Stray – Chapter 1 – Verzamelobjecten

Stray Hoofdstuk 1 bevat 1 verzamel locatie. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 1. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: B-12 Memories, Badges, Scratch Points, Nuzzles, Sheet Music, Energy Drinks.

Geen van de verzamelobjecten kan worden gemist. Je kunt na het verhaal nog steeds alles krijgen via Chapter Select. Het aantal verzamelde herinneringen kan worden bijgehouden in het hoofdstukkeuzescherm. In hoofdstuk 3 ontgrendel je de inventaris om verzamelde bladmuziek en energiedrankjes bij te houden. De badges worden weergegeven als stickers op de rugzak van uw kat. Controleer de zijkanten van de rugzak zorgvuldig om ze te zien, elk heeft een uniek ontwerp om ze te onderscheiden. De Nuzzles en Scratch Points kunnen nergens worden gevolgd, dus besteed speciale aandacht aan hen. Je hoeft maar één interactief object per hoofdstuk te krassen, zoals bomen, tapijten of muren. Als er meerdere zijn, kunt u de extra negeren. Als je een checkpoint opnieuw start of sterft, pak je de items opnieuw om ervoor te zorgen dat ze tellen.

  • Memories: 0
  • Badges: 0
  • Scratching Points: 1
  • Nuzzles: 0
  • Sheet Music: 0
  • Energy Drinks: 0

Chapter 1: Inside the Wall

#1 – Scratch Point #1
Nadat je voor de allereerste keer in het spel omhoog moet springen, moet je nog een keer omhoog springen en er zal een boom aan de linkerkant zijn. Druk op  bij de boom en wissel dan tussen / om te scratchen. Nadat u er eenmaal met elke poot aan heeft gekrabd, kunt u stoppen met krabben door op . Die scratchsequenties moeten altijd handmatig worden verlaten, ze eindigen niet automatisch.

Dat is alles in hoofdstuk 1.

Stray – Collectible Guide
Stray – Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 10 – Hoe krijg je het werkjack en de werkhelm?
Volgend artikelStray – Chapter 4 – Waar vind je alle notebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here