Borderlands 3: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 4/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 50-70 uur
Totaal aantal trofeeën: 45 (1X , 3X , 6X , 35X )
Offline trofeeën: 42 (3X , 6X , 33X )
Online trofeeën: 3 (1X , 2X ) – “Gun Pals!” & Voor ‘Stay Golden’ trofeeën moet je zijn aangemeld bij PlayStation Network, maar je hoeft hiervoor niet met andere mensen te spelen.
Aantal te missen trofeeën: 0
Glitched trofeeën: 3+
“Tales From The Eridian Slab” (maar kan worden opgelost door de Eridian Slab in Sanctuary een paar keer opnieuw te scannen)
“Mijn naam is Earl”
“Bolt-Ons”
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, kan op eenvoudige moeilijkheidsgraad spelen.
Minimale playthroughs: 1
Lanceringsdatum: 13 september 2019

Introductie:
Welkom bij de Borderlands 3 Trofee Guide & Roadmap! Je kunt een trofeeënlijst verwachten die erg lijkt op andere Borderlands spellen – voltooi het verhaal, alle side missies, ontdek alle locaties en voltooi alle eindspelmodi. Het is een relatief eenvoudige weg naar platina. Er is nog steeds vrij rondlopen na het verhaal, zodat je dan kunt halen wat je nog mist. Niets is te missen! Je kunt teruggaan naar alle locaties en nog steeds alle onafgemaakte side missies accepteren na het verhaal. Omdat er geen moeilijkheids gerelateerde of personage specifieke trofeeën zijn, kun je spelen op de moeilijkheidsgraad die je wilt, en als welk personage je maar wilt. Het maakt niet uit of je aan het begin van het spel de Cooperation- of Coopetition modus kiest en je kunt gemakkelijk spelen als je dat liever hebt. Speel het spel gewoon zoals je wilt, geen van de trofeeën dwingt je om op een bepaalde manier te spelen.

Stap 1:
Voltooi het verhaal (elke moeilijkheidsgraad) en voer eventuele side missies uit die je ziet
De eerste stap is heel eenvoudig. Speel het verhaal af zoals je wilt.

Niets is te missen! Alle speurtochten, verzamelobjecten etc. kunnen nog steeds worden gedaan na het verhaal in free-roam. Het maakt niet uit welk personage je kiest, want er zijn deze keer geen personage specifieke trofeeën. Er zijn ook geen trofeeën die met moeilijkheden te maken hebben, dus je kunt op Easy spelen als je wilt.

Onderweg zou je al aan side missies moeten werken. De zeldzame willekeurig uitkomende “Kill Quests” van het mededelingenbord van Sanctuary zijn NIET nodig voor de trofee en kunnen worden genegeerd. Je moet alle side missies voltooien voor de trofee “Getting A Little On The Side” (behalve willekeurige Kill Quests). Veel andere dingen zullen onderweg natuurlijk gebeuren, dus maak je er voorlopig geen zorgen over, doe gewoon het verhaal en eventuele side missies die je tegenkomt.

Stap 2: Voltooi alle resterende side missies
Ruim eventuele side missies op die je tijdens het verhaal niet hebt gedaan. Raadpleeg hier alle Borderlands 3 Side Missies

De willekeurig spawning kill-quests van het Sanctuary Notice Board zijn NIET nodig en kunnen worden genegeerd.

Stap 3: Verzamelobjecten en ontdek alle locaties
De volgende soorten verzamelobjecten zijn nodig voor platina:

Eridian Writings (Slabs)
Hammerlock’s Legendary Hunts (Crew Challenge)
Zero’s Targets of Opportunity (Crew Challenge)
Alle Locaties Bij Naam hebben ontdekt. (Pandora, Promethea, Athenas, Eden-6, Nekrotafeyo)

Omdat je de Eridiaanse geschriften pas aan het einde van het verhaal kunt ontcijferen, heeft het geen zin om ze eerder te zoeken.

