Stray – Chapter 12 – Control Room

Deze walkthrough voor Stray Chapter 12: Control Room leidt je door alle doelstellingen. Het bevat ook alle verzamelobjecten en trofeeën (Memories, Badges, Scratching Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks).

Zie de guide -> Stray – Walkthrough voor de andere hoofdstukken.

Verzamelobjecten:

  • Memories: 1
  • Badges: 0
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 0
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 12 – Control Room

Nadat de scène is afgelopen, stopt de trein en kun je een metrostation binnengaan dat lijkt op het metrostation dat je hebt verlaten (maar veel schoner). Ga de deur links uit, dan de trap op en volg het lineaire pad.

Na het tweede lange trappenhuis gaat u links een ander kort trappenhuis op en vervolgens weer links om een ​​deur te zien. Ga eerst naar de platformrobot tegenover de deur en activeer deze, leid hem dan naar het plein op de grond links van de deur.

De robot zal zichzelf automatisch in het vierkant plaatsen wanneer hij in de buurt komt, dan moet je twee keer interactie hebben met het paneel rechts van de deur. De eerste keer vraagt ​​B-12 commentaar te geven op het feit dat ze moeten samenwerken om de deur te openen, en de tweede keer kunnen ze het paneel aan de linkerkant van de deur openen. Spring op de robot die je eerder hebt verplaatst en communiceer met het paneel om aan de draden te krabben en de deur te openen. Dit is het eerste Scratch Point van dit hoofdstuk, en als je er eerder in elk hoofdstuk een had uitgevoerd, verdien je nu ook de trofee Territory.

Ga door de nu open deur naar de controlekamer. Nadat de korte scène is afgelopen, verkrijg je automatisch het ene Memory voor dit hoofdstuk, dat ook het laatste is voor het spel in het algemeen. Als je alle eerdere herinneringen tot nu toe had behaald, verdien je ook de trofee I Remember!

Ga verder naar het einde van de kamer waar het bedieningspaneel met het knipperlicht is en maak er interactie mee.

B-12 heeft hulp nodig om met de besturing te werken om de stad te ontsluiten. Je moet dit eerst doen door naar de drie rijen computers in het midden van de kamer te gaan en op de toetsenborden te lopen van degenen waar de computers uit staan ​​om ze aan te zetten zodat alle schermen blauw oplichten.

Daarna zijn er drie vergrendelde consoles waarmee u te maken krijgt. Deze worden aangepakt door naar een specifieke plek te gaan en te krabben, waardoor de B-12 kan communiceren met de computer. Ga eerst direct naar rechts van waar B-12 was en spring bovenop de console om het eerste kraspaneel te vinden, en communiceer vervolgens met de plek onder de nu blauwe monitor om B-12 het te laten hacken.

Ga nu naar de computer recht tegenover deze, waar je de krasplek kunt onthullen door van achteren over het metalen paneel te duwen.

Het laatste paneel bevindt zich aan de voorkant van de kamer rechts van het raam, waarbij je toegang hebt tot de krasplek door interactie met het onderste paneel.

Na het hacken van het laatste paneel kan de B-12 niet meer vliegen, dus je moet ze oppakken en naar het paneel “Roof control station” brengen en ze op de rechthoekige plek plaatsen.

Na enkele scenes zit je nog steeds in de Control Room. Ga terug door de deur waar je doorheen bent gekomen en ga dan rechts naar de trap. Ga door de grote rode deuren die opengaan als je dichterbij komt en volg dan het pad om het verhaal af te maken.

Hiermee is Hoofdstuk 12: Control Room in Stray voltooid. Je zou nu als het goed is 22 trofeeën binnen moeten hebben. Rest je alleen nog een uurtje te slapen (real time) en de speedrun (Binnen 2 uur het spel uitspelen). Deze video staat is onze platina video guide.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 11 – Jail
Volgend artikelStray Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here