Toem Trofee Guide & Roadmap

Trofee Info:

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee:  2/10
 • Offline trofeeën: 38 (1X , 4X , 13X , 20X )
 • Online trofeeën:  0
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 6-8 uur
 • Minimum aantal playthroughs:  1
 • Aantal te missen trofeeën: 0 – Freeplay is beschikbaar nadat je het verhaal hebt voltooid
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft de moeilijkheidsgraad invloed op trofeeën?:  Geen moeilijkheidsgraden

Introductie:

TOEM neemt je mee op een zwart-wit avontuur dat je de schoonheid in eenvoud laat zien. Uitgerust met alleen een camera en een fotoalbum, ga je op pad om de lokale bevolking te helpen, de wezens te fotograferen en de geheimen van Toem te vinden. Het doel is om de top van de Kiiruberg te bereiken, waar veel mensen naar oude verhalen over kleur en licht zochten, maar die door heel weinigen werden gezien. Het spel zelf is erg makkelijk in de omgang en kan op je eigen gemak worden gespeeld. Er is niets te geks aan, hoewel er misschien een paar speurtochten en dieren zijn die je wat problemen bezorgen, maar niets waardoor je met je hoofd tegen een muur bonkt. 

Stap 1 : Speel door het spel terwijl je elk gebied voltooit terwijl je gaat (Quests en Compendium Animals)

Bewaar voor één missie in Homelanda (Experience Toem) en twee in Oaklaville (Ghost Story en Monster Spotting), je kunt alle missies gaandeweg voltooien. Je kunt ook het volledige compendium doen terwijl je bezig bent. Om die reden wordt het ten zeerste aanbevolen dat u elk gebied (zo goed mogelijk) voltooit voordat u doorgaat naar het volgende. Als je iets mist, is er freeplay na de game waarmee je het compendium, speurtochten en diverse trofeeën kunt opruimen (dit is na de aftiteling en het laatste filmpje, klik gewoon op “Doorgaan” in het hoofdmenu) . Een van de trofeeën die je in gedachten wilt houden is de gouden trofee Going Long. Deze vereist dat je ongeveer 15-20 minuten in de klompen (Clogs) loopt of gewoon zoveel mogelijk in het spel aanhoud. Je moet hier in toaal 1000 mile op lopen (Dit zijn de eerste schoenen die je opkan halen in het spel). Je kunt dit doen terwijl je bezig bent, maar omdat de klompen je ongelooflijk langzaam laten lopen, is het gewoon aan te raden om te wachten tot nadat je het spel hebt voltooid om het te krijgen. Al het andere zal eenvoudig zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over veel van wat dan ook in dit spel. 

Stap 2 : Opruimen

Nogmaals, als je iets hebt gemist in stap 1, kun je het gemakkelijk opruimen nadat je het spel hebt voltooid. De locaties van de diverse trofeeën worden allemaal gegeven onder de respectievelijke beschrijvingen, dus het zou niet al te lang moeten duren om de extra stukjes en beetjes af te ronden.

TROFEEËN LIJST:

And that completes the list!
Verkrijg alle trofeeën in het spel.

Verkrijg alle trofeeën in het spel om de platina trofee te ontgrendelen.

Going long!
Je hebt net duizend mijl gelopen!

HOMELANDA

Voor deze trofee heb je Clogs nodig die als 1 van de eerste items vind in het spel. Deze schoenen werken wel vertragend maar het is wel een vereiste dat je hier 1000 mijl op loopt. Dit is bijna het hele spel door.

TOEM vereist nogal wat heen en weer lopen van locaties, dus je zou deze trofee moeten verdienen door Logcity. Je kunt het ook verdienen in freeplay door doelloos rond te lopen of andere trofeeën op te ruimen.

A sparkling jump
Maak een close-up foto van een danseres

STANHAMN

Wanneer je aankomt in Stanhamn, is er een plein met een fontein en een danser die rondspringt. Ga naar het noorden van Fountain Plaza tot je een gebied bereikt dat donker en stormachtig is. Voltooi Solve the Chaos quest om de Honk Attachment te ontvangen. Keer terug naar de Danser. Richt je camera, gebruik de toeter en maak snel een foto van de danser die springt.

100 followers!
Maak een close-up foto van een influencer

LOGCITY

Buiten de Hotbean Street Food Truck vind je een geïrriteerde influencer wiens camera het niet doet. Maak met je geweldig krachtige camera een foto waarop zowel de influencer als het bord eten op tafel staat. Praat nogmaals met de influencer en laat haar de foto zien.

De influencer verschijnt weer buiten een café en klaagt opnieuw over haar camera. Maak nog een foto met haar en het eten in de buurt en geef haar de foto.

Na ontvangst van beide foto’s zal de Influencer schitteren. Maak een foto om een ​​unieke foto te krijgen en verdien de trofee.

A great story
Maak een close-up foto van de bergverkenner

KIIRUBERG & BERGTOP

De Explorer die achter de Yeti staat, wil dat je 6 muurschilderingen rond Kiiruberg fotografeert. De laatste foto is op de bergtop.

