Tiny Tina’s Wonderlands Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad van de trofee: 4/10 in coöp – 5/10 solo (omdat Chaos Rank 20 moeilijker solo is)
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 40-60 uur (doenbaar in 40 uur met goede coöppartners / 45-60 uur solo, afhankelijk van je bouw en vaardigheden)
 • Offline trofeeën: 39 (1X , 5X , 4X , 29X )
 • Online trofeeën: 0 (trofeeën om met een andere speler te ruilen en een speler nieuw leven in te blazen kunnen worden gedaan in offline splitscreen met 2e controller)
 • Aantal te missen trofeeën: 0, kan nog steeds alles doen na het verhaal in free-roam
 • Glitched trofeeën: 0 in solo singleplayer / 1 in co-op (  Parasites Lost kan niet worden ontgrendeld als je het in co-op doet en niet de host bent, het werkt prima als je de host bent)
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, kan alles op de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad
 • Moeilijkste trofee:  Controlled Chaos
 • Minimale doorspeelbeurten: 1
 • PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Save Transfer werkt alleen van PS4 naar PS5 (niet van PS5 naar PS4), kan opslaan in titelscherm van PS4-versie uploaden en downloaden in titelscherm van PS5-versie. Geen autopop voor trofeeën, moet het spel opnieuw spelen om de trofeeën te laten knallen.
 • PS4/PS5 Crossbuy: Ja, maar alleen met de duurdere Next-Level Edition & Chaotic Great Edition (Standard Edition is alleen PS4)
 • Free-Roam na het verhaal?:  Ja, kan nog steeds alle gebieden bezoeken, niets is te missen.
 • Releasedatum: 25 maart 2022

Introductie:

Welkom bij de Tiny Tina’s Wonderlands Trofee Guide & Roadmap! Deze game is een spin-off van de belangrijkste Borderlands serie. Het beschikt over dezelfde gevechtsmechanica, maar heeft een andere algemene spelstructuur. Je selecteert nu hoofd missies en side missies van een “Overworld” kaart die functioneert als een spelbord dat wordt gebruikt om tussen gebieden te bewegen. De Overworld verbindt alle afzonderlijke gebieden in een semi-open wereld. Het is een vrij eenvoudige trofeejacht. Versla het verhaal, doe alle side missies, win 20 van de eindspelkerkers genaamd “Chaos Trials” om Chaos Level 20 te bereiken, de meeste andere trofeeën komen vanzelf. Zoals gebruikelijk bij Borderlands kun je zelf geld en items dupliceren met een 2e controller in splitscreen, of met een online vriend als je geen 2e controller hebt. Dit maakt het gemakkelijk om genoeg goud te krijgen om alle upgrades te kopen. Er is niets waar je op moet letten, gewoon plezier hebben, genieten van het spel, opruimen wat je mist na het verhaal. Niets is te missen, je kunt alle gebieden na het verhaal opnieuw bezoeken en toch alle zijmissies spelen.

Stap 1: Speel door het verhaal [15-20 uur]

Begin door het verhaal te spelen. Je kunt desgewenst de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad “Relaxed” kiezen. Het is het beste om alle side missies die je tegenkomt al te doen. Anders zou je te weinig level hebben voor de hoofdzoekgebieden, je kunt niet zomaar door het verhaal rennen zonder tussendoor een level omhoog te gaan. De side missies worden gemarkeerd door gele uitroeptekens “(!)” wanneer ze in de buurt zijn. Er zijn geen verzamelobjecten om naar uit te kijken. Veel plezier, doe onderweg zoveel als je wilt. Niets in het spel is te missen, je kunt nog steeds teruggaan naar alle gebieden en alle resterende side missies doen na het verhaal.

