & 70% nauwkeurigheid

Na het voltooien van de eerste playthrough, ontgrendel je Cheats. Je kunt (en moet) ze gebruiken voor de Speedrun trofee. 
Het belangrijkste is dat tussenfilmpjes je tijd vergroten en moeten worden overgeslagen.

Wanneer je automatisch richten in de opties inschakelt en de Barok .44 revolver met oneindige munitie gebruikt, zou je heel gemakkelijk 80% + nauwkeurigheid moeten bereiken voor de Scherpschutter Trofee.

Stap 3 – Kill-Gerelateerd / Verschillende trofeeën

Op dit punt heb je al een behoorlijk aantal kill-gerelateerde en diverse trofeeën ontgrendeld. Ga ervoor wat je nog mist. Je kunt alle kill-gerelateerde dingen heel snel doen door checkpoints opnieuw te starten in ontmoeting, zodat dit helemaal niet lang zal duren.

Stap 4 – Multiplayer

Er zijn vijf multiplayer-trofeeën, maar ze zijn allemaal snel, gemakkelijk en ongecompliceerd, dus het zou niet lang moeten duren om ze te bemachtigen.

TROFEEËN LIJST:

Nog Één Keer
Verkrijg elke trofee.

Verdien alle andere trofeeën in Uncharted 4: A Thief’s End om de platina trofee te ontgrendelen.

Op De Kaart Gezet! – Verkenner
Voltooi het spel in de verkenner modus.

Dit wordt ontgrendeld zodra je het spel op Verkenner-moeilijkheidsgraad hebt voltooid. Verkenner-moeilijkheidsgraad is de gemakkelijkste moeilijkheid in het spel en deze trofee is stapelbaar, wat betekent dat hij ook wordt ontgrendeld als je het spel voltooit op een moeilijkheidsgraad hoger dan Verkenner. Nadat het spel is afgelopen, rollen de credits en verschijnt de trofee zodra het hoofdmenu is bereikt.

Op De Kaart Gezet! – Makkelijk
Voltooi het spel in de makkelijke modus.

Dit wordt ontgrendeld zodra je het spel op de moeilijkheidsgraad Makkelijk hebt voltooid. De moeilijkheidsgraad Makkelijk is iets moeilijker dan de moeilijkheidsgraad Verkenner en deze trofee is stapelbaar, wat betekent dat hij ook wordt ontgrendeld als je het spel voltooit op een moeilijkheidsgraad hoger dan Makkelijk. Nadat het spel is afgelopen, rollen de credits en verschijnt de trofee zodra het hoofdmenu is bereikt.

Op De Kaart Gezet! – Normaal
Voltooi het spel in de normale modus.

Dit wordt ontgrendeld zodra je het spel op een Normaal moeilijkheidsgraad hebt voltooid. Een Normale moeilijkheidsgraad is iets moeilijker dan een Makkelijke moeilijkheid en deze trofee is stapelbaar, wat betekent dat hij ook wordt ontgrendeld als je het spel voltooit op een moeilijkheidsgraad hoger dan Normaal. Nadat het spel is afgelopen, rollen de credits en verschijnt de trofee zodra het hoofdmenu is bereikt.

Het wordt aanbevolen om deze moeilijkheidsgraad te kiezen voor je eerste playthrough als je nieuw bent in de franchise.

Op De Kaart Gezet! – Moeilijk
Voltooi het spel in de harde modus.

Dit wordt ontgrendeld zodra je het spel op moeilijk hebt voltooid. Moeilijk is een beetje moeilijk, maar niets te pijnlijk, zolang je maar voor het grootste deel achter dekking blijft tijdens vuurgevechten. Deze trofee is stapelbaar, wat betekent dat hij ook wordt ontgrendeld als je het spel voltooit op een moeilijkheidsgraad hoger dan Moeilijk. Nadat het spel is afgelopen, rollen de credits en verschijnt de trofee zodra het hoofdmenu is bereikt.

Als je ervaring hebt met deze franchise, is het aan te raden om met deze moeilijkheid te beginnen voor je eerste playthrough. 

Op De Kaart Gezet! – Verpletterend
Voltooi het spel in de verpletterende modus.

Dit wordt ontgrendeld zodra je het spel hebt voltooid op de moeilijkheidsgraad Verpletterend, de moeilijkste moeilijkheid in het spel. Net als bij de moeilijkheidsgraad Verpletterend voor elk Uncharted-spel, wil je achter dekking blijven en je hoofd naar buiten steken als je een korte tijd schiet. Deze game heeft ook de toegevoegde bonus dat je door vele gevechtsscenario’s kunt sluipen, waardoor die secties drastisch gemakkelijker worden, zolang je maar de tijd neemt. Nadat het spel is afgelopen, rollen de credits en verschijnt de trofee zodra het hoofdmenu is bereikt.

Als je het spel één keer hebt uitgespeeld, kun je Game Play Modifiers (cheats) gebruiken. Je kunt deze openen vanuit het hoofdmenu door “Extra’s”, vervolgens “Bonus”, “Add-ons” te selecteren en vervolgens Game Play Modifiers te kiezen.en oneindige munitie maken deze playthrough belachelijk gemakkelijk en maken de trofee niet onschadelijk. Als je toch begint te worstelen, kun je ook wapens selecteren om mee te spawnen in datzelfde bonusmenu.

