The Pathless Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 2/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 10-20 uur
Offline trofeeën: 43 (1X Platina trofee, 2X Gouden trofee, 12X Zilveren trofee, 28X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0
Aantal te missen trofeeën: 1 – trofee Storm Survivor, trofee Sky Master kan half worden gemist als je te vaak wordt gezien tijdens een storm.
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: De moeilijkheidsgraad is voor iedereen hetzelfde.
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select na het verhaal ?: Ja, je kunt elk plateau opnieuw bezoeken om verzamelobjecten op te ruimen.
Releasedatum: 1 december 2020

Introductie:

Welkom bij The Pathless Trofee Guide & Roadmap. The Pathless is een indie open-world game waarin je speelt als de Hunter die op een gevaarlijke reis begint om de vloek op te heffen op een door de Godslayer beschadigd eiland. The Pathless is een erg leuke platina, met leuke traversal-, gevechts- en puzzelmechanismen.

Om de platina trofee te ontgrendelen, heb je bijna 100% voltooiing nodig. Met slechts een paar trofeeën die aan het verhaal zijn gekoppeld, zijn de meeste trofeeën gekoppeld aan Collectibles. Hoewel er geen in-game map is, worden alle Collectibles in de wereld nog steeds gemarkeerd door drie verschillende lichten: blauw voor Lore, sterker rood voor Lightstones en zwakker rood voor Lanterns. Je kunt altijd de locatie van een verzamelobject zien door op je driehoek te drukken, op elk moment tijdens het spel. (het beste kun je doen vanaf hoge locaties, zoals obelisken). Er zijn ook een aantal trofeeën gekoppeld aan diverse activiteiten die je op elk moment tijdens het spel kunt ontgrendelen of na het verhaal kunt opruimen.

Niets is te missen en je kunt alle plateaus opnieuw bezoeken nadat je het verhaal hebt voltooid. De enige trofee waar je op moet letten, is Storm Survivor. Dit is te missen, want als je eenmaal elk Plateau van hun vloek hebt gezuiverd, zal de storm verdwijnen en je er dus uitsluiten. Het goede nieuws is dat als je het mist, je een nieuw spel kunt starten en het binnen de eerste 30 minuten kunt ontgrendelen. Bovendien is Sky Master semi missable, afhankelijk van hoe vaak je wordt opgemerkt door de corrupte wezens terwijl je vastzit in een storm.

Stap 1: Speel het verhaal door en verzamel zo veel mogelijk

Uw eerste stap is eenvoudig. Geniet van dit prachtig geschreven verhaal. Probeer zoveel mogelijk Collectibles te verzamelen om te voorkomen dat je na het verhaal te veel opruimt. Wat je ook mist, kan na het verhaal worden opgeruimd.

Stap 2: Verzamelobjecten opruimen en verlengd einde

Nadat je het verhaal hebt verslagen, word je teruggebracht naar het hoofdmenu. Vanaf hier klik je op Doorgaan en je wordt teruggetrokken naar de Mountain Tundra. Tijd om Lightstones, Lore of Lanterns die je hebt achtergelaten op te ruimen.

Stap 3 (optioneel): Diverse trofeeën

Deze stap is optioneel en kan gemakkelijk worden gecombineerd met stap 2. Als je nog een aantal trofeeën over hebt om te ontgrendelen, zorg er dan nu voor dat ze worden ontgrendeld. Gefeliciteerd met je nieuwe glanzende platina trofee!

TROFEEËN LIJST:

No Path Untraveled
Verzamel alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in The Pathless om de Platina trofee te ontgrendelen.

1000 talismannen neergeschoten
Schiet 1000 talismannen.

Een van de manieren om door de Plateaus in The Pathless te reizen, is door te schieten op talismannen die over de hele wereld verspreid zijn. Zodra je pijl er een raakt, krijg je een snelheidsboost. Deze trofee wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld, dus maak je er geen zorgen over. Je zult in de loop van je avontuur meer dan 1000 talismannen raken en deze waarschijnlijk ontgrendelen in de beginfase van het spel.

Acrobat
Schiet 5 talismannen terwijl je in de lucht bent voordat je de grond raakt.

Een van de manieren om door de Plateaus in The Pathless te reizen, is door te schieten op talismannen die over de hele wereld verspreid zijn. Zodra je pijl er een raakt, krijg je een snelheidsboost. Deze trofee is het gemakkelijkst te ontgrendelen als je met je adelaar over de kaart vliegt. Het wordt waarschijnlijk vrij natuurlijk ontgrendeld, dus maak je er geen zorgen over.

Sky Master
Verkrijg 10 flappen.