De beste startklasse is de Spellshot. De startles is permanent en kan niet worden gewijzigd, dus dit is een belangrijke keuze. Zie voor aanbevolen karakteropbouw de Guide voor beste startklassen. Je kunt je vaardigheden/heldenpunten (passieve attributen) na het verhaal nog steeds resetten, zodat je in dat opzicht niets verprutst. Alleen tijdens het verhaal kunnen ze niet worden gereset. Na Main Quest 5: Emotion of the Ocean ontgrendel je een secundaire klasse. De Spore Warden wordt aanbevolen voor het secundair, het heeft een paddenstoelgenoot die vijanden voor je zal afleiden. Na het verhaal kan de secundaire klasse vrij worden gewijzigd in een andere klasse en kun je de vaardigheidspunten opnieuw toewijzen. De secundaire klasse is niet permanent (alleen de startklasse is permanent).

Stap 2: side missies, kerkerdeuren, kampementen [15-20 uur]

Beëindig na het verhaal alle zijmissies die je nog hebt. Je kunt overal terug, niets is te missen. 
In de Overworld moet je ook alle 7 Dungeon Doors en eventuele 10 kampementen vinden en voltooien (er zijn er meer dan 10).

TROFEEËN LIJST:

Bunker Mastered
Ontgrendel alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën om de platina trofee te ontgrendelen (DLC niet vereist).

A Recent Hope
Bereik level 10.

Zie de trofee   Living Legend  voor het bereiken van niveau 40.

Hero Protagonist
Bereik level 20.

Zie de trofee   Living Legend  voor het bereiken van niveau 40.

Wyvernheart
Bereik level 30.

Zie de trofee   Living Legend  voor het bereiken van niveau 40.

Living Legend
Bereik level 40.

Je verdient XP door hoofd missies, side missies, bovenwereldactiviteiten te voltooien en vijanden te verslaan.

Om niveau 40 te bereiken, speel je gewoon het hoofdverhaal, doe je alle side missies en speel je Chaos Rank Trials na het verhaal.

Als je de zijmissies doet zoals ze verschijnen, moet je het verhaal op niveau 30-40 afmaken. Voor de resterende level-ups speel je de Chaos Rank Trials (ontgrendeld na het verhaal). Je moet hoe dan ook alle zijmissies voltooien en Chaos Rank 20 bereiken voor andere trofeeën. Je bereikt automatisch niveau 40 terwijl je aan die andere trofeeën werkt, je hoeft niet specifiek te grinden voor XP.

Je kunt het versnellen door het paarse heiligdom in de bovenwereld (Shrine of Grindanna) te herstellen, het geeft een permanente +10% XP-winst.

Quest Get!
Voltooi “Bunkers & Badasses”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 1e hoofd missie “Bunkers & Badasses”.

Brighthoof Calls for Aid
Voltooi “Hero of Brighthoof”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 2e hoofd missie “Hero of Brighthoof”.

Short Rein
Voltooi “A Hard Day’s Knight”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendeld na de 3e hoofd missie “A Hard Day’s Knight”.

Friend to the Forest
Voltooi “Thy Bard, with a Vengeance”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 4e hoofd missie “Thy Bard, with a Vengeance”.

Bomb Voyage!
Voltooi ‘Emotie van de oceaan’.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 5e hoofd missie “Emotie van de oceaan”.

Rude Sails of Magic
Voltooi “Ballad of Bones”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 6e hoofd missie “Ballad of Bones”.

Brutal Narrative Dissonance
Voltooi “Mortal Coil”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 7e hoofd missie “Mortal Coil”.

Body Unsnatcher
Voltooi “The Son of a Witch”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendeld na 8e hoofd missie “The Son of a Witch”.

The First Session
Voltooi “Soul Purpose”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 9e hoofd missie “Soul Purpose”.

At the Top of All Things
Voltooi “Fatebreaker”.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Ontgrendelt na de 10e (laatste) hoofd missie “Fatebreaker”, voor het beëindigen van het hoofdverhaal.

Gob Darn Good Work
Voltooi “Goblins Tired of Forced Oppressionng” en “The Slayer of Vorcanar”.

Dit is voor het voltooien van een reeks van 3 side missies (de eerste is nodig om toegang te krijgen tot “Goblins Tired of Forced Onderpression”). De missiereeks wordt gestart in de Overworld.

 • Working Blueprint
 • Goblins Tired of Forced Oppression
 • The Slayer of Vorcanar

Parasites Lost
Voltooi “Walk the Stalk”.