 1. Direct naast de Verkenner. Deze telt niet, omdat hij hem al heeft ontdekt.
 2. Loop achter de Explorer en volg het gras naar de voet van een klimmuur. Muurschildering is naast het klimtouw.
 3. Op de muur onder de Photo Challenger, in hetzelfde gebied waar de asteroïde neerstort.
 4. In het gebied waar de Old Man je de Climbing Boots & Puffer Hat gaf, op een muur om de hoek van een klimtouw.
 5. In het Observatoriumgebied, om de hoek van een klimtouw.
 6. Op de bergtop, op weg naar boven om TOEM te zien.

Nadat je alle foto’s hebt ingeleverd, begint de Explorer te schitteren. Maak een foto.

Happy youth
Maak een close-up foto van een oude man

KIIRUBERG

Er is een oude man die je klimschoenen geeft , een kledingstuk dat je nodig hebt om de klimmuren te gebruiken. De oude man verzoekt je om de top bij zijn huis te beklimmen. Richt je camera op de top op de enorme sneeuwbal in de verte. De sneeuwbal heeft puin dat eruit steekt en ziet eruit als een katamari-bal. Ga terug naar de oude man en laat hem de foto zien. In ruil daarvoor geeft hij je zijn Puffer Hat. Zonder de warme muts trekt de oude man zich terug in zijn huis voor warmte. Volg hem naar binnen en maak een foto van de oude man.

Flight ready
Maak een close-up foto van een speciale zeemeeuw

STANHAMN

Compleet stroomtekort ?! om de waterkrachtcentrale te repareren en toegang te krijgen tot nieuwe paden in Stanhamn. Een van deze nieuwe paden leidt naar de Visserstoren. Op het lagere niveau is er een blok met een sprankelende zeemeeuw die een sjaal draagt. Maak een foto van de bijzondere meeuw.

Just a sock
Maak een close-up foto van de sokman

OAKLAVILLE

Buiten Oak Hotel zit een Sockman treurig op een bankje. Hij kan zijn vermiste sokken niet vinden. Om de arme Sockman te helpen, moet je eerst Ghost Glasses hebben.

Ga naar het gebied links van het Oak Hotel en ga verder tot je bij een flatgebouw komt. De eerste keer dat je het appartementsgebouw betreedt, stormt een boos skelet het gebouw uit en geeft je zijn spookbril. Rust je nieuwe bril uit om Ghost NPC’s te zien en ermee te praten. Vind de geest die voor 3 omgevallen bloempotten staat. Win drie rondes van het spookspel om Cup Champion te voltooien  en Soaked Socks te ontvangen .

Keer terug naar de Sockman en geef hem de Soaked Socks. Hij zal je bedanken en één sok teruggeven, door Soaked Socks (meervoud) te  veranderen in Soaked Sock (enkelvoud) in je kledingtabblad. Nadat Sockman zijn vermiste sok heeft, begint hij te schitteren. Maak een portretfoto.

A new job
Maak een close-up foto van een gestrest mens.

LOGCITY

Op het busstation in Logcity zit een ongelooflijke Stressed Human op een bankje. Ze zijn wanhopig om iets schoon te maken.

Zoek de Ratskullz Crew op, die je zal pesten en modder naar je camera zal gooien. Breng je vuile camera terug naar de gestresste mens en vraag hem om hem schoon te maken. Ze zullen dolblij zijn en beginnen te schitteren. Maak een portretfoto van de nieuwe stressvrije mens.

Calmed down
Maak een close-up foto van het skelet.

OAKLAVILLE

Deze trofee is cruciaal om de Ghost Glasses te verdienen , een kledingstuk dat nodig is om Ghost NPC’s te zien en ermee te praten.

Zoek het vreemd gevormde flatgebouw. De eerste keer dat je er dichtbij komt, zal het boze Skeleton het gebouw uitbarsten. Gefrustreerd door een gesprek dat hij had met een geest, en hij zal je de Ghost Glasses geven. Het skelet zal dan een tijdje mopperen en rondlopen, totdat hij uiteindelijk stopt en begint te fonkelen. Maak een portretfoto van het gekalmeerde Skelet.

A true completionist
Voltooi alle missies in het basisspel.

Voltooi de Community Cards voor alle 5 gebieden. Als je alle missies voltooit terwijl je speelt, zal de trofee tevoorschijn komen nadat je “Experience TOEM” in Homelanda hebt voltooid. Veel speurtochten vereisen de beloning van een andere speurtocht of een andere vereiste. Houd diverse trofeeën in de gaten, want veel daarvan belonen ook cruciale items.

