Spiderman Miles Morales: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 2/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 10-20 uur
Offline trofeeën: 50 (1X Platine trofee, 2X Gouden trofee, 10X Zilveren trofee, 37X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0
Aantal te missen trofeeën: 0 (niets te missen, kan alles krijgen via free roam na verhaal en hoofdmissies op elk moment opnieuw afspelen via het menu)
Glitched trofeeën: 0
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Nee, alles kan gemakkelijk
Minimale playthroughs: 2 (bij de eerste playthrough kun je alleen level 20 bereiken. Je moet New Game + spelen om level 30 te bereiken en alle Skills of trophy Just the Beginning trofee ontgrendelen. Het verhaal duurt slechts 3 uur).
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Ja, je kunt na het verhaal nog steeds vrij rondlopen op de kaart om alles te voltooien wat je nog niet hebt gedaan. Hoofdmissies kunnen ook worden afgespeeld vanuit het menu.
Releasedatum: 12 november 2020

Introductie:
Welkom bij de Spiderman: Miles Morales Trofee Roadmap! Dit is een supersnelle zelfstandige uitbreiding van de Spider-Man-game uit 2018 met een kort verhaal van 3 uur. De trofeeënlijst is supereenvoudig. Versla het verhaal en ruim alle activiteiten op voor 100% voltooiing (die allemaal automatisch op de kaart worden gemarkeerd, behalve Postkaarten). Sommige verzamelobjecten worden pas later in het spel ontgrendeld en postkaarten pas na het verhaal. Voltooi het spel ten slotte een tweede keer in New Game +, want er is een bronzen trofee voor en ook de laatste skills komen uit New Game +. Niets is te missen. Alles kan op eenvoudige moeilijkheidsgraad worden gedaan.

Begin met het afronden van het verhaal. Pas na het verhaal krijg je 100% voltooiing. Collectible Types komen geleidelijk beschikbaar gedurende het verhaal. Het maakt niet uit of je er meteen aan gaat werken of dat je ze na het verhaal doet. Ansichtkaarten zijn ook voor 100% nodig en worden pas beschikbaar na het verhaal door terug te gaan naar Miles ’Home om daar een side-quest te accepteren.

Het maakt niet uit welke moeilijkheidsgraad je speelt en er is niets om op te letten. Niets is te missen.

Stap 2: 100% voltooiing
Na het verhaal heb je toegang tot alle Collectible Types en kun je de trofee voor 100% voltooien krijgen. Je ontgrendelt automatisch de verschillende verzamelgerelateerde zilveren trofeeën.

Alles wordt automatisch op de kaart gemarkeerd. Op de wereldkaart zie je een checklist hoeveel je in elk district hebt gedaan en welke activiteiten er nog zijn.

De enige dingen die iets lastiger zijn, zijn de geluidsvoorbeelden (audio samples) en postkaarten. Zie de onderstaande gidsen voor hun locaties:

Spiderman Miles Morales – Alle audio samples locaties
Spiderman Miles Morales – Alle Postcard Locaties

Stap 3: Nieuw spel + & resterende vaardigheden ontgrendelen
Voor de trofee Plus Plus moet je het spel verslaan in New Game Plus. Ook voor alle vaardigheden trofee: Just the Beginning, omdat sommige achter New Game Plus zitten. Als je op easy speelt en tussenfilmpjes overslaat, kun je het spel in 3 uur uitspelen. Soms moet je eerst een aantal andere activiteiten voltooien om de volgende hoofdmissie te laten spawnen. Het is het beste om de misdaad missies te begaan, omdat ze erg snel zijn.

Nadat je het verhaal voor de eerste keer hebt uitgespeeld, keer je terug naar het hoofdmenu, selecteer je een vrije opslagruimte en druk je op je vierkantje om een nieuw spel + te starten. Alles wat je bij de eerste playthrough hebt ontgrendeld, wordt overgedragen.

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

Be Yourself
Verzamel alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Marvel’s Spiderman Miles Morales om platina te ontgrendelen.

