Spiderman Miles Morales: Tijd Om Samen Sterk Te Staan

Het is tijd om een ​​van de beroemde campagnebijeenkomsten van Rosa Morales bij te wonen, die plaatsvindt tijdens een straatbeurs buiten het huis van Miles. Hopelijk gaat er niets mis …

Bereik de Rally

Terwijl jij en Ganke het appartement verlaten, kun je de bezienswaardigheden van de kermis bewonderen terwijl je door de lange straat naar de plek van Miles ‘moeders rallystand loopt. Er zijn een paar straatverkopers en een artiest met wie je onderweg kunt praten.

Zorg ervoor dat je je spookachtige zintuigen gebruikt door op R3 te drukken om dingen te markeren waarmee je kunt communiceren of praten. Je kunt zelfs je oom zien rondhangen in de buurt van de plaats van de bijeenkomst en met hem praten.

Nadat de toespraak is afgelopen, is het tijd om aan de slag te gaan als Spider-Man, dus maak je klaar!

Versla de underground

Je zult een groep misdadigers moeten opnemen, waaronder een handschoengebruiker en wat afstandsondersteuning, dus ontwijk de eerste aanvallen en gebruik puin in de buurt om in hun gezicht te gooien terwijl je een Venom Punch oplaadt om de melee-aanvaller uit te schakelen.

Er verschijnen meer aanvallers op de lage daken van de nabijgelegen bouwwerf, en het is het beste om snel naar de richels te ritsen en in je aanvallers te duiken. Als je vaardigheden als Venom Jump en Web Yank hebt opgedaan, kun je proberen om meerdere tegenstanders de lucht in te lanceren, ze weg te slaan en ze terug te trekken om een ​​hoop schade aan te richten.

Houd je ogen open voor inkomend vuur van de verschillende daken en doe je best om ze te ontwapenen en te neutraliseren door wapens te grijpen en granaten terug te gooien.

Ga naar de explosie en stop de underground

Zodra je de vijanden tijdens de bijeenkomst hebt uitgeschakeld, zal een explosie je waarschuwen voor de echte plannen van de Underground op de nabijgelegen brug. Zwaai zo snel als je kunt om de aanvallers op de westelijke brug te onderscheppen.

Na een explosief filmpje zal de brug in slechte staat verkeren, maar het zal niet voorkomen dat een horde ondergrondse vijanden op je afkomt. Hopelijk ben je zover gekomen dat je de Venom Bar nu moet gebruiken, want het zal van pas komen om menigten op te ruimen. Gebruik de Slam of Jump als je omsingeld raakt, en de punch om die vervelende handschoenen af ​​te breken.

Er zal meer ondergronds op auto’s verschijnen, dus wees voorbereid om geweervuur ​​te ontwijken en autodeuren naar hun gezichten te gooien of granaten naar hen terug te gooien.

Red de burgers

Nadat je genoeg van de Underground hebt verslagen, zal een deel van de brug beginnen in te storten en moet je degenen die nog vastzitten op de brug helpen voordat het te laat is.

Zodra je Miles weer onder controle hebt, rits je naar de rand op de brug waar een groep mensen is, en gebruik je L1 + R1 op de watertankwagen om de vlammen te doven die hun ontsnapping blokkeren. Terwijl je wegspringt, zie je een bus in de buurt die op de rand wankelt. Rits ervoor naar beneden en richt op de voorwielen om een ​​salvo webbing te lanceren om te voorkomen dat het omvalt, en maak dan de voorkant vast door op driehoek te drukken. Wanneer het begint te vallen, stamp dan vierkant en druk nogmaals op driehoek om de laatste passagier te redden.

Als je weer omhoog schiet, zal een ander deel van de brug breken, waardoor meer mensen tussen een opening komen te zitten. Spring omhoog en raak snel R1 om het op te spannen, en rits dan naar de andere kant van de brug van de overlevenden. Zoek naar een nabijgelegen vrachtwagenbedding om overheen te rukken en maak een platform waar de mensen overheen kunnen rennen, en stamp vierkant om het op zijn plaats te houden.

Na het verminderen van de laatste persoon, zal Roxxon verschijnen en zal Miles worden gedwongen om een ​​haastige retraite te verslaan met een aantal nieuwe krachten, om de missie te beëindigen.

Nadat alles tot rust is gekomen, zul je merken dat je nu de mogelijkheid hebt om zowel tijdens als buiten de strijd te camoufleren door op de D-Pad te drukken. Hierdoor kun je ongezien bewegen om zonder waarschuwing toe te slaan, hoewel er een lange afkoelperiode is als je weer verschijnt voordat je hem weer kunt gebruiken. Houd het in gedachten voor toekomstige ontmoetingen!

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Hernieuwd Contact
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Iemand Heeft Het Licht Aangelaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here