Opmerking:  deze moeilijkheidsgraad is vanaf het begin beschikbaar en u kunt deze tijdens uw eerste playthrough spelen. Dit lijkt niet het geval te zijn omdat de optie “Verpletterend” grijs wordt weergegeven, maar als je deze selecteert, zal de game je vragen “Weet je het zeker?”, Druk op “Ja” en je kunt dan begin met de moeilijkheidsgraad Verpletterend.

Op De Kaart Gezet! – Speedrun
Voltooi het spel in 6 uur of minder.

Dit is waarschijnlijk de ‘moeilijkste’ trofee in het spel als je er legitiem voor gaat, maar het is haalbaar. Er is ook een glitch die je kunt gebruiken, deze is gepatcht in update 1.04 van de game, maar als je de game opnieuw installeert en de update pauzeert, kun je de glitch gebruiken, meer informatie hierover staat hieronder.


De trofee doen zoals bedoeld

Je wilt hier pas voor gaan als je het spel minstens één keer hebt uitgespeeld, zodat je bonussen kunt ontgrendelen. Verkrijg oneindige munitie en de Barrok. 44-pistool uit het hoofdmenu, omdat deze je helpen om vrij gemakkelijk door het spel te komen. Als je klaar bent, start je een nieuw spel op de moeilijkheidsgraad van de verkenner. Je moet ook voor  Sharpshooter gaan,  omdat het gemakkelijk te doen is dankzij de richthulp op de moeilijkheidsgraad van de verkenner. De trofee wordt ontgrendeld wanneer de credits beginnen te rollen. Het is van vitaal belang dat je elk tussenfilmpje in de game overslaat , aangezien ze bijdragen aan je totale tijd. Evenzo, als u een controlepunt herstart of tegenkomt, zal dit niet gebeuren reset de tijd, hij zal gewoon blijven tellen. Als je het spel pauzeert, wordt de timer echter gestopt.
Als u uw tijd wilt controleren, kunt u deze zien onder statistieken. Je doel is om te proberen om in ongeveer twee uur naar hoofdstuk 10 te gaan , als je dat doet, zou je zeker in staat moeten zijn om rond de zes uur het einde te bereiken.
Ren zo snel mogelijk door het spel en ontmoetingen, en onthoud dat je voor een aantal ontmoetingen niemand hoeft te doden om verder te komen, je hoeft ze alleen maar voorbij te laten gaan en verder te gaan.
U kunt afzonderlijke opslagbestanden maken terwijl u vordert als een terugval om te voorkomen dat u het afspelen opnieuw moet starten als u een fout maakt, laad gewoon een oudere opslag en probeer het opnieuw.

Eerste schat
Vind je eerste schat.

Voor deze trofee moet je een schat in het spel verzamelen. Schatten zijn een verzamelobject in het spel dat wordt weergegeven als kleine glanzende objecten in de omgeving die je kunt verzamelen door er naartoe te lopen en op je driehoekje te drukken om deze dan op te rapen dan wel te pakken.

Voor deze trofee moet je een schat in het spel verzamelen. Schatten zijn een verzamelobject in het spel dat wordt weergegeven als kleine glanzende objecten in de omgeving die je kunt verzamelen door er naartoe te lopen en op je te drukken om deze dan op te rapen dan wel te pakken.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

Schatzoeker
Vind 50 schatten.

Deze trofee wordt verdiend zodra je 50 schatten hebt verzameld.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

Schatmeester
Vind alle schatten.

Voor deze trofee moet je alle 109 schatten in het spel verzamelen. Schatten zijn een verzamelobject in het spel dat worden weergegeven als kleine glanzende objecten in de omgeving die je kunt verzamelen door er naartoe te lopen en op je te drukken om deze op te rapen dan wel te pakklen.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

Relikwiezoeker
Vind de vreemde relikwieën.

Strange Relics zijn bonusschatten die naar andere games verwijzen die zijn gemaakt door Naughty Dog (met name The Last of Us , Jak and Daxter en Crash Bandicoot ). In eerdere Uncharted games was er maar één Strange Relic, maar deze game heeft er drie.

Trofee

Trofee Guide

Schrijf Op
Vind een Dagboek Artikel.

Meteen nadat je de trap af bent gegaan die verborgen is achter Avery’s grafsteen, vind je de pagina aan de voet van een cryptebed. Pak het op en lees hoe Avery de crypte voor zijn bemanning heeft gekocht en ontvang deze trofee!

Da’s Nog Eens Een Dagboek
Vind Alle Dagboek Artikelen.

Deze trofee wordt ontgrendeld als je alle 25 dagboek artikelen hebt ontvangen/gevonden.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

Schrijf Je Mee?
Vind je eerste notitie.

