Spiderman Miles Morales: Undergound Undercover

Omdat Miles geen opties meer heeft om de leider van de Underground te confronteren, besluit hij een sluwere benadering te kiezen om te ontdekken waar de bende hun grootste geheimen bewaart.

Ontmoet Phin in Hell’s Kitchen

Zodra Miles het lef heeft om zijn vriend op te bellen, moet je iets ten zuiden van Fisk Tower ontmoeten in de bovenhoek van Hell’s Kitchen, dat grenst aan Central Park. Zoek naar een deur op een nabijgelegen dak om naar binnen te gaan, zodat je je kunt omkleden en afspreken.

Wanneer ze je meeneemt naar een ander hoog gebouw, volg haar dan langs de zijkant van het gebouw en een reeks richels op tot je bij een grote kraan komt die naar Fisk Tower leidt. Je zult de rol moeten spelen van de zachtmoedige Miles Morales, maar maak je geen zorgen dat je valt of de sprong mist.

Verzamel aanwijzingen over de Nuform

Als je eenmaal bent overgestoken, ben je diep in ondergronds gebied. Volg je vriend naar binnen en inspecteer een zwaard op een nabijgelegen tafel (verwacht dit wapen in de toekomst weer te zien). Als je eenmaal relatief alleen bent, is het tijd om op zoek te gaan naar aanwijzingen.

Beweeg langs de menigte naar de grotere kamer met het grote graffitischerm van Fisk, en zorg ervoor dat je het scherm inspecteert, evenals de verschillende tafels met wapens en bepantsering die de Underground de afgelopen maanden heeft opgedaan. Aan de andere kant kijkt een of andere Underground naar nieuwsverslagen van hun heldendaden waarop je kunt afstemmen, evenals veel geld – en een aanwijzing waar nog meer schatten kunnen worden opgeslagen.

Ga ten slotte naar het balkon aan het uiteinde om de zaken vooruit te helpen. Nadat de leider naar de lobby beneden is gedoken, moet je hem volgen – maar dan met andere kleding.

Zoek het Nuform

Ga de ventilatieopeningen binnen zodra je je pak aan hebt en je komt terecht op een oefenterrein waar de lobby van Fisk Tower was. Overal zijn vijanden, waaronder veel sluipschutters die rond de bovenste richels patrouilleren. Grijp de sluipschutter onder je, en neem dan de tijd om de kamer te scannen en doelen te markeren – inclusief de mensen die vechten tegen de trainingspoppen onder je, de schietbaan aan de andere kant en de verschillende sluipschutters op verschillende niveaus overal in de kamer.

Neem eerst de hoge grond om langs de zijkant achter de bovenste sluipschutters te komen en werk langzaam naar beneden. Zorg ervoor dat je bijhoudt waar sluipschutters heen en weer bewegen, zodat je niet wordt opgemerkt (of camouflage eerst voordat je dichtbij komt).

Wanneer je bij de laatste groep komt die de trainingsdummy’s overziet, moet je het paar afleiden om ze eerst te scheiden (tenzij je de vaardigheidsupgrade hebt om meerdere vijanden uit te schakelen met één zip-takedown). Let bij het inspecteren van de begane grond op de verschillende dingen die u kunt gebruiken – zoals steigers om naar beneden te halen of elektrische zekeringenkasten om op afstand te bouwen met bommen. Als je wordt opgemerkt, kun je overwegen om te camoufleren en een hoek om te duiken totdat ze je positie verliezen.

Verwacht dat er meer versterkingen zullen verschijnen, zelfs als je niet echt wordt opgemerkt – zodra iemand een op afstand bediende bom-trigger of een webbing opmerkt, kunnen er andere verschijnen vanaf sommige balkons of van bovenaf naar binnen vallen, dus houd altijd rekening met je omgeving zodat je dat niet doet wordt niet van achteren geraakt als je het het minst verwacht.

Als alle ondergrondse troepen en versterkingen zijn afgehandeld, moet je de ingang van een geheime kamer vinden. Nadat je een aanwijzing van Ganke hebt gekregen, ga je door de lobby naar de dichtgetimmerde vooringang om een ​​gigantisch samoeraibeeld te vinden met een zwaard. Trek aan het zwaard met je webben en je zult een geheime trap ontdekken die naar beneden gaat.

Zodra je de lift naar de gewelven hebt genomen, rits je omhoog in een rooster en volg je een groep Underground door een gang en de hoofdkluis in. Je leert over nog meer ondergrondse schuilplaatsen en een aanwijzing voor de verblijfplaats van de Nuform zelf. Voordat je met je informatie kunt ontsnappen, word je aangevallen door meer Underground, inclusief een zwaardwielder.

Verlaat Fisk Tower

Zwaarddragers kunnen lastig zijn om mee om te gaan. Ze zullen het uitschuifbare mes gebruiken om te voorkomen dat ze in de lucht worden gegoocheld, en zullen veel van je aanvallen ontwijken, inclusief swing-kicks en de meeste Venom-bewegingen zoals Punches en Jumps. Erger nog, deze vijanden kunnen hun wapens in zwepen veranderen om je zo uit de lucht te grijpen, en kunnen aanvallen vanaf een veel grotere afstand dan je misschien denkt – ze richten een hoop schade aan als ze je niet bewust zijn.

In plaats daarvan ontgrendel je de Venom Dash om hun snelheid aan te passen en tegen ze aan te knallen en ze hard te gooien na een aanval. Dit kan met veel effect worden gebruikt om groepen tegenstanders in een rij neer te halen, en je hebt het nodig om deze zwaardvechters te verslaan. Toch kun je bepaalde gadgets ook gebruiken om ze te vertragen, zoals banden en zwaartekrachtbronnen.

Druk op de aanval op de eerste zwaardwielder, maar wees klaar voor er nog twee uit de gewelven verschijnen. Ze hebben behoorlijk serieuze zwaardzwaai-combo’s die je afzonderlijk moet ontwijken, maar ze kunnen ook proberen hun zwaardzwepen op afstand te gooien als je niet oplet. Onthoud dat holo-drones ook hun aandacht kunnen afleiden, zodat je tijd hebt om een ​​Venom Dash in ze te zetten.

Wanneer alle vijanden beneden in de kluis zijn afgehandeld, kun je de verschillende kamers spioneren om te zien wat Fisk – en nu de ondergrondse – heeft opgepot, en vervolgens ontsnappen via een achteringang door het paneel in de buurt te gebruiken en je naar buiten te sturen. via een geheime uitgang en het voltooien van de missie.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Terug naar het begin
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Applaus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here