Spiderman Miles Morales: Overvallers richten zich op lokale biz

Nadat je een situatie bij een lokale elektriciteitscentrale hebt opgelost en een bankoverval hebt voorkomen, denkt Ganke dat er mogelijk een lokale overval is in Harlem.

Praat met Caleb

Loop vanuit je appartement om de hoek de straat op naar een kapsalon om meer te weten te komen over een reeks overvallen in de buurt. De man wijst je in de richting van een expeditiecentrum om te zien waar de ontbrekende inventaris is gebleven.

Reis naar het zuiden naar Midtown om een ​​van de bedrijfseigenaren te zoeken, maar ontdek dat ze zijn ontvoerd. Schakel je camouflage in en laat je vallen om rond de politie te sluipen en een gevallen portemonnee te inspecteren naast wat politieband en een kar.

Zorg ervoor dat je terugzwaait naar de lichtpalen erboven om je camouflage weer op te laden, en ga dan naar de parkeerplaats in de buurt waar een agent naar een afgedankt jasje kijkt. Je kunt proberen wat banden bij de auto te schieten om de agent af te leiden en de jas te inspecteren als hij wegrijdt.

Stop de ontvoerderswagen

Met alle verzamelde aanwijzingen, verlaat je de plaats delict en slinger je naar Chinatown – maar de politie zal de ontvoerders laten schrikken om op te stijgen met Camila in de kofferbak.

Zet de achtervolging in en let op je scherpe gevoel voor binnenkomend geweervuur. Houd gelijke tred met de auto totdat je wordt gevraagd om aan de auto te ritsen, en ontwijk opzij als elke boef zijn hoofd naar buiten steekt om ze er een voor een uit te trekken. Wees klaar nadat je de chauffeur naar buiten hebt getrokken om snel vierkant te stampen om de weggelopen auto te stoppen, en pak dan Camila uit de kofferbak om te horen wat de plannen van de boeven waren.

Ga naar de haven om de ontbrekende inventaris te vinden

Met nieuwe coördinaten om van af te gaan, reis je verder naar het zuidwesten nabij de FDR-brug in het financiële district om erachter te komen waar de boeven hun gestolen inventaris hebben bewaard. Er zijn hier veel misdadigers, maar het belangrijkste is om uit te zoeken waar de voorraden zijn opgeborgen. Gebruik R3 om belangrijke gesprekken te vinden die met goud zijn gemarkeerd, en gebruik je camouflage om er langs te lopen en te luisteren.

Gelukkig zul je merken dat je camo-meter niet zal vallen tijdens een bewakingsconvo, dus beweeg je tussen de verschillende groepen om af te luisteren en rits terug naar hogere richels als je moet opladen. Blijf verder teruggaan tussen de scheepswerf in het oosten totdat je een geïsoleerde groep van twee bovenop een krat vindt die de gestolen benodigdheden bespreken.

Nu je weet waar je moet zoeken, kun je beginnen met het een voor een uit te schakelen. Gebruik je camouflage en leid paren af, zodat ze niet zien wat je hun vrienden aandoet, en let ook op alle steigers die je kunt neerhalen en elektrische gebieden die je kunt zappen met Remote Mines als je ze hebt.

Zodra de groep uit de vaart is genomen, zoek je de groene container met de witte ster. Het bevindt zich in het midden van de werf, onder een “InterOcean” -container en naast een andere.

Kijk hierboven om een ​​verzendmagneet te vinden die wordt bestuurd door een tandwiel, en ruk aan het tandwiel om de aangrenzende kist omhoog te sturen en span het tandwiel op zijn plaats om het zo te houden.

Voordat je hem kunt openen, komen er nog een handjevol boeven binnen via verschillende auto’s – en sommige zijn uitgerust met raketwerpers. Je kunt de raketten recht weer in hun gezicht gooien als je het goed timt – anders rits je ze in hun gezicht en laat je een Venom Punch los om ze te laten vliegen, en maak je gebruik van de vele zeecontainers als oppervlakten om boeven in te spinnen.

Ga ten slotte terug naar de zeecontainer om de ontbrekende benodigdheden te halen, en je voltooit de side missie.

Spiderman Miles Morales Side Missies
Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Harlem FEAST Shutdown
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Hoofd Missies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here