Al vroeg in het verhaal ontmoet je je metgezel, een adelaar. De adelaar is essentieel om snel locaties op grote hoogte te bereiken en veel sneller over een plateau te komen. Om hoogte te winnen, kan je adelaar flappen gebruiken. Je begint met één flap, maar in de loop van het verhaal ontgrendel je er nog vier, één na de baas van elk Plateau. Om bij 10 te komen, heb je kristallen nodig die je kunt verzamelen door de locaties van Lantaarns te vinden en hun puzzels op te lossen of door kisten te openen die over de hele wereld zijn verspreid (gemarkeerd in een zwakker rood na het driehoekje indrukken).

Deze trofee is half te missen. Als je toevallig in een storm terechtkomt en te vaak door het corrupte wezen wordt opgemerkt, kun je ervaring en mogelijk flappen verliezen, waardoor het moeilijker wordt om bij 10 te komen.

Skill Shot Master
Chain 10 vaardigheidsschoten op een rij.

Om een ​​vaardigheidsschot uit te voeren, moet je op een talisman schieten en lR2 oslaten zodra de diamant maar half vol is. Het trofee icoon zelf laat je precies zien wanneer je de trekker moet loslaten. Als je dit met succes hebt gedaan, zou je een gouden vonk uit de diamant van de talisman moeten zien komen. Je kunt dit op dezelfde talisman doen als je dat liever hebt.

Epic Flight
Vlieg langer dan een minuut zonder een opwaartse luchtstroom aan te raken.

Dit kun je het beste doen als je minimaal 5 flappen hebt. Als je dat eenmaal hebt gedaan, bereik je een heel hoge locatie (het oude fort of het observatorium zijn hier echt goed voor) en duik je omhoog. Terwijl je rond de wereld vliegt, moet je je flappen timen om hoogte te winnen wanneer dat nodig is. Anders blijf je gewoon door het verhaal spelen en uiteindelijk wordt het op natuurlijke wijze ontgrendeld terwijl je naar de locatie van elk Collectible reist.

Super Slide
Glij 400 meter een steile helling af.

Steile hellingen zijn gemakkelijk te vinden rondom het Mountain Tundra Plateau. Bereik gewoon een hoog punt met je adelaar en als je eenmaal een berghelling hebt gevonden die steil genoeg is, laat je vallen en glijden.

Epic Landing
Val 150 meter zonder te glijden en land hard.

Dit wordt heel natuurlijk ontgrendeld als je van de ene obelisk naar de volgende gaat. Om 150 meter te vallen zonder te glijden en hard te landen, spring je gewoon van een heel hoge plaats. Obelisken zijn hier echt goed voor. Het maakt niet uit of je het hebt schoongemaakt of niet.

River Rider
Drift 300 meter in een rivier.

Om 300 meter in een rivier af te drijven, springt u gewoon in het water en laat u zich door de rivierstroom voeren. Dit kun je het beste doen op het eerste plateau van het spel, The Forest. Hier zijn veel rivieren.

Trick Shot
Laat een pijl door twee spiegels weerkaatsen.

Deze trofee wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld als je voor alle lichtstenen gaat.

High Flyer
Bereik de hoogste opwaartse luchtstroom boven de berg.

Naast de hoogste obelisk in de bergtoendra is een opwaartse luchtstroom. Het wordt het beste bereikt als je 8 of meer flappen hebt. Vlieg er gewoon in en laat je omhoog vliegen. Dit zal de trofee ontgrendelen.

Observer
Bereik het observatorium.

Het observatorium is te vinden in de bergtoendra. Je zult dit natuurlijk bezoeken als je voor alle Lightstones gaat.

Cold Hike
Bereik het oude fort.

Het oude fort is te vinden in de Redwood Steppe. Je zult dit natuurlijk bezoeken terwijl je op zoek gaat naar de Lore-locaties die nodig zijn voor de trofee The Pathfinder’s Tale.

Forest Whisperer
Run met 6 dieren.

Dit is waarschijnlijk de meest irritante trofee in de game. Om een ​​dier met je mee te laten rennen, moet je er een tijdje achteraan rennen totdat het goud gloeit. Zodra het goud gloeit, kun je stoppen en begint het dier met je mee te rennen. Herhaal voor 5 dieren. Wat dit vervelend maakt, is dat de gouden schittering heel moeilijk op te merken is en dat de dieren je zonder een echte reden niet meer kunnen volgen. Dit kun je het beste doen op het eerste Plateau van het spel, The Forest, met herten.

Storm Survivor
Overleef 3 stormontmoetingen ongedeerd.

