Stray – Chapter 10 – Midtown

Deze walkthrough voor Stray Chapter 10: Midtown leidt je door alle doelstellingen. Het bevat ook alle verzamelobjecten en trofeeën (Memories, Badges, Scratching Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks).

Zie de guide -> Stray – Walkthrough voor de andere hoofdstukken.

Verzamelobjecten:

  • Memories: 7
  • Badges: 3
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 6
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 10 – Midtown

Volg aan het begin van het hoofdstuk het pad naar het metrostation. U krijgt dan automatisch Memory 1/7 na een kort gesprek met B-12.

Ga links door de metro en de trap op. Ga direct rechts als je de top bereikt en ga het kleine omheinde gebied binnen. Je kunt met de boekenplank communiceren om Memory 2/7 te verkrijgen . Je kunt  de robot ook rechts laten zitten Als je dit met alle eerdere robots in de sloppenwijken had gedaan, verdien je op dit moment ook de trofee Cat’s Best Friend. De walkthrough zal nog steeds wijzen op de andere Nuzzle-punten in het hoofdstuk hierna, maar voor het geval je een eerdere hebt gemist, want er zijn alleen al in dit hoofdstuk 5 robots, dus je kunt de trofee hoe dan ook verdienen.

Ga de metro uit en ga rechts onder de poort door. Bij de splitsing in het pad linksaf, dan om de zijkant van de afgesloten lift. Hier kun je een Scratch Point vinden en de robot Nuzzle die op de grond zit.

Ga terug naar buiten en ga de trap op naar het hoofdgedeelte van Midtown. Zodra de naam van het hoofdstuk verschijnt, verdien je de trofee Catwalk.

De meeste optionele items in Midtown zijn onderweg naar waar je verder moet in het verhaal, dus je kunt ze allemaal pakken als je gaat. Ga verder het pad af en spring dan de winkel aan de rechterkant in met de robot in het wit vooraan.

Spring op de plank aan de achterkant om een ​​kluis te vinden, waar je de code 8-5-4-2 kunt invoeren , waarmee je de Cat Badge kunt krijgen .

Ga terug naar buiten en vervolg de weg. Omhels de rechter zijmuur om een ​​zijsteeg in te gaan waar een robot de grond veegt.

Links van het blauwe neonbord kun je de muur opspringen naar een hoger niveau. Boven in een kleine nis staat XX naast een ander blauw bord.

Ga terug naar beneden en keer terug naar de hoofdweg, kijk dan naar de linkerkant voor een kledingwinkel bij een korte trap. Ga er links van door en er is een lange steeg.

Begin door de steeg te lopen en spring op het eerste platform aan de rechterkant, ga dan verder naar het einde van de steeg en ga indien mogelijk omhoog.

Wanneer je de luifel bovenaan bereikt, kijk dan meteen naar boven om een ​​raam te vinden waar je in kunt springen. Binnen op de vloer kun je de politie badge oppakken .

Ga terug naar de hoofdweg waar de grote holografische robot in het midden van de rotonde staat. Ga eerst naar links van de weg die naar rechts leidt, waar een winkel is met een geel neonbord boven de deuropening.

Ga naar binnen en spring op het aanrecht, dan omhoog in het gat in het plafond. Ga terug rond het gat naar de voorkant van het plafond, waar je Memory 5/7 kunt vinden .

Ga terug naar buiten (je kunt onderweg ook  de twee robots Nuzzle aan de tafel direct buiten) en ga dan de straat over naar de winkel met de getraliede deur.

Ga naar binnen door door het raam te springen of door het gat in de deur te gaan, gebruik dan de ladder aan de linkerkant om in het plafond te springen. Ga gewoon om de dozen heen naar waar je Memory 4/7 kunt vinden .

Dat zijn alle verzamelobjecten die je momenteel kunt pakken, dus ga terug de winkel uit en ga dan naar rechts, waar je het woongebouwgebied kunt betreden.

Ga onmiddellijk links de eerste trap op, ga dan bovenaan rechts en het volgende trappenhuis op naar de derde verdieping. Hang direct rechts om het appartement met de 3 groene stippen en 5 rode stippen te vinden, en spring door de kleine opening om binnen te komen.

