Spiderman Miles Morales: Vandalisme

Nadat Ganke Miles heeft geholpen bij het installeren van een nieuwe, vriendelijke Spider-Man-app in de buurt, vragen mensen al om hulp bij hun problemen, waaronder de eigenaar van een lokale bodega in de buurt van het huis van Miles.

Praat met Teo

Ga vanuit je appartement in Harlem de straat over naar de gele borden voor een bodega op de hoek van de straat. Binnenin zul je zien dat de plek is doorzocht – maar wat nog belangrijker is, er is een speciale kat gestolen! Teo zal vermelden dat de boeven mogelijk zijn verhuisd naar een nabijgelegen elektriciteitscentrale niet ver van het Roxxon Plaza.

Betreed de Power Station en versla de Thugs

Ga naar de top van het grote bakstenen gebouw met de vier torens voorbij de East Harlem Line en zoek naar een plafondraam langs het dak waar je in kunt vallen.

Eenmaal binnen, Rits je naar de muur en kruip je langs de linkerkant langs een aantal poorten om een ​​weg naar binnen te vinden. In de volgende kamer vind je een groep boeven, waarvan er verschillende proberen de transformatoren te vernietigen. Kijk onder je terwijl je naar binnen kruipt om een ​​vijand te vinden in de buurt van een laptop die je kunt internetten zonder dat iemand het merkt.

Er zijn nog 5 mannen in de kamer, verschillende met geweren, dus als je dingen rustig wilt proberen, ga dan boven degene die schiet in de rechter benedenhoek en pak hem als zijn vriend naar links beweegt, en maak hem dan ook vast als hij naar boven gaat de kleine trap. Ga vervolgens langs de lichten omhoog om de man aan de linkerkant te laten schieten en botst uiteindelijk tegen de overgebleven twee boeven om ze snel uit te schakelen.

Nadat je hier klaar bent, zal Ganke je aanraden de stroom te herstellen via een back-up unit, wat toevallig een flikkerend oranje paneel is met een rood licht tegen de muur. Gebruik een Venom Punch om de stroom te herstellen.

Volg Teo’s Kat

Voordat er iets anders gebeurt, schiet Teo’s kat weg en laat je achter. Gebruik R1 + L1 om het nabijgelegen wiel te draaien waar de kat een lift omhoog moest brengen, en gebruik dan R1 om het op zijn plaats te houden terwijl je naar binnen kruipt en de achtervolging in gaat. Daal af langs de schacht en in een rooster om de achtervolging voort te zetten naar een andere grote kamer vol vijanden.

Nogmaals, je kunt proberen om stealth te proberen als je wilt, maar de hechte groepering betekent dat je de vijanden moet afleiden met een goed geplaatste webschot, en probeer dan de jongens aan de andere kant eerst bij de trap en dan de patrouilles, en ten slotte degenen die aan de leidingen werkten. Een ander kan het opmerken en van de nabijgelegen deur naar binnen rennen, dus wees bereid om puin in hun gezicht te slaan om het gevecht te beëindigen.

Nadat deze groep naar beneden is gegaan, gaan de lichten uit, wat je vraagt ​​om door de gang te gaan en een ventilatieopening in die leidt naar een andere kamer waar nog 6 boeven aan het werk zijn.

Slechts een paar hebben geweren, maar ze hebben ook slagwapens, dus wees voorzichtig bij het beslissen wie je stilletjes moet uitschakelen en wanneer je luid en krachtig moet ingaan. Zodra ze zijn uitgeschakeld, zoek je opnieuw naar een nabijgelegen back-upgenerator aan de muur, je kunt Venom Punch gebruiken om dingen aan de gang te krijgen.

Als je hier klaar bent, rits je in een muuropening die naar de kamer met de hoofdbreker leidt. Er zijn hier meer vijanden dan in de andere kamers, maar er is ook ruimte om te experimenteren. Begin met het vastmaken van de man op de tweede verdieping en richt je aandacht dan op het gebied voor de sloophamer. Er is een grote plank bij de trap die naar beneden kan worden getrokken, evenals twee grote plafondventilatoren onder je zitpositie. Zorg ervoor dat je vijanden binnen bereik lokt, hetzij tijdens gevechten, hetzij met wat discreet web.

Schakel de breker in

Nadat je de vijanden in de kamer hebt aangepakt, zul je merken dat het gebruik van de breker geen resultaten oplevert. Druk op R3 om de kabellijn naar de tweede verdieping te zien gaan en volg deze om een ​​back-upgenerator te vinden die je kunt kapot slaan om op te starten.

De bedrading loopt echter niet helemaal langs de muur en je ziet een kleine opening tussen twee rode lampjes. Richt uw webschieters op elk van de lichten om elektriciteit langs uw web te geleiden om de stroomonderbreker volledig te activeren. Voordat je dingen af ​​kunt maken, komt er een bruut binnen met Teo’s kat, en een stel andere boeven zullen je helpen.

Begin door de gewapende vijanden zo snel mogelijk op te winden en spaar een paar webshots om de bruut te kauwen en hem uitgeschakeld te laten terwijl je zijn vrienden uitschakelt. Gebruik je Venom Punch waar mogelijk om groepen vijanden te verdoven als ze dichtbij komen, en gooi puin als brandblussers om jezelf wat dekking te geven.

Als het eenmaal aan jou en de bruut ligt, onthoud dan dat regelmatige aanvallen hen niet veel zullen doen – verzacht ze eerst met een Venom Punch, of zelfs een perfecte ontwijking om ze af te leiden en dan zo hard mogelijk tegen ze aan te gaan terwijl hij is. kwetsbaar.

Er zullen meer Brutes van bovenaf binnenkomen – en het is de moeite waard eraan te denken dat als je ze op de grond of bij een muur krijgt, een volledig salvo web ze kan omwikkelen en ze uit het gevecht kan verdrijven.

Keer terug naar Teo

Met alle boeven verslagen, red je de kat en draai je de breker om, en rits je door een open rooster om de krachtcentrale achter je te laten. Gelukkig zal Spider-Man de kat zich stevig vasthouden terwijl je terugzwaait naar de bodega en de missie voltooit.

Spiderman Miles Morales Side Missies
Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Side Missies
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: 10 Audio Sample Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here