Stray All – Safe Codes & Deur Combinaties

Stray bevat 4 Safe & Deur codes. Je moet deze invoeren in toetsenborden om de kluis of deur te openen. Ze bestaan ​​allemaal uit 4 cijfers. Er is altijd een aanwijzing in de buurt in de omgeving die je een hint geeft voor de code. De kluizen bevatten verzamelobjecten en de deuren zijn nodig voor de voortgang van het verhaal. Het is goed om deze codes voor uw Speedrun te kennen om tijd te besparen.

Hieronder een lijst van alle codecombinaties in Stray in chronologische volgorde:

Alle kluis codes en deur codes

  • Hoofdstuk 3 Deurcode: 3748
  • Hoofdstuk 4 Kluis code: 1283
  • Hoofdstuk 6 Deurcode: 2511
  • Hoofdstuk 10 Kluis code: 8542

Locaties van de deur en kluis codes:

In hoofdstuk 3 van Stray vind je een gesloten deur met een toetsenbord waarvoor een 4-cijferige code moet worden ingevoerd. Je komt deze deur tegen via normale voortgang, het is noodzakelijk om het verhaal verder te ontwikkelen. Het is op weg naar buiten bij het begin van het hoofdstuk.

De hoofdstuk 3 deurcode is 3748.

Hoe de deurcode te verkrijgen

Rechts van de deur is een kleine berging. Klim op de plank, druk op D-Pad Up om de zaklamp te activeren en schijn ermee op het whiteboard. Op het bord staat rode tekst met de tekst “CODE = 3748”. De code is hetzelfde voor alle spelers bij elke playthrough, het verandert niet.

In hoofdstuk 4 van Stray vind je een vergrendelde kluis met een toetsenbord waarvoor een 4-cijferige code moet worden ingevoerd. Het is aan het einde van de steeg links van Guardian, de eerste robot waarmee je praat, die een strohoed en staf heeft. Ga links van hem de trap af, langs de gitaarspelende robot Morusque. Links in de hoek staat de kluis.

De Hoofdstuk 4 Veilige Code is 1283.

Hoe de kluis code te verkrijgen

De kluiscode is te vinden in Duffer Bar, de bar in het midden van de stad. Spring op de bartafel voor de barkeeper. Aan de muur boven het oranje “Duffer Bar” neon bord hangt een foto aan de muur. Als je ermee communiceert, valt de afbeelding naar beneden en onthult de code 1-2-8-3 erachter die op de muur is geschreven.

In hoofdstuk 6 van Stray vind je een gesloten deur met een toetsenbord waarvoor een 4-cijferige code moet worden ingevoerd. Je komt dit toetsenbord tegen via normale voortgang, het is noodzakelijk om het verhaal verder te brengen. Het bevindt zich in de kamer van Seamus, achter de meest linkse afbeelding waarmee je vanaf de tafel kunt communiceren.

De hoofdstuk 6 deurcode is 2511.

Hoe de deurcode te verkrijgen

Direct links van het toetsenbord zijn 4 klokken aan de muur. Het uur dat elke klok aangeeft, verwijst naar een cijfer. De klokken geven de uren 2-5-1-1 aan, de code voor het toetsenbord.

In hoofdstuk 10 van Stray vind je een vergrendelde kluis met een toetsenbord waarvoor een 4-cijferige code moet worden ingevoerd. Nadat je Midtown bent binnengegaan, de neonverlichte stadssteeg, ga je de tweede winkel aan de rechterkant in. Het is een geel gebouw met een robot ervoor met een witte jas en strohoed. Je kunt door het open raam springen. Aan de achterkant van de winkel spring je op de planken om de kluis op de bovenste plank te vinden.

De Hoofdstuk 10 Veilige Code is 8542.

Hoe de kluis code te verkrijgen

De code bevindt zich in de winkel, in dezelfde ruimte als de kluis. Lees de poster op de achterkant van de plank, er staat achterstevoren op geschreven als “2458: edoC”, wat “Code: 8542” achterstevoren is.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Platina Video Guide
Volgend artikelStray – Lengte van het spel – Hoe lang is het?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here