Niets in de game is te missen, je kunt na het verhaal overal teruggaan. De Eridiaanse geschriften zijn gemarkeerd met blauwe pictogrammen en verschijnen wanneer het kaartgedeelte wordt blootgelegd waar ze zijn. Legendarische Hunts en Opportunity-doelen worden gemarkeerd door groene pictogrammen op de kaart wanneer ze in de buurt komen. Alle andere Crew Challenges kunnen worden overgeslagen omdat ze niet relevant zijn voor platina! Omdat je alle benoemde locaties in het spel moet vinden (alle kaartgebieden), zul je waarschijnlijk al deze verzamelobjecten onderweg tegenkomen. Combineer dus de verzamelobjecten / uitdagingen met het ontdekken van alle kaarten voor hun locaties.

Stap 4: Circles of Slaughter & Proving Grounds
Circles of Slaughter en Proving Grounds zijn eindspelactiviteiten. De Circles of Slaughter zijn 5 ronden die bestaan uit meerdere golven vijanden. Vermoord ze allemaal. De Proving Grounds zijn als minikerkers met aan het eind een baas. Als je alleen problemen hebt, kun je de Matchmaking-functie gebruiken om te koppelen met andere spelers (Pauzemenu> Sociaal> Matchmaking).

Stap 5: Diversen
Het enige dat je op dit moment misschien mist, is een van de diverse trofeeën, zoals het voltooien van de schietbaan met een perfecte score of het gelijktijdig doden van twee vijanden met een plakkerige granaat. Als u nog iets over heeft, kan het nu heel snel worden verkregen. Dan is de Borderlands 3 platina van jou!

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

Ultimate Vault Hunter
Verdien alle trofeeën in Borderlands 3.

You Got Skills
Bereik Level 2.

Zie je de trofee: “Biggest Badass In The Borderlands”

Star Bound
Bereik Level 10.

Zie je de trofee: “Biggest Badass In The Borderlands”

Vaulting Your Way To The Top
Bereik Level 25.

Zie je de trofee: “Biggest Badass In The Borderlands”

Biggest Badass In The Borderlands
Bereik Level 50.

Level 50 is het hoogste niveau bij de eerste playthrough (je kunt nog verder in level stijgen in New Game + ook wel bekend als “True Vault Hunter” moeilijkheidsgraad).
Voltooi eerst het hoofdverhaal. Veeg vervolgens al je ontbrekende Side missies van de kaart en voer de resterende eindspelactiviteiten uit, inclusief alle Circles of Slaughter, Eridian Proving Grounds, Hammerlock’s Legendary Hunts, Zero’s Targets of Opportunity. Level 50 wordt een van je laatste trofeeën. Als je nog steeds XP mist, kun je Circles of Slaughter gewoon blijven spelen na het verhaal of je kunt doorgaan naar New Game + om de resterende XP te krijgen.

Bolt-Ons
Ontgrendel 10 personage hoofden of skins.

Je krijgt een nieuw hoofd of nieuwe skins uit het volgende:

Willekeurige vijandelijke drops: als je geluk hebt, kun je dit als een willekeurige drop van vijanden krijgen. Na het verzamelen druk je op je kruisje op dit item in inventory om de skin te ontgrendelen.
Moxxi’s gokautomaat: Ga op je ruimteschip “Sanctuary” naar de bar van Moxxi en speel op de gokautomaten die aanpassingsitems kunnen ontgrendelen.
Koop van Crazy Earl: Deze verkoper is te vinden op je ruimteschip “Sanctuary” in het vrachtruim (onderste verdieping van ruimteschip). Hij verkoopt maatwerkartikelen in ruil voor Eridium.
Op je weg naar level 50 vind je gegarandeerd meer dan 10 aanpassingsitems van willekeurige drops, zorg er wel voor dat je ze oppakt als je ze ziet.

Nadat je een hoofd of skin hebt verkregen, moet je op kruisje erop drukken in de inventaris om het in te wisselen, zodat het meetelt voor deze trofee (alleen vinden is niet genoeg, je moet hem inwisselen dan wel gebruiken!)

