Stray – Chapter 4 – Waar vind je alle notebooks

In hoofdstuk 4 van Stray moet je 4 notebooks voor Momo vinden om het verhaal verder te brengen. Deze handleiding laat zien waar u alle Notebook-locaties kunt vinden.

1. Momo’s Notebook

Nadat je met de eerste robot in hoofdstuk 4 hebt gepraat, die “Guardian” wordt genoemd (hij draagt ​​een strohoed en heeft een staf in zijn handen), moet je naar de daken klimmen om Momo te vinden.

Vanaf waar je met Guardian gesproken hebt, draai je om en kijk naar rechts. Je kunt over de automaat en de AC-units op de huismuren springen om op de daken te komen.

Ga naar het midden van de daken waar twee robots emmers gooien. Er is een kleine rode dakbedekking aan de zijkant van een huis, spring daar en beklim de AC-units naar het balkon erboven. Spring door het open raam om Momo in de flat te vinden.

Praat met Momo en je krijgt Momo’s Notebook. Dat is de eerste van vier Notebooks klaar. Alle andere notitieboekjes staan ​​in verlaten flats op de daken. Ze zijn allemaal gemarkeerd met een blauw/wit smileypictogram op de huismuren.

2. Doc’s Notebook

Verlaat Momo’s flat door het raam en kijk naar de rechterkant. Er is een balkon met een blauw neonbord, ga daarheen. De binnenkant ziet eruit als een bibliotheek met veel boekenplanken.

Achterin liggen verschillende stapels boeken, spring erover om een ​​bed te vinden. Werk met het papier op de zak om de sleutels te krijgen .

Verlaat de slaapkamer, draai naar links, tussen de 1e en 2e boekenplank zijn nog meer stapels boeken, spring erop om ze omver te werpen, waardoor een kluis achter de boeken zichtbaar wordt. Gebruik de sleutels om de kluis te openen, binnenin vind je Doc’s Notebook.

3. Clementine’s Notebook

Verlaat de bibliotheek door het raam waar je binnenkwam. Recht tegenover Momo’s flat is een blauw appartement met het witte smiley-pictogram op de muur. Ga over de leidingen op de daken en ga door het raam naar binnen.

Binnen is een muur met gebroken glaspanelen, je kunt er doorheen wringen waar het glas ontbreekt. Sla dan linksaf om een ​​gang te vinden met aan het einde een computer. De notebook staat op het scherm.

4. Zbaltazar’s Notebook

Verlaat de flat, ga rechtdoor over de pijpen, terug naar Momo’s flat. Als je naar Momo’s platte blik naar rechts kijkt, zijn er 2 robots die emmers gooien en daarachter is nog een flat met het blauwe neon smileybord. Ga daarheen.

Op het dak moet je de batterij links van de ventilatieopeningen oppakken. Hierdoor stopt de ventilator aan de rechterkant van het dak. Je kunt nu door de ventilator naar beneden vallen, waar het oranje licht vandaan komt. Je landt in de flat beneden.

Spring in de flat over de dozen om ze omver te werpen. Het laatste notitieboekje zal uit deze dozen vallen. Spring gewoon allemaal en ren door de dozen totdat het notitieboekje eruit valt en pak het op!

Om de flat te verlaten, krast u de jaloezieën aan de rechterkant.

Keer terug naar Momo

Keer terug naar Momo waar je het eerste notitieboekje hebt gekregen. Geef haar de andere 3 notitieboekjes uit je inventaris om het verhaal vooruit te helpen. Houd er echter rekening mee dat nadat je haar de 3 notitieboekjes hebt gegeven, je met haar in de kamer wordt opgesloten, er is geen weg meer terug. Dus als je nog onvoltooide verzamelobjecten enz. hier hebt, moet je ze hier hebben voordat je Momo de notitieboekjes overhandigt!

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Chapter 12 – Verzamelobjecten
Volgend artikelStray – Platina Video Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here