Stray – Chapter 2 – Dead City

Deze walkthrough voor Stray Chapter 2: Dead City leidt je door alle doelstellingen. Het bevat ook alle verzamelobjecten en trofeeën (Memories, Badges, Scratching Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks).

Zie de guide -> Stray – Walkthrough voor de andere hoofdstukken.

Verzamelobjecten:

  • Herinneringen: 0
  • Insignes: 0
  • Krabpunten: 1
  • Nuzzles: 0
  • Bladmuziek: 0
  • Energiedranken: 0

Chapter 2 – Dead City

Hoofdstuk 2 is over het algemeen ook erg lineair en laat meer aspecten van platforming en progressie zien. Om verder te gaan, spring je op de vuilnisbak aan de rechterkant, zodat je op de luifel en over het hek kunt komen.

Blijf het pad volgen tot je bij een gebied komt dat gevuld is met groen water. Katten houden duidelijk niet van water, dus je kunt er niet in. Je zult altijd andere manieren moeten vinden om er doorheen te komen, zoals op deze plek waar je op de groep drijvende tonnen kunt springen, vooruit over het water en naar rechts.

Volg de voor de hand liggende rode pijl en spring in het open venster aan de linkerkant.

Voordat je door de pijpen naar het volgende niveau gaat, ga je naar rechts en pak je de emmer die op de grond ligt. Breng het naar het volgende niveau, laat het dan vallen in het gebied dat naar de ventilator leidt, stop het en laat je verder gaan.

In het volgende gebied ga je naar links en communiceer je met een van de verfblikken op het platform, duw je het weg en kun je naar het volgende dak springen.

Klim naar het niveau erboven waar er nog een verfblik is en wissel er voortdurend mee totdat je het van de richel duwt, het raam eronder breekt en je het gebouw binnen laat.

Voordat je de volgende kamer verlaat, moet je ervoor zorgen dat je contact maakt met een van de kraspunten op de tapijten hier, aangezien dit de enige kraspunten in dit hoofdstuk zijn.

Blijf de neonpijlen door het gebied volgen totdat je een punt bereikt met een filmpje en een gebied dat wordt gevraagd door een steegje te rennen.

Dit is de locatie waar je de trofee Can’t Catch Me verdient , omdat je niet wordt “gepakt” door de vijanden (Zurks) tijdens deze achtervolgingsreeks, wat betekent dat wanneer ze op je springen en je moet drukken om ze eruit te krijgen .

Als dit de eerste keer is dat je het spel speelt, is het raadzaam om je hier niet meteen zorgen over te maken, omdat dit het moeilijkste is om te doen in het spel (moeilijker dan voldoen aan de speedrun-vereiste). Dit gedeelte is erg krap in tegenstelling tot latere Zurk-achtervolgingen, dus om niet gepakt te worden, moet je weten waar de Zurks vandaan komen, zodat je aan de andere kant van het pad kunt zijn en dan rond kunt zigzaggen wanneer ze lijken te ontwijken terwijl ze naar je springen .

Als je deze eerste playthrough wilt proberen voordat je verder gaat, is het aan te raden dat je het pad een of twee keer volledig doorloopt, zodat je in het algemeen weet waar alle spawns zijn en wat het pad is voordat je probeert de rennen. Als u “Laatste controlepunt opnieuw laden” kiest in het pauzemenu, keert u terug naar het begin van de achtervolging, zodat u zoveel opnieuw kunt proberen als u wilt. U kunt dit op elk punt doen tot aan het gedeelte waar u in het venster springt (hieronder weergegeven) dat de achtervolging beëindigt.

Als je er nu voor wilt boeren, is dit ook een van de gemakkelijkste locaties om No More Lives te verdienen  door in totaal 9 keer dood te gaan. Als je opnieuw begint om te proberen de trofee te pakken te krijgen omdat je niet gepakt bent, sta dan gewoon stil en laat de Zurks je doden in plaats van het checkpoint opnieuw te laden.

Als je klaar bent met de achtervolging, ga je verder naar de volgende buitenruimte. Blijf volgen waar de neonreclames je door de gang wijzen en spring waar nodig heen en weer tussen de luifels.

Wanneer je het volgende open gebied bereikt, kun je communiceren met het bord dat tegen de muur leunt om het omver te duwen, waardoor een pad over het andere dak ontstaat.

Spring door het verlichte raam en ga de volgende kamer uit, waar je een ton op de grond kunt vinden. Dergelijke vaten worden tijdens het spel op een aantal plaatsen gebruikt om hogere gebieden te bereiken. Je moet in het open deel van het vat lopen en dan in een richting lopen om het over de grond te verplaatsen, waardoor je er bovenop kunt springen en een hoger gebied kunt bereiken.

Volg de balk naar de overkant, laat je dan naar beneden vallen naar het lagere dak en ga verder naar de steiger. Nadat je geprobeerd hebt om naar een bord te springen, val je naar beneden en moet je rondlopen naar het tegenoverliggende gebouw.

Spring naar de top van het gebouw waar je een ander bord naar beneden kunt duwen, volg dan de borden en de lichten.

Op het hoogste niveau kun je het neonbord terug naar binnen volgen en dan naar een kamer met een andere ventilator. Aan de linkerkant van de kamer kun je communiceren met een kubus in de muur om een ​​batterij eruit te halen, waardoor de ventilator stopt en je er doorheen kunt springen.

Nadat je in de volgende kamer bent gevallen, begint hoofdstuk 3.

Hiermee is hoofdstuk 2: Dead City in Stray voltooid. We gaan door met Hoofdstuk 3: The Flat.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 1 – Inside The Wall
Volgend artikelStray – Chapter 3 – The Flat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here