Mechani-Cool
Ontgrendel 10 auto onderdelen via kaping.

Je ontgrendelt je eerste voertuig tijdens de 3e hoofdmissie “Cult Following”, die je niet kan missen. Daarna kun je nieuwe voertuigonderdelen ontgrendelen door voertuigen van vijanden te stelen en ze terug te brengen naar een “Catch-a-Ride” -voertuigstation. Alleen nieuwe auto onderdelen tellen mee voor de trofee. Je kunt zien of een voertuig een nieuw onderdeel heeft als het is uitgerust met een ander wapen of er anders uitziet dan degene die je hebt.
Dus rijd gewoon rond de verschillende planeten (idealiter na het verhaal als je toegang hebt tot alle gebieden) en wanneer je een voertuig met nieuwe bijlagen ziet, voer het dan in en rijd het terug naar het dichtstbijzijnde voertuigstation, herhaal dit totdat de trofee is ontgrendeld. In de vroege game is het niet mogelijk omdat je niet genoeg voertuigvarianten beschikbaar hebt.

Een andere manier is om de voertuigen te verzamelen die op sommige kaarten met paarse kleur zijn gemarkeerd, die speciaal zijn en je nieuwe unieke onderdelen geven. U kunt ook meerdere nieuwe onderdelen uit één voertuig halen.

Tips Appreciated
Geef Moxxi een fooi.

Moxxi is te vinden op je ruimteschip “Sanctuary”, bij Moxxi’s Bar waar de fruitmachines zijn.

Op het aanrecht van haar bar staat een fooienpot. Stop er gewoon $100 in door op je vierkantje te drukken. De fooienpot kan in het begin wat moeilijk te zien zijn, hij staat in het midden van de toog waar Moxxi staat.

I Hope You Didn’t Tea-bag
Win een Duel.

Dit kan gedaan worden in lokale co-op (gesplitst scherm) of online co-op. Het maakt niet uit of je in de Cooperation- of Coopetition-modus speelt.
Loop naar een andere speler toe> druk op je vierkantje om te ruilen> plaats item om aan andere speler te geven> Speler 1 (die item heeft geplaatst) selecteert “Duel” in het tabblad Aanbod> Speler 2 selecteert ook “Duel” in het tabblad Aanbod.
Nu vechten beide spelers tot hun dood voor het item. Degene die de ander doodt, verdient de trofee.

Als je Splitscreen speelt: start de game met je hoofdaccount, klik op Spelen en Splitscreen. Druk vervolgens op de PS-knop op je tweede controller en maak een tijdelijk gastaccount aan, druk op X om als tweede speler mee te doen. Laad vervolgens het spel en laat de gastspeler een personage maken.

Als je online speelt: sluit je aan bij iemand door middel van matchmaking of sluit je aan bij een vriend via het tabblad “Sociaal” in het pauzemenu.

Stay Away From The Light
Blaas een andere speler weer nieuw leven in.

Dit kan gedaan worden in lokale co-op (gesplitst scherm) of online co-op. Het maakt niet uit of je in de Cooperation- of Coopetition-modus speelt.
Loop gewoon naar een andere speler toe nadat ze zijn neergeschoten en breng ze weer tot leven. Wees snel, anders zal de speler bloeden en opnieuw respawnen.

Als je Splitscreen speelt: start de game met je hoofdaccount, klik op Spelen en Splitscreen. Druk vervolgens op de PS-knop op je tweede controller en maak een tijdelijk gastaccount aan, druk op X om als tweede speler mee te doen. Laad vervolgens het spel en laat de gastspeler een personage maken.

Als je online speelt: sluit je aan bij iemand door middel van matchmaking of sluit je aan bij een vriend via het tabblad “Sociaal” in het pauzemenu.

Gun Pals!
Stuur een item naar een vriend.

  • Internetverbinding vereist!