Notities zijn een nieuw verzamelobject voor de serie. Het zijn stukjes papier die je overal vindt waar je naartoe kunt lopen. Je moet dan op je drukken om ze te verzamelen, Drake zal het briefje dan in zijn dagboek opbergen. Deze zijn meestal te vinden in rustige gebieden bij het oplossen van een puzzel of het verkennen van een gebied. De eerste notitie die je in het spel kunt vinden, is in hoofdstuk 8 nadat je het graf van Avery hebt gevonden.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

Vergeten geschiedenis
Vind alle dagboek notities.

Dit wordt ontgrendeld als je alle 23 dagboeknotities hebt gevonden.

Zie ook: Uncharted 4: A Thief’s End – Alle Collectible Locaties

De Beste Van De klas!
Versla 20 vijanden met headshots.

Deze trofee vereist eenvoudigweg dat je 20 vijanden verslaat door ze met een wapen in het hoofd te schieten. Je zult dit waarschijnlijk gemakkelijk krijgen tijdens je eerste playthrough van het spel, onthoud alleen dat je in de strijd op het hoofd mikt.

Staat Je Hoofd Er Wel Naar?
Versla 50 vijanden met headshots.

Versla eenvoudig 50 vijanden met een hoofdschot van een wapen. 
Er is niet echt een beste plek om dit te bewerken, richt waar mogelijk gewoon op het hoofd.

Laat Maar Hangen
Maak 20 headshots vanaf het touw.

20 headshots van een touw halen is een vrij specifieke actie en het is waarschijnlijk dat je deze trofee niet op natuurlijke wijze zult krijgen. Hoewel je dit op veel plaatsen kunt doen, is de ontmoeting met de ophaalbrug in hoofdstuk 10 een goede plek om deze trofee te kweken.
Ga naar de houten touwschommel bij de klif aan de linkerkant van de brug en gebruik het touw om in de lucht te hangen, gebruik je wapen om op de vijanden te richten en headshots te maken.

In het begin is het misschien een beetje moeilijk, maar je zult eraan wennen en je hoeft niet te slingeren om het te laten tellen. Zodra je er een paar hebt geschoten, herstart je het checkpoint totdat je de trofee hebt. Zorg ervoor dat je geen richtassistentie hebt, zodat je headshots kunt krijgen.

Eerst Sluipen, Dan Vragen Stellen
Schakel 5 vijanden uit in Stealth.

Deze game biedt nu de mogelijkheid om stealth vijanden te doden tijdens bijna elk open gevechtsscenario. Om een ​​stealth aanval te krijgen, moet je naar een vijand sluipen die zich niet bewust is van je aanwezigheid en erop drukken om hem stilletjes neer te halen. Versla in totaal vijf vijanden terwijl je in Stealth bent om deze trofee te krijgen.

Ssst… Lekker Slapen
Schakel 30 vijanden uit in stealth.

Een stealth aanval vereist dat je naar een onbewuste vijand sluipt en op drukt om ze stilletjes uit te schakelen.
Als je dit in totaal 30 keer doet, krijg je deze trofee.

Ik dacht dat ik iets hoorde
Voer 30 verticale stealth-verwijderingen uit.

Een verticale stealth takedown vereist dat je boven een vijand hangt die niet op de hoogte is van je aanwezigheid en hem vervolgens van bovenaf neerhaalt met je .
Je krijgt deze trofee misschien niet door gewoon te spelen, zo niet, ga dan naar de brug vanuit hoofdstuk 8 via ontmoeting, selecteer op verkenner moeilijkheidsgraad en druk op  om een ​​verticale takedown uit te voeren. Herstart het checkpoint en herhaal nog 29 keer om de trofee te krijgen.

Sprintschutter
Versla 50 vijanden vanuit de heup of blindelings vuren.

Schieten vanuit de heup betekent dat je je geweer op vijanden moet afvuren zonder op ze te richten (niet op drukken), terwijl blind schieten is wanneer je achter dekking zit en je vuurwapen over de dekking schiet zonder er mee naar buiten te gluren (ook met L2. Je moet dit in de loop van het spel 50 keer doen om deze trofee te krijgen.

Als je deze trofee wilt halen, ga dan naar een bepaalde ontmoeting (Ophaalbrug in Hoofdstuk 9 is een goede keuze) op Verkenner moeilijkheidsgraad en ren gewoon rond, met oneindige munitie aan, en begin te schieten zonder te richten.

Haasje-Over
Versla 10 vijanden op rij, afwisselend vuurgevechten en man-tegen-man

Om deze trofee te krijgen, moet je 10 vijanden op rij doden, afwisselend een vijand doodschieten en de volgende vijand doodslaan, en dan weer de derde vijand doodschieten, enzovoort.
Je kunt dit in de meeste gevechtsgebieden krijgen, maar een goede plek om dit te doen is in de ruïnes in hoofdstuk 8 van ontmoeting selecteren op moeilijkheidsgraad Licht – begin met het neerschieten van een vijand, vervolgens met het slaan van een vijand en herhaal.

Niet te stoppen!
Versla 100 vijanden op rij zonder dood te gaan in een gevecht.