Dit is voor het voltooien van de side missie: Walk the Stalk , gestart in de Overworld.

You, Esquire
Voltooi “The Trial of Crooked-Eye Phil”.

Dit is voor het voltooien van de side missie: The Trial of Crooked-Eye Phil , gestart in de Overworld.

So Much for That Guy
Voltooi “The Ditcher”.

Dit is voor het voltooien van de side missie: The Ditcher , gestart in de Overworld.

No Quest Too Small
Voltooi 20 side missies.

Zie trofee  Completionist is Next to Godliness.

Completionist Is Next to Godliness
Voltooi alle side missies.

Er zijn in totaal 48 side missies. Ze worden gemarkeerd door gele uitroeptekens “(!)” op de kaart als ze in de buurt zijn.

Zie de Guide -> Alle Side Missies

Grab My Hand!
Breng een partner terug tot leven.

Dit kan zowel in offline gesplitst scherm met een 2e controller zelf of in online co-op met een andere speler (als je geen 2e controller hebt). De trofee wordt niet ontgrendeld wanneer NPC-partners / klassespecifieke metgezellen nieuw leven worden ingeblazen, moet een andere speler zijn.

U kunt dit zelf doen als u een 2e controller heeft:

 1. Terwijl je in de game het pauzemenu opent, staat rechtsonder “Split Screen: Add controller, press to join”.
 2. Druk met een 2e controller op de PS-knop  , je moet je aanmelden met een ander gebruikersprofiel op de console (als je geen 2e gebruiker hebt, moet je er eerst een aanmaken in het PlayStation-opstart-inlogscherm of in de console-instellingen onder gebruikers en accounts).
 3. Nadat de 2e controller is aangemeld bij een ander gebruikersprofiel, drukt je op met de 2e controller om lid te worden en krijgt u de pop-up “Splitscreen Join”.
 4. Je komt nu met beide controllers in Splitscreen. Als je 2e account nog geen personage heeft gemaakt, wordt je gevraagd er een te maken, doe dat en je bent klaar om te gaan! Het zal je op dezelfde plaats spawnen als de 1e controller-gebruiker.

Laat je gezondheid nu gewoon opraken met de 2e controller-speler en gebruik de 1e controller om te doen herleven. Je kunt op dezelfde manier ook de trofee doen om met een andere speler te handelen!

Reversal of Fates
Get a Death Red een badass of een baas.

Wanneer je gezondheid volledig is uitgeput, word je neergehaald en krijg je een timer op het scherm (rode balk in het midden). Om een ​​”Death Save” te krijgen, moet je een vijand doden voordat deze timer afloopt om jezelf te doen herleven. Voor deze trofee moet je dit doen tegen een badass (mini-boss) of een main boss.

De gemakkelijkste optie is om een ​​badass of hoofdbaas te beschadigen totdat ze op het punt staan ​​te sterven in nog een paar treffers. Laat je dan in eerste instantie neerhalen en dood snel de baas.

Put the RNG in Orange
Vind een betoverd legendarisch item in het wild.

Hiervoor moet je een legendarisch (gele kwaliteit) item laten vallen met de tekst ” Enchanted ” in de itembeschrijving. Soms hebben items dit betoverende effect in hun beschrijving en soms niet. Zodra zo’n item van een vijand valt, springt de trofee onmiddellijk omhoog, je hoeft het niet eens op te rapen! Daardoor kun je het niet missen als zo’n item eenmaal is gevallen.

Deze trofee is volledig op geluk gebaseerd, het is puur geluk wanneer een legendarische zal vallen en of dit het betoverde effect zal hebben of niet. Naarmate je een level omhoog gaat en je Chaos Rank (na het verhaal) verhoogt, zullen de droprates voor legendarische spelers verbeteren. Je zult zo’n item zeker vinden als je naar Chaos Level 20 voor  Controlled Chaos werkt . Legendarische vallen vaker uit tijdens Chaos Trials met een hogere rang. Als je geluk hebt, kan er al een laten vallen tijdens het verhaal.