Nog Maar Het Begin
Ontgrendel alle vaardigheden.

Hiervoor moet je alle 33 vaardigheden in het vaardighedenmenu ontgrendelen. 24 daarvan zijn afkomstig van vaardigheidspunten die je krijgt als je een level omhoog gaat.
De laatste vaardigheid in elk van de 3 vaardigheidsbomen is alleen beschikbaar in New Game Plus! In New Game Plus wordt de levellimiet verhoogd van level 20 naar level 30. Op level 23 kun je de laatste vaardigheid kopen.

Bovendien moet je ook de 9 vaardigheden onderaan het vaardighedenmenu ontgrendelen. Deze zijn afkomstig van het doen van de 9 Spider-Training Challenges die verspreid zijn over Manhattan (3 Reizen, 3 Vechten, 3 Stealth). Voltooi ze gewoon één keer met een willekeurig resultaat om de vaardigheden te krijgen.

Een Nieuw Thuis
Voltooi alle districten op 100%.

Voltooi alle activiteiten op de kaart. Op de kaart ziet u een checklist van de benodigde activiteiten in elke wijk.
Dit kan pas nadat het verhaal is afgelopen! De reden hiervoor is dat de 8 ansichtkaarten pas dan ontgrendeld zijn. Als een wijk tijdens het verhaal 100% zegt, wil dat nog niet zeggen dat je alles daar hebt, want na het verhaal komen er meer dingen beschikbaar. Concentreer u eerst op het verhaal en doe daarna de 100% voltooiing.

Stadsjutters
Verzamel alle Time Capsules.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Er zijn 16 Time Capsules. Ze komen vroeg in het verhaal beschikbaar en staan allemaal op de kaart aangegeven.

Herinneringen Ophalen
Verzamel alle ansichtkaarten.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Er zijn 8 ansichtkaarten. Ze komen pas beschikbaar nadat het verhaal is afgelopen. Als je klaar bent met het verhaal, ga je naar Miles ’Home om een side missie te starten die wil dat je de 8 ansichtkaarten vindt. Dit is een kleine verzameljacht waarbij het zoekgebied van de volgende ansichtkaart altijd op de kaart wordt aangegeven. De teksthint op de briefkaart beschrijft de exacte locatie.
Zie de Spiderman Miles Morales – Alle Ansichtkaarten Locaties

Recyclen
Open alle Underground Containers.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).

Er zijn 35 Underground Containers. Deze bevatten onderdelen voor nieuwe pakken, aanpassingen en upgrades. Ze komen vroeg in het verhaal beschikbaar en worden allemaal op de kaart gemarkeerd.

Wanneer u in de buurt van een Underground Container komt, wordt er een blauw zoekgebied weergegeven. Druk op R3 om de afstandssensor te openen, dit maakt het gemakkelijker om deze te vinden.

6 ondergrondse caches zijn alleen te vinden in 3 Roxxon Labs en 3 ondergrondse schuilplaatsen. Voordat je ze in het spel ontmoet, zal er een alternatief pad zijn dat naar de Underground Cache leidt. Als je die mist, kun je de Roxxon Labs opnieuw spelen. Nadat je een Underground Containers hebt geopend, kun je de missie onmiddellijk verlaten en wordt deze nog steeds opgeslagen.

Onder Hun Neus
Sluit alle Roxxon Labs af.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Er zijn 3 Roxxon Labs. Ze komen in de loop van het verhaal beschikbaar en worden allemaal op de kaart aangegeven. Versla ze allemaal een keer. Zorg ervoor dat je eerst de Underground Caches ophaalt voordat je het Roxxon Lab voltooit (als je dit vergeet, kun je het lab nog steeds opnieuw spelen).

Underground Begraven
Sluit alle ondergrondse schuilplaatsen af.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Er zijn 3 ondergrondse schuilplaatsen. Ze komen in de loop van het verhaal beschikbaar en worden allemaal op de kaart aangegeven. Versla ze allemaal een keer. Zorg ervoor dat je eerst de Underground Caches ophaalt voordat je de Underground Hideout voltooit (als je dit vergeet, kun je de Hideout nog steeds opnieuw spelen).