Als je Op De Kaart Gezet – Speedrun op Verkenner, dan krijg je dit waarschijnlijk in je playthrough omdat je zelden doodgaat. Wij hebben de trofee op deze manier gehaald.
Als je deze trofee na die playthrough toch nog nodig hebt, laad dan Balzaal op Hoofdstuk 7 vanuit de ontmoetingsselectie en speel op Verkenner-moeilijkheidsgraad.
Eenmaal geladen, geef jezelf oneindige munitie en de Barok. 44 en speel door de ontmoeting tot het punt waarop Sully op je wacht om het voertuig binnen te gaan. In plaats van dat te doen, dood je de aanval van vijanden, want ze zullen blijven komen totdat je de auto betreedt. Blijf ze gewoon neer schieten totdat de trofee springt. Als je de Zo ken ik je niet, Drake trofee ook nog niet hebt, kun je hier ook aan die trofee werken.

Scherpschutter
Voltooi het spel met een schotnauwkeurigheid van 70% of meer.,

De beste manier om deze trofee te krijgen, is door het te doen tijdens een van je volgende playthroughs, omdat je die Game Play Modifiers kunt gebruiken, waaronder gericht richten, oneindige munitie en wapenselectie.Tijdens het spelen van het spel, pauzeer het en selecteer “Bonus”, kies dan “Wapens” – kies nu de Barok .44 en gebruik die voor de rest van het spel, zoals dat (gemengd met oneindige munitie en vergrendeld richten) meestal is een one shot kill voor bijna alle vijanden in het spel. Je moet ook zoveel mogelijk stealth gaan om te voorkomen dat je nauwkeurigheid afneemt.

Je kunt de nauwkeurigheid van je schot controleren door het spel te pauzeren, Statistieken te selecteren en vervolgens naar beneden te scrollen naar “Hit Ratio” (onder de sectie Gun Combat) om het nauwkeurigheidspercentage van je schot te zien. Zodra je het spel hebt voltooid, rollen de credits en komt deze trofee tevoorschijn zodra je terugkeert naar het hoofdmenu.

Als je het spel hebt uitgespeeld zonder voldoende nauwkeurigheid bij het schieten, is er ook een snelle manier om deze trofee te bemachtigen door Chapter 15 te laden via Chapter Select en je een weg te banen naar een aantal onoverwinnelijke vijanden die je kunt uitladen nadat je door het instortende gebouw bent navigeren, daarna Als je er voldoende tijd op schiet, zal je nauwkeurigheid toenemen tot het door jou gewenste percentage (meer dan 70%), dan kun je stoppen, de Epiloog laden, en als je de Epiloog eenmaal hebt voltooid, zou die trofee van jou moeten zijn.

Razendsnel Roulette
Versla vijanden met een pistool, machinegeweer en granaat, in die volgorde, in 15 seconden.

De beste plaats om dit te krijgen is bij de ophaalbrug in hoofdstuk 10 van ontmoeting selecteren op Explorer-moeilijkheidsgraad. Ga gewoon naar het maaiveld en schiet een vijand neer met een pistool, dan een vijand met een machinegeweer en dan een vijand met een granaat. Je krijgt dan de trofee.

Fantoom Van De Begraafplaats
Kom door de gevechten van de begraafplaats in Schotland zonder te doden of gezien te worden.

Dit is een beetje moeilijk, zelfs op Explorer moeilijkheidsgraad. Nadat je het graf verlaat in hoofdstuk 8, zul je een gevechtsontmoeting aangaan waar je niet kunt doden, stealth neerhalen of gezien kunt worden totdat je door de deur aan de andere kant van het gebied bent.

Ga naar de Slaapzalen in hoofdstuk 8 vanuit de ontmoetingsselectie om te beginnen. Je zult waarschijnlijk vanaf de linkerkant van het eerste gebouw willen klimmen en dan langs een vijand naar een richel rennen en wachten tot de vijand voor je weggaat. Als hij dat eenmaal heeft gedaan, ga je over de plank en ga je naar de muur naast de uitgang en wacht je tot het helder is. Ga naar de deur en druk op om de deur te openen. Je krijgt de trofee kort daarna.

Kluns
Laat 10 vijanden hun granaten vallen.

Om een ​​vijand een granaat te doen laten vallen, moet je ze neerschieten net als ze op het punt staan ​​hun granaat naar je te gooien. Je kunt dit krijgen in de Market Escape ontmoeting in hoofdstuk 11 . Er zijn in het begin drie vijanden, dood er twee en wacht dan tot de laatste een granaat gooit. Schiet hem neer als hij op het punt staat een granaat te gooien, zodat hij hem laat vallen. Start het checkpoint opnieuw en herhaal totdat de trofee springt.
Je zou dit misschien willen doen op de moeilijkheidsgraad Crushing om de kans te verkleinen dat Sully de vijanden neerschiet.

Boemstad
Versla 4 vijanden met dezelfde explosie.
(alle explosieve items en wapens zijn van toepassing)

Ga naar hoofdstuk 20 en selecteer de Showdown uit de ontmoeting die je voor deze trofee hebt geselecteerd. Zodra je de eerste groep vijanden hebt gedood, komen er nog vier van waar de vrachtwagen binnenkomt. Pak de RPG op en schiet ze neer om de trofee te krijgen.

Versla 10 in 60 – China Lake GL
Versla 10 vijanden in 60 seconden met de China Lake Grenade Launcher.