Ga verder naar binnen en je zult Clementine ontmoeten. Laat ze de foto uit je inventaris zien, volg ze dan naar de andere kamer en praat met ze om meer te weten te komen over hun plan om naar buiten te gaan.

Ga naar de tweede verdieping, waar je nu op de drie beveiligingscamera’s wilt springen die naar de groep robots op de begane grond wijzen, waardoor de camera’s eraf vallen. Nadat je de drie camera’s hebt gebroken, ga je naar beneden en communiceer je met de robot die naast de boom zit om een Cassettebandje te krijgen.

Ga terug naar de centrale straat. U wilt eerst de deur direct rechts ingaan, die naar een bar leidt.

Ga naar de achterkamer waar een robot op een tafel slaapt. Gebruik de ladder achter hen om naar de plank erboven te klimmen en communiceer vervolgens met de krat met flessen om ze van de plank te duwen, waardoor de robot wakker wordt.

Ga terug naar buiten en vervolg de weg, kijk dan aan de linkerkant uit voor een robot in een groen vest met een doos ervoor. Spring in de kist en wacht tot de robot van de bar naar je toe komt.

De robot draagt ​​de doos de winkel binnen, wat de enige manier is om binnen te komen. Zodra ze de doos hebben neergezet, spring je eruit, dan kun je de Worker Hat van de standaard aan de voorkant stelen. Je kunt dan de winkel verlaten door door de ventilatieopening aan de linkerkant te gaan.

Ga vervolgens naar de kledingwinkel waar je eerder langskwam, en ga naar binnen en naar achteren (je kunt door de deur aan de zijkant gaan). Aan de achterkant interactie met de radio en gebruik de Cassettebandje om hem aan te zetten.

Ga naar de voorkant van de winkel en communiceer met de jas om hem op te rapen.

Je hebt nu alle items die je nodig hebt, dus ga naar de linkerkant van de kledingwinkel, waar je een robot in een bruine jas genaamd Blazer kunt vinden, die je contactpersoon is om de fabriek binnen te komen.

Praat met ze en geef ze eerst het contactbericht, gevolgd door het jack en de werkhelm. Nadat hij de kleren heeft aangetrokken, spring je in de nabijgelegen doos om hem je naar de fabriek te laten dragen.

Eenmaal in de fabriek moet je nu drones ontwijken om de trofee Sneakitty te verdienen . Drone patrouilleert door de fabriek (en zal in het woongebouw zijn als je daar teruggaat), dus je moet voorkomen dat je door hen wordt opgemerkt door uit hun cirkelvormige zichtgebied te blijven. Als je tijdens dit gedeelte ooit wordt gezien (hun zicht wordt geel, gevolgd door rood), kun je het checkpoint opnieuw starten en daarna nog steeds de trofee verdienen. De eerste drone in de fabriek beweegt gewoon naar links en rechts in het eerste gebied, en je kunt ze vermijden door gewoon te wachten tot hij naar links beweegt en snel naar rechts gaat.

In de volgende kamer zijn er twee drones, een stationair aan de rechterkant die dat pad blokkeert, en een die heen en weer beweegt in het nauwe gedeelte en naar de vaten in het water kijkt. Om over te steken hoef je alleen maar te wachten tot de bewegende naar links gaat, waar je dan over de tonnen kunt springen. Als je snel bent, kun je in één beweging van de drone naar de achterliggende tonnen oversteken, maar als je het niet zeker weet, kun je in de kist springen. Als het veilig is, ga je over de tweede set tonnen en door de deur.

In de volgende kamer is er rechts een robot, die zegt dat ze hun sleutels missen. Je kunt ze zo pakken in de volgende kamer.

Ga naar links waar je een andere drone kunt zien die heen en weer kijkt met een blok ervoor, dat je kunt gebruiken om je te verbergen voor het detectiegebied. In deze kamer moet je eerst naar links gaan en over de bewegende balk springen om het platform te bereiken. Activeer dan de schakelaar om de deur aan de linkerkant te openen. Je moet dan verder naar de pijp aan de rechterkant, zodat je weer de voorkant van de kamer kunt bereiken, ga dan door de nu open deur aan de linkerkant.

