Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 8/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 90 uur +
Offline trofeeën: 35 (4X Gouden trofee, 13X Zilveren trofee, 18X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 2 (1X Platina trofee, 1X Bronzen trofee) – trofee “Creative” vereist dat je een park uploadt (de andere “Multiplayer” -trofeeën kunnen worden gedaan in een lokaal offline gedeeld scherm).
Aantal te missen trofeeën: 0
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Geen moeilijkheidsgraad
Moeilijkste Trofeeën: ONE HUNDRED!, Got There
Meest tijdrovende trofeeën: ONE HONDERD!
Minimale playthroughs: meerdere playthroughs van elk niveau (om de uitdagingen te voltooien)
Free-Roam / Level Select na het verhaal ?: Ja
Lanceringsdatum: 4 september 2020

Introductie:
Welkom bij de Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Remaster / Remake Trofee Guide & Roadmap! De game is een pakket van 2 klassieke THPS-games die opnieuw zijn gemaakt voor de PS4. De game zal voor sommigen gemakkelijk zijn en erg moeilijk voor anderen – allemaal afhankelijk van de tijd die je tot nu toe aan de serie hebt besteed. Voor veteranen voelt het spel als een thuis, voor nieuwkomers zal het spel in eerste instantie behoorlijk overweldigend zijn.

Hoewel het de eerste 2 games zijn, lijkt de gameplay op de latere THPS-games. Handleidingen, reverts – die in de originelen niet mogelijk waren, kunnen worden gebruikt om combo’s tot in het oneindige uit te breiden. De game heeft deze keer zelfs een tutorial om het toegankelijker te maken voor nieuwe spelers.

Stap 1: voltooi beide games met een 100% voltooiing
Elk spel heeft niveaus met 10 doelen en 3 competitieniveaus. Een level is altijd op een timer waarin je zoveel mogelijk doelen moet behalen. U hoeft NIET alle doelen in één keer te voltooien. Gebruik de playthrough om ook aan het combo systeem te wennen. Zorg ervoor dat je op elk niveau de verborgen Alien knuffels grijpt om een trofee te krijgen en de Alien als speelbaar personage te ontgrendelen.

Het eerste spel heeft 9 niveaus en het tweede spel heeft 10 niveaus. Om het geheime level “Skate Heaven” te ontgrendelen, moet je ALLE andere levels in THPS2 voltooien met 100% voltooiing.

Zie hier alle Alien pluche knuffel locaties.

Stap 2: Uitdagingen + “Multiplayer” trofeeën (opschonen voor de moeilijkste uitdaging)
Voor je volgende stap is het aan te raden om zoveel mogelijk uitdagingen gedaan te krijgen. Je moet alle 50 Stat Points bij minstens 3 Skaters vinden en ook al hun uitdagingen voltooien. Dit kan variëren van specifieke combo’s tot specifieke hiaten bij het landen, tot het winnen van medailles in het hoofdspel enz. De Expert-uitdagingen laten je level speedruns doen, hoge scores halen, enz. Die uitdagingen worden moeilijker met elk niveau, maar zijn nog steeds voor iedereen te doen. Je kunt deze allemaal vinden onder het tabblad “Uitdagingen” in het titelscherm en het pauzemenu.

Zorg ervoor dat je ook alle “Multiplayer” -trofeeën wint, want vanaf nu wil je je concentreren op de moeilijke dingen. “Multiplayer” in dit spel kan lokaal offline worden gespeeld. Het is dus helemaal niet nodig om online met andere mensen te spelen. Ga gewoon naar het titelscherm, selecteer “Multiplayer”> “Lokale multiplayer” en je kunt vanaf daar alle multiplayer-trofeeën doen. Het enige dat een internetverbinding vereist, is het publiceren van een aangepast skatepark voor de trofee “Creative”.

Stap 3: Gaps en ‘Get There’s’
Het vinden van alle gaps en perfecte routes voor de “Get-Theres” zijn de moeilijkste taken in het spel. De “Get-Theres” zijn combo’s die specifieke gaps moeten bevatten. Die zijn erg uitdagend omdat het vaak betekent dat je het grootste deel van de kaart in één combo moet doorkruisen. Verwijs naar trofee Gap Master voor Gaps en de trofee Got There voor de Get-Theres.

TROFEEËN LIJST:

Pro Skater Returns
Voltooi alle andere trofeeën!

Verdien alle andere trofeeën in Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 Remake om de platina trofee te ontgrendelen.

Summer’s Over
Ontgrendel School in THPS1 Classic.

Wordt automatisch ontgrendeld tijdens het voltooien van de doelen in THPS1 – Level 01: Warehouse.

Medallion
Verdien een medaille op een wedstrijdpark in Tours.

Beide spellen hebben 3 competities, behaal gewoon een medaille in een van hen.
De wedstrijdkaarten zijn als volgt.