Deze trofee is te missen. Over elk plateau is een bolvormige, roodgekleurde storm waarin het corrupte wezen op je jaagt. Om een ​​stormstrijd ongedeerd te overleven, moet je je adelaar bereiken zonder opgemerkt te worden. Als het oog van het bedorven wezen op je gericht is, sta dan stil. Als je wordt opgemerkt, verlies je ervaring en mogelijk adelaarsflappen als je veel te vaak wordt betrapt. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om deze trofee uit de weg te ruimen in het eerste Plateau van het spel, The Forest. Dan heb je niet veel arendservaring, dus verlies je niet veel. Ga gewoon een storm binnen, overleef het en doe hetzelfde nog twee keer. Trofee ontgrendeld.

Eagle’s Companion
Aai de adelaar 4 keer.

Dit werkt alleen als je adelaar vervloekt is. Elke keer dat je het corrupte gebied van een Plateau betreedt, inclusief een storm, wordt je adelaar vervloekt. Om de vloek op te heffen, moet je hem aaien. Je eerste kans om te aaien is tijdens het verhaal nadat je de adelaar hebt ontmoet. De overige drie huisdieren kunnen worden ontgrendeld nadat ze drie keer een storm hebben overleefd. Deze trofee moet worden ontgrendeld nadat je voor de derde keer een storm hebt overleefd.

The Pathfinder’s Tale
Vind alle kennis van het Pathfinder verhaal.

Verspreid over de plateaus zijn blauwe bollen. Dit zijn Lore Collectibles en de meeste zijn te vinden in Lanterns ‘of Lightstones’ gebieden. Voor deze trofee hoef je niet te communiceren met alle Lore Collectibles, maar alleen met alle items die te vinden zijn in 4 specifieke gebieden, één voor elk Plateau. De locaties zijn allemaal gemarkeerd wanneer je op je driehoek drukt . Hier is de ruwe locatie voor de Lore Collectibles die nodig zijn voor deze trofee:

  1. Plateau 1, The Forest: gelegen in een bos, dichtbij de opwaartse luchtstroom naar Plateau 2.
  2. Plateau 2, The Red Steppe: in het oude fort. Je bereikt deze locatie als je voor alle Lightstones gaat.
  3. Plateau 3, The Great Plains: ten oosten van de baasarena. Je bereikt deze locatie als je voor alle Lightstones gaat.
  4. Plateau 4, The Mountain Tundra: gelegen op een fort op een van de berghellingen. De locatie is gemarkeerd met een sterk rood licht.

Ancient Whispers
Ontdek 15 overleveringsberichten.

Zie de trofee Wisdom of the Ancients.

Echoes of the Past
Ontdek 30 overleveringsberichten.

Zie de trofee Wisdom of the Ancients.

Wisdom of the Ancients
Ontdek 45 overleveringsberichten.

Verspreid over de plateaus zijn blauwe bollen. Dit zijn Lore Collectibles en de meeste zijn te vinden in Lanterns ‘of Lightstones’ gebieden. Ze geven je inzicht in het verhaal achter de vloek van het eiland. Er zijn veel meer dan 45 Lore-berichten in The Pathless. Deze trofee wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld terwijl je door het verhaal speelt en voor alle Lighstones gaat.

Gifts of the Tall Ones
Verzamel het geschenk van elke geest.

Verspreid over de plateaus zijn lichtstenen. Deze worden gemarkeerd door sterke rode lichten als je op je driehoek in enig moment tijdens het spel op drukt (het beste kun je doen vanaf hogere locaties, zoals obelisken). Lichtstenen zijn nodig om de obelisken te reinigen en toegang te krijgen tot een Spirit’s Gift. Terwijl degenen om de obelisken te reinigen nodig zijn om het verhaal voort te zetten, zijn de overige 9 die een Spirit’s Gift krijgen dat niet. Als je echter het geschenk van elke Plateau’s Spirit wilt ontvangen, moet je ook de resterende 9 vinden. Als je ze eenmaal hebt verzameld, ga je terug naar waar je tegen de baas hebt gevochten en plaats je ze in de stele. Als je ze allemaal hebt geplaatst, verschijnt de geest van dat plateau. Volg het en het zal je naar een verborgen locatie leiden. Zodra de locatie bekend is gemaakt, communiceer je met de Geest om het geschenk te ontvangen. Het geschenk is de power-up van een vaardigheid.

Gift of the Elk Spirit
Verkrijg de gave van de elandgeest.

Zie de trofee Gifts of the Tall Ones.

Gift of the Lizard Spirit
Verkrijg de Gift of the Lizard Spirit.

Zie de trofee Gifts of the Tall Ones.

Gift of the Snake Spirit
Verkrijg de gave van de Snake Spirit.

Zie de trofee Gifts of the Tall Ones.

Gift of the Bear Spirit
Verkrijg de gave van de berengeest.

