Toem 100% Platina Walkthrough

TOEM is een op fotografie gebaseerd puzzelspel, dus bij de meeste speurtochten moet je je camera tevoorschijn halen en iets vinden waar de speurder naar op zoek is. Er zijn 6 hoofdgebieden in het spel waar je met de bus naartoe reist (als je eenmaal genoeg stempels hebt verzameld in het specifieke gebied waar je je bevindt) voordat je terugkeert naar Nana als je eenmaal het ‘fenomeen’ TOEM hebt ontdekt.


Deze gids is bedoeld om u op een efficiënte manier door de taken, verzamelobjecten en trofeeën te leiden, dus soms wordt u gevraagd een object te fotograferen voordat u de taak activeert waartoe het behoort. Sommige NPC’s zijn niet relevant voor de trofeeën en je verpest niets door met ze te praten, dus voel je vrij om van het pad af te wijken en de tijd te nemen om van het spel te genieten, aangezien het vrij kort is (de geschatte tijd is 3-6 uur, met de DLC inbegrepen).

Als je alleen geïnteresseerd bent in de DLC, rol dan even naar beneden.

Afgezien van specifieke trofeeën, concentreer je je op:

 • Taken 
  • Door taken te voltooien, verdien je stempels, waarmee je naar het volgende gebied kunt gaan. Soms moet je later terugkeren naar een gebied, omdat je voor een aantal taken een foto moet maken van iets op een andere hoofdlocatie.
  • Een paar taken zijn het fotograferen van speciale personages nadat je een specifieke taak hebt voltooid, waarna ze gaan schitteren. Sommige van deze personages zijn gekoppeld aan trofeeën.
 • Schepsels
  • Nadat je het compendium hebt voltooid door een foto te maken van alle verschillende wezens in het spel, verdien je de gouden trofee  Collect Them All .
  • Om er zeker van te zijn dat het echt telt (soms niet, afhankelijk van de hoek of het zoomniveau), moet u de foto alleen maken als u een slaksymbool ziet . Je zult weten of het is geregistreerd, aangezien het spel zal vragen of je het aan het compendium wilt toevoegen. Anders wordt het gewoon weergegeven als een normale foto.
  • Look at those cuties , verdiend door foto’s te maken van alle huisdieren van de ontwikkelaars, worden ook ontgrendeld tijdens het proces.
 • Kledingstukken
  • Door alle kledingitems te verzamelen en jezelf ermee uit te rusten zal je de bronzen trofee  All geared up (voor de winterkleding) en de zilveren trofee  Cosplayer opleveren. Sommige van deze items zijn nodig voor bepaalde taken of voor toegang tot bepaalde gebieden.
  • Maak er een gewoonte van om elk item dat je vindt minstens één keer uit te rusten, met name de Piratenhoed in Stanhamn , omdat deze wordt geruild voor een ander item wanneer je de bijbehorende taak voltooit. Het is niet te missen, maar je zou terug moeten gaan om het op te halen bij de piratenkoningin.

THUISLAND

Je begint het spel in het huis van Nana, in het kleine dorpje Homelanda. Nana laat je kennismaken met de camera- en stempelmechanica voordat ze je, vermoedelijk een klein kind, uitzwaait op je verraderlijke reis naar TOEM terwijl ze haar tv-soaps inhaalt.

OAKLAVILLE

De eerste stop op je reis is Oaklaville , een betoverd bos vol eekhoorns en schattige kleine eendjes. Dit is merkbaar groter dan de vorige locatie en heeft meerdere gebieden, hoewel deze gids je zal helpen om niet te verdwalen.

STANHAMN

De volgende is Stanhamn. Verwacht wat wisselvallig weer, van verzengende hitte tot onweer. Neem wat zonnebrandcrème mee… en een regenjas!

LOGCITY

Nu tijd voor een trektocht door Logcity , waar het afval stinkt en je baas mooi is. Je bent nu weg van de rust van het bos en het strand, maar het grootste gevaar dat je hier zult tegenkomen, is dat je modder op je wordt gespat door een paar gewiekste personages in een steegje.

KIIRUBERG

Oh, het weer buiten is vreselijk, maar trofeeën zijn zo heerlijk. Er zijn nog een paar plaatsen te gaan, maar laat de omstandigheden de show niet stoppen.

BERGTOP

Want er is geen berg hoog genoeg, geen vallei laag genoeg, geen rivier breed genoeg, om te voorkomen dat je TOEM bereikt, schat.

THUISLAND DEEL 2

Oost West Thuis Best. Nadat je Nana hebt verteld dat je een goede ervaring hebt gehad (je zou haar kunnen vertellen dat het ‘bleh’ was, maar dat zou op dit moment gewoon wreed zijn), zal ze je laatste foto in de lege lijst hangen. Hierna is er echter nog een laatste (maar snelle) schoonmaakbeurt.

OAKLAVILLE DEEL 2

STANHAMN DEEL 2

KIIRUBERG DEEL 2


En dat is het! Je zou nu elke trofee moeten hebben die nodig is voor het platina. Als je nog steeds iets mist, controleer dan gewoon je lijst en gebruik CTRL + F (of de zoekfunctie van je telefoon) om te vinden waar de trofee wordt genoemd, of druk  op om de takenlijst voor de huidige locatie te openen. Fiets tussen de verschillende gebieden en kijk of er iets is dat je per ongeluk hebt gemist.

Opmerking: het wordt aangeraden om op dit moment een back-up te maken, voor het geval je problemen krijgt met het niet verschijnen van de DLC-trofeeën.


DLC – BASTO (VOORBEREIDINGEN)

De eerste DLC is gearriveerd, die je per vikingschip naar het afgelegen eiland Basto brengt . Het introduceert 2 nieuwe functies, een wateraansluiting voor je camera waarmee je naar hartenlust kunt spetteren, en een nacht- en dagsysteem. Je kunt de tijd veranderen door in hangmatten te slapen die handig in bijna elk deel van het eiland zijn geplaatst, en soms is dit nodig om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden, missies te voltooien of bepaalde wezens voor je compendium te vinden. Laten we aan de slag gaan!

DLC – BASTO

Nu je op Basto zit, is het tijd om je nieuwe omgeving in je op te nemen! Hoewel er nogal wat in zit, zou het niet veel langer moeten duren om de DLC te voltooien dan een standaardniveau. Houd er rekening mee dat kleding hier niet zo belangrijk is als in het hoofdspel, aangezien er maar een beperkt aantal nodig is voor de  vakantiemodus , dus alleen die hebben een kleurcode. Er zijn ook 20 nieuwe wezens nodig voor het compendium.

En dat is het zeker – je zou nu elke trofee moeten hebben! Zo niet, controleer dan je takenlijst en compendium om te zien of je misschien iets hebt gemist. Als de mensen van Something We Made besluiten om nog een DLC uit te brengen, wordt de gids zo snel mogelijk bijgewerkt. Tot die tijd, bedankt voor het lezen!

Check ook onze andere Wiki Guides
Chieck hier onze Trofee Roadmaps

Vorig artikelDestroy All Humans 2 Reprobed – Solaris Verzamel Objecten
Volgend artikelToem Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here