Tony Hawk’s Pro Skater 1+2: Alien Knuffel Locaties

De Pro Skater 1 + 2 van Tony Hawk heeft 19 Alien knuffel locaties. Het vinden van alle Alien Plushies ontgrendelt een speelbaar geheim Roswell Alien skater personage en de The Truth is In Here trofee.

Geen van hen is te missen. U kunt niveaus op elk moment opnieuw afspelen. Elk niveau heeft 1 Alien Knuffel (19 niveaus, dus 19 Alien Knuffels). Ze zien eruit als kleine buitenaardse poppen / speelgoed die op de kaart zijn verborgen. Ze hebben vaste posities. U hoeft er alleen maar overheen te rijden en ze verdwijnen. Ze worden onmiddellijk opgeslagen. Zodra je alle 19 Alien Knuffels in THPS1 & THPS2 Remake hebt gevonden, kun je het Secret Alien kostuum uit de Skaters lijst selecteren. Houd er rekening mee dat om het laatste level ‘Skate Heaven’ te ontgrendelen, je eerst 100% in alle andere THPS2 levels moet halen.

De Alien Knuffels zijn nieuw en uniek voor de Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Remake. Deze bestonden niet in de originele spellen.

Geheime Roswell Alien Character
Dit is je beloning voor het vinden van alle 19 Alien Plushies, een speelbare Roswell Alien.

#1 – Warehouse
Direct nadat je door het hek aan het begin van het level bent gereden, neem je een scherpe bocht naar links en zie je een hellingbaan voor je (zie onderstaande afbeelding). Bovenaan de helling, aan de rechterkant, staat de Alien Knuffel.

#2 – School
Draai vanaf het begin van het level 120 ° naar rechts en het zal in de hoek buiten een gebouw zijn (in feite achter je van waar je begint en naar rechts).

#3 – Mall
Met een lift in het winkelcentrum, na een trap af te zijn gesprongen, ongeveer in het midden van het niveau.

#4 – Skate Park
Vanaf het begin van het level is het achter je op het ‘balkon’ van het woonwagengebouw (moet daar over de muur rijden).

#5 – Downtown
Achter een van de ramps op het dak met uitzicht op de straat.

#6 – Downhill Jam
Vanaf het begin van het level, links achter je.

#7 – Burnside
Draai vanaf het begin van het level naar links en het zal op een balk zijn waar je naar toe kunt springen.

#8 – Street
Ga vanaf het begin van het level rechtdoor en als je op straat landt, sla je rechtsaf. Zoek naar het gebouw met het neonbord met de tekst “Margo’s Diner”. De Knuffel staat op het dak van de Diner (walk-ride daarheen).

#9 – Roswell
Rijd vanaf het begin van het level door de deur voor je en iets naar links (leidt naar een “tunnel” met UFO’s). Daar ga je naar links om de Knuffel links van de ingang te vinden.

#10 – The Hangar
Deze knuffel bevat wat slimme handelingen. Sla eerst door de glazen ramen aan de linkerkant van de Hangar. In de kamer achter de ramen vind je een helikopter. Grind over de rotorbladen van de helikopter en een geheime deur gaat open, die naar buiten leidt naar een besneeuwd gebied. Rijd dit nieuwe open gebied binnen en vind de Knuffel in de linkerhoek.

#11 – School II
Sla vanaf het begin van het level rechtsaf en rijd het pad met de lange reling af. Sla aan het einde van het pad linksaf en spring naar het groene dak. Op het groene dak staat de Alien Knuffel, ongeveer in het midden.

#12 – Marseille
Ga vanaf het begin van het level rechtdoor (stuur niet naar links / rechts) totdat je een stuk gras raakt met een houten muur erachter. Een van de grote berichten wordt omhoog gehouden door een kleine stok. Als je tegen de stok aanrijdt, zullen de palen tegen de muur botsen, waardoor een grot gat zichtbaar wordt waar je naar beneden kunt springen. Doe dit en de Alien Knuffel bevindt zich aan de andere kant, vlakbij een grote poort.

#13 – NY City
Spring vanaf het begin van het level meteen naar rechts (het is een grote val). Dit leidt tot een ruimte met witte vloertegels. Achter een helling met gele bloemen erop zit de Alien Knuffel.

#14 – Venice Beach
Draai vanaf het begin 90 ° naar links en spring rechtdoor over de ramps. Het leidt naar het strand (probeer hier op het houten strandpad te landen). Als je eenmaal geland bent, stop dan en draai je om. De Alien Knuffel zit weggestopt achter de helling waar je net overheen bent gesprongen.

#15 – Skatestreet
Rijd vanaf het begin van het level naar de grote ramp met het logo erop om te kunnen grinden op de lampen die aan het plafond hangen. Dit opent de deur naar het buitendeel. In dit buitenterrein vind je de Alien Knuffel hoog in de rechterhoek. Je moet de helling gebruiken om daar naar boven te springen.

#16 – Philadelphia
Draai vanaf het begin ongeveer 30 ° naar links en ga rechtdoor tot het einde van het pad. Aan het einde van het pad, aan de linkerkant, zijn enkele hoogspanningskabels waar je op kunt skaten. Hierdoor zullen de hoogspanningskabels crashen en een geheime bouwplaats / skateparkgebied openen. In dit nieuwe gebied vind je de Knuffel in de rechterhoek achter de Halfpipe.

#17 – The Bullring
Recht voor je uit vanaf het begin van het level, kun je de buitenste ring op springen (slechts een niveau onder de bezoekersstoelen). Op deze buitenring zit de Knuffel.

#18 – Chopper Drop
Spring uit de helikopter en ga dan de linker helling op om de Knuffel bovenop te vinden.

#19 – Skate Heaven
Je hebt 100% voltooiing nodig in alle andere THPS2 niveaus om Skate Heaven te ontgrendelen. Dit is ook een van de moeilijkere Alien Knuffel om te vinden. Je moet een lichtblauwe rail grinden om de vulkaan te openen. Nu heb je een korte tijd van ongeveer 30 seconden om een sprong in de vulkaan zelf te maken. Om dit te doen, heb je waarschijnlijk verschillende pogingen nodig om de afstand volledig te maken. Het kan hier helpen om een “boneless” sprong te maken. Als je in de vulkaan springt, kom je in een geheim gebied. Daar aan de linkerkant bij de klif zit de 19e en laatste Knuffel achter een helling.

Bij het oppakken van de laatste Knuffel, zou de The Truth is In Here trofee meteen moeten worden ontgrendeld. Je kunt nu ook het geheime Alien Character Costume vinden in de Skater sectie van het hoofdmenu. Deze skater heeft alle statistieken maximaal en enkele coole speciale effecten. Geniet ervan!

Tony Hawk’s Pro Skater Trofee Roadmap

Vorig artikelMortal Shell Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelTony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here