Spiderman Miles Morales: We hebben een aanwijzing

Nadat hij drie verdachte misdaden aan één groep heeft gekoppeld onder leiding van een mysterieuze misdaadbaas, heeft Miles eindelijk een idee wie de baas kan zijn over deze vijandige overname van Harlem.

Maak kennis met Hailey

Ga vanuit je appartement naar het westen tot je CJ Walker Park bereikt en zoek het meisje bij de centrale grote stenen bol. Ze zal je vertellen dat de misdadigers die ze heeft gevolgd, in een scheepvaartcentrum bij de rivier waren, dus reis zuidwaarts langs de Upper East Side tot je het scheepvaartgebied vindt met uitzicht op The Raft.

Versla de criminelen

Wanneer je het verzendgebied bereikt, zul je zien dat de plaats absoluut krioelt van alle soorten boeven – inclusief veel sluipschutters die in uitkijkpunten zijn geplaatst, samen met gebruikers van raketwerpers. Het zal lastig zijn om de meeste via stealth uit te schakelen, maar op de lange termijn zal het zeker helpen.

Begin met het zoeken naar geïsoleerde sluipschutters en raketwerpers bij het water, en ontwijk de sluipschutterstralen erboven, omdat ze omringd zijn door vrienden. Onthoud dat je de jongens op de zeecontainers dichter bij uitkijkpunten kunt lokken met een goed geplaatste webshot.

Zodra je een paar van de geïsoleerde exemplaren hebt uitgeschakeld, keer je terug naar het hoogste uitkijkpunt waar een sluipschutter en drie anderen zich bevinden, en probeer je een afgelegen mijn naar de meterkast op de grond tussen hen in te sturen. Net als je het trio elektrocuteert, zoek je de sluipschutter op voordat hij kan roepen wat er aan de hand is.

De sluipschutter op de containers in het midden zal nog steeds een probleem zijn, net als sommige gebruikers van raketwerpers die rond patrouilleren – maar je kunt er misschien een onbewust grijpen terwijl hij over een catwalk loopt.

Als je er eenmaal zoveel hebt als je kunt door stealth, is het tijd om wat lawaai te maken – en er zijn genoeg steigers en kratten met dozen om af te breken en zelfs een kraan om in een paar hoofden te slaan om je te helpen. Zorg ervoor dat alle andere sluipschutters of gebruikers van de raketwerper die het tot nu toe hebben overleefd eerst worden uitgeschakeld en zorg dan voor de andere boeven op de begane grond.

Als je de bemanning buiten het gebouw hebt verwijderd, kijk dan op de begane grond naar een luik achter een oude auto met een tandwiel waaraan je kunt trekken om het luik omhoog te brengen, en maak het dan vast. Binnenin kun je veel voetafdrukken inspecteren die schijnbaar eindigen bij een gereedschapswerkbank. Draai je om en je zult een gele elektriciteitskast vinden om te openen, en deze zal een geheime lift naar een lager niveau activeren.

Sluit de communicatie van de criminelen af

Ga de deur binnen die verschijnt als de lift de bodem bereikt en let op de enorme hoeveelheid contant geld op het bureau, de rijen wapens, een lijst met buurten om uit te kopen en verschillende foto’s van jou. Bekijk ten slotte de computer en je ontmoet eindelijk de leider van deze bende.

Je krijgt een onheilspellende waarschuwing van de leider, maar de verbinding wordt verbroken. Alles komt goed, dat loopt goed af, toch?

Keer terug naar CJ Walker Park en Stop de aanval

Het is te voorspellen dat sommige mensen een probleem hebben met je tussenkomst, en je zult moeten omgaan met misdadigers die proberen onschuldige burgers aan te vallen in het park waar Hailey was. Lanceer de boeven van bovenaf met een paar instant KO-ritsen en deel een paar hologrammen uit om de misdadigers bezig te houden terwijl je tussen hen in snelt om Venom Strikes uit te delen.

Het zal niet lang duren voordat er meer vrachtwagens verschijnen met Brutes, gevolgd door nog meer auto’s vol met raketwerpers, dus wees voorbereid om je aan te passen en gebruik Venom Dash om snel door het park te komen om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden, of Schakel lange-afstandsaanvallers uit om ze uit te schakelen.

Als je eindelijk het park hebt ontruimd, komen de feestvierders terug en geeft Hailey je een extra speciale beloning voor het redden van de dag – een nieuwe toevoeging aan je spinnenpak!

Spiderman Miles Morales Side Missies
Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Hou Je Webschieters Vast
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Laatste Test

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here