Homelanda

SPEURTOCHT EERSTE VEREISTE GIDS BELONING
Maak een foto van Nana! Geen Maak een foto van Nana, praat met haar en selecteer de foto. Geen
Ervaar TOEM Geen Voltooi de verhaalcampagne en klik vervolgens op “Continue Adventure” in het menu om terug te keren naar het spel. Praat met Nana en deel je foto van TOEM. Als je deze gids tijdens het spelen hebt voltooid, zal dit je laatste zoektocht zijn. Geen
Een verborgen geschenk Geen Praat met de bebaarde man en hij zal je vertellen over een geschenk dat in de buurt verborgen is. Ga achter Nana’s House om het geschenk en je eerste paar schoenen, de klompen, te vinden. Nadat je ze hebt gevonden, keer je terug naar de bebaarde man. Klompen
 

Oaklaville

SPEURTOCHT EERSTE VEREISTE GIDS BELONING
Foto-uitdaging #1 Geen Praat in het gebied ten noorden van de Scout Lodge met het lid van de Photographers Club. Maak een foto van een Mossy RockPine Tree en Axe. De rots en de boom zijn overal in Oaklaville te vinden. Er zit een bijl vast in een boomstronk bij de Scout Lodge. Statief
Foto-uitdaging #2 Geen Praat met het lid van de Photographers Club, links van het Oak Hotel. Maak een foto van mieren. Je kunt ze vinden in de buurt van het Photographers Club-lid dat je uitdaging #1 geeft. Statief
Verdachte activiteit — Bos Voltooi “Logboek blokkeren van het pad” Ten noorden van de Scout Lodge, praat met de vreemde Periscope die uit een prullenbak springt. In de buurt van de Scout die verstoppertje wil spelen, ga op het platform staan ​​en richt je camera op de uiterste rechterhoek. Maak een foto van het verdachte personage in een jas en meld je bij de Periscope. Geen
Monsters spotten

Statief

Honk Attachment 

All Geared Up

Dit is een zoektocht met meerdere regio’s die begint in Oaklaville. Praat in Oak Hotel met een NPC die om foto’s van 4 monsters vraagt. Monsters kunnen worden opgemerkt door de zwarte wervelingen bij hen in de buurt. Je moet je verstoppen om het monster te laten zien, zodat je een foto kunt maken.

 1. Oaklaville: In het kleine gebied rechts van Scout Lodge zit een monster verstopt in de bomen. Werk met de bloemuitsparing om de foto te verbergen en te maken.
 2. Stanhamn: Plaats op het zeer grote strand je statief bij het verlegen nijlpaard en verberg je dan achter de gereedschapskist naast de hoogspanningslijn. Maak een foto van het monster dat in de zee zwemt.
 3. Logcity: In het gebied met de Skateboarding Girl, ga de trap op en plaats je Tripod op de richel van het platform. Loop ver weg en richt de camera op het monster dat uit het rioolrooster springt.
 4. Kiiruberg: Vereist de Honk Attachment en volledige winteroutfit van All geared up. Er is een gigantisch ijsblok met een toeterbord ernaast. Toeter tot het ijs breekt en het pad opent. Met je winteroutfit trotseer je de kou van de sneeuwstormgebieden! Blijf lopen tot je het laatste sneeuwstormgebied bereikt. Het is een doodlopende weg. Plaats het statief in het midden van het gebied en breek het ijsblok om zich achter de muur te verbergen. Een gigantisch monster zal naar de rand van de klif komen.
 Monster masker
Ontbrekende sokken Doorweekte Sokken Rechts van Oak Hotel is een trieste Sockman NPC op zoek naar hun vermiste sok. Voltooi Cup Champion om een ​​paar doorweekte sokken te krijgen. Ga terug naar de Sockman en hij laat je een van de sokken houden. Verandert Soaked Socks (meervoud) in Soaked Sock (enkelvoud). Doorweekte Sok
Word een scout Voltooi “Logboek blokkeren van het pad” Naast de Scout Lodge staat een Scout op een voetstuk. Om een ​​echte Scout te worden, moet je foto’s van drie verschillende planten verzamelen: Blokdistel Katoenbladerdeeg , Gestreepte Paddo. Waar je ook een ijsberende/verwarde Scout ziet met “…” boven hun hoofd, zoek naar de unieke plant in de buurt. Fjällbjörn Cap
Verstoppertje Geen Ten westen van Oak Hotel en het gebied met het spel “Rock in a Cup” staat een Scout bij een verhoogd platform. Ga akkoord om verstoppertje te spelen en hun 4 vrienden te vinden die verborgen zijn in het gebied hieronder. Richt de camera op een verborgen Scout om ze te vinden. Geen
Log een pad blokkeren Geen In het gebied ten noorden van de Scout Lodge, blokkeert een grote boomstam het pad. Praat met de Pinecone NPC op de nabijgelegen rots. Als je nog 3 Pinecone Brothers vindt, kunnen ze samenwerken om het logboek te verplaatsen.