Om deze trofee te krijgen, moet je het spel minstens één keer hebben voltooid. 
Ga naar de De Ophaalbrug in Hoofdstuk 9 vanuit de ontmoetingsselectie met de moeilijkheidsgraad op Verkenner. Als je eenmaal binnen bent, ga je naar bonussen en geef jezelf de China Lake GL (uiteraard) en schakel oneindige munitie in en spam deze naar alle vijanden in de omgeving en de trofee is van jou!

Hou Je Vast!
Vernietig 10 voertuigen terwijl je aan een touw word gesleept.

Je kunt deze trofee alleen krijgen in Konvooi in Hoofdstuk 11 in Kies Gevecht op Verkenner moeilijkheidsgraad. Als je eenmaal binnen bent, begin je te schieten op de voertuigen (de kleinere en de motoren zijn je beste kans) totdat je 2-3 hebt uitgeschakeld, start het checkpoint opnieuw en herhaal dit proces totdat de trofee knalt.

In Één Moeite Door
Versla vijanden met een stealth-aanval, melee-aanval, headshot en explosieven, in die volgorde, in 15 seconden.

Dit is een beetje lastig, maar kan eenvoudig zijn als je in hoofdstuk 8 bij de brug bent gekomen tijdens een ontmoeting, selecteer op Explorer moeilijkheidsgraad.
Als je eenmaal binnen bent, ga je naar het optiemenu en schakel je het vergrendelingsdoel uit in het toegankelijkheidsmenu (zodat je gemakkelijk de headshot kunt krijgen). Klim dan over de muur en wacht tot de vijand onder je is, zodat je op kunt drukken en je stealth-aanval kunt uitvoeren, loop naar de andere twee vijanden niet ver van de eerste en schiet met je wapen om hun aandacht te trekken. Versla een van hen en headshot de andere (je kunt de bullet-time modifier gebruiken als je wilt). Gebruik R1 om je dynamiet naar een groep vijanden voor je te gooien. De trofee komt een paar seconden later tevoorschijn.

Een Muur Inslaan
Versla 5 gepantserde vijanden met alleen contact.

Gepantserde vijanden zijn de langzaam bewegende vijanden met helmen op, meestal met een krachtig machinegeweer, die veel klappen kunnen opvangen voordat ze doodgaan. Als je ze niet alleen verslaat met melee door middel van reguliere gameplay, dan is een goede plek om deze trofee te kweken in hoofdstuk 10. Selecteer Avery’s Tower bij ontmoeting en speel op Explorer-moeilijkheidsgraad. De gepantserde vijanden zijn de twee achteraan met helmen op. De gemakkelijkste manier om deze jongens te verslaan, is door op een blok te gaan staan ​​en met op ze te springen en vervolgens op vierkantje te drukken om hun helmen af ​​te zetten. Je kunt ze dan slaan totdat ze met weinig moeite verslagen zijn. Start het checkpoint opnieuw en herhaal dit proces nog twee keer om deze trofee te krijgen.

Vreedzame oplossing
Nadat je bent gestrand, laat je iedereen in leven tot de schatkist.

Hoewel de trofee beschrijving een beetje vaag is, zegt het eigenlijk dat je niemand doodt in hoofdstuk 13 en 14. Voor alle duidelijkheid, dat betekent niet dat je niet gezien kunt worden, dus als dat gebeurt, ren dan weg en verstop je. U moet dit ook doen op Verkenner moeilijkheidsgraad om het leven gemakkelijker te maken. Dit wordt ongeveer een minuut na het begin van hoofdstuk 15 ontgrendeld.

Opgemerkt moet worden dat het oké is als Sam stealth aanvallen uitvoert op vijanden in de buurt terwijl je je aan het verbergen bent, dat telt niet tegen je, zolang jij (Nathan Drake) maar niemand doodt.

Hulpje
Voer 10 combo buddy verwijderingen uit.

Een combo buddy takedown is in feite wanneer een bondgenoot een vijand vasthoudt en je hem verslaat, of wanneer een vijand je vasthoudt en een bondgenoot je helpt, of wanneer jij en een bondgenoot een vijand minstens één keer slaan.
De kans is groot dat je dit krijgt van normaal spel, maar in het geval dat je dat niet doet, ga dan naar select en doe Laundry Fight uit hoofdstuk 2 over op de Verkenner moeilijkheidsgraad. Ga gewoon rond en geef een vijand een klap, een bondgenoot vecht en de trofee zal uiteindelijk knallen.

Cliffhanger
Trek 20 vijanden omver als je aan een richel hangt.

Als je aan een richel hangt en een vijand komt recht naar je toe, dan kun je ze van de richel trekken door op te drukken.
Je kunt dit krijgen door regelmatig te spelen, maar als dat niet het geval is, ga dan naar de Invasie ontmoeting in hoofdstuk 7 op elke moeilijkheidsgraad. Als je daar eenmaal bent, klim je naar links totdat je bij een man komt die gemakkelijk over de rand kan worden getrokken. Start het checkpoint opnieuw en herhaal dit proces totdat de trofee springt.

