Stray – Alle Collectibles Locaties Guide

Stray heeft 67 verzamellocaties. Deze verzamelgids toont alle locaties in chronologische volgorde voor 100% voltooiing van het spel en alle trofeeën en prestaties.

 • 27 B-12 Herinneringen
 • 6 Badges
 • 12 Scratch Punten  (slechts 1 per hoofdstuk nodig)
 • 10 Nuzzles (slechts 5 nodig voor trofeeën, exclusief voor hoofdstukken 4 en 10)
 • 8 Bladmuziek (exclusief bij Hoofdstuk 4)
 • 4 Energiedrankjes (exclusief hoofdstuk 4)

Hoofdstuk specifieke trofeeën en verhaalvoortgangsitems zijn ook opgenomen in deze gids, deze zijn goed voor nog eens 21 items. Door deze gids te volgen, krijg je 100% voltooiing en alle mogelijke trofeeën in één playthrough. Hierna hoef je alleen nog maar de 2 uur durende speedrun te doen voor de Platina Trofee en 1 uur te slapen.

Geen van de verzamelobjecten kan worden gemist. Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal via Chapter Select. Er zijn in totaal 12 hoofdstukken. In Chapter Select kun je zien hoeveel Herinneringen je in elk Chapter hebt ontdekt en hoeveel je er nog mist. Vanuit je inventaris, die in hoofdstuk 3 wordt ontgrendeld door op D-pad omhoog te drukken, kun je ook je verzamelde B-12-herinneringen, bladmuziek en energiedrankjes volgen. De badges zijn stickers aan de zijkant van de rugzak van de kat, waarvan de eerste kan worden ontgrendeld in hoofdstuk 4. De badges hebben unieke ontwerpen, zodat je ze van elkaar kunt onderscheiden om te bepalen welke je mist. Voor Nuzzles en Scratch Points is er geen manier om ze te volgen. Je hebt echter maar 5 Nuzzles nodig en het zijn er 10 en het telt zelfs als je dezelfde Nuzzles opnieuw doet in Chapter Select. Degene waar je extra speciale aandacht aan wilt besteden, is het gebruik van minimaal 1 kraspunt in elk hoofdstuk. Dit zijn bomen en tapijten, je kunt ermee communiceren door op :driehoek: te drukken en moet dan krabben met & en dan handmatig het krabben van het object beëindigen, stopt de animatie niet automatisch. 1-2 seconden krabben is voldoende. U hoeft slechts één interactief object per hoofdstuk te krassen. Als een hoofdstuk meerdere heeft, hoeft u niet elk hoofdstuk te krassen. De meeste verzamelobjecten bevinden zich in hoofdstuk 4 en 10. Andere hoofdstukken hebben minder items om te verzamelen.

Als je sterft of checkpoints opnieuw start, zorg er dan voor dat je de Collectibles weer oppakt, vooral de Scratch punten. Je kunt verwachten dat je verzamelbare playthrough voor 100% voltooid ongeveer 4-6 uur duurt als het je eerste playthrough is en je deze gids volgt. Als je het spel al heel goed kent, is het mogelijk om alle verzamelobjecten te combineren met de 2 uur durende speedrun (het kan worden gedaan in ongeveer 1 uur en 55 minuten met alle verzamelobjecten in een perfecte run).

Trofeeën en prestaties ontgrendeld via verzamelobjecten:

 1. Meowlody  – Breng alle muziekbladen naar Morusque.
 2. Kat’s beste vriend  – Nuzzle tegen 5 robots.
 3. Ik herinner!  – Verzamel alle B-12-geheugens.
 4. Badges  – Verzamel alle badges.
 5. Territorium  – Kras in elk hoofdstuk.
 6. Alle andere Chapter specifieke trofeeën zijn ook opgenomen in deze gids

hoofdstukken:

Klik op de onderstaande links voor individuele verzamellocaties, hoofdstuk voor hoofdstuk.

Stray Wiki Guide

Vorig artikelStray – Lengte van het spel – Hoe lang is het?
Volgend artikelStray – Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here