    Ga naar het pauzemenu (Opties-knop)> Sociaal> 3 x R1 om naar het tabblad “Mail” te kijken> Vierkantje om e-mail te verzenden> Kruisje om een item te kiezen> Kruisje om een vriend te kiezen> Kruisje om te bevestigen en het verzenden van de e-mail.

Dit ontgrendelt de trofee. Als u niemand op uw vriendenlijst heeft, kunt u een tweede account aanmaken en uzelf toevoegen.

Dropping Loads
Win een live granaat bij een gokautomaat.

Dit kan aan boord van je ruimteschip “Sanctuary”. Ga naar de bar van Moxxi, daar zijn 4 speelautomaten.

Je kunt er geld aan uitgeven en een van de “beloningen” (of mislukt in dit geval) is een levende granaat. Blijf gewoon geld uitgeven totdat je een levende granaat hebt om eruit te springen. Omdat dit even kan duren, is het raadzaam om minimaal 10.000 geld te verzamelen voordat u hiermee begint. U kunt de hendel van meerdere gokautomaten tegelijk overhalen om de wachttijden te verminderen.

Tip: als je je zuurverdiende credits niet wilt verspillen, maak dan vooraf een handmatige back-up van de game (PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen gegevens van applicaties> Kopiëren naar USB of PS + Cloud). Nadat u deze trofee heeft ontvangen, kunt u de besparing terug kopiëren om uw geld terug te krijgen.

Good Against Remotes Is One Thing
Behaal een perfecte score op de schietbaan op elke gewenste moeilijkheidsgraad.

De schietbaan is te vinden in Sanctuary, je ruimteschip. Het is op de kaart gemarkeerd met een eend-pictogram.

Aan de linkerkant van de schietbaan zijn twee consoles. Men legt de spelregels uit, men begint de doelen te verschijnen. Voor deze trofee moet je deze alleen voltooien in de normale modus (raak 15 doelen in 20 seconden). Als je een doelwit mist, moet je het laten opraken en opnieuw beginnen.

Makkelijkste manier om dit te krijgen: doe het in coöp! Alleen de persoon die de schietbaan start, krijgt de trofee, maar met 4 personen kunnen de anderen binnen de schietbaan staan ​​en de doelen vanuit verschillende hoeken schieten. Dit maakt het een stuk gemakkelijker omdat al je coöppartners kunnen helpen bij het schieten van de doelen. Als je een vriend hebt om te helpen, doe dat dan niet alleen.

Als je het solo wilt doen: wacht tot na het verhaal wanneer je een aantal waanzinnig overweldigde wapens hebt. Snelvurende jachtgeweren of precieze semi-automatische wapens kunnen allemaal goed werken. Met Moze is het het gemakkelijkst omdat haar groene vaardigheidsboom het magazijn enorm vergroot met een grote kans dat ze om de paar schoten geen munitie verbruikt, en magazijnen die automatisch worden opgeladen terwijl je schiet. Het is mogelijk met alle karakters solo, maar als je problemen hebt, vraag dan gewoon een coöppartner om te helpen.

My Name Is Earl
Koop 20 cosmetische items van Crazy Earl.

Crazy Earl is de verkoper aan boord van je ruimteschip “Sanctuary”. Hij wordt gevonden in het vrachtruim, de onderste verdieping van het ruimteschip. Hij verkoopt je kosmectica in ruil voor Eridium.

Deze Eridium is een tweede soort “bonusvaluta” die wordt gebruikt voor het kopen van cosmetica en gokken bij Eridium Slotmachines of voor het kopen van items van de machine naast Crazy Earl. Hiervoor moeten we natuurlijk alles uitgeven aan de inventaris van Crazy Earl.

