Super Monkey Ball Banana Mania Monkey Shot

[Shot] Path of the Gunslinger
Speel Monkey Shot
[Shot] Eyes on the Score
Wis alle fasen met een totaal van 45000 score of hoger (alleen Ranking Challenge)
De trofee Super Monkey Gunner word hierdoor ook ontgrendeld.
[Shot] Stage Complete
Versla elke fase in Monkey Shot
[Shot] Ready to Roll
Herlaad je wapen (exclusief Auto Reload)
[Shot] No Hiding That
Pak een groot pistool
[Shot] Double Points
Ontvang een x2 bonus
[Shot] Go Wild
Koop een automaat
[Shot] Frozen in Time
Koop een stopwatch
[Shot] Reload Magic
Ontvang een Bullet Plus
[Shot] Banana Harvest
Koop een bananenbos
[Shot] Perfect Game
Versla een level zonder vijanden te laten ontsnappen
[Shot] Hitman
Versla een level met een nauwkeurigheid van 70% of hoger
[Shot] Jungle Wars Conquered
Voltooi Jungle Wars
[Shot] Ocean Attack Conquered
Voltooi Ocean Attack
[Shot] Planet Monkeys Conquered
Voltooi Planet Monkeys
[Shot] Missile Intercepted
Schiet een inkomende raket neer
[Shot] No Damage Breakthrough
Haal de baas zonder geraakt te worden
[Shot] Consecutive Demolition
Schiet 10 vijanden achter elkaar neer
[Shot] Combo Hit
Maak 25 schoten op een rij

Bediening

Monkey Shot Power ups en hoe ze werken

Big Gun

Als je met deze power-up schiet, wordt je richtkruis tijdelijk groter, waardoor het gemakkelijker wordt om je doelen te raken.

Double Points

Als je deze power-up schiet, kun je voor een beperkte tijd dubbele punten verdienen.

Automatic Gun

Als je met deze power-up schiet, wordt je pistool vergrendeld en geladen met 18 kogels. Zodra die kogels zijn afgeschoten, gaat je pistool terug naar 6 kogels.

Stopwatch

Als je deze power-up fotografeert, wordt alles onmiddellijk voor een beperkte tijd op zijn plaats bevroren. Schiet alles in zicht nu het nog kan!

Bullet Plus

Als je deze power-up schiet, worden 30 kogels toegevoegd aan je munitiereserves. Als je deze munitiedruppels ziet rondzweven, schiet ze dan neer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je munitie opraakt. Deze zullen in overvloed komen wanneer je een baasgevecht bereikt.

Banana Bunches

Als je deze schiet, wordt je levensmeter met één hart aangevuld. Deze verschijnen meestal als beloningen voor opeenvolgende hitbonussen van 10 tijdens normale fasen en 30 tijdens eindbaasgevechten.

Monkey Shot Bosses

Jungle Wars Boss

Deze baas is gemakkelijk te verslaan door met zijn ogen en rode koepels rond zijn hoofd te schieten. Vergeet niet de inkomende raketten af ​​te schieten als ze op je af komen.

Ocean Attack Boss

Deze robotachtige octopus wordt verslagen door al zijn flitsende tentakels te richten en te vernietigen. Schiet daarna de bruine pot op zijn kop om deze baas te verslaan. Deze baas bevindt zich ook in de Ranking Challenge-modus, dus voel je vrij om op deze baas te oefenen voordat je voor  Super Monkey Gunner gaat .

Planet Monkeys Boss

Deze baas zal voor sommige spelers lastig en enigszins overweldigend zijn. Om deze baas te verslaan, schiet je op de manen van de leeuw wanneer de delen rood knipperen en schiet je ook op de in een baan om de aarde draaiende raketwerpers. Zodra de manen zijn vernietigd, wordt het “gereconstrueerd” als een ander leven. Vernietig de manen van de leeuw 3 keer om deze baas eindelijk te verslaan. Spam niet  wanneer de manen van de leeuw sluiten om te voorkomen dat u munitie verspilt. Als je munitie opraakt (wat waarschijnlijk op een bepaald moment tijdens het baasgevecht zal zijn), stamp je op de gemarkeerde knop om meer kogels te verzamelen voordat de raketten je doden.

Super Monkey Gunner Trophy / Eyes On The Score Missie

Zoals vermeld in de tabel “Missies” hierboven, is er een missie die alleen kan worden voltooid in de modus Ranking Challenge. Ook vermeld in de trofee beschrijving van  Super Monkey Gunner moet je de Ranking Challenge modus voltooien door de Ocean Attack fase te voltooien met een behoorlijke hoge score. Gelukkig is “Auto Reload” echter ingeschakeld voor deze rangschikkingsuitdaging. Nadat je de Ranking Challenge modus in het hoofdmenu hebt geselecteerd en je personage hebt geselecteerd, klik je op “Monkey Shot” en start je het spel wanneer je er klaar voor bent.

Deze trofee en een paar van de Monkey Shot missies zoals ‘[Shot] Hitman‘ kunnen gemakkelijk worden gedaan door alleen op te drukken om te schieten in plaats van op te drukken zal een Auto Aim functie gebruiken die is geïmplementeerd in Monkey Shot, waarmee je je vijanden onmiddellijk kunt vergrendelen en items kunt activeren tijdens het fotograferen. Dit is essentieel om 45.000 punten voor de trofee te behalen en hoog te scoren op de leaderboards, omdat het gebruik van Auto Aim je helpt om gemakkelijk een hit reeks te behouden, omdat je je op elk afzonderlijk doelwit kunt richten en nooit een schot mist, wat je veel punten zal opleveren aan het einde van de weg. Zodra je de Ocean Attack baas hebt verslagen, is de Ranking Challenge voltooid, ontgrendel je de  Super Monkey Gunner   trofee en voltooi je onderweg een paar missies voor Monkey Shot.

Super Monkey Ball Banana Mania Wiki Guide

Vorig artikelSuper Monkey Ball Banana Mania Monkey Tennis
Volgend artikelSuper Monkey Ball Banana Mania Story Mode

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here