Het volgende gebied heeft bewegende kubussen die door het midden van de kamer reizen, waar je achter moet lopen om het zicht van de drone te blokkeren.

Na de tweede drone zijn er een reeks vaten in het water waar je overheen moet springen om verder te komen. Als je langs hetzelfde pad gaat als de kubussen, moet je vooruitgang boeken, maar je moet eerst naar het kleine plekje aan de linkerkant gaan waar je de Worker’s Keys kunt oppakken.

Ga over de tonnen naar het volgende gebied en laat de dozen achter waar de volgende drone voorbij is. Hier aan de muur is een schakelaar die je kunt activeren, die de deur aan de linkerkant opent die teruggaat naar de vorige kamer.

Ga terug naar waar je eerder met de robot hebt gesproken en geef hem de sleutels om de  Neco Badge te krijgen . Als je alle eerdere badges had behaald, verdien je ook de Badges trofee.

Ga weer terug naar de kamer met de bewegende kubussen en blijf ze volgen tot het einde van het gebied. Hier moet je in het vat lopen en het dan door de lasers rollen om de laatste kamer te bereiken.

Er zijn drie knoppen die tegelijkertijd moeten worden ingedrukt om de batterij in het midden te krijgen, dus eerst moet je het tweede robotplatform uit het kooigebied halen. Communiceer met de eerste om hem je te laten volgen, leid hem dan naar het omheinde gebied en gebruik hem om over te springen.

Spring op de schakelaar om de poort te openen en verplaats de twee robots naar de twee zijknoppen om een ​​opening onder de batterijpilaar te maken, zodat je de loop op de derde knop kunt rollen zodat je de Atomic Battery kunt pakken.

Nadat je hem hebt vastgepakt, sluit de vorige deur en gaan de lasers uit, zodat je aan de andere kant naar buiten kunt gaan. Je kunt in een emmer rijden om terug te gaan naar het belangrijkste Midtown-gebied.

Ga terug naar het Residence-gebouw, maar maak onderweg een stop aan de linkerkant van de rotonde waar je nu het beveiligingshokje kunt betreden. Binnenin, interactie met de afbeelding van de drone om Memory 6/7 te verkrijgen .

Je kunt nu teruggaan naar het Residence-gebied, waar de beveiliging de andere robots heeft geblokkeerd. Je kunt echter nog steeds onder de poort door, dus ga naar binnen. Je moet nu drones vermijden terwijl je terug naar Clementine’s appartement gaat. Op de begane grond draaien de twee drones in tegengestelde richting, dus je moet een kant kiezen en dan wachten tot ze bewegen zodat je de trap op kunt.

Ga bovenaan de trap naar rechts en ga dan naar rechts door het middelste gebied om de stilstaande drone te vermijden. Er zijn nog twee bewegende drones op deze verdieping die je moet vermijden, de eerste net voorbij de centrale loopbrug. Wacht tot het in beide richtingen beweegt en ren dan voorbij.

In de volgende gang is de tweede drone, die heen en weer beweegt in dat gebied. Om het te vermijden, wacht tot het naar de andere kant van de gang beweegt, volg dan achter en spring in de doos aan de linkerkant. Wacht tot het de andere kant op gaat en je kunt de doos verlaten en het pad volgen naar de bovenste verdieping.

Op de bovenste verdieping staan ​​nog twee drones. De eerste is naar rechts gericht, dus om deze te vermijden, hoeft u alleen maar op de reling te springen en over de borden in het midden van het gebied te lopen. De tweede drone beweegt heen en weer over de andere kant van de loopbrug en je hoeft alleen maar te wachten tot hij naar rechts beweegt om het appartement in te springen.

Ga in het appartement weer de kamer aan de linkerkant in en maak contact met de muur waar Clementine eerder was. Ze hebben een Mysterious Note voor je achtergelaten, die je nodig hebt om te bepalen wat het betekent om door te gaan.

Ga eerst naar het hoofdgedeelte en inspecteer het item op de tafel met rook die eruit komt.