THPS 1:

Skatepark
Burnside
Roswell

THPS 2:

Marseille
Skatestreet
De arena

The Truth is Out There
Ontgrendel Roswell in THPS1 Classic.

Wordt ontgrendeld na het voltooien van 51 doelen in THPS1. Dit is de laatste kaart van het spel.

The Truth is In Here
Vind elke alien knuffel.

Zie hier alle Alien pluche knuffel locaties.

Grand Tourer
Voltooi elk doel in THPS1 Classic en behaal alle gouden medailles.

THPS1 heeft 9 kaarten. 3 daarvan zijn competities waar je medailles kunt verdienen. In alle drie heb je een gouden medaille nodig. De overige 6 kaarten hebben doelen (10 doelen per kaart). U kunt een checklist van de doelen zien in map selecteren.
Behaal alle 3 de gouden medailles en behaal alle 60 doelen voor deze trofee. U kunt uw voortgang volgen onder Profiel> Voortgang.

Back to School…. Again
Ontgrendel School II in THPS2 Classic.

Wordt automatisch ontgrendeld tijdens het voltooien van de doelen in THPS2 – Level 02: The Hangar.

4 for Four
Verdien 4 willekeurige medailles op wedstrijdparken in Tours.

Verdien een medaille in 4 van de 6 competities in beide spellen.
De wedstrijdkaarten zijn als volgt.

THPS 1:

Skatepark
Burnside
Roswell

THPS 2:

Marseille
Skatestreet
De arena

Mess with the Bull….
Ontgrendel Bullring in THPS2 Classic.

Ontgrendeld na het behalen van voldoende doelen in THPS2.

… Get the horns
Word geraakt door de Bull in Bullring.

Bullring is de 8e map in THPS2. Een stier rent rond deze kaart. Je moet over de barricade springen en hem raken om de trofee te ontgrendelen.

Valhalla
Voltooi elk doel in THPS2 Classic en behaal alle gouden medailles.

THPS2 heeft 10 kaarten. 3 daarvan zijn competities waar je medailles kunt verdienen. In alle drie heb je een gouden medaille nodig. 5 kaarten hebben doelen (10 doelen per kaart). U kunt een checklist van de doelen zien in map selecteren. De laatste twee maps “Chopper Drop” en “Skate Heaven” hebben geen doelpunten of medailles en doen er ook niet toe.
Behaal alle 3 de gouden medailles en behaal alle 50 doelen voor deze trofee. U kunt uw voortgang volgen onder Profiel> Voortgang.

Matchup
Voltooi een wedstrijd in multiplayer.

Klik in het titelscherm op “Multiplayer”> “Snelle afspeellijst / Lokale multiplayer”. Kan offline of online worden gedaan.

BEEP BEEP
Word aangereden door een voertuig op elke kaart waarop ze voorkomen.

Op de volgende kaarten staan voertuigen:
THPS1:

Downtown
Streets

THPS2:

School II
NY City
Philadelphia

Op die kaarten zie je de auto’s door de straten rijden. Raak gewoon door één geraakt en voltooi het level om er zeker van te zijn dat het opslaat.

Creator
Maak een skater met behulp van het CAS-systeem.

Druk in het titelscherm op R1 om het tabblad Skater te openen, druk vervolgens op je driehoek. Bovenaan staat “Custom Skaters” met een (+) teken. Druk op je kruisje daar om een nieuwe skater aan te maken. De trofee komt tevoorschijn zodra je op “Doorgaan” klikt in het volgende scherm.

Creative
Maak een nieuw park en upload het.

Online trofee
Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij PSN om deze trofee te laten werken.

Klik in het titelscherm op “Maak een park aan”> “Ga naar mijn parken”> “Maak een park aan”.

Zodra de editor is geladen, klikt u op options> “Screenshot maken”> “Details bewerken / publiceren”> “Naam” (hier iets invoeren)> “Publiceren”.

Dan wordt de trofee meteen ontgrendeld.

Bought the Farm
Geef $ 10.000 uit in de Skate Shop.

Druk in het Titelscherm 2x op R1 om naar de Skate Shop te gaan. Geef hier in totaal $ 10.000 uit. Je verdient geld voor vrijwel alles wat je in het spel doet. Maak je geen zorgen, je krijgt meer dan genoeg geld op weg naar Level 100.

Statted
Vind alle Stat punten voor elke Pro Skater.

Verzamel 50 Stat Points voor elke skater in het spel. Je vindt de Stat Points als gloeiende pickups verspreid over de kaarten. De Stat Points hebben verschillende locaties voor elke skater in het spel. Verken de kaart met je skater naar keuze en zorg ervoor dat je ook de geheime gebieden van elke kaart bekijkt. Houd er rekening mee dat dit moet worden gedaan met een Pro Skater, hij ontgrendelt de trofee niet met je eigen gemaakte Skater.