Hoe Eridium te krijgen:

Wanneer je de eerste kluis in de hoofdmissie “The Rampager” bereikt, krijg je de vaardigheid om Eridium kristallen open te slaan
Van Purple Crystals: Je kunt Purple Crystals (ze zien eruit als ertsafzettingen) die rond de verschillende planeten worden gevonden, openslaan. Ze verschijnen vaak op Pandora, je hebt ze waarschijnlijk al veel gezien tijdens eerdere verhaalmissies en je kunt ze niet openen.
Van gezalfde vijanden: ze beginnen te spawnen na hoofdmissie “The Guns of Reliance” in Eden-6. Nadat je een gezalfde hebt verslagen, worden ze paarse kristallen die je kunt openen.
Van missies: je krijgt regelmatig Eridium van hoofd- en side missiebeloningen. Niet veel, maar beter dan niets.
Crew Challenges: Sommige Crew Challenges (groene pictogrammen op de kaart) laten Eridium vallen, vooral de legendarische Hunts van Hammerlock

Tip: als je niet al je Eridium aan deze trofee wilt ‘verspillen’, maak dan van tevoren een back-up van je opgeslagen gegevens en herstel deze. PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen toepassingsgegevens> Kopiëren naar USB / PS +. Nadat de trofee is uitgekomen, kopieert u uw opgeslagen gegevens terug.

Tales From The Eridian Slab
Ontcijfer alle Eridian platen.

Let op: Als het niet ontgrendelt nadat alle 30 platen zijn gevonden, scan dan die in Tannis ‘Infirmary in Sanctuary nog een paar keer.

Slaughterhouse 3
Voltooi alle Circles of Slaughter.

Er zijn 3 Circles of Slaughter. Het zijn hun eigen verborgen gebieden. In de Circles of Slaughter moet je 5 rondes van meerdere golven vijanden overleven. Dood ze allemaal om het te laten tellen. Je moet alle 5 ronden voltooien in alle 3 verschillende Circles of Slaughter. Dit kan alleen of via matchmaking worden gedaan. Eenmaal in de Circle of Slaughter, zal daar een questgever zijn. Accepteer de zoektocht om de cirkel te starten.
Als je het liever in coöp doet, zorg er dan voor dat je game is ingesteld op de modus “Samenwerking” (druk op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het titelscherm). Ga dan naar Pauzemenu> Sociaal> Matchmaking> Circle of Slaughter. Het zorgt er echter voor dat je lid wordt van een willekeurige Circle of Slaughter. Als het niet degene is die je nodig hebt, stop dan en zoek opnieuw of ga gewoon naar de locatie ervan en doe het met vrienden of alleen.

Een andere manier om coöp te spelen is door naar de Circle of Slaughter te gaan die je nodig hebt> ga naar Pauzemenu> Sociaal> Driehoekje, Groep bewerken> Druk naar rechts en klik op tandwielpictogram> Groepsprivacy = Openbaar. Hierdoor kunnen andere spelers met je meedoen wanneer ze matchmaking in hun spel selecteren.

Het telt ook mee voor de trofee als je matchmaking gebruikt om lid te worden van een Circle of Slaughter.

A Hundred Names For Sand
Ontdek alle genoemde locaties op Pandora.

Check hier de Guide voor alle locaties bij naam op Pandora.

Swamped
Ontdek alle genoemde locaties op Eden-6.

Check hier de Guide voor alle locaties bij naam op Eden-6.

City Slicker
Ontdek alle genoemde locaties op Promethea.

Check hier de Guide voor alle locaties bij naam op Promethea.

Exoarchaeolo—You Get the Gist
Ontdek alle genoemde locaties op Nekrotafeyo.

Check hier de Guide voor alle locagties bij naam op Nekrotafeyo.

Master Of All You Survey
Ontdek alle genoemde locaties.

Geen van hen kan worden gemist, je kan nog steeds overal naartoe gaan na het verhaal. Zorg ervoor dat je ze allemaal in één keer doorspeelt, want de statistieken kunnen breken in de modus New Game + / True Vault Hunter

À La Carte
Voltooi 20 side missies.

Zie je de trofee: “Getting A Little On The Side”

Getting A Little On The Side
Voltooi alle side missies.

