Stray – Chapter 10 – Hoe krijg je het werkjack en de werkhelm?

In hoofdstuk 10 van Stray ontmoet je Clementine’s contactpersoon genaamd Blazer. Hij vraagt ​​je om hem een ​​Worker Jacket en een Worker Helmet te geven zodat hij de fabriek binnen kan sluipen. Beide zijn te vinden in nabijgelegen winkels: de kledingwinkel en de hoedenwinkel.

Locatie werkjas

Eerst moet je teruggaan naar de lobby van Clementine’s appartementencomplex, waar de 3 robots muziek spelen. Voor de robot met een witte hoodie op de grond ligt een cassettebandje. Als je het probeert te nemen, zal hij je stoppen. Hij wil dat je de 3 beveiligingscamera’s vernietigt die vanaf de verdieping erboven naar beneden kijken. Ga gewoon een verdieping omhoog en spring op elke camera, ze vallen meteen daarna naar beneden. Eén camera bevindt zich boven de ingang van het appartementencomplex (moet de box ernaast beklimmen), één bevindt zich links en één rechts van de lobby (spring over de reling om ze te bereiken).

Hieronder staan ​​afbeeldingen van de hoodie robot en de 3 cameralocaties:

Nadat je de 3 camera’s hebt vernietigd, praat je weer met de witte hoodie robot en hij geeft je het cassettebandje. Je hebt het nodig voor de volgende stap.

Ga terug naar het steegje waar je Blazer ontmoette. Rechts van zijn steeg is de kledingwinkel.

Ga naar de achterkant van de kledingwinkel waar de kleedhokjes zijn. Daar kun je een radio zien, ermee communiceren en de cassette uit je inventaris plaatsen.

Dit zal de winkelier afleiden en hij zal de radio uitzetten. Ga naar het voorraam en steel de roze Worker Jacket terwijl hij afgeleid is.

Dat zal de Worker Jacket in je inventaris plaatsen. Laten we nu de helm pakken!

Locatie werknemer helm

Verlaat de kledingwinkel, sla linksaf, ga de kleine trap op naar het marktplein, neem de weg aan de rechterkant. Ga de bar in aan de linkerkant van deze weg, deze heeft een rood neonlicht bij de ingang.

Ga naar de achterkamer van de bar, daar zit een slapende robot. Klim op de kruk in de linkerhoek en spring op de plank. Communiceer met de flessen op de plank boven de arbeidersrobot. Ze zullen op de robot vallen om hem wakker te maken.

Volg de arbeidersrobot de bar uit. Hij loopt naar de hoedenwinkel, tegenover de bar, aan de andere kant van de straat. De arbeider begint met het dragen van dozen naar de hoedenwinkel. Als je door de deur probeert te lopen, verspert de winkelier je de weg. In plaats daarvan moet je in een van de dozen springen om je te verstoppen, wachten tot de arbeider het oppakt, hij zal je de winkel binnen dragen. Daarom moest je hem in de bar wakker maken om hem weer aan het werk te krijgen en kun je langs de winkelier.

In de winkel kun je de doos achterlaten en de Worker Helm in de voorruit vinden, vanaf daar ophalen.

Keer terug naar Blazer

Nu je zowel de Worker Jacket als de Worker Helmet hebt, ga je terug naar Blazer in de steeg, naast de kledingwinkel. Geef beide items aan hem uit je inventaris. Spring dan in de kist links van hem en hij zal je de fabriek in dragen.

Dat is alles wat er is om de Worker Jacket en Worker Helmet in Stray te vinden.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 10 – Hoe Clementine te vinden
Volgend artikelStray – Chapter 1 – Verzamelobjecten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here