Dit is hoe een betoverd legendarisch item eruitziet (gele itemnaam en geel ” Enchanted ” in de beschrijving):

Bursting Coffers
Heb minstens 100.000 goud.

Hiervoor moet je tegelijkertijd 100.000 goud in je inventaris hebben (telt niet cumulatief). Zie de trofee  Goldionaire.

Goldionaire
Heb minstens 1.000.000 goud.

Hiervoor moet je tegelijkertijd 1 miljoen goud in je inventaris hebben (telt niet cumulatief).

Dit klinkt misschien als veel, maar na het bereiken van Level 40 en het verhogen van je Chaos Rank is het echt niet zo veel. Items van niveau 40 verkopen voor veel meer geld en vijanden laten veel meer vallen. Hoe hoger je level, hoe meer geld drops je ontvangt.

Je zult vrij gemakkelijk 1 miljoen goud bereiken tijdens het spelen van de 20 Chaos Trials for  Controlled Chaos in het eindspel na het verhaal.

Je kunt je goud ook bedriegen met een 2e controller in offline splitscreen, zie deze handleiding voor instructies:

Zie ook de Guide -> Hoe oneindig geld en voorwerpen te dupliceren

Mag of Holding
Koop de laatste laag van een inventarisupgrade.

Zie trofee  Mule Character hieronder, maar hiervoor moet je alleen de maximale upgrade voor 1 van de 9 upgrade categorieën bereiken. De goedkoopste is de Lost Loot SDU die maximaal 3.280.000 goud kost.

Mule Character
Koop elke inventarisupgrade.

Voor deze trofee moet je alle inventarisupgrades kopen voor alle soorten munitie / rugzak / opslag / verloren buit. Elke laag voor alle 9 soorten voorraadupgrades is vereist. Dit kost 306.173000 totaal goud.

Dit is een ongelooflijk hoog bedrag dat je met normale gameplay niet zult bereiken. Om zoveel geld te krijgen, moet je het dupe (dupliceren), ofwel met een 2e controller in offline splitscreen of met een vriend in co-op als je geen 2e controller hebt. 
Zie de Guide hoe snel geld te verdienen hier: -> Hoe oneindig geld en voorwerpen te dupliceren

De upgrades worden gekocht in de smederij in Brighthoof (Hub City), vanaf de kist links van de smid:

Pistool SDU (10.934.500):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000

Shotgun-SDU (10.934.500):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000

SMG-SDU (10.934.500):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000

Aanvalsgeweer SDU (10.934.500):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000

Sniper Rifle SDU (30.617.000):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000
 11. 5.467.500
 12. 6.561.000
 13. 7.654.500

Zware SDU (30.617.000):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000
 11. 5.467.500
 12. 6.561.000
 13. 7.654.500

Rugzak-SDU (30.617.000):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000
 11. 5.467.500
 12. 6.561.000
 13. 7.654.500

Bank-SDU (167.304.000):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000
 9. 3.280.500
 10. 4.374.000
 11. 5.467.500
 12. 6.561.000
 13. 7.654.500
 14. 8.748.000
 15. 9.841.500
 16. 10.935.000
 17. 12.028.500
 18. 13.122.000
 19. 14.215.500
 20. 15.309.000
 21. 16.402.500
 22. 17.496.000
 23. 18.589.500

Verloren buit SDU (3.280.000):

 1. 1000
 2. 3000
 3. 9.000
 4. 27.000
 5. 81.000
 6. 243.000
 7. 729.000
 8. 2.187.000

Take This
Ruil met een andere speler.

Dit kan in offline splitscreen met een 2e controller of in online co-op met een andere speler (als je geen 2e controller hebt).

