Super Monkey Ball Banana Mania Monkey Golf

[Golf] Path of the Golfer
Speel Monkey Golf
[Golf] Eyes on the Score
Beëindig een spel met een score van 72 of minder (in normaal golf, strokeplay en 18 holes)
[Golf] Course Complete
Speel op alle banen van Monkey Golf
[Golf] Score Check
Controleer je score
[Golf] Bird’s-Eye View
Verander de camera om een ​​bovenaanzicht weer te geven
[Golf] Zoom Out Check
Zoom uit de camera
[Golf] Club Swap
Van club wisselen
[Golf] Intro to Mini Golf
Speel minigolf
[Golf] Intro to Normal Golf
Speel normaal golf
[Golf] Intro to Stroke Play
Strokeplay spelen
[Golf] Max Power
Sla een bal met maximaal vermogen
[Golf] In the Groove
Maak elke hole onder par af
[Golf] Careful Aim
Voltooi zonder buiten de grenzen te raken

Bediening

Monkey Golf Banen

Normale Golf Banen

Mini Golf Banen

Ogen op de score

Dit is een van de moeilijkste missies die je ooit in het hele spel zult tegenkomen. Voor deze missie moet je alle 18 holes van Normal Golf doorlopen met een eindscore van 72 of minder.

Wat deze missie moeilijk maakt, is het volgende:

  1. Windsnelheid en richting
    Ieders spel van normale golf zal altijd willekeurige windrichtingen hebben en hoe winderig het is. De maximale hoeveelheid die de wind in dit spel kan dragen, gaat tot ongeveer 10 mph, maar zelfs de helft daarvan kan je schoten op slechte en verschillende manieren beïnvloeden. Kijk daarom altijd naar de windsnelheid en kijk in welke richting deze waait voordat je je opnamen maakt, zodat je je opnamen nauwkeurig kunt berekenen en richten. Soms kan de wind echter helpen om je bal te dragen als deze naar het noorden waait, waardoor je meer afstand kunt afleggen in je slagen en het gemakkelijker wordt om de green te naderen om te putten.
  2. De mechanica van het putten is kapot
    Door gebroken wordt dit bepaald door de verschillende vermogens van de 3 putters die beschikbaar zijn voor gebruik in normaal golf. De 30 ft. putter werkt als een normale putter wanneer hij voldoende putkracht krijgt wanneer u dicht bij de hole bent. Aan de andere kant echter, de 90 ft. en 150 ft. putters putten je bal veel verder dan je zou verwachten bij het spelen van Normal Golf. Afgezien van de putters, maken de heuvels en hellingen rond de hole het zetten erg moeilijk te hanteren. Dit komt omdat sommige van deze holes heuvels of verborgen hellingen hebben die je bal een paar meter terug kunnen rollen, waardoor je meer slagen verspilt om je bal in de hole te krijgen.
  • De afstand die uw club kan afleggen, houdt geen rekening met het rollen van de bal. Als je driver tot 250 meter kan raken en je maakt een perfect schot, dan schiet je in feite een schot van ongeveer 270-280 meter met het rollen op een gelijkmatige fairway.
  • Als de fairway lager is dan jij, ga je verder dan de carry van je club. Als de fairway hoger is, ga je minder ver dan de carry van je club.
  • De putters zijn afschuwelijk, in tegenstelling tot andere golfspellen waarbij de krachtmeter in 4 is verdeeld en in het midden slaan zou je logischerwijs 50% van de kracht geven, hier is dat niet het geval. De 30 ft putter werkt enigszins correct, maar de 90ft & 150ft putter niet, dus probeer dat in gedachten te houden (gebruik de 90ft putter en schieten met 25% van de meter geeft een afstand van ongeveer 35ft).
  • Als vuistregel geldt dat als je op de vlag mikt, probeer te schieten met 10-15% minder kracht dan nodig is (op een vlakke ondergrond en als de wind niet tegen je is).

Ten slotte is hier een persoonlijk screenshot voorbeeld van een fatsoenlijk eindresultaat van 18 holes in Normal Golf. Houd er echter rekening mee dat de resultaten kunnen variëren vanwege verschillende windsnelheden en -richtingen, evenals hoe iedereen op zijn eigen manier golft.

Max Power missie

Zoals te zien is in de persoonlijke schermafbeelding hierboven, vereist het raken van een bal met maximaal vermogen dat het eerste deel van de glijdende krachtmeter helemaal naar rechts staat, helemaal aan het einde van de rode rechthoek. Dan, wanneer het tweede deel van de glijdende vermogensmeter achteruit gaat, moet je het precies timen op de dunne zwarte lijn in het midden van het gemarkeerde rode vierkant voor een perfecte opname. De timing voor het maken van perfecte opnamen is niet eenvoudig, maar dit kan per ongeluk gebeuren als je probeert te gaan voor de “Eyes on the Score”-missie als je je concentreert op het maximale uit je slagen halen met een eindscore van 72 of minder . Deze missie kan ook worden gedaan in Minigolf.

Super Monkey Ball Banana Mania Wiki Guide

Vorig artikelSuper Monkey Ball Banana Mania Story Mode
Volgend artikelSuper Monkey Ball Banana Mania Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here