Zie de trofee Gifts of the Tall Ones.

Hunter of the Light
Verzamel alle lichtstenen.

Verspreid over de plateaus zijn lichtstenen. Deze worden gemarkeerd door sterke rode lichten als je op je driehoek in enig moment tijdens het spel op drukt (het beste kun je doen vanaf hogere locaties, zoals obelisken). Lichtstenen zijn nodig om de obelisken te reinigen en toegang te krijgen tot een Spirit’s Gift. Terwijl degenen om de obelisken te reinigen nodig zijn om door het verhaal te gaan, zijn de overige 9 die een Spirit’s Gift krijgen dat niet. Om ze allemaal te krijgen, reist u eenvoudig naar de locatie van elk sterk rood licht. Deze zijn na het persen gemakkelijk te zien vanaf een hoge locatie, zoals obelisken. (Driehoek)

Light of Cernos
Verzamel alle lichtstenen van Elk.

Zie de trofee Hunter of the Light

Light of Sauro
Verzamel alle Lizard-lichtstenen.

Zie de trofee Hunter of the Light

Light of Nimue
Verzamel alle lichtstenen van de Snake.

Zie de trofee Hunter of the Light

Light of Kumo
Verzamel alle lichtstenen van de beer.

Zie de trofee Hunter of the Light

Secret Seeker
Ontdek 15 lantaarns.

Zie de trofee expert Secret Seeker.

Great Secret Seeker
Ontdek 30 lantaarns.

Zie de trofee expert Secret Seeker.

Expert Secret Seeker
Ontdek 45 lantaarns.

Verspreid over de plateaus zijn lantaarns. Deze worden gemarkeerd door zwakkere rode lichten als je op je driehoek in enig moment tijdens het spel op drukt (het beste kun je doen vanaf hogere locaties, zoals obelisken). Lantaarns zijn nodig om kristallen te verkrijgen, die op hun beurt nodig zijn om je adelaar van stroom te voorzien en meer flappen te krijgen. Om een ​​lantaarn te onthullen en de kristallen te krijgen, moet je op een bepaalde locatie een snelle en gemakkelijke puzzel voltooien. Om ze allemaal te krijgen, reist u eenvoudig naar elk zwakker rood licht. Deze zijn het best te zien vanaf een hoge locatie, zoals obelisken na het persen. Er zijn veel meer dan 45 Lantaarnlocaties in het spel. Je ontgrendelt deze trofee op natuurlijke wijze, waarschijnlijk terwijl je het verhaal speelt.

Monastery
Voltooi de puzzel bij het klooster.

Plateau: het bos

Op het eerste plateau, The Forest, staat een klooster, hoog op een heuvel. Dit wordt gekenmerkt door een sterk rood licht. Voltooi de puzzel hier om deze trofee te ontgrendelen. De puzzel is heel gemakkelijk en duidelijk.

Textile Workshop
Voltooi de puzzel in de Textielworkshop.

Plateau: de rode steppe

Op het tweede plateau, The Red Steppe, is een textielwerkplaats. Dit wordt gekenmerkt door een sterk rood licht. Voltooi de puzzel hier om deze trofee te ontgrendelen. De puzzel is heel gemakkelijk en duidelijk.

Bathhouse
Voltooi de puzzel in het Bathhouse.

Plateau: The Great Plains

Op het derde plateau, The Great Plains, is een badhuis. Dit wordt gekenmerkt door een sterk rood licht. Voltooi de puzzel hier om deze trofee te ontgrendelen. De puzzel is heel gemakkelijk en duidelijk.

The Adventure Begins
Bereik het vasteland.

Automatische verhaal gerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld nadat je het vasteland bereikt met je adelaar.

Cleanse the Elk
Reinig het bosplateau.

Automatische verhaal gerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het verslaan van de baas van het eerste plateau.

Cleanse the Lizard
Reinig de Redwood Steppe.

Automatische verhaalgerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het verslaan van de baas van het tweede plateau.

Cleanse the Snake
Reinig de Great Plains.

Automatische verhaalgerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het verslaan van de baas van het derde plateau.

Cleanse the Bear
Reinig de bergtoendra.

Automatische verhaalgerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het verslaan van de baas van het vierde en laatste plateau.

The Truth is a Pathless Land
Voltooi het spel en bekijk de aftiteling.

Automatische verhaalgerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het verslaan van de laatste baas, de Godslayer.

A New Path Awaits
getuige van het uitgebreide einde.

Het verlengde einde wordt ontgrendeld nadat je alle lichtstenen in het spel hebt gevonden en elke Spirit’s Gift hebt verzameld.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in The Pathless.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelOvercooked! All You Can Eat: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelImmortals Fenyx Rising Trofee Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here