Zo Ken Ik Je Niet, Drake
Versla 1000 vijanden

1.000 kills krijgen in deze game is zeker goed te doen en je zult deze trofee waarschijnlijk krijgen terwijl je voor de Platina Trofee gaat.
Om het in perspectief te plaatsen: een volledige playthrough zou je ongeveer 500 kills of meer opleveren. Als je deze trofee nog niet hebt, laad dan Balzaal in Hoofdstuk 7 vanuit de ontmoetingsselectie en speel op Verkenner moeilijkheidsgraad.
Eenmaal geladen, geef jezelf oneindige munitie en de Barok. 44 en speel door de ontmoeting tot het punt waarop Sully op je wacht om het voertuig binnen te gaan. In plaats van dat te doen, dood je de aanval van vijanden, want ze zullen blijven komen totdat je de auto betreedt. Blijf ze gewoon neer schieten totdat de trofee springt, Je kan ook het gevecht natuurlijk opnieuw starten.

Niet Voederen
Speel met de maki op de markt en laat hem je appel stelen.

Je kans om deze trofee te bemachtigen is meteen aan het begin van hoofdstuk 11. Loop door het marktgebied en halverwege aan de linkerkant zou je twee mensen moeten vinden die appels verkopen, druk op  om een ​​appel te kopen en loop een paar stappen vooruit naar een man die tegen de muur zit met een maki en druk nogmaals op om ermee te communiceren. Blijf daarna vooruit lopen en de maki zal uiteindelijk op je springen en je appel stelen, de trofee wordt dan ontgrendeld.

Zo, Dat Waren Alle Wapens
Gebruik elk wapen in het spel.

Er zijn in totaal 28 wapens en je moet bij elk wapen één kill krijgen, de lijst met alle wapens en waar je ze kunt krijgen staan ​​hieronder vermeld. De eerste 21 wapens kunnen aan jezelf worden gegeven in het bonusmenu, terwijl de laatste 7 wapens hoofdstukspecifiek zijn. Om snel moorden te plegen met de eerste 21 wapens, ga je naar de ontmoetingen Ship Graveyard (hoofdstuk 20) en de ophaalbrug (hoofdstuk 10)  .

Hieronder staat een checklist met alle wapens die beschikbaar zijn in het wapenbonusmenu:

 1. Aegis 9 mm
 2. Fossa R-81
 3. Raffica
 4. Pistool
 5. Barok 0,44
 6. Flintlock
 7. Par. 45
 1. AK-47
 2. XCR
 3. FAL
 4. ARX-160
 5. HS39
 6. Mettler M-30
 7. Copperhead SR7
 1. MP34a
 2. Mazur LDR
 3. M14 Aangepast
 4. Spezzotti Spoor 12
 5. Condor
 6. China Lake GL
 7. RPG

Dit zijn de locaties van de overige 7 wapens:

 1. Powder Keg:  Ship Graveyard-ontmoeting, hoofdstuk 20
 2. DShK:  Dit is het machinegeweer dat wordt gedragen door gepantserde vijanden – Ship Graveyard-ontmoeting, hoofdstuk 20
 3. Explosive Barrel: The Tunnels Encounter, Hoofdstuk 9
 4. Propaantank: ontmoeting met de brug, hoofdstuk 8
 5. Turret: The Tunnels Encounter, Hoofdstuk 9
 6. Granaat: vrijwel overal
 7. Dynamite: Bridge-ontmoeting, hoofdstuk 8

Opmerking: sommige mensen hebben moeite om het kruitvat, de propaantank en / of het explosieve vat te laten tellen, dus je zult proberen om met al deze dingen een tweede keer te doden om er zeker van te zijn dat ze geteld zijn als de trofee niet is ‘ t ontgrendelen voor jou. Het is gemeld dat je deze moet schieten terwijl ze in de lucht zijn om ze daadwerkelijk te laten tellen – slow motion en lock-on assist zullen je helpen dit te bereiken. Ook wij hebben het explosieve vat (video) en de gasfles laten vliegen en dan deze kapot schieten als deze in de buurt van een vijand is.

Weg Met Die Cairns
Sla alle steenmannetjes in Madagaskar omver

Deze trofee verdien je door alle 16 cairns (Steen Stapels) in hoofdstuk 10 omver te werpen met je voertuig. Cairns zijn kleine structuren van rotsen die op elkaar zijn gestapeld. Ze zijn over het hele hoofdstuk verspreid, dus het is aan te raden om ze tegelijk met de schatten te bemachtigen.

Trofee

Trofee Guide (Locaties)

Ik Kan Mijn Huis Zien Vanaf Hier!
Klim naar de top van de Clocktower in the City.

Je kunt deze trofee verdienen in hoofdstuk 11 .
Zodra je de puzzel met de vier dierenriemsymbolen in de Clocktower hebt opgelost, moet je de buitenkant van de Clocktower beklimmen om bij de bel te komen. Als je dat eenmaal doet, negeer het dan en blijf klimmen naar de top van de toren. Zodra je eindelijk de top hebt bereikt, zegt Nate de naam van de trofee en wordt deze ontgrendeld. Helaas is er geen hooiberg om in te springen aan de voet van de Clocktower.