 1. Op de top van Scout Lodge
 2. Binnen Oak Hotel
 3. Bovenop de bushalte
Pad ontgrendeld (log verplaatst)
Word een Paparazzi Rust 2+ kledingstukken uit Er is een Bear Bouncer die de weg naar een geheime club blokkeert. Hij zal een “Swag Check” doen om te zien of je cool genoeg bent om mee te doen. Eenmaal binnen maak je een foto van DJ Moose.
Geen
Leg de schoonheid van het hotel vast Voltooi “Log blokkeren van het pad” Praat met de receptioniste van het Oak Hotel en ze zullen je vertellen dat ze zouden willen dat het hotel betere marketing had. Nadat je Log Blocking the Path hebt voltooid , kun je nu het perfecte uitkijkpunt bereiken om een ​​foto van het hotel te maken. Laat de foto aan de receptioniste zien.
Geen
Hotel Chef
Voltooi “Log blokkeren van het pad”
Bij het uitkijkpunt waar je de foto van het Oak Hotel nam, zit een slungelige vogel die depressief is. Je komt erachter dat ze de chef-kok van het Oak Hotel zijn. De vogel vliegt weg! Keer terug naar het Oak Hotel en ontdek dat ze het Hotel Restaurant hebben heropend.
Geen
Een moedige hengst Geest bril
Op het kerkhof buiten het vreemd gevormde huis waar je de Ghost Glasses hebt gekregen , vraagt ​​een geest je hoe ze er vroeger uitzag. Maak in de lobby van het Oak Hotel een foto van de ingelijste foto van een paard. Keer terug naar de geest en laat ze de foto zien.
Geen
Bekerkampioen Geest bril Praat met de geest voor 3 bloempotten. Win 3 rondes van het spel “Rock in a Cup”. Doorweekte Sokken
Word een bloem Statief In hetzelfde gebied als je eerste Monster en de Scout ijsberen heen en weer. Druk  op om uw statief voor de bloemuitsparing te plaatsen. Gebruik de uitsparing om erachter te gaan staan ​​en gebruik vervolgens je camera om een ​​foto van jezelf in de bloem te maken.
Geen
Geest helper! Geest bril Dit is een zoektocht met meerdere regio’s die begint in Oaklaville. Voltooi alle 6 Ghost NPC-missies. Op je Community Card zijn deze gemarkeerd met een spookpictogram naast de titel. Hier is een lijst met vereiste speurtochten per regio.

 • Oaklaville (2): een moedige hengst, bekerkampioen
 • Stanhamn (2): Scorching Flame?, Supreme Deluxe Sandwich?!
 • Logcity (2): een spookachtige date, spookachtige enge stad
Geen
 

Stanhamn

SPEURTOCHT EERSTE VEREISTE GIDS BELONING
Foto-uitdaging #3
Geen
Deze foto-uitdaging vraagt ​​om drie foto’s, allemaal gevonden in het grote strand.

 • Shy Hippo: Richt de camera op de Shy Hippo totdat ze hun gezicht bedekken.
 • Ice Cream: Ga op de pier staan ​​en maak een foto van het gigantische ijs in de boot.
 • Zand: Maak naast de parasol een foto van het zandkasteel.
Geen
Foto-uitdaging #4
Voltooi “Stroomtekort?!”
De waterkrachtcentrale moet worden gerepareerd om de Photo Challenger te bereiken. Op het grote strand staat een Farmer Cutout waar je achter kunt poseren. Maak een selfie of gebruik het statief voor een betere foto.
Geen
Een goede plek zonder zon Geen Op het grote strand staat een Sunbathing Man. Kijk uit in het water en maak een foto van de zwevende Cosmic Cube. Het vreemde zandblok zal bewegen. Praat opnieuw met de Sunbathing Man om de quest te voltooien. Geen
Verdachte activiteit — Haven Voltooi “Stroomtekort?!” Nadat je de bruggen weer van stroom hebt voorzien, ga je naar het gebied na de hydro-elektrische brug. Praat met de Periscope die zich verstopt in het lege bloemenveld. Nogmaals, ze zijn op zoek naar een verdacht wezen. Het verdachte wezen van Stanhamn wordt gevonden in de haven waar je voor het eerst aankwam, verstopt achter een krat. Maak een foto en rapporteer terug aan de Periscope. Geen
Kaders & Filters! Geen Ga de Photo Challenger Guild Hut binnen en praat met de NPC aan de rechterkant. Volg zijn instructies en probeer enkele nieuwe foto-effecten uit! Kaders en filters
Energietekort?! Honk-bijlage Toeter naar de vogels die de Raft Attendant uitzwermen en reis dan naar de waterkrachtcentrale. Praat met de Engineer naast de enorme machine. Richt uw camera op de binnenkant van de machine om de monteur te helpen bij het lokaliseren van kapotte onderdelen. Paden ontgrendeld (elektriciteit gerepareerd)
Een verloren hond Geen Er is een fluitende wandelaar die op zoek is naar hun verloren hond, Meck. Ga naar het grote strand met de Shy Hippo. Aai de hond en ze zullen je terug volgen naar de Hiker. Geen
Los de chaos op Geen De Honkhouse (vuurtoren) Attendant raakt in paniek omdat de storm hun zicht op de baai blokkeert, en ze kunnen niet zien waar ze de gigantische toeter moeten wijzen om schepen te waarschuwen voor gevaar! Maak een foto van de storm om aan de Honkhouse Attendant te laten zien en gebruik vervolgens je camera om de schepen aan te wijzen. Wacht tot de bliksem flitst en onthul de schepen die verborgen zijn tussen de rotsen. Honk-bijlage
brandende vlam Ghost-bril ,
voltooi “Stroomtekort ?!”
Nadat je de waterkrachtcentrale hebt gerepareerd, krijg je toegang tot een geest op het strand die op zoek is naar een “verzengende vlam”. Maak een foto van de zon en laat ze de foto zien. Geen
Supreme Deluxe Sandwich?! Ghost-bril , toeterhulpstuk 

