Stray – Chapter 12 – Verzamelobjecten

Stray Hoofdstuk 12 bevat 2 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 12. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: B-12 Memories, Badges, Scratch Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks.

Geen van de verzamelobjecten kan worden gemist. Je kunt na het verhaal nog steeds alles krijgen via Chapter Select. Het aantal verzamelde herinneringen kan worden bijgehouden in het hoofdstukkeuzescherm. In hoofdstuk 3 ontgrendel je de inventaris om verzamelde bladmuziek en energiedrankjes bij te houden. De badges worden weergegeven als stickers op de rugzak van uw kat. Controleer de zijkanten van de rugzak zorgvuldig om ze te zien, elk heeft een uniek ontwerp om ze te onderscheiden. De Nuzzles en Scratch Points kunnen nergens worden gevolgd, dus besteed speciale aandacht aan hen. Je hoeft maar één interactief object per hoofdstuk te krassen, zoals bomen, tapijten of muren. Als er meerdere zijn, kunt u de extra negeren. Als je een checkpoint opnieuw start of sterft, pak je de items opnieuw om ervoor te zorgen dat ze tellen.

  • Memories: 1
  • Badges: 0
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 0
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 12: Control Room

#1 – Scratch Point#12
Automatisch verhaal gerelateerd, onmisbaar. Je moet het wandpaneel krassen om de controlekamer te betreden voor verhaaldoeleinden. Je moet de trofee Territory   op dit punt ontgrendelen. Als dat niet het geval is, betekent dit dat je Scratching in een hoofdstuk hebt gemist of bent overleden en niet meer hebt gekrabd. Probeer het in dat geval te combineren met je volgende speedrun-playthrough door in elk hoofdstuk opnieuw één keer te scratchen.

#2 – Memory 1/1
Automatisch verhaal gerelateerd, onmisbaar. Aan jou gegeven door B-12 bij het betreden van de controlekamer (tussenfilmpje). Je moet de trofee ontgrendelen I Remember!  op dit punt als je alle herinneringen hebt gevonden. Als je er een hebt gemist, gebruik dan Chapter Select na het verhaal om de ontbrekende te pakken.

Dat is alles in hoofdstuk 12.

Stray – Collectible Guide
Stray – Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 10 – Hoe krijg je het werkjack en de werkhelm?
Volgend artikelStray – Chapter 4 – Waar vind je alle notebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here