Op Alles Voorbereid
Koop alle pakken.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Er zijn 19 pakken in Spider-Man Miles Morales. Sommige zijn gekoppeld aan side missies (die je sowieso moet doen voor de 100% Voltooiingstrofee), en de rest kun je maken met activiteit fiches en materialen die je krijgt door alle andere taken uit te voeren voor 100% Voltooiing.
De laatste kleur komt van het starten van New Game Plus.

Daag De Koning Uit
Ontrafel een criminele samenzwering in Harlem.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Eerst moet je alle side missies in Harlem doen. Dan komt er een nieuwe zoektocht beschikbaar die deze trofee na voltooiing ontgrendelt. De side missie worden automatisch ontgrendeld in de loop van het verhaal en worden gemarkeerd op de kaart. Je krijgt hier ook het Winterpak door.

Dat Zagen Ze Niet Aankomen
Voltooi een vijandelijke basis zonder gedetecteerd te worden.

Automatisch terwijl je voor de gouden trofee gaat: A New Home (100% voltooiing).
Je moet een van de 3 Roxxon Labs of een van de 3 Underground Hideouts voltooien zonder gezien te worden. De Roxxon Labs zijn hiervoor iets eenvoudiger. Het is oké als vijanden een geel vraagteken hebben, maar ze mogen het rode uitroepteken niet laten zien. U kunt de laatste opgeslagen versie eenvoudig opnieuw laden als u wordt gedetecteerd. Het is niet nodig om het hele ding opnieuw af te spelen.

Het helpt om hiervoor op een gemakkelijke moeilijkheidsgraad te spelen (de geselecteerde moeilijkheidsgraad heeft ook invloed op stealth). Je kunt over muren kruipen om ongezien te blijven en stealth-takedowns uit te voeren.

Je kunt de Roxxon Labs / Underground schuilplaatsen zo vaak opnieuw spelen als je wilt, dus dit is niet te missen. Ga gewoon bij de markering van een Roxxon Lab / Underground Hideout staan om de replay te starten.

100x Combo!!!
Voer een 100x combo uit.

Je combo aantal moet 100 bereiken tijdens een gevecht in één gevecht. De combinatieteller wordt weergegeven in de linkerbovenhoek en gaat omhoog met elke treffer die je op een vijand landt. De teller wordt op 0 gereset als je schade oploopt of als er te veel tijd verstrijkt tussen treffers.
Hiervoor moet u de moeilijkheidsgraad gemakkelijk aanzetten. Op easy wordt je combinatieteller niet langer gereset wanneer hij wordt geraakt door vijanden. Dan is het buitengewoon eenvoudig en moet u er gewoon op letten dat er niet te veel tijd verstrijkt tussen de treffers.

Een goede plek om dit te doen is in Roxxon Labs en Underground Hideouts (kan worden gespeeld door bij hun kaartmarkering te gaan staan). Ze hebben veel vijanden dicht bij elkaar.

Lanceren, Slingeren en Duiken
Word spectaculair of beter in een Spider Training Reis Challenge.

Er zijn 3 Spider Training Reis uitdagingen. “Spectacular” is het 2e hoogste cijfer dat je kunt krijgen. Dit is het gemakkelijkst in de eerste Challenge 1.0.

Pixels Meppen
Word spectaculair of beter in een Spider Training Combat Challenge.

Er zijn 3 Spider Training Traversal uitdagingen. “Spectacular” is het 2e hoogste cijfer dat je kunt krijgen. Dit is het gemakkelijkst in de eerste Challenge 1.0.

Licht Ontwijken
Word spectaculair of beter in een Spider Training Stealth Challenge.

Er zijn 3 Spider Training Traversal uitdagingen. “Spectacular” is het 2e hoogste cijfer dat je kunt krijgen. Dit is het gemakkelijkst in de eerste Challenge 1.0.