Een geest buiten de waterkrachtcentrale heeft zijn Supreme Deluxe Sandwich verloren. Ga naar het gebied ten westen van de Photographers Guild Hut en jaag de meeuwen rond de sandwich weg. Geef de sandwich terug aan de geest. Geen
Oceaan vuilnis
Voltooi “Stroomtekort?!”
Praat met de Barrel in het gebied met de gigantische Visserstoren. Richt je camera om de gigantische hengel te richten om al het afval uit het water te verwijderen. Een van de afvalhopen onthult een schatkist met daarin de Delving Helmet. Nadat je al het afval hebt opgeruimd, praat je opnieuw met de Barrel.
Duikhelm
Iemand een bad laten nemen Honk-bijlage In de waterkrachtcentrale staat een ingenieur aan de rand van een loopbrug te wankelen. Gebruik het toeterhulpstuk om hem in het water te laten vallen. Ga naar buiten om hem in de rivier te zien drijven en vraag of hij van het bad heeft genoten. Geen
Koningin van papieren hoeden Honkbevestiging , graafhelm In het gebied met het grote lange strand de meeuwen wegjagen en de Delving Helmet uitrusten . Nu kun je het dokluik gebruiken en onder water gaan. Open de schatkist en pak de Pirate Hat. Keer terug naar de slapende Queen of Paper Hats en ruil de Pirate Hat voor haar Paper Hat. (Opmerking: je kunt op elk moment met haar praten om weer van hoed te wisselen als je bent vergeten een van de hoeden uit te rusten.) Piratenhoed , papieren hoed
Een fluitend dilemma Geen Praat met een sneeuwman die een nieuwe fluitmelodie wil leren. Ga naar de Fontein en maak een foto van de muzieknoten die door de Visser worden gefloten. Ga terug naar de Sneeuwman en laat hem de melodie zien. “Fisherman’s Whistle”-tape
Een gelaagde melodie Honk Attachment , Voltooi “A Whistling Dilemma”
In het gebied met de stormachtige Honkhouse (vuurtoren), jaag je meeuwen weg om toegang te krijgen tot een nieuw gebied. Op het strand is een Guitar Wizard, die een nieuw nummer wil spelen. Gebruik de Hikelady om de “Fisherman’s Whistle” Tape af te spelen . De Gitaar Tovenaar zal er dol op zijn, en de Sneeuwman van de vorige zoektocht zal verschijnen om mee te doen aan het feest.
“Fisherman’s Tune”-tape
De koning der vissen Voltooi “A Whistling Dilemma” & “A Layered Melody”
Nadat de Guitar Wizard en Snowman hun lied voor je hebben gespeeld, verandert de gigantische visschaduw in het water in borrelend water. Richt je camera op de bubbels en wacht tot de koning der vissen in de lucht springt. Maak een foto! Laat het zien aan de Visser die op de Fontein zit om de zoektocht te voltooien.
Geen
 

Logcity

SPEURTOCHT EERSTE VEREISTE GIDS BELONING
Foto-uitdaging #5
Geen
Deze uitdaging vereist 3 foto’s:
 • 5 Levende dingen: dit kan van alles zijn, en kan zelfs dubbele “levende dingen” bevatten. Maar het moeten wel 5 dingen tegelijk zijn, op één foto. Een goede plek is buiten de Hotbean Bros-eetkraam. Er zijn drukke stadsmensen, duiven, enz.
 • Oma-auto: na het voltooien van Always Tumbled Granny, kun je de oma overal in Logcity zien rijden in haar auto. Maak een foto als je haar ziet!
 • Een radicaal moment: in de straat die de Ratskullz Crew leidt, probeert een jonge skateboarder een truc uit te halen. Maak een foto als ze aan de lantaarnpaal slijpt.
Geen
Foto-uitdaging #6
Geen
In hetzelfde gebied waar je de Thieving Crow uit A Thieving Crow vond, staat een man op de parkeerplaats naast een auto. Hij is erg verbaasd over een parkeerbon die hij heeft gekregen. Maak een foto van de verwarde man en zijn slecht geparkeerde auto.
Geen
Verdachte activiteit — Stad
Geen
In hetzelfde gebied waar je de Thieving Crow uit A Thieving Crow vond, verstopt zich een verdachte man onder de trap die naar de boom leidt.
Geen
Ratskullz-bemanning
Geen
Maak een foto van 5 verschillende stukken graffiti rond Logcity en laat ze aan de Ratskullz Crew zien om hun respect te verdienen.
 
