Tiny Tina’s Wonderlands – Hoe te respecteren

Deze gids legt uit hoe je kunt respec in Tiny Tina’s Wonderlands (reset skills en secundaire klasse).

Kun je vaardigheidspunten en klassen in Tiny Tina’s Wonderlands respecteren?

Ja, je kunt je vaardigheidspunten, attributen en secundaire klasse respecteren. Je startklasse kan niet worden gewijzigd, maar je kunt de vaardigheidspunten opnieuw instellen en opnieuw verdelen. Kies daarom verstandig je startklasse.

Zie de Guide -> Wat is de beste Start Klasse

De secundaire klasse kan vrij worden gewijzigd in elke andere klasse, je kunt de secundaire klasse zo vaak wisselen als je wilt. Je kunt alle vaardigheden voor beide klassen respecteren om een ​​nieuwe personage-build te maken.

Hoe te respecteren

  1. Voltooi het hoofdverhaal, bestaande uit 10 hoofdstukken (10 hoofdmissies)
  2. Tijdens de Epiloog ga je naar de taverne in Brighthoof en een NPC zal je vertellen dat je nu je karakter kunt respecteren en je secundaire klasse kunt veranderen. Dit kan worden gedaan in het Quick-Change-station, ofwel dat in de Brighthoof Tavern of dat in de Chaos Chamber, de eindspelkerker die je ook tijdens de epiloog bereikt.

3. Druk bij het Quick-Change-station op om te Respec.

4. Je kunt ofwel de vaardigheden respecteren (hiermee kun je ook een andere secundaire klasse kiezen), of de heldenpunten (alleen attributen), of beide tegelijk. Het kost 10% van uw totale vervoerde geld. Dus hoe meer geld je aanhoudt, hoe meer het gaat kosten. Bijvoorbeeld als u 1.000.000 goud x 10% = 100.000 vergoeding heeft.

Dat is alles. Je primaire klasse kan niet worden gewijzigd, maar het zal de vaardigheidspunten ervoor opnieuw instellen, zodat je die naar eigen goeddunken kunt respecteren. De secundaire klasse kun je zo vaak veranderen als je wilt. Omdat de vergoeding wordt gemeten in een percentage van uw totale goud, in plaats van een vast bedrag, kunt u dit oneindig doen om verschillende builds uit te proberen.

Tiny Tina’s Wonderlands Wiki Guide

Vorig artikelTiny Tina’s Wonderlands – Guide voor Beste Starters
Volgend artikelTiny Tina’s Wonderlands – Alle Side Missies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here