Geen van de side missies is te missen, je kunt nog steeds alles doen na het verhaal in free roam.
De willekeurig spawning kill-quests van het Sanctuary Notice Board zijn niet nodig en kunnen worden genegeerd.
Zie hier onze Borderlands 3 Alle Side Missies Guide

100 Proof
Voltooi alle Eridian Proving Grounds.

Zie de Borderlands 3: Proving Ground Trials Locaties.

Got Big Game
Versla alle legendarische jachten van Hammerlock.

Check de wiki guide voor alle locaties.

Zer0ed In
Versla alle Zer0’s Target’s of Oppertunity.

Zie de Borderlands 3: Crew Challenges Guide.

Barreled Right Over Them
Dood een vijand met een exploderend vat.

Dit komt gegarandeerd vanzelf op weg naar platina zonder zelfs maar te proberen. Schiet een vat dicht bij een vijand en laat hem hieraan sterven. Je kunt ook melee of glijden in tonnen om ze naar vijanden te gooien. Het is belangrijk dat de vatexplosie de laatste slag op de vijand is, dus verzwak ze van tevoren met enkele geweerschoten.

Feelin’ A Little Stabby
Dood een vijand door ze met een geweer mes neer te maaien.

Omdat wapens in Borderlands 3 willekeurig worden gegenereerd, moet je eerst geluk hebben om er een te krijgen met een mes bevestiging. Gelukkig komen deze vrij vaak voor en op weg naar level 50 zullen er veel van vallen. In de inventaris hebben deze wapens zichtbaar een mes bevestiging en worden ze geleverd met de modifier “+% Melee Damage”. Je kunt ook geluk hebben om deze te vinden bij wapenautomaten.
Als je eenmaal zo’n wapen hebt, moet je er een vijand mee doodslaan.

Stick It To ‘Em
Dood twee of meer vijanden met een enkele plakgranaat.

Eerst moet je een Sticky Grenade-mod hebben. Hoewel deze willekeurig van vijanden kunnen vallen, is een veel betrouwbaardere manier om ze eenvoudigweg te kopen bij een “Ammo Dump” -automaat (groene automaten). Zorg ervoor dat de granaatmod het woord “Sticky” in zijn naam heeft of onder de schade- / straalstatistieken. Als zo’n granaat niet beschikbaar is, kom dan na een paar minuten terug, want de inventaris verandert voortdurend.

De gemakkelijkste manier om twee vijanden te doden, is door naar Pandora, The Droughts, te gaan. Verzamel een aantal Skags van niveau 1 (te vinden in de buurt van een snel reisstation) en als een stel dicht bij elkaar is, gooi het plakkerige bommetje naar hen. Het moet beide vijanden tegelijkertijd doden. Je kunt de vijanden ook van tevoren beschadigen met andere wapens om ervoor te zorgen dat de granaat beide tegelijk doodt.

On Fleek
Rust al je slots uit met een paarse zeldzaamheid of beter in elk slot.

Paars is de op drie na hoogste zeldzaamheid in Borderlands 3. Dit komt vanzelf op weg naar level 50 en paarse uitrustingen kunnen al vroeg in het spel vallen. Het is helemaal niet zo zeldzaam, in feite zakt het naar links en rechts, vooral tijdens het eindspel wanneer je op hogere niveaus bent.
Het laatste uitrustingsslot wordt ontgrendeld aan het einde van de hoofdmissie “Cold as the Grave” (2e kluis). Voor die tijd kun je de trofee niet krijgen.

Dit zijn de versnellingskleuren:

Algemeen = grijs
Ongewoon = Groen
Zeldzaam = blauw
Epic = Paars
Legendarisch = Oranje

Rewards Card
Verdien een loyaliteitspakket van elke wapenfabrikant.