Spider-Training: Voltooid
Voltooi elke Spider Training Challenge één keer.

Voltooi alle 9 Spider Training uitdagingen met een willekeurig resultaat. Ze zijn onderverdeeld in 3 types: 3x Reizen, 3x Vechten, 3x Stealth. Het maakt niet uit welk cijfer je aan het eind haalt. Ze worden aan het begin van het verhaal allemaal automatisch op de kaart gemarkeerd.

Pete’s Eerste Schurk
Voltooi de laatste test.

Eerst moet je alle 9 Spider Training Challenges eenmaal verslaan met een willekeurig resultaat / cijfer.
Zie de trofee Spider-Training: Complete. Dit ontgrendelt een nieuwe side missie genaamd “De Laatste Test”. Doe het en je verdient deze trofee samen met het ‘Miles Morales’ pak voor 2020.

Improvisatie
Maak 10 upgrades.

Er zijn 16 upgrades tussen New Game en New Game Plus. Je kunt ze in het gadgets-menu “maken” met behulp van tokens en materialen die je krijgt door alles te doen wat nodig is voor 100% voltooiing. Voor deze trofee zijn slechts 10 van de 16 Upgrades nodig, dus je kunt die van New Game Plus overslaan.

Rhino Rodeo
Rijd Rhino door het winkelcentrum.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Diepe Wonden
Verzamel alle geluidsvoorbeelden (audio samples) en maak de Davis Brothers-mix opnieuw.

Er zijn 10 geluidsvoorbeelden. Ze komen vrij laat in het verhaal beschikbaar. Daarna worden ze allemaal automatisch op de kaart gemarkeerd. Wanneer u het zoekgebied bereikt, moet u het juiste geluidsvoorbeeld tussen verschillende geluiden vinden. Dit vereist dat u op de juiste afstand van het geluidsvoorbeeld staat. De trofee wordt mogelijk al ontgrendeld na het 9e audiovoorbeeld.
Zie de Spiderman Miles Morals – Alle Audio Sample locaties

Op Het Nippertje
Houd de brug bij elkaar.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

De Kern Van Het Probleem
Onderzoek het ondergrondse laboratorium van Roxxon

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Puur Bedrog
Voltooi de kluisreeks in Underground Undercover.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

De Harlem Express
Laat de treinen weer rijden.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Turboskates
Achtervolg Tinkerer door de stad.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Gemeenschappelijke Geschiedenis
Loop door het verleden van Miles en Phin.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Ontploffende Bulldozer
Versla Roxxon Rhino.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Familie Drama
Versla Prowler.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Ultieme Opoffering
Save Harlem.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Van De Rafters
Voer 25 plafond takedowns uit.

Kruip op een plafond boven een vijand en druk op je vierkantje om hem uit te schakelen. Dit geldt als een “Ceilling Takedown”. Herhaal 25 keer. Dit kan eenvoudig worden gedaan in de Roxxon Labs.

De Muren Beklimmen
Voer 25 Muur Takedowns uit.

Kruip op een muur dicht bij een vijand en druk op je vierkantje om een aanval op hem uit te voeren. Dit geldt als een “Wall Takedown”. Herhaal 25 keer. Dit kan eenvoudig worden gedaan in de Roxxon Labs.

Ontzichtbare Spider
Versla 50 vijanden terwijl je gecamoufleerd bent.

De camouflage wordt ontgrendeld tijdens de eerste paar verhaalmissies. Vervolgens kun je Camouflage aan / uit zetten door op omhoog te drukken. De Camouflage kan maar korte tijd aan staan, zoals aangegeven door de indicator in de rechterbovenhoek.
Versla 50 vijanden terwijl Camouflage is ingeschakeld. Dit hoeven geen Stealth Takedowns te zijn. Het is ook prima om te vechten.

Overbelast
Versla 100 vijanden met Venom aanvallen.

