Stray – Chapter 1 – Inside The Wall

Deze walkthrough voor Stray Chapter 1: Inside the Wall leidt je door alle doelstellingen. Het bevat ook alle verzamelobjecten en trofeeën (Memories, Badges, Scratching Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks).

Zie de guide -> Stray – Walkthrough voor de andere hoofdstukken.

Verzamelobjecten:

  • Herinneringen: 0
  • Insignes: 0
  • Krabpunten: 1
  • Nuzzles: 0
  • Bladmuziek: 0
  • Energiedranken: 0

Chapter 1 – Inside The Wall

Het eerste hoofdstuk van de game is over het algemeen extreem lineair en functioneert grotendeels als een tutorial voor hoe je je kunt verplaatsen en op eenvoudige manieren kunt communiceren.

Helemaal aan het begin zit je in een kamer met drie andere katten. Ga naar elk van hen en communiceer met ze via  , en nadat ze naar de kartonnen doos op de grond zijn gegaan, kun je daar nog een laatste keer communiceren om verder te gaan.

Na een kort filmpje, bevind je je in een grote gang die zich ver vooruit uitstrekt. In dit gedeelte volg je gewoon de gang tot het einde terwijl je voorzien bent van basisinformatie over het doorlopen van de tutorial.

Nadat je op de tweede richel bent gesprongen, ga je naar de boom direct links. Deze boom is het eerste kraspunt van het spel, waar je interactie mee hebt en vervolgens op en drukt om het oppervlak te krassen. Voor de trofee Territory je op een van deze punten in elk van de 12 hoofdstukken van het spel krabben. Sommige hoofdstukken hebben punten die nodig zijn voor de voortgang, maar het eerste mogelijke punt wordt omwille van de eenvoud altijd genoemd in de gids.

Na het krabben kun je het pad verder door de gang volgen. Je hoeft niet op de andere katten te wachten, je kunt gewoon verder. Nadat je door een kleine tunnel bent gegaan, is er een filmpje en ben je in een lager gebied. Als je weer controle hebt, probeer dan een beetje vooruit te gaan om een ​​ander filmpje te activeren. Als je weer controle hebt, ga je vooruit naar de deur met het rode licht dat je in het filmpje te zien kreeg.

Nadat je door de deur bent gegaan, verdien je de eerste verhaaltrofee Missed Jump en begint hoofdstuk 2 onmiddellijk.

Hiermee is hoofdstuk 1: Inside the Wall in Stray voltooid. We gaan door met Hoofdstuk 2: Dead City.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Walkthrough
Volgend artikelStray – Chapter 2 – Dead City

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here