Ten tweede, interactie met de roze toren die links aan de muur hangt, waardoor je een tekening kunt uittrekken om als platform te gebruiken. Je kunt dan naar het bovenste gedeelte springen, dan onder de tent rondlopen en communiceren met het kristal.

Ten derde, spring terug naar beneden en ga de kleine kamer aan de zijkant in, waar je kunt communiceren met de mannequin met een wegpyloon erop.

Ga ten slotte terug naar de ingang met de keukenapparatuur, waar je op een plank boven het aanrecht kunt springen en met de lavalamp kunt communiceren.

Je moet nu terug de woning uit om naar de nachtclub te gaan. Als je detectie door de drone probeert te vermijden, is het belangrijkste bij het verlaten van het appartement ervoor te zorgen dat je niet wordt opgemerkt door degene die zich net buiten het appartement bevindt, aangezien het nog steeds heen en weer beweegt. Je kunt door de opening naar het detectiegebied kijken, wachtend tot het weggaat voordat je op de vensterbank springt.

Je kunt dan op het middelste gedeelte van de borden springen en dan naar het onderste gedeelte en het koord naar beneden volgen. Kijk uit voor de drone op de grond wanneer je naar beneden springt.

Als je de rest van het hoofdstuk hebt doorstaan ​​zonder opgemerkt te worden door de drones, verdien je de trofee Sneakitty zodra je de veiligheidsbarricade bereikt, en hoef je je geen zorgen meer te maken over drones. Dit is de laatste keer in het hoofdstuk dat je een van de items kunt verzamelen voordat je de club betreedt, dus zorg ervoor dat je het nu doet als je dat nog niet hebt gedaan. Als je nog steeds een Nuzzle voor je vijf mist, kun je naar de voorkant van de club gaan (tegenover de kledingwinkel) en communiceren met een van de robots die buiten zitten.

Als je klaar bent om verder te komen, ga je de steeg in waar je de veegrobot hebt gezien. In plaats van naar het hoogste niveau te gaan zoals voorheen, wil je dit keer over de luifel naar de robot in het paars.

Ga verder rond de pijpen om het raam te bereiken waar een robot naar buiten kijkt, en communiceer dan met ze om ze uit de weg te laten gaan, zodat je naar binnen kunt.

In de club spring je op de bar en pak je de Strange Drink.

Je wilt dan naar het vierkante platform bij de gootsteen lopen en erop gaan staan, en miauwen om het naar het lagere niveau te laten gaan. In deze kamer kun je met de tafel communiceren om Memory 7/7 te verkrijgen.

Ga terug naar de club en ga dan naar de meest linkse tafel van de bar, waar je een record bovenop kunt vinden (het is mogelijk dat het record een glitch en verdwijnt, in welk geval je het weer kunt laten verschijnen door het controlepunt opnieuw te starten Als u dat wel doet, moet u het geheugen misschien opnieuw oppakken). Neem de plaat mee naar de DJ-booth en plaats deze op de linker draaitafel, maak er vervolgens interactie mee om hem te krassen en de trofee Scratch te verkrijgen .

Ga terug naar de dansvloer en rechts van het podium staan ​​twee robots op de muur, waarvan één een hendel vasthoudt. Communiceer met ze en geef ze de Strange Drink om de Lever Handle te krijgen.

Ga het podium op en naar de linkerkant, waar je met de console kunt communiceren om de deurkruk te plaatsen. Spring erop om de buis te laten zakken, spring er dan bovenop en wacht tot de robot overkomt en de hendel omdraait, de buis optilt en je naar het hoogste niveau laat gaan.

Op het bovenste niveau zijn er 3 knoppen die de hanglampen bedienen. Interactie met de LINKER- en RECHTS-kanten elk één keer om de lichten aan te passen, dan kun je naar de overkant springen om de VIP-ruimte te bereiken.

Ga naar de VIP-ruimte voor een filmpje en het einde van het hoofdstuk, samen met het verdienen van de Al-Cat-Raz trofee zodra het filmpje eindigt.

Hiermee is hoofdstuk 10: Midtown in Stray voltooid. We gaan door met Hoofdstuk 11: Jail.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 9 – Antvillage
Volgend artikelStray – Chapter 11 – Jail

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here