Je kunt dit zelf doen als u een 2e controller heeft:

 1. Terwijl je in de game het pauzemenu opent, staat rechtsonder “Split Screen: Add controller, press to join”.
 2. Druk met een 2e controller op de PS-knop , je moet je aanmelden met een ander gebruikersprofiel op de console (als je geen 2e gebruiker hebt, moet je er eerst een aanmaken in het PlayStation-opstart-inlogscherm of in de console-instellingen onder gebruikers en accounts).
 3. Nadat de 2e controller is aangemeld bij een ander gebruikersprofiel, drukt je op met de 2e controller om lid te worden en krijg je de pop-up “Splitscreen Join”.
 4. Je komt nu met beide controllers in Splitscreen. Als je 2e account nog geen personage heeft gemaakt, wordt je gevraagd er een te maken, doe dat en je bent klaar om te gaan! Het zal je op dezelfde plaats spawnen als de 1e controller gebruiker.

Benader nu gewoon het andere personage en houd vast om een ​​ruilverzoek te verzenden, de andere speler/controller moet het touchpad vasthouden om het verzoek te accepteren. Voeg nu eenvoudig een item (of 1 geld) toe aan het menu met ruilaanbiedingen. Vervolgens moeten beide spelers onderaan op ‘ruilen’ klikken, dan duurt het een paar seconden voordat de ruil is voltooid en de trofee zal knallen.

Shop, Drop, and Roleplay
Pak een cosmetisch item op en wissel het in.

Je ontvangt tijdens het spel willekeurig cosmetische items, ze hebben een paarse itemkleur (alle drops zijn willekeurig). De cosmetische items worden gebruikt om het uiterlijk van je personage en banner aan te passen. Rust zo’n item uit en klik er vervolgens in je inventaris op om het in te wisselen om de trofee te laten knappen.

Luck Amok
Heb in totaal 3.000 buitgeluk.

Deze trofee wordt automatisch ontgrendeld op weg naar Chaos Level 20. Je krijgt 3000 Loot Luck door de Chaos Trials te spelen, dus maak je hier geen zorgen over.

Loot Luck is een van de passieve karakterattributen. Je kunt je buitgeluk controleren door naar het Skills-menu te gaan > druk op om Hero Points (Attributen) te openen > scroll naar “Buitengeluk” bovenaan:

Er is “Base Loot Luck” en Multipliers die je een boost geven aan het algehele Loot Luck. Deze stat bepaalt hoe waarschijnlijk het is dat je een hogere versnelling krijgt (paarse en gele zeldzaamheid).

De gemakkelijkste manier om het geluk van de basisbuit te vergroten, is door alle 20 Chaos Trials voor  Controlled Chaos te spelen . Je krijgt een boost voor je Base Loot Luck (ongeveer +100) voor elke voltooide Chaos Trial. Je krijgt ook verhogingen van andere voltooiingstaken, nadat je het verhaal en alle zijmissies hebt gedaan, zou je gewoon rond de 1000 Loot Luck moeten hebben. Doe dan de Chaos Trials om het hoger te rangschikken.

Om de vermenigvuldigers te verhogen:

 • Chaos Loot Luck Multiplier: Elk Chaos Level geeft je verder een +4% Multiplier voor het totale Loot Luck
 • Lucky Dice Loot Luck Multiplier: Interactie met de Lucky Dice die je vindt. Het is niet nodig om er een te vinden om de trofee te krijgen, je zou alle dobbelstenen volledig kunnen negeren en toch de trofee automatisch krijgen terwijl je Chaos Trials doet. Kies gewoon zelf welke dobbelstenen je vindt door middel van natuurlijke gameplay.
 • Myth Level Loot Luck Multiplier: Nadat je spelerniveau 40 hebt bereikt, blijf je Myth Ranks behalen, je kunt die level-ups investeren in extra Loot Luck %. Zet al je Myth-rangen daarin totdat de trofee wordt ontgrendeld.
 • Herstel de Red Shrine in het noorden van de Overworld, in het woestijngebied, voor een permanente toename van +10% Loot Luck (Aaron G Shrine). De Shrine-stukken zijn te vinden in het woestijngebied rond het heiligdom en worden gemarkeerd door groene kristalpictogrammen op de Overworld-kaart, te vinden in de kerkers/ruïnes rond de woestijn.

Geen enkele vermenigvuldiger is absoluut verplicht, maar je kunt deze allemaal combineren om sneller 3000 Loot Luck te krijgen.

