Stray – Chapter 6 – The Slums – Part 2

Deze walkthrough voor Stray Chapter 6: The Slums – Part 2 leidt je door alle doelstellingen. Het bevat ook alle verzamelobjecten en trofeeën (Memories, Badges, Scratching Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks).

Zie de guide -> Stray – Walkthrough voor de andere hoofdstukken.

Verzamelobjecten:

  • Memories: 0
  • Badges: 0
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 0
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 6 – The Slums – Part 2

In hoofdstuk 6 ben je terug in Momo’s appartement in de sloppenwijken. Dit hele hoofdstuk speelt zich weer af in dit gebied, hoewel er geen nieuwe verzamelobjecten of optionele dingen te vinden zijn, dus als je alles in hoofdstuk 4 al hebt gepakt, hoef je eigenlijk alleen maar de acties te doen om het verhaal verder te brengen.

Voordat je verder het appartement binnengaat, kun je direct voor je deur met het tapijt communiceren voor een scratch point voor dit hoofdstuk.

Ga om de bank heen en inspecteer het briefje op de tv, dat Momo heeft achtergelaten om te zeggen dat hij wil dat je hem aan de bar ontmoet. U kunt dan communiceren met het toetsenbord bij de deur (gelukkig doet B-12 dit voor u) om het raam te openen, zodat u het appartement kunt verlaten.

Ga naar de bar, waar Momo in de deuropening op je wacht. Je kunt hem dan naar binnen volgen en op de kruk naast hem gaan zitten, waar je een scène hebt waarin hij erin slaagt contact te maken met een van de andere Outsiders.

Nadat de scène is voltooid, moet je Momo volgen naar het appartement van Seamus om met hem te praten. Je komt terecht bij de wasserette, maar je moet Momo wel volgen, anders loopt hij er niet heen.

Nadat hij heeft vastgesteld dat Seamus niet opengaat, trekt Momo een bord aan de muur terug dat een ventilatieopening blokkeerde, zodat je de kamer binnen kunt komen.

Praat met Seamus en laat hem Doc’s Notebook zien dat Momo je net daarvoor teruggaf.

Om de geheime kamer in het appartement te vinden, moet je de meest linkse afbeelding aan de muur naar beneden trekken, waardoor een toetsenbord zichtbaar wordt. 
De code voor het toetsenbord zijn de uren die worden weergegeven op de vloerklokken aan de muur,
2-5-1-1, waarnaar wordt gesuggereerd door een van de andere afbeeldingen in de kamer naar beneden te halen.

Dit opent de muur net aan de linkerkant en onthult een andere kamer. Hier moet je op de plank aan de linkerkant springen en dan de witte doos omgooien om een ​​Broken Tracker op de grond te laten vallen.

Zodra Seamus stopt met rondlopen in de kamer, kun je met hem communiceren en hem de Broken Tracker laten zien , waarvan hij zegt dat deze gerepareerd moet worden. Hij laat je de bar uit en je moet naar Elliot Programming gaan (bij de bar, waar je de robot eerder de Poncho had moeten geven ). Je kunt boven met Elliot praten en hem de tracker laten zien, die hij voor je zal repareren sinds je hem de Poncho hebt gegeven.

Je kunt dan teruggaan naar Seamus en hem de nu gerepareerde tracker geven. Je moet Seamus volgen, en hij zal eindigen bij de schotdeur aan de andere kant van de stad, waar je de twee robots naast de brandende ton vond.

Nadat je door de deur bent gegaan, is het hoofdstuk afgelopen.

Hiermee is hoofdstuk 6: The Slums – Part 2 in Stray voltooid. We gaan door met Hoofdstuk 7: Dead End.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 5 – Rooftops
Volgend artikelStray – Chapter 7 – Dead End

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here