Opmerking: elke keer dat je met de Ratskullz-bemanning praat zonder hun foto’s te hebben, zullen ze je pesten en modder naar je camera gooien. Maak de modder schoon door de gestresste mens bij de bushalte te vragen of zoek een fontein.
Tape “Ratskullz Thema”
Een Muis Bakkerij
Honk-bijlage
In de buurt van de influencer die een hamburger en friet eet, vind je een café. Ga naar binnen en ontdek dat het vol zit met muizen! Toeter naar de muizen om ze weg te jagen. De café-eigenaar zal je bedanken met een kaneelbroodje.
Kaneelbroodje
Punk Rocker Broodkruimels
Kaneelbroodje
Bij de ingang van de metro zit een leeuw op een bankje. Geef hem de Cinnamon Bun om de quest te voltooien.
Geen
Persnieuws
Geen
Er is een hoog gebouw van het persbureau in Logcity. Ga naar binnen en een besnorde man zal tegen je schreeuwen dat je moet vertrekken. Voordat je kunt vertrekken, belt hij je opnieuw en huurt hij je in om foto’s te maken. Zet de Reporter Hat op en ga naar de Fashion Show. De uitsmijter achterin laat je backstage gaan nu je deel uitmaakt van de pers!
 
Betreed de Fashion Backstage en zet een andere hoed op (alles is voldoende). Praat met de ongeïnspireerde ontwerper. Ze zal gemotiveerd raken en ermee instemmen om de show te starten. Ga terug naar de Runway en maak een foto terwijl het model over de catwalk loopt.
 

Ga terug naar het persbureau. Maak een zeer ingezoomde foto van de epische snor van de besnorde man. Maak zowel de startbaan- als snorfoto’s en laat ze aan de besnorde man zien.

Verslaggever Hoed
Een ontwerpprobleem
Verslaggever Hoed
Nadat je de foto van de modeshow voor Press-ing News hebt gemaakt, zet je je Reporter Hat weer op en ga je backstage. Praat nogmaals met de ontwerper.
Geen
Riool struikelblok
Geen
Bij een parkeerplaats met politieauto’s staat een “…” boven een rioolrooster. Praat met het rioolrooster en ontdek dat er iemand in vastzit. Maak een foto van de Cosmic Cube die aan het raam van een nabijgelegen gebouw is geplakt. De Cosmic Cube opent het rioolrooster en laat de gevangen man vrij.
Geen
Super Hotbean Bros
Geen
In de buurt van de influencer die een hotdog eet, zijn er worstvormige NPC’s die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Praat met ze en word een nieuwe Super Hotbean-medewerker! Rust de Hotbean Hat uit en praat met hongerige arbeiders in Logcity. Verleid drie nieuwe klanten en ga dan terug naar de straatkraam.
Hotbean Hoed
Hou vol, vriend
Geen
Achter een hele coole leeuw die op een bankje zit, hangt een kat aan een telefoondraad. Maak een foto van de arme kat.
Geen
Kunst tentoonstelling
Voltooi “Frames & Filters!”
In de Art Gallery is een kunstenaar op zoek naar een foto van iets vervormd. Maak een foto met een filter. Ga naar je album, druk op  om de foto een naam te geven. Laat het aan de kunstenaar zien.
Geen
Jong en inspirerend
Geen
Buiten de Hotbean Street Food Truck vind je een geïrriteerde influencer wiens camera het niet doet. Maak met je geweldig krachtige camera een foto waarop zowel de influencer als het bord eten op tafel staat. Praat nogmaals met de influencer en laat haar de foto zien. De influencer verschijnt weer buiten een café en klaagt opnieuw over haar camera. Maak nog een foto met haar en het eten in de buurt en geef haar de foto.
Geen
Altijd getrommelde oma
Geen
Een waaghals oma heeft een omgekeerde auto. In hetzelfde gebied, klim naar de bovenkant van de trap bij de arbeiders en kijk dan over de opening om een ​​Kosmische Kubus te vinden. Maak een foto en oma’s auto wordt gerepareerd.
Geen
Een stelende kraai
Honk-bijlage
Bij het Muizencafé zijn twee mensen aan het spelen met een frisbee. Praat met een van de spelers en een kraai maakt van de gelegenheid gebruik om de frisbee te stelen! Je vindt de Thieving Crow bovenop een grote boom met uitzicht op een parkeerplaats. Toeter op de Thieving Crow en de frisbee zal uit de boom vallen. Verzamel de frisbee en geef deze terug aan de spelers in de buurt van het café.
Geen
De stress wegwerken
Geen
Op het busstation in Logcity zit een ongelooflijke Stressed Human op een bankje. Ze zijn wanhopig om iets schoon te maken. Zoek de Ratskullz Crew op, die je zal pesten en modder naar je camera zal gooien. Breng je vuile camera terug naar de gestresste mens en vraag hem om hem schoon te maken.
Geen
Spookachtige enge stad
Geest bril
In hetzelfde gebied als de Thieving Crow is er een Ghost die Oaklaville erg mist. Laat de Ghost elke foto zien die je hebt uit Oaklaville (het onderwerp doet er niet toe).
Geen
Een spookachtige date
Geest bril
Een mooie geest wil op een perfecte date gaan. Begeleid ze naar een zonnige locatie met bomen en een tafel met kaarslicht. Geen
 