Donut Mess with a Cop
Ontgrendel agent Dick.

Om Officier Dick te ontgrendelen, moet je alle Skater Challenges voor je gecreëerde Skater voltooien. Zie de trofee Creator voor informatie over het maken van een skater.
Zodra je je eigen schaatser hebt gemaakt, ga je naar Uitdagingen> Schaatseruitdagingen> Aangemaakte schaatser. Je kunt daar alle 24 Challenge-vereisten bekijken.

De uitdagingen willen dat je een gat slaat in alle 19 kaarten (inclusief Skate Heaven, waarvoor 100% alle goals in THPS2 nodig zijn), gouden medailles wint in competities en een paar andere.

Rookie of the Year
Verdien de “Rookie” Challenge collectie.

Druk vanuit het Titelscherm 3x op R1 om naar Uitdagingen te gaan, dan staat rechts onderaan “Uitdagingscollecties” met 3 niveaus: Rookie, Veteraan, Legend. Klik op Rookie en druk dan op kruisje om alle uitdagingen te zien.

Going to the Vet
Verdien de “Veteran” Challenge collectie.

Druk vanuit het Titelscherm 3x op R1 om naar Uitdagingen te gaan, dan staat rechts onderaan “Uitdagingscollecties” met 3 niveaus: Rookie, Veteraan, Legend. Klik op Veteraan en druk vervolgens op kruisje om alle uitdagingen te zien. Het is een reeks moeilijkere en grindzamere uitdagingen, maar zou je geen problemen moeten bezorgen. Voor de Speed Run uitdaging zijn de beste levels Hangar, School en Warehouse.

Legen-Dairy
Verdien de “Legend” Challenge collectie.

Om het te ontgrendelen, moet je alle Skater-Challenges voor 3 Pro Skaters naar keuze voltooien en een paar andere taken die het spel van je vraagt. Voor de skateruitdagingen kun je de Game Mods gebruiken voor gemakkelijkere tijd, zolang de game het niet specifiek vermeldt – sommige uitdagingen zullen aangeven dat die niet zijn toegestaan voor een uitdaging.
Elke skater heeft de uitdaging om 4 specifieke speciale bewegingen in een combo te landen – gebruik daarvoor je eigen gemaakte park. Plaats een vloer heel hoog in de lucht en plaats er een lange rail op. Met flatland-combo’s bouw je je Special op en gebruik je de Rail voor de benodigde Grind Specials, terwijl je van de zeer hoge plaats valt, kun je de Grab / Flip Specials doen en op de grond landen met een Manual als je een Manual Special moet.

Gebruik voor de 10,000 Tricks-trofee een door de gebruiker gemaakt skatepark met een eindeloze grind om gemakkelijk 10.000 grinds op te bouwen.

Got There
Voltooi alle “moeilijke” Get-Theres.

Elk van de 19 Maps heeft één “Moeilijke Get-There”. Je zult specifieke hiaten in een enkele combo moeten doen. Geen van hen kan worden gemist, je kunt niveaus op elk moment opnieuw spelen. De video hierboven toont alle 19 Hard Get Theres.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze in de modus “Free Skate” te doen. Om naar Free Skate te gaan: in het hoofdmenu waar je THPS1 & THPS2 game select ziet, kies je het derde icoon “Free Skate”> Selecteer Level> “Free Skate”.

Je kunt zien welke Hard Get-Theres je hebt geëindigd onder: Challenges> Skate Park Challenges> THPS1 / 2 Get-Theres.

Let op! het is NIET toegestaan om mods / cheats in te schakelen voor de moeilijke get-theres! Deze zouden de Hard Get-Theres ongeldig maken. Dat is wat ze zo moeilijk maakt.

#10 Downing Street
Bereik carrièreniveau 10.

Zie de trofee “ONE HUNDRED” hieronder

ONE HUNDRED!
Bereik carrièreniveau 100.

Dit is de laatste trofee die je ontgrendelt in het spel en de reden voor de geschatte tijd van meer dan 90 uur voor het platina.
Ten eerste moet je voor alle andere trofeeën zorgen. Tegen de tijd dat je daarmee klaar bent, zou je (ongeveer) level 60-70 moeten zijn.

Daarna is de “snelste” manier om naar Level 100 te gaan, door Single Sessions te spelen met Mods aan. Speel op straatniveau, handmatig de starthelling af naar de kamer met het ronde zwembad dat je kunt betreden door door het raam te springen. Houd daar een lip in de kom voor ongeveer 10 seconden, doe hetzelfde met een maling (10 seconden opnieuw) en breek dan een combo uit voor ongeveer 250.000 punten (met mods zou dat geen probleem moeten zijn). Op die manier krijg je ongeveer 225xp in 1,5 minuut.