Met Vallen En Opstaan
Los het eerste proces in Schotland op in 10 zetten of minder

Deze trofee maakt deel uit van een puzzel in hoofdstuk 9 waarin je in elkaar grijpende stenen wielen met drie kruisen en een emmer moet draaien.
Omdat de posities van de emmer en de kruisen willekeurig zijn, moet je je best doen met de wetenschap waar elk object moet zijn om de puzzel te voltooien.
De emmer staat helemaal bovenaan, het grootste kruis staat bovenaan het onderste wiel, het witte kruis staat links en het zwarte kruis staat rechts.
Het kan een paar pogingen kosten om erachter te komen hoe u dit het beste kunt doen, dus als u het verprutst, start u het controlepunt opnieuw om het opnieuw te proberen.

Topscore!
Versla de beste score in de retro videogame.

De retro-videogame in kwestie is Crash Bandicoot  en je kunt dit tijdens het spel twee keer spelen. Je moet een score van 3.501 of meer halen om deze trofee te krijgen. Je eerste kans om deze trofee te bemachtigen is in hoofdstuk 4, maar het is aan te raden om voor deze trofee te gaan de tweede keer dat je Crash Bandicoot (de epiloog ) speelt. Op deze manier is het veel gemakkelijker om het te krijgen, omdat er meer kansen zijn voor punten. Als het de tweede keer niet lukt, gebruik dan de hoofdstukkeuze om het opnieuw te proberen.

Als je de hoogste score gewoon niet kunt verslaan, kun je uiteindelijk Slow Motion inschakelengameplay modifier en het zal echt werken tijdens het spelen van Crash Bandicoot! Als je het spel eenmaal hebt uitgespeeld, kun je het inschakelen door naar het menu te gaan, Extra’s te selecteren, vervolgens Bonus, dan Add-ons en Game Play Modifiers te kiezen. Als je daar eenmaal bent, schakel je Slow Motion in.

Vlotte Babbel
Luister naar alle optionele gesprekken in het spel

Optionele gesprekken zijn nieuwe verzamelobjecten voor de serie. Tijdens rustige punten in het spel zal een bondgenoot weglopen om iets te onderzoeken. U weet dat er een optioneel gesprek met hen beschikbaar is, aangezien er een tekstballonsymbool boven hun hoofd verschijnt, dat u kunt starten door op te drukken.

Marco Polo is terug!
Speel in de oceaan bij het gezonken schip.

Dit is alleen mogelijk in hoofdstuk 12 als je op de boot bent.
Ga naar de linkerkant van het gebied om bij een land te komen met een gezonken schip, parkeer de boot er dichtbij en spring er dan over het water. De trofee zal dan een paar seconden later knallen. Dit is een verwijzing naar Uncharted 2 & 3 waar Nate “Marco” zou zeggen als hij een zwembad binnenging.

Als je dat nog niet hebt gedaan, is dit ook een goed moment om de trofee Fijn, Zo’n Dolfijn te krijgen.

Plankenkoorts
Net voor City Chase, sta 30 seconden volkomen stil (stage demo mislukt)

Nadat je de Clocktower met Sully hebt verkend in hoofdstuk 11, wordt een filmpje afgespeeld en verlaat je allebei de toren. Leg nu je controller neer. Wanneer het filmpje is afgelopen, gebruik je de controller gewoon 30 seconden niet en de trofee wordt ontgrendeld.
Dit is een verwijzing naar de live demo van de E3 2015 van de game waarin Drake niet zou verhuizen vanwege technische problemen, waardoor de demo opnieuw moest worden ingesteld.

Opmerking: Sla het filmpje niet over als je het speelt , als je dat doet, zal de trofee niet poppen, wat betekent dat je het checkpoint opnieuw moet starten of een oude save moet laden.

Gassen!
Rij weg in de jeep met Elena zonder vijanden te doden

Je kunt deze trofee krijgen in “Ga naar de auto” in hoofdstuk 17 via ontmoeting op de moeilijkheidsgraad Explorer.
Je wilt gewoon je weg door deze ontmoeting sluipen tot het punt waarop je het voertuig betreedt. Het lastige aan deze trofee is dat je niemand kunt overreden en Elena ook niemand kan doden, dus wees snel als je het voertuig betreedt om te ontsnappen. De trofee wordt ontgrendeld zodra de ontmoeting is voltooid.

Fijn, zo’n Dolfijn
Laat drie dolfijnen de boot volgen.

Je kunt deze trofee alleen in hoofdstuk 12 krijgen .
Ga naar waar het gezonken schip is (terwijl je daar bent, kun je ook de trofee: Marco Polo Returns! krijgen) en ga naar de achterkant ervan en begin rond te rijden in dit gebied, er is een beetje geluk betrokken bij deze trofee, maar je zou uiteindelijk drie dolfijnen moeten hebben die je volgen. Dit kan enkele minuten duren, probeer de snelheid van je boot ongeveer halverwege te houden en als je problemen hebt, probeer dan iets verder weg van de eilanden en rotsen in het diepere water. Maar als je eenmaal de dolfijnen hebt die je volgen, zal de trofee knallen.

