Stray – Chapter 6 – Verzamelobjecten

Stray Hoofdstuk 6 bevat 1 verzamellocatie. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 6. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: B-12 Memories, Badges, Scratch Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks.

Geen van de verzamelobjecten kan worden gemist. Je kunt na het verhaal nog steeds alles krijgen via Chapter Select. Het aantal verzamelde herinneringen kan worden bijgehouden in het hoofdstukkeuzescherm. In hoofdstuk 3 ontgrendel je de inventaris om verzamelde bladmuziek en energiedrankjes bij te houden. De badges worden weergegeven als stickers op de rugzak van uw kat. Controleer de zijkanten van de rugzak zorgvuldig om ze te zien, elk heeft een uniek ontwerp om ze te onderscheiden. De Nuzzles en Scratch Points kunnen nergens worden gevolgd, dus besteed speciale aandacht aan hen. Je hoeft maar één interactief object per hoofdstuk te krassen, zoals bomen, tapijten of muren. Als er meerdere zijn, kunt u de extra negeren. Als je een checkpoint opnieuw start of sterft, pak je de items opnieuw om ervoor te zorgen dat ze tellen.

  • Memories: 0
  • Badges: 0
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 0
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 6: The Slums – Part 2

Let op: in Chapter Select staat dat er 7 herinneringen in hoofdstuk 6 zijn. Deze zijn hetzelfde als hoofdstuk 4 (beide hoofdstukken delen dezelfde). Dat komt omdat Chapter 6 zich afspeelt in hetzelfde gebied “The Slums”. Als je ze al in hoofdstuk 4 hebt gevonden, kun je ze nu overslaan. Als je iets hebt gemist, krijg je hier een tweede kans om het op te halen.

#1 – Scratch Point #6
Onmiddellijk aan het begin van het hoofdstuk, in Momo’s appartement, krab je aan het tapijt.

*Opmerking: later ontmoet je Seamus en moet je de foto’s aan de muur gebruiken om een ​​toetsenbord te onthullen. De code is de tijd op de 4 klokken: 2-5-1-1. In de volgende kamer moet je op de linker plank springen en een doos naar beneden duwen om een ​​Broken Tracker erin te onthullen en deze aan Seamus te geven. Ga dan naar Elliot Programming en geef hem de Poncho die je van oma hebt gekregen in hoofdstuk 4. Hij geeft je de Fixed Tracker. Breng het terug naar Seamus en volg hem.

Dat is alles in hoofdstuk 6.

Stray – Collectible Guide
Stray – Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 10 – Hoe krijg je het werkjack en de werkhelm?
Volgend artikelStray – Chapter 4 – Waar vind je alle notebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here