Kiiruberg en bergtop

SPEURTOCHT EERSTE VEREISTE GIDS BELONING
Foto-uitdaging #7
Geen
Deze uitdaging vereist drie foto’s:
 1. De maan: Kijk in elk gebied omhoog naar de lucht en vind de maan.
 2. Sneeuwpop: Er zijn twee voltooide Sneeuwmannen in Kiiruberg. Ofwel zal werken. De eerste is van Assemble a Snowman en de andere is buiten het huis van de Old Man die je Climbing Boots heeft gegeven .
 3. Ballonhond: Er is een hele ballonfamilie die de verjaardag van hun ballonjongen viert. Maak een foto van hun Ballonhond.
Geen
Foto-uitdaging #8
Klimschoenen
Maak een foto van de sterrenmuren van het Observatorium.
 

Opmerking: je kunt een twee-tegen-één krijgen met deze foto als je hem combineert met Play Astronaut. Dezelfde foto werkt voor beide speurtochten.

Geen
Sneeuwbalherinneringen
Geen
Dit zou de eerste missie moeten zijn die je in Kiiruberg voltooit, aangezien de klimschoenen nodig zijn om bijna elke missie in deze regio te verkennen en te voltooien.

 
Er staat een oude man voor zijn huis en haalt herinneringen op aan een gigantische sneeuwbal die hij als kind maakte. Hij geeft je klimschoenen om de nabijgelegen top te beklimmen en te kijken of de sneeuwbal er nog is. Maak een foto van de gigantische sneeuwbal vol puin en keer terug naar de Oude Man. Als dank voor de foto geeft hij je zijn Puffer Hat.
Klimlaarzen , pufferhoed
Militaire vermoedens
Geen
Er zijn 3 Suspicious Activity-missies verspreid over Oaklaville, Stanhamn en Logcity. Voltooi alle 3 speurtochten en vind de geheime basis in Kiiruberg. Praat met de Soldier en hij zal de identiteit van de Suspicious Individual weten.
Geen
Astronaut spelen
Klimschoenen
Aan de voet van de klif van het observatorium is er een geheim pad naar een geschenkdoos met daarin de ruimtehelm. Rust de helm uit en ga het observatorium in. Maak een selfie met jou, Alien Tato, en een van de hangende planeten.
Geen
Oude schilderijen
Toeterbevestiging,  Klimschoenen
De Explorer die achter de Yeti staat wil dat je 6 muurschilderingen rond Kiiruberg fotografeert. De laatste foto is op de bergtop.

 1. Direct naast de Verkenner. Deze telt niet, omdat hij hem al heeft ontdekt.
 2. Loop achter de Explorer en volg het gras naar de voet van een klimmuur. Muurschildering is naast het klimtouw.
 3. Op de muur onder de Photo Challenger, in hetzelfde gebied waar de asteroïde neerstort.
 4. In het gebied waar de Old Man je de Climbing Boots & Puffer Hat gaf, op een muur om de hoek van een klimtouw.
 5. In het Observatoriumgebied, om de hoek van een klimtouw.
 6. Op de bergtop, op weg naar boven om TOEM te zien. Als je over de brug gaat, ga je via een klimtouw naar beneden. Onder de brug.
Geen
Stel een sneeuwpop samen
Toeterbevestiging,  Klimschoenen
Er zit een man vast in een sneeuwpop! Toeter om de man te bevrijden. Maar nu is zijn sneeuwpop verspreid. Zoek het hoofd en de romp van de sneeuwman, maak foto’s en laat ze aan de man zien zodat hij de stukken kan ophalen.
 • Head: Vast op de top van een dennenboom, bovenaan de skilift.
 • Torso: Op een picknicktafel, onderaan de skilift.
Voltooide sneeuwpop (foto-uitdaging)
Yeti schattigheid
Klimschoenen
Er is een pluizige Yeti die op zoek is naar een even pluizige metgezel. Maak een foto van het “Fluffball”-dier (hoe dan ook nodig voor je compendium) en laat het aan de Yeti zien.
Geen
Luister naar het geitenkoor
Klimschoenen
Er zijn drie geiten verborgen rond Kiiruberg. Als je je camera op ze richt, schrikken ze en rennen ze weg. Nadat je ze alle drie hebt gevonden, ga je naar het geitenkoor en ga je op de bank zitten om hun lied te horen.
 1. Boven op een boom, tegenover de Balloon Family.
 2. Ga bij de ingang van de Blizzard Areas staan ​​(een gigantisch stuk ijs met een toeterteken) en kijk in de verte naar een bergtop
 3. Op de top van de skilift kijk je in de verte naar een bergtop. (Aan de kant met de skipistes.)
Geen
Verjaardag in nood
Honk-bijlage

All Geared Up

In het gebied met de Yeti ligt een groot stuk ijs waar je op kunt toeteren en breken. Dit is de ingang van de sneeuwstormgebieden van Kiiruberg. Je moet de complete winteroutfit hebben (zie:  All geared up ) om de storm te doorstaan.
 