Nog Niets Verleerd
Raak alle doelen op zolder met het speelgoedpistool.

Aan het begin van hoofdstuk 4 bevind je je op Drake’s zolder, ga naar de andere kant van de kamer om een ​​speelgoedgeweer op te pakken. Je ziet een aantal doelen aan het dak hangen, schiet ze alle vier om deze trofee te krijgen.

Glamour-shot
Maak een foto van Sully.

In hoofdstuk 11, als je de puzzel doet in het gebied onder de klokkentoren, haalt Drake zijn telefoon tevoorschijn zodat je een foto kunt maken van enkele symbolen. Voordat je een foto van de symbolen maakt, beweeg je de telefoon naar rechts om een ​​foto van Sully te maken, doe dit een paar keer om er zeker van te zijn dat de trofee wordt geactiveerd.

Zwaardmeester
Parry Rafe perfect in het zwaardgevecht zonder te worden gesneden of gestoken.

Hoewel dit misschien een beetje moeilijk klinkt, is het eigenlijk vrij eenvoudig. Laad The Duel uit hoofdstuk 22 in ontmoetingsselectie en speel op Explorer moeilijkheidsgraad. Als je eenmaal binnen bent, ga je naar Bonussen in het pauzemenu en vervolgens naar Game Play Modifiers en zet je slow motion aan. Dit, met de lage moeilijkheidsgraad, zal deze trofee een fluitje van een cent maken, omdat je gemakkelijk kunt onderscheiden wanneer je Rafe moet pareren. Het ontgrendelt wanneer je begint te zwemmen.

Als het je niet lukt en wordt gesneden, pauzeer dan gewoon het spel en start het checkpoint opnieuw. Er zijn verschillende checkpoints tijdens het zwaardgevecht en herstarten naar een van deze telt niet tegen je voor deze trofee.

Ga Verder Met Het Avontuur
Voltooi de introductie van de Uncharted Multiplayer.

Wanneer je Multiplayer voor het eerst opent vanuit het hoofdmenu, start automatisch de introductie waarin je de basisprincipes van multiplayer leert. Volg de opdrachten op het scherm en baan je een weg door de korte tutorial van de introductie. Je krijgt deze trofee zodra je de inleiding hebt voltooid.

Je Zit Er Helemaal In
Voltooi 5 wedstrijden in Multiplayer.

Voltooi gewoon 5 wedstrijden in een willekeurige online multiplayer modus om deze trofee te krijgen. Na het voltooien van de introductie moet je een “Warm-up” Team Deathmatch voltooien die meetelt voor deze trofee. Daarna moet je nog 4 wedstrijden van Team Deathmatch, Command of Plunder voltooien.

Vuurproeven
Voltooi alle proeven op Gemiddeld (moeilijkheidsgraad) in Multiplayer.

Ga in het multiplayer-menu naar “Trials” en voltooi alle tests waarin de multiplayer-mechanica gedetailleerder wordt uitgelegd. Matige moeilijkheidsgraad is de laagste moeilijkheidsgraad en er zijn in totaal 15 proeven (inclusief de introductie). Zodra alle proeven zijn voltooid, is de trofee van jou.

De belangrijkste tests zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: Gear , Sidekick en Mystical. Alle categorieën hebben een doel voor de hoeveelheid geld die u moet bereiken door kills te krijgen, nieuw leven in te blazen en vooral te doen wat verband houdt met die specifieke proef. Als uw proces bijvoorbeeld “Grenade” heet, krijgt u bonuspunten voor het maken van moorden met de granaat. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen leest wanneer u een proef start om exacte informatie voor iets anders te krijgen. Als je een proef doet, zul je schatten zien die als gouden pictogrammen zijn gemarkeerd op je kaart, als je een van deze voorbijgaat, wil je ze ophalen, want ze geven je $200.

Vrienden Voor Het Leven!
Spawn 10 Sidekicks in Multiplayer.

In de multiplayer zijn sidekicks vriendelijke AI die op elk moment kan worden uitgezet door op je touchpad te drukken,
zolang je maar genoeg geld hebt. Je kunt ook een Sidekick spawnen als je eenmaal bent gestorven. Een gemakkelijke manier om dit te krijgen, is door de sidekick proeven te herhalen.

Opmerking: sommige vooraf ingestelde uitrustingen, zoals Assault, hebben geen Sidekicks, dus u moet er een kiezen die dat wel doet.

Hospik!
Breng 10 bondgenoten nieuw leven in in multiplayer.

Als een bondgenoot is neergeschoten (maar niet KO’d), kun je naar ze toe gaan en ze dicht bij ze houden om ze weer tot leven te wekken. Als je de ondersteuning kiest, kun je RevivePak’s naar neergehaalde bondgenoten gooien met om ze op te halen, aangezien dit ook meetelt voor deze trofee.
Een gemakkelijke manier om deze trofee te bemachtigen is door de “RevivePak” -proef te herhalen totdat je deze trofee hebt verkregen.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Uncharted 4: A Thief’s End. Happy Hunting!

Uncharted 4 Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Guide’s & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelUncharted 4: A Thief’s End Wiki Guide
Volgend artikelHuman Fall Flat Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here