Gifaanvallen worden in de loop van het verhaal ontgrendeld. Ze hebben een volledige Venom balk nodig die in de linkerbovenhoek van het scherm wordt weergegeven. Ze hebben elk een andere combinatie van knoppen zodra ze zijn ontgrendeld:
L1+Vierkantje / L1+Vierkantje+Kruisje / L1+Driehoekje / L1+Kruisje / L1+Driehoekje+Kruisje / L1+Rondje+Driehoekje

Gebruik deze gewoon om in totaal 100 vijanden te verslaan.

Je kunt ook een snelkoppeling instellen voor twee gifaanvallen in de instellingen. Dan kunnen ze gebruikt worden met links en rechts waardoor ze wat makkelijker te gebruiken zijn.

Erop en Erover
Voer een Venom Jump en vervolgens een Venom Dash uit op een enkele vijand.

Venom Jump en Venom Dash worden tijdens het verhaal automatisch ontgrendeld.
Als je beide vaardigheden hebt, gebruik je Venom Jump: L1+Kruisje en terwijl je in de lucht bent Venom Dash L1+Driehoekje.

Komt ie!
Gebruik Venom Dash om een vijand in een groep van drie of meer te gooien.

Venom Dash wordt automatisch ontgrendeld in de loop van het verhaal.
Gooi een vijand in een groep vijanden met Venom Dash L1+Driehoekje. Dit kun je het beste doen in Roxxon Labs of Underground Hideouts omdat ze veel vijanden dicht bij elkaar hebben.

Als een Rhino In Een Porseleinkast
Breek 15 breekbare objecten terwijl je op Rhino door het winkelcentrum stuurt.

Tijdens de eerste verhaalmissie rijd je op Rhino in een winkelcentrum (automatisch verhaalgedeelte). Stuur Rhino in 15 breekbare objecten om dit te krijgen. Kleine dingen zoals ramen en tafels tellen ook mee.

Competitieve Geest
Versla Phin tijdens de mini game met raketlancering.

Tijdens een van de laatste verhaalmissies “Like Real Scientists”, zal er een flashback zijn met Miles en Phin in het Oscorp Science Center toen ze tieners waren. In de 2e tentoonstellingshal (na aquarium) aan de linkerkant kun je de mini-game raketlancering starten. Je moet je vierkantje sneller raken dan Phin om te winnen. U kunt het zo vaak opnieuw proberen als u wilt.

Beste Frietjes Van De Stad
Toon uw respect voor een legende in de Upper West Side.

In de wijk Upper West Side staat een standbeeld van Stan Lee waarmee je kunt communiceren (druk op je Driehoek). Je kunt ernaar zoeken door op R3 te drukken wanneer u in de buurt bent. Ga naar de locatie die in de video wordt getoond. Dit is een verwijzing naar Stan Lee. In de Spider-Man van 2018 had hij een restaurant genaamd Mick’s Diner, waar Peter en MJ vaste gasten waren. Dit is een eerbetoon aan Stan Lee.

JJJ Zou Trots Zijn
Breng een sticker aan en pas de verlichting aan in de fotomodus.

Druk op Options > selecteer “Photo Mode”> druk op je vierkantje om door de verlichtings- en stickermenu’s te gaan.
Verander een van elk om de trofee te krijgen.

In De Val
Versla 50 vijanden met de Remote Mine-gadget.

De Remote Mine-gadget kan worden gekocht via het gadgets-menu. Als je het eenmaal hebt, houd je R1 vast om het itemwiel te openen en het te selecteren. Richt dan op een vijand met L2 en schiet de mijn neer met R1. Herhaal dit 50 keer.

Vijfsterrenbeoordeling!
Voltooi alle FNSM-app-verzoeken.

Er zijn 10 FNSM-app-verzoeken. Ze komen geleidelijk beschikbaar in de loop van het verhaal (ze zijn allemaal beschikbaar tegen de tijd dat je het verhaal hebt voltooid). Dit zijn kleine missies die je belonen met activiteitsfiches. Veeg naar links op het touchpad om ze te starten en om ze te bekijken. Op de wereldkaart staat ook een checklist hoeveel app-verzoeken je per district hebt gedaan.

Mod Dat Pak
Maak een Pak Mod.

Selecteer in het menu Suits een mod-slot op een pak. Maak hier een willekeurige Mod.

Een Scherper Zicht
Maak een Visor Mod.

Selecteer in het menu Suits een selcteer een mod-slot op een vizier. Maak hier een willekeurige Mod.

Geef Nooit Op
Toon respect bij het graf van Jefferson Davis in Harlem.

Voor deze trofee moet je het graf van Miles ‘vader vinden. Het bevindt zich op de begraafplaats in het meest noordelijke punt van de kaart (district Harlem). U kunt ernaar zoeken met R3 om een gele omtrek rond het betreffende graf te zien. Het is dicht bij de noordwestelijke hoek van de begraafplaats. Je moet ermee communiceren door op je Driehoek te drukken (de knopprompt zal verschijnen als je bij het graf staat).

Opmerking: in sommige gevallen wordt door op je Driehoek te drukken niet de reeks geactiveerd waarin Miles zijn respect betuigt. Als dit jou overkomt, verlaat dan de begraafplaats en kom terug. Je kunt het vanaf het begin van het verhaal doen (geen voortgang van het verhaal nodig).

Een Cadeau Van Pete
Ontvang een pak cadeau.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld wanneer je het pak cadeau van Peter Parker krijgt.

Misdaadbestrijder
Voltooi alle bonusdoelstellingen voor elk type misdaad.

Er zijn 11 misdaden, elk met 2 bonusdoelstellingen. De misdaden worden geleidelijk ontgrendeld in de loop van het verhaal. Voor deze trofee moet je alle 11 misdaden voltooien en ook elk van hun 2 bonusdoelstellingen behalen. De bonusdoelen worden weergegeven in de linkerbovenhoek als je op R3 drukt aan het begin van de misdaad. U kunt deze nog steeds op elk moment opnieuw afspelen.

Niet Te Ontwijken
Voer 100 stealth takedowns uit.

Een Stealth Takedown is wanneer je een Takedown uitvoert zonder gezien te worden. Controleer de indicator op de vijanden – als ze “veilig” aangeven, kun je doorgaan. Als ze ‘gevaar’ vertonen, worden andere vijanden gewaarschuwd en tellen ze niet als een stealth-takedown. Druk op R3 om te scannen en te zien of een vijand zich in de “veilige” takedown zone bevindt.

Ahoi!
Vaar met de vervallen boot in het zuiden van Chinatown.

Er is een vissersboot in de meest zuidelijke haven van Chinatown. Er staat ook een verzamelobject van een Time Capsule op, dus je moet het automatisch bezoeken voor 100% voltooiing. Spring gewoon naar deze boot en de trofee wordt ontgrendeld.

Sociaal Acceptabel
Blader aan het einde van het verhaal door de hele sociale feed.

Nadat je het verhaal hebt voltooid en je weer controle hebt en weer rond kunt lopen, open je het Social Feed menu en scrol je helemaal naar beneden.

Een Pluspunt
Voltooi het spel op New Game+

Nadat je het verhaal voor de eerste keer hebt uitgespeeld, keer je terug naar het hoofdmenu, selecteer je een vrije opslagruimte en druk je op je Vierkantje om een nieuw spel+ te starten. Alles wat je bij de eerste playthrough hebt ontgrendeld, wordt overgedragen.
Versla het verhaal gewoon een tweede keer. Om de zaken te versnellen, speel je op easy en sla je alle tussenfilmpjes over die kunnen worden overgeslagen (de helft kan niet worden overgeslagen). Soms moet je eerst een aantal andere activiteiten voltooien om de volgende hoofdmissie te laten spawnen. Het is het beste om de misdaden te begaan, omdat ze erg snel zijn. Je kunt verwachten dat New Game Plus 3 uur duurt. Het spel is erg kort.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Spiderman Miles Morales.

Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelSpiderman Miles Morales Wiki Guide
Volgend artikelCall Of Duty Black Ops Cold War: Die Maschine Easter Egg Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here