Je komt automatisch bij Loot Luck 3000 terwijl je alle andere trofeeën doet, in het bijzonder als je Chaos Level 20 voltooit. Maak je hier dus niet al te veel zorgen over, het zal waarschijnlijk komen zonder zelfs maar te proberen. Vergeet niet om je Myth-rangen in verhoogd buitgeluk te plaatsen nadat je niveau 40 hebt bereikt.

They Haven’t Invented Podcasts Yet
Pak een kennisrol op.level 20.

Lore Scrolls zijn door het hele spel te vinden, er zijn er in totaal 57. Voor trofeedoeleinden heb je slechts 1 enkele nodig voor deze specifieke trofee.

Een makkelijke vind je in de Overworld, volg het pad tegenover de ingang van Queen’s Gate. Melee de boomtakken die in de weg zitten om de scroll erachter te vinden.

Keep On Rollin’
Enchant of betover een item opnieuw.

Nadat je het hoofdverhaal (10 hoofdmissies) hebt voltooid, ontgrendel je een nieuwe hoofdzoektochtmarkering voor de epiloog. Speel de epiloog, deze leidt je naar de smid in Brighthoof, praat met haar en ze zal je vertellen dat je nu de betoveringen (mods) op items opnieuw kunt rollen. Je vindt een Enchantment Reroller-machine in de smederij achter de smid in Brighthoof:

Gebruik deze machine gewoon op elk item om de trofee te laten knappen. Het vereist Moon Orbs (eindspelvaluta), je krijgt er automatisch een aantal tijdens de epiloog.

Een andere Enchantment Reroller machine is te vinden in The Chamber of Chaos, die je ook tijdens de epiloog bereikt.

Dungeon Ender
Voltooi elke kerkerdeur in de bovenwereld.

Zie de Guide -> Alle Dungeon Deur Locaties

Back Off!
Verdoof een vijand die je achtervolgt in de Overworld.

Loop op de Overworld kaart door het gras om een ​​vijand te laten spawnen. Zodra het spawnt, drukt je op om het te slaan, hierdoor verdwijnt de vijand en wordt de trofee ontgrendeld.

Fired Festival
Ruim 10 kampementen op in de bovenwereld.

Zie de Guide -> Alle Kampen Locaties

Thank the Maker
Voltooi een Chaos Chamber run.

Zie de gouden trofee Controlled Chaos

“You Mean the Chaos Levels?”
Bereik chaosniveau 10.

Zie de gouden trofee Controlled Chaos

Controlled Chaos
Bereik chaosniveau 20. controlledchaos

De Chaos Kamer (Chaos Levels) worden ontgrendeld na het verhaal. Nadat je het verhaal hebt voltooid, krijg je een nieuwe hoofdzoektochtmarkering voor de epiloog. Volg die Epilogue queestemarkeringen en je wordt naar de Chaos Chamber in Brighthoof geleid. Je krijgt dan een korte tutorial over hoe de Chaos Chambers werken.

Het zijn een lange reeks van willekeurige kamers gevuld met willekeurige vijanden. Aan het einde van elke kamer kun je kiezen tussen twee portalen die de beloning van de volgende kamer bepalen. Aan het einde is er altijd een baas, na de baas kom je in een beloningsruimte waar je de gewonnen kristallen kunt inruilen voor itemcategorieën naar keuze. Hierna zal de Chaos Trial eindigen. Standaard heb je 3 levens voor de hele proefperiode, maar je kunt er meer kopen tijdens de proefperiode.

Om je Chaos Level te verhogen, moet je met Dragon Lord praten in The Chamber of Chaos en de Chaos Trial selecteren . Win de Chaos Trial (overleef alle kamers en versla de baas aan het einde). Chaos Trial is het enige type trial dat je Chaos Rank verhoogt.

Speel GEEN Featured Run / Normal Run / Extended Run. Die verhogen NIET je Chaos Level!