Zodra je de sneeuwstorm binnengaat, zie je een Balloon Boy gevangen op een hekpaal. Hij werd meegesleurd door de wind en wil terug naar zijn familie! Bind de Balloon Boy om je middel en draag hem terug naar zijn Balloon Family en verjaardagsfeestje.

Geen
Word een Yeti
Statief
Aan de voet van de skilift bevindt zich een Yeti-uitsparing. Plaats uw statief, maak gebruik van de uitsparing en maak een foto.
Geen
Een asteroïde lokaliseren
Klimschoenen
Praat bij het observatorium met de wetenschapper en zij zal je naar de gigantische telescoop leiden. Gebruik het om de asteroïde in de lucht te spotten. Plots zal de asteroïde in Kiiruberg neerstorten! Zoek de asteroïde, maak een foto en keer terug naar de wetenschapper.
Geen
Onderzoek van de ijstovenaar
Honk Attachment
All Geared Up
In hetzelfde sneeuwstormgebied waar je de verloren Ballonjongen vond, is er een Tovenaar bevroren in een blok ijs. Toeter tot het ijs breekt en de tovenaar is bevrijd. Ontmoet de Tovenaar bij zijn toren en repareer de open haard door een foto te maken van de Kosmische Kubus. Geïnspireerd vraagt ​​de Wizard dat je meer foto’s maakt van Cosmic Cubes. Dit komt vanzelf, aangezien alle Cosmic Cubes vereist zijn voor speurtochten of compendium-items.
 1. Oaklaville: Bij de Scout Lodge, ga bij de bijl staan ​​en richt je camera op het bos; creëert de Pet Rock.
 2. Oaklaville: Onder de trap bij de Plant Pot Ghost. Spawnt het Paddenstoelenhuis.
 3. Stanhamn: In het water bij de zonnebader; beweegt het zandblok.
 4. Logcity: Vast aan de zijkant van een gebouw. Noodzakelijk om de man te helpen die vastzit in het riool ( Sewer Stumble ).
 5. Logcity: In het gebied met oma’s gecrashte auto, volg je de trap naar boven tot je een platform bereikt dat naar de andere kant kijkt. Vereist om Always Tumbled Granny te voltooien .
 6. Kiiruberg: In de tovenaarstoren.

Employee of the month
Onze beste zzp’er!

STANHAMN

Voltooi eerst de chaos oplossen om de Honk Attachment te ontgrendelen. Verjaag de meeuwen die de vlotbewaker aanvallen en laat hem je dan naar de waterkrachtcentrale brengen. In de energiecentrale staat een ingenieur trots bij een muur met foto’s. Er is echter een enkel leeg frame aan het einde. Maak een selfie of gebruik een andere foto en plaats deze vervolgens in het lege kader. Praat opnieuw met de Engineer en hij zal er kapot van zijn dat zijn reeks werknemer van de maand is verbroken.

Cosplayer
Rust lezelf met elk item in het basisspel één keer uit.

Collect them all
Fotografeer alle compendium-wezens uit het basisspel.

All geared up
Verzamel ze alle winter outfit onderdelen en trek ze minimaal 1 keer aan.

You found us!
Je bent echt goed met die camera!

The beginning
Begin je avontuur!

Who’s a good boy?!
Aai een huisdier.

Look at those cuties
Fotografeer alle dieren van de ontwikkelingsteams.

City professional
Voltooi de foto-uitdagingen in Logcity.

Nature’s showstopper
Voltooi de foto-uitdagingen in Oaklaville.

Calm as the sea
Voltooi de foto-uitdagingen in Stanhamn.

The biggest hurdle
Voltooi de foto-uitdagingen in Kiiruberg.

Buisness executed
Voltooi alle missies in Logcity.

Strong as an oak
Voltooi alle missies in Oaklaville.

Seaworthy
Voltooi alle missies in Stanhamn.

Ice fighter
Voltooi alle missies in Kiiruberg

The grand clock tower
Fotografeer de speciale gebeurtenis van de grote klokken.

A majestic hotel
Fotografeer het eikenhotel vanaf het uitkijkpunt.

Photograph the Smiling Huntsman
Een reis onder water.

Home sweet home
Fotografeer het huis van oma.

Experience TOEM
Fotografeer het fenomeen TOEM.

Slow and steady
Wat een geweldige race was dat! Overal spannende actie!

The big city
Bezoek Logcity.

The calm forest
Bezoek Oaklaville.

Set sail for good weather
Bezoek Stanhamn.

Snowy peaks
Bezoek Kiiruberg.

So close now!
Bezoek de top van Kiiruberg.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Toem! Happy Hunting!

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelToem 100% Platina Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 16 King Hugo Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here