Hiervoor hoef je alleen maar 100 kills uit te voeren met wapens van elke fabrikant. Vervolgens sturen ze je een mail met een loyaliteitsbeloning. In de linkerbovenhoek wordt een prompt op het scherm weergegeven wanneer u nieuwe e-mail heeft ontvangen. Alleen het ontvangen van de post is voldoende om deze mee te laten tellen voor de trofee, je hoeft deze niet eens in te wisselen. Maar als je wilt, weet dan dat het kan worden ingewisseld onder Pauzemenu> Sociaal> druk op  om naar het laatste tabblad “Mail” te bladeren> Druk op om de items te ontvangen (ze worden in je inventaris geplaatst, dus zorg ervoor dat je vrije ruimte). Wapens worden willekeurig gegenereerd, maar je kunt ze gewoon kopen bij de groene automaten en controleren of het een fabrikant is die je nog steeds mist.
Je kunt ook e-mailbeloningen ontvangen terwijl je offline bent.

Lijst met wapenfabrikanten:

Atlas
Cov
Dahl
Hyperian
Jakobs
Maliwan
Tediore
Torgue
Vladof

Er zijn andere fabrikanten in het spel, maar die maken alleen andere uitrusting en geen wapens. De bovenstaande zijn de enige die wapens hebben.

Als je snel kills wilt farmen, level dan eerst tot 50 en ren dan rond op Athenas. Er zijn veel vijanden van laag niveau die sterven in één treffer, wat sneller is dan Circles of Slaughter spelen als je geen geweldige wapens hebt.

Welcome to the Crimson Raiders
Voltooi de missie “Children of the Vault“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

So Long, Pandora!
Voltooi de missie “Taking Flight“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

NOG It Off
Voltooi de missie “Hostile Takeover“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

I Mustache You A Question
Voltooi de missie “Atlas, At Last“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Gone From My Sight
Voltooi de missie ‘Beneath the Meridian

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

That Was Cold
Voltooi de missie “Lair of the Harpy“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Heir To An Empty Castle
Voltooi de missie “Cold as the Grave“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Cross The Streamers
Voltooi de missie “Blood Drive“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Apocalypso!
Voltooi de missie “The Great Vault“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

I Am A Goddess, A Glorious Female Warrior
Voltooi de missie “In the Shadow of Starlight“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Bye, Felicia!
Voltooi de missie “Divine Retribution“.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Florida Man
Dood jezelf door een granaat of explosie.

Spreekt voor zich. Dood jezelf met een granaat, of schiet op een explosieve ton waarbij je dicht in de buurt staat om er schade van op te doen. Zorg ervoor dat je vijanden je van tevoren laat neerschieten, zodat je maar weinig gezondheid over hebt, want één vatexplosie alleen is niet genoeg om je hele schilden en gezondheid uit te putten. Dit kan je eerste trofee in het spel zijn als je dat wilt.

Stay Golden
Gebruik een gouden sleutel.

  • Internetverbinding vereist

    Ga naar Pauzemenu> Opties> Sociaal> SHiFT. Maak een account aan als u zich nog niet heeft aangemeld voor SHiFT. Hiermee kun je codes inwisselen voor speciale beloningen.

Voer een van de volgende codes in voor een gratis gouden sleutel:

ZFKJ3-TT3BB-JTBJT-T3JJT-JWX9H
HXKBT-XJ6FR-WBRKJ-J3TTB-RSBHR
Z65B3-JCXX6-5JXW3-3B33J-9SWT6
ZRWBJ-ST6XR-CBFKT-JT3J3-FRXJ5

Druk daarna op om over te schakelen naar het tabblad Mail en je hebt een in-game mail met gouden sleutels ontvangen, druk op Kruisje op de mail om de sleutels te krijgen.

Je kunt gouden sleutels gebruiken op de gouden kist aan boord van je ruimteschip “Sanctuary”. De Gouden Kist is gemarkeerd op de kaart en bevindt zich dicht bij het snelle reisstation van uw ruimteschip.

Damn, Gina
Verkrijg alle Vault beloningen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Wordt ontgrendeld aan het einde van de hoofdmissie “Footsteps of Giants” nadat je naar de 4e kluis bent gegaan.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Borderlands 3. Happy Hunting!

Borderlands 3 Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelBorderlands 3 Wiki Guide
Volgend artikelConcrete Genie: Video Guides

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here