Je kunt ook uitdagingen voor XP doen. Het is echter niet absoluut nodig om ze te doen, de bovengenoemde methode is eenvoudiger en oneindig herhaalbaar, terwijl uitdagingen maar één keer kunnen worden gedaan. Je kunt alle uitdagingen bekijken vanuit het titelscherm> 3x R1 om het tabblad Uitdagingen te openen. Er zijn verschillende categorieën (Skater, Combo, Multiplayer, Skate Park, Create-a-Park). U kunt hierop klikken om de vereisten te bekijken. Nogmaals, niet verplicht om de uitdagingen te doen, ze zijn “gewoon een andere manier” om XP te krijgen als je ze graag doet.

Paint the Town
Verf 100 oppervlakken in Graffiti gedurende alle speeltijd.

Ga naar Titelscherm> Multiplayer> Lokale multiplayer> 5 x naar rechts voor “Graffiti” modus. Speel de modus in Local Multiplayer en laat de 2e speler gewoon inactief zijn, het zou niet meer dan 4 wedstrijden moeten duren.

Horsin’ Around
Geef 50 letters in paard.

Ga naar Titelscherm> Multiplayer> Lokale multiplayer> 6 x naar rechts voor “Horse” modus. Speel paard in lokale multiplayer en gebruik een woord van 16 letters in plaats van paard om het proces te versnellen.

Combination Blow
Maak een combo van meer dan 50.000 punten.

Wordt automatisch ontgrendeld tijdens het werken aan alle uitdagingen voor niveau 100.

Shoot and Score
Behaal een hoge score van 1.000.000+ op een klassiek park.

Je kunt eenvoudig een door de gebruiker gemaakte kaart invoeren en deze trofee supergemakkelijk krijgen terwijl je een eindeloze grind map gebruikt. De trofee hoeft niet op een klassiek park te worden gedaan!

High as a Kite
Maak een combo van meer dan 1.000.000 punten.

Je kunt eenvoudig een door de gebruiker gemaakte kaart invoeren en deze trofee supergemakkelijk krijgen terwijl je een eindeloze grind map gebruikt. De trofee hoeft niet op een klassiek park te worden gedaan!

You Broke the Scoreboard
Behaal een hoge score van 10.000.000+ op een klassiek park.

Je kunt eenvoudig een door de gebruiker gemaakte kaart invoeren en deze trofee supergemakkelijk krijgen terwijl je een eindeloze grind map gebruikt. De trofee hoeft niet op een klassiek park te worden gedaan!

Gap Master
Voltooi alle Gap collecties.

Piece by Piece
Plaats 500 objecten in CAP.

Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij PSN om deze trofee te laten werken.
Klik in het titelscherm op “Maak een park aan”> “Ga naar mijn parken”> “Maak een park aan”.

Blijf in Create a Park objecten neerzetten totdat de trofee verschijnt.

Ouch!
Faal een combo van meer dan 100.000 punten.

Zou automatisch moeten gebeuren. Combineer bewegingen totdat je zeker weet dat de combo meer dan 100.000 punten waard is en val op je gezicht om de combo te breken.

Score Total
Verdien 5.000.000 punten in Trick Attack gedurende alle speeltijd.

Ga naar Titelscherm> Multiplayer> Lokale multiplayer> 1 x rechts voor de modus “Trick Attack”. Speel Trick Attack in Local Multiplayer en blijf combo’s doen totdat je in totaal 5 miljoen punten hebt behaald.

Combo Total
Verdien 2.000.000 punten in Combo Mambo gedurende alle speeltijd.

Ga naar Titelscherm> Multiplayer> Lokale Multiplayer> 3 x naar rechts voor “Combo Mambo” modus. Kan worden gedaan in Local Multiplayer. Je zult in deze modus 2 miljoen punten moeten behalen. De game telt alleen je eindscores van een wedstrijd.

Shattered
Breek 20 glazen ruiten.

Rijd door het glas om het in totaal 20 keer te breken. Dit zou vanzelf moeten komen op uw pad naar niveau 100.
Voorbeeld van maps met glas: streets, Mall.

Can’t Judge Me
Behaal een juryscore van 99,9 tijdens een wedstrijdrun.

Trek tijdens een wedstrijd een zieke combo uit en borg niet op borgtocht. Zorg ervoor dat je gameplay-mods hebt uitgeschakeld, omdat ze deze trofee uitschakelen.
Hier zijn alle wedstrijdkaarten.

THPS 1:

Skatepark
Burnside
Roswell

THPS 2:

Marseille
Skatestreet
De Bullring

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Tony Hawk Pro Skater 1+2

Alle Alien Pluche Knuffel Locaties

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelTony Hawk’s Pro Skater 1+2: Alien Knuffel Locaties
Volgend artikelKingdoms of Amalur: Re-Reckoning Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here