Spiderman Miles Morales: Dubbelspion

Miles besluit om voorzichtig te zijn en is van plan de Tinkerer persoonlijk te ontmoeten om te proberen verdere onnodige confrontaties te vermijden en een wederzijdse manier te vinden om Roxxon te stoppen zonder levens in gevaar te brengen. Iemand anders is echter op de hoogte van de bijeenkomst, waardoor ieders plannen in de war kunnen raken.

Vind een uitweg

Nadat je bent aangevallen, gebruik je je nieuwe kracht om een ​​Mega Venom Blast te ontketenen door op L1, cirkel en driehoek te drukken. Deze vaardigheid kost drie volledige gifstaven om te presteren, maar het zal alles om je heen dagenlang laten vliegen.

Als je eenmaal de controle hebt herwonnen, volg je Phin naar de volgende kamer en ga je naar een computer om een ​​uitweg te vinden via verschillende kantoren en een controlekamer. Als de deur die naar buiten leidt op slot is, kijk dan omhoog om door een ventilatieopening te glippen en kruip naar een kleine generator en Venom Punch om de deur van stroom te voorzien en een pad naar voren te openen.

Als je eenmaal de hoofdkantoorruimte hebt bereikt, moet je Phin helpen om over te steken door dingen op veilig te spelen of alles in zicht te vernietigen. Onthoud dat je langs het plafond kunt kruipen en die onder je omhoog kunt spinnen als niemand anders kijkt. Trek de Roxxon-bewaker die het dichtst bij Phin is omhoog, ga dan naar de grote monitoren voorbij zijn positie naar waar twee bewakers praten, en een derde patrouilleert tussen hen in en meer bewakers aan de andere kant van de kamer.

Je hoeft alleen de twee bewakers bij de monitor uit te schakelen om Phin haar ding te laten doen, dus je kunt wachten tot de patrouille weggaat en een nabijgelegen bureau pingt met wat webbing zodat iemand onderzoekt, pak zijn vriend en dan degene die komt terug van onderzoek.

Nadat ze de eerste terminal heeft gehackt, moet je de deur openen, maar er zullen meer bewakers in de buurt verschijnen om zich rond Phin te plaatsen. Ze moet helemaal naar de verre hoek komen, wat betekent dat de rest van de bewakers waarschijnlijk moeten verdwijnen om dat te laten gebeuren.

Je kunt er nog steeds meer van ze aan het plafond vastmaken door ze uit elkaar te trekken en bureaus met webben te pingen. De laatste twee bewakers die in het midden zijn gestationeerd, bevinden zich echter onder een lager plafond, dus om ze te pakken te krijgen, wil je misschien een mijn naar een van hen gooien, hem een ​​schok geven en naar zijn metgezel ritsen voordat hij kan handelen.

Activeer de override

Terwijl Phin aan de deur werkt, zal ze je vragen om de override te activeren in een terminal die je in een aangrenzende kamer kunt vinden. Het kantoorgedeelte staat eigenlijk vol met verschillende monitoren waarmee u kunt communiceren om enkele audiologboeken van Simon Krieger te krijgen, die inzicht geven in zijn motieven.

Je kunt ook een Underground Cache vinden om een ​​gratis Tech Part te krijgen (Phin zal hier begrijpelijkerwijs door geïrriteerd raken). Nadat je alle terminals hebt bekeken om aanwijzingen te krijgen, activeer je de override met Phin en verlaat je de kamer. Je krijgt een grote openbaring tijdens het volgende filmpje, waarna je verder moet ontsnappen.

Toegang tot de controlekamer

Ga langs het ondergrondse rooster tot je een doodlopende weg bereikt, en gebruik je krachten om een ​​nabijgelegen generator uit te schakelen en deze gesloten te houden.

In de volgende kamer moet je een manier vinden om de stroom weer aan te zetten en de controlekamer binnen te gaan. Terwijl Phin bij een toegangspaneel komt, neem je de ruimte om een ​​generator in de buurt te zien, een lopende band in het midden, een beweegbare kraanarm aan de andere kant en eronder – een motor.

Schakel de generator in met een Venom Punch en de kraan zal naar het midden gaan. Spring naar de andere kant naast de motor en ruk de kraan over om boven te hangen, terwijl Phin hem vastpakt. Trek het terug naar het midden en ze zal de motor op de lopende band plaatsen – maar het laservermogen valt kort.

Om de laser van stroom te voorzien, moet je wat elektriciteit van de generator naar de rode elektrische staaf verplaatsen nabij waar de motor voor het eerst werd gevonden – maar deze zit achter een paneel. Om dit te omzeilen, bevestigt u een weblijn van de generator aan de bovenkant van de kraan. Trek de kraan terug naar de andere kant zodra er stroom op staat en verbind dan de lijn van de kraan met het rode biljet om de boel op gang te brengen.

Zet ten slotte de motor aan nu hij doordrenkt is met een Venom Punch, pak hem dan met je webben en gooi hem naar de explosieschilden om een ​​pad naar de controlekamer te openen.