Je moet 20 Chaos Trials van begin tot eind verslaan om Chaos Level 20 te bereiken. Als je geen levens meer hebt, moet je een nieuwe Chaos Trial opnieuw starten. Dit is eigenlijk de eindspel sleur. In het begin kun je een run doen in 20-30 minuten, maar de vijanden worden moeilijker met elk niveau en later duurt het 30-40+ minuten per run (solo). Laten we uitgaan van een gemiddelde van 30 minuten per run x 20 runs = 600 minuten (10 uur), ervan uitgaande dat je nooit een poging over hoeft te doen.

Chaos proeftips:

 • Speel op Easy moeilijkheidsgraad (Menu > Opties > Gameplay > Moeilijkheidsgraad = Ontspannen). Solo kan dit nog steeds een uitdaging zijn, maar het helpt om meer schade aan te richten en minder schade op te lopen.
 • Het spelen van Spellshot + Spore Warden-lessen wordt aanbevolen. De Spellshot heeft een actieve vaardigheid voor dual-wield magie, wat erg krachtig kan zijn. Je kunt ook nooit zonder magie komen te zitten (in tegenstelling tot wapenmunitie).
 • Aan het einde van elke kamer kun je een portaal kiezen, het toont de beloning voordat je het kiest. Het is het gemakkelijkst om te gaan voor degenen met het paardpictogram, het geeft je een vaardigheidsbuff. Die met blauwe kist is ook goed, hij brengt je soms naar een kamer met veel zegenbeelden die je voor lichtbollen kunt kopen. Houd je dus idealiter aan die twee soorten portalen. Als geen van beide beschikbaar is, ga dan voor het gouden kistportaal.
 • Vermijd de portalen met het demonengezicht, die laten je kiezen tussen 2 vloeken waardoor het rennen moeilijker wordt.
 • Kies nooit voor de Harde of Medium vloek! In de eerste kamer moet je altijd een vloek kiezen, ga altijd voor de makkelijke indien beschikbaar. Als het alleen Medium en Hard vloek heeft, ga dan voor Medium. Harde vloek heeft negatieve effecten, zoals het vrijgeven van geesten van gedode vijanden die je onmiddellijk doden wanneer ze je aanraken. Medium omvat zaken als het vrijgeven van ijsbollen van gedode vijanden die je constant beschadigen totdat ze worden vernietigd. De gemakkelijke vloeken hebben geen negatieve effecten.
 • Nadat je een kamer hebt leeggemaakt, kun je rondlopen om te controleren op paarse pictogrammen op de minimap, dat zijn zegeningen die je kunt kopen.
 • Voor een gemakkelijkere tijd besteed je al je orbs aan zegeningen in plaats van ze voor wapens te houden (beesten zijn: ontvang minder schade, verhoog de afdeling, richt meer wapenschade aan, richt meer kritieke schade aan, extra leven). U wilt echter eerst een goede uitrusting opbouwen. Nadat je level 40 hebt bereikt, doe je een paar runs waarbij je je vooral concentreert op de goud/blauwe borstportalen om aan het einde veel lichtbollen te krijgen om in de beloningsruimte te besteden. Je kunt aan het einde gemakkelijk 1000 orbs krijgen als je niet te veel zegeningen koopt, dus je kunt 4 items krijgen van elke gewenste categorie (het kost 500 per categorie om een ​​paar gegarandeerde paarse drops te krijgen). Goede wapencategorieën zijn over het algemeen SMG en Pistolen omdat ze de meeste schade per seconde aanrichten. Een goede uitrusting is cruciaal.
 • Welke baas je aan het einde krijgt, is willekeurig, maar het zijn bazen uit het verhaal en zijmissies, dus je zou ze al moeten kennen. De slechtste die je kunt krijgen is Dragon Lord omdat hij de meeste gezondheid heeft en je in een enkele combo kan doden en je moet oppassen dat je niet van het platform valt. Als je sterft van de baas, begin dan gewoon een nieuwe run en het zou de proef moeten veranderen en je de volgende keer een andere baas moeten geven. Sommige bazen zijn veel gemakkelijker dan andere, het is gewoon geluk.
 • Repareer de gouden Overworld Shrine voor +10% Crit Damage permanente buff (Shrine of Throatus Punchus).
 • Als je solo problemen hebt, speel dan in co-op. Met een goed team is dat makkelijker.

Baas tips:

Hieronder staan ​​video’s voor de verhaalbazen die ook kunnen spawnen in de Chaos Trials en enkele tips.

 • De moeilijkste zijn Wastard (genaamd Son of a Witch tijdens het proces) en Dragon Lord.
 • Wastard (Son of a Witch) is degene die een blauw schild heeft en een drakenhuisdier oproept dat zijn schild oplaadt. Draag altijd wat Sigil-spreuken bij je die bliksemschade aanrichten. Plaats deze om hem heen, hij blijft een tijdje op dezelfde plek en het trekt zijn schild snel leeg en beschadigt zijn huisdierendraak snel. Zodra de draak spawnt, schiet de hoofdbaas neer met een wapen dat explosieve schade / spatschade aanricht om zowel de draak als de baas te verwonden (elke variant van het pistool “Lewdite of Blastoff” werkt goed, trek gewoon de pistolen in de beloningskamer van proeven om er een te krijgen – voor Sigil Spells controleer alle automaten met snel reizen tussen kaarten). Een snelvurend explosief wapen in combinatie met Sigils zal de draak snel doden en tegelijkertijd de schildschade van de bazen behouden. Vooral als je als Spellshot speelt, kun je 2 Sigil-spreuken tegelijk plaatsen, bij voorkeur beide die elektrische schade aanrichten, om zijn schild supersnel uit te schakelen. Wanneer zijn rode gezondheidsbalk laat zien, schakel je over op een vuurwapen om brandwonden te veroorzaken die goed zijn tegen vlees.
 • Dragon Lord is het langste gevecht, met 5 gezondheidsbalken en een enorme drakenmetgezel in zijn laatste fase. Ten eerste; val niet van de richels rond de arena, het zou je onmiddellijk doden en je een leven verliezen en je moet het hele gevecht opnieuw doen. Wanneer hij de paarse kristallen gebruikt om paarse slijm op de vloer te werpen, vernietig die kristallen dan snel. Als je in de paarse goo stapt, richt je direct gezondheidsschade aan en negeert je Ward, kan je heel snel doden. Wanneer hij paarse spookdraken oproept die naar je toe rennen, spring dan ofwel over hun vleugels om geen schade op te lopen, of dood er snel een met een voldoende genivelleerd wapen om een ​​opening te creëren waar je niet geraakt wordt (pistolen of iets anders dat explosieve spatschade aanricht werkt). goed). Voor het grootste deel van het gevecht wil je gehurkt blijven om zijn paarse projectielen te ontwijken, als je door een paar op een rij wordt geraakt, word je neergehaald. Gehurkt kunnen ze je niet raken. Later begint hij naar je te springen, voordat hij de grond raakt, wil je zelf springen om de schade door de impact van zijn landing te voorkomen. Wanneer hij zijn grote drakenmetgezel spawnt, moet je afwisselen tussen het beschadigen van de baas en de grote draak, wat niet wordt bewaakt door het gele schild. In dit stadium is het gemakkelijk om geen mobs meer te hebben om te doden voor het geval je wordt neergehaald, dus probeer er minstens een of twee in leven te houden om jezelf te redden als je ten val komt. Nogmaals, het spelen van Spellshot is hier het gemakkelijkst, dus je kunt je hele afdeling in 5 seconden onmiddellijk herstellen door een snel herladend pistool 10 keer achter elkaar te herladen (Mage Armor-vaardigheid die onmiddellijk 10% Ward per herlaadbeurt herstelt, samen met de 40% snellere herlaadbeurt je kunt elke 0,5 s snelle pistolen herladen). Zo kun je gewoon rondjes rennen, spam herlaadt na een enkel schot om je schild te allen tijde maximaal te houden, en spam vervolgens dubbele spreuken naar de baas of draak wanneer je spreuken zijn opgeladen. Afspoelen en herhalen, duurt even, maar het is veilig en gemakkelijk en houdt je schild vol.

Tiny Tina’s Wonderlands Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelTiny Tina’s Wonderlands Wiki Guide
Volgend artikelLEGO Star Wars: The Skywalker Saga Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here