Versla de vijanden

Terwijl Phin een ontsnappingsroute probeert te openen, is het aan jou om de Roxxon-bewakers in de volgende kamer uit te schakelen. Let op de jongens met de blauwe vizieren – ze zullen je zien, zelfs als je probeert te camoufleren, dus probeer zo lang als je kunt vanuit uitkijkpunten aan te vallen met stealth. Zelfs met hun bril kijken ze nauwelijks op, dus concentreer je erop om ze eerst uit te doen, terwijl ze zich niet bewust zijn van je aanwezigheid.

Begin door boven de centrale catwalk te bewegen en de goggle-bewaker en zijn vrienden uit te schakelen terwijl ze in verschillende richtingen patrouilleren. Kijk vanaf daar naar de achterkant rechts van de kamer waar een eenzame bewaker met de bril rondkijkt, en pak hem af terwijl hij geïsoleerd is (of haal een ventilator op hem neer).

Als je terugkeert naar de catwalk onder waar je binnenkwam, merk dan op dat er een paar kraanvogels zijn die voorwerpen vasthouden die je kunt triggeren om op de hoofden van de bewakers beneden te vallen – gebruik ze om afleiding te zaaien terwijl je doelen uitkiest die worden afgeleid door de commotie.

Je kunt ook enkele van de lasers langs de lopende band in de war laten gaan en vijanden in de buurt aanvallen. Maakt u zich geen zorgen – zolang ze u niet fysiek detecteren, zullen ze geen alarm laten klinken. Als ze dat doen, zullen ze verschillende versterkingen oproepen – wat het een stuk moeilijker kan maken als je voor een regelrecht gevecht gaat.

Als je je kaarten goed speelt, krijgt Phin toegang zonder dat Roxxon het merkt, en kun je door een ventilatieopening boven het verre raam glippen nadat je de rest hebt opgeruimd. Anders moet je het misschien eerst even uitvechten. Als je klaar bent, ga je naar de showroomvloer en naar Krieger’s Lab.

Versla de baas

Als het gek wordt, ga je teen tot teen met een oude vijand, die een manier heeft gevonden om je kenmerkende Venom-aanvallen te omzeilen. Terwijl Phin de Roxxon-bewakers afhandelt, moet je je aandacht richten op het verslaan van de grote man.

Om zijn verdediging naar je Venom te verlagen, moet je zijn nieuwe pantser stuk voor stuk afscheuren, en dat houdt in dat je hem tegen dingen slaat om hem te verdoven – namelijk de grote APC-voertuigen die op de vloer van de showroom worden getoond. Wacht tot hij je aanvalt, ontwijk achter hem en stuur hem er één in om hem te verdoven.

Wanneer hij naar de stad gaat, laat dan een vlaag van slagen los (maar geen Venom-slagen) om zijn pantser weg te hakken. Je kunt tijdens deze momenten echter speciale takedowns gebruiken om wat extra schade aan te richten. Laat je aanval niet ophouden en maak je tijdens deze sequenties geen zorgen over iemand anders.

Tussen de periodes waarin hij verbluft is, moet je zorgvuldig wachten op zijn volgende aanval. Hij kan rond stampen en naar je vegen, of zelfs puin voor je weg gooien – en je moet misschien inkomend vuur van Roxxon-bewakers ontwijken terwijl je wacht, maar houd je ogen niet van hem af. Je kunt zijn niet te stoppen aanval echter gebruiken om nietsvermoedende bewakers neer te halen – zorg er alleen voor dat je aan het einde een APC-voertuig raakt, zodat hij verbluft raakt.

Nadat je veel van zijn harnas hebt uitgeschakeld, wordt hij echt boos en begint hij de APC’s naar je toe te gooien zodat je hem er niet tegenaan kunt rammen. Met behulp van wat je in de verzamelruimte hebt geleerd, kun je de motoren opladen nadat hij ze kapot heeft gemaakt om de motoren een boost te geven – en er een in zijn gezicht gooien. Pas op voor zijn toegenomen stompaanvallen, want ze sturen drie sporen van schokgolven die pijn kunnen doen en je ervan kunnen weerhouden je vaardigheden te gebruiken.

Blijf ontwijken en wacht met het gooien van de motor tot na zijn stomp om die schoten binnen te krijgen. Zodra een andere scène plaatsvindt, zijn zijn Roxxon-upgrades afgebroken en ben je vrij om mee te doen. Dit zou een goed moment zijn om die Mega Venom Burst te gebruiken om zowel Rhino als alle nabijgelegen Roxxon-soldaten te verdoven, waardoor je genoeg ruimte hebt om hem overal te verslaan.

Je kunt zelfs doorgaan met ontwijken over zijn aanval, hem naar een APC rijden om hem te verdoven, hem neer te slaan, en een snelle Venom Punch volgen om hem verbluft te houden en te voorkomen dat hij weer op de been komt.

Zolang je die druk hoog houdt, valt de baas binnen de kortste keren voor je uit. Niet alles verloopt echter zoals gepland, en hoewel de missie voltooid zal zijn, zal het gevecht niet voorbij zijn.

Net als de vorige missie, kun je ontspannen in het appartement van Miles en de nieuwe items bekijken voordat je weer op pad gaat, en nog wat misdaad uitschakelen totdat de volgende missie beschikbaar is.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: De Aandacht Trekken
